- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.621
Eve yeni geldimMefkurem zühal ablam nerdesin? Genelde geceler gelirsin hep bu gece gelmemişsin sabah uyanıp takımda mesajını görmeyince merak ediyorum
desene abla belkı aklım basıma gelır yada cesaretım falan gelıraskrhpozitif kuzum sana cok sey derdimde demiyorum :)))
Sadece,
onceden de dedigim gibi kimsenin kölesi degilsin
Evet aile içinde ortak karar verilir ama hep bana hep bana olmaz
1.5 ayda 20 kilomu vereyim
senin adina cok sevindim tatlim
Bu evi aldinizmi, kirayami geçtiniz
merve böyle durumlarda üste cikacaksin tatlimpasif olma, ezilip bukulme
Bide anladigim kadariyla eşin cok cenebaz, ona karsi hazir cevap olman lazim :))
dediginin ne oldugunu bilmiyorumresim atarim cnm :))
Durumlara göre fazla bi arti degil cnmdikkat edersen yarina bile gider
Huuuuu herkesler haftasonu telaşinami basladi
Nerde bu millet :))
Benim ahali yatiyor daha, bende kahve fasli yapiyorum (en sevdigim saatler)
Birazdan ortalik hareketlenir
SSon rahat 2 günüm, pazartesi işe basliyorum artik
Hazir evdeyken gelin, sonra zor bulursunuz beni
Bide eski calistigim bölüme gidebilecem, yeni yeri hiç sevmemistim zaten
cok degilmis artin canim. Halledersin
aman oyle olsun. Uykusu duzene girsin ins
cok guzel abla. Bol kahveli bol muhabbetli oturmalariniz olsun ins
sabah yedide kalktim abla yemek yaptim ,kizlari yikadim,evleri supurdum paspas ve toz alma kaldi.
Simdi kahvalti molasi verdim.
Eski yerine basliyormussun calismaya gonlunce olsun abla.
erken kalkan yol aliyormus gercekten
Ay hadi sevindim seninki yontulmus demekki darisi diger odunlara canim
Tünaydın millettt
Bugün mesaim erken başladı. Kardeşim LGS'ye girdi şu an sınavda. Gece boyu rüyama girdi alarmı duymazsam kalkamazsam diye uyanıp uyanıp durdum. Sabah kalkip kahvaltisini hazırladım eşim götürdü sınava. O benden daha rahatti. 1. Dönem bittikten sonra sürekli deneme aldım ona çok fazla deneme çözdü onun rahatlığı muhtemelen, denemeler gibi olacak heyecana gerek yok diyip o beni rahatlattı
Hem kardesimin, hem öğrencilerimin hem de buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerinin emeklerinin karşılığını almasını diliyorum
Kardeşim tüm eşyalarını topladı, gitti az önce. Diğer kardeşim almaya geldi, odasıni falan bosalttik tamamen ayrıldı evden. Bı garip oldum yaa ev bomboş kaldı gibi hissediyorum. Allah'tan eve gelecek bir bebeğin hayali var, onun hazırlığı heyecanı derken alisirim diye düşünüyorum. Diğer türlü baya uzululecektim yalniz kaldım diye. Kolay değil 1 yıldır beraberiz aynı evde.
Eline sağlık kaptanım
benim rakip Pınar oluyor galiba. Bugün biraz ödemim vardı. Sabaha gider insallah
Kizlar iyi geceler.
Sabah kp fenalasti ambulans cagirdik.
Simdi yogun bakima aldilar.
Eltiler gorumcem burdaydi onlar gitti.
Biz kvdedeyiz.
Su aralar menu paylasimindan ve yorumundan muaf olmak istiyorum canimHandandandan cunki pek vaktim olmuyor.
Kulagimiz telefonda kpden haber bekliyoruz.
Cok fazla cnm Allah korusun bobreklere agır gelebillirkızlar gün içinde 3 bardak yes il cayimi 2 bardak mate cayimi da iciyorum ama menulere kalabalik olmasin diye yazmıyorum.
Yemek koydum pisiyo ablaHuuu huuu ne yapiyonuz kizlar
Niye kimseler yok
Size enerji vermek isterdim ama bende de yok
Bazilariniz masallah cok guzel gidiyor
Eksiler, sporlar süperrrrer
Darisi bana insallah :))
Banada insallahh aminn abla :) hefefe 3-4 kilo kalinva saliyorm biturlu ulasamiyorm tuhaf bi rahatama oluyor sanrm ama tabi bi orda bi burda duzensizlik vs de etkilediHuuu huuu ne yapiyonuz kizlar
Niye kimseler yok
Ben buralardayım abla yarın memlekete gideceğiz Cuma dönüyoruz nasipse annemlerde tartı var ama ben evdeki tartımı da götüreceğim ki tartı farkı olmasın Cumartesi-pazar üniversite sınavında görevliyim döndüğümde temizlik yapamam birkaç gün o yüzden bi evi derleyip toparlamam lazım kaç gündür de boşlamıştım zaten ben işe koyuluyorumHuuu huuu ne yapiyonuz kizlar
Niye kimseler yok
Abla gözümden kaçmışaminnn cümlemizin evi ailesiyle eşiyle tüm yaşamı sağlıklı huzurlu mutlu geçsin inşallah gülüm
Canım genelde herkez yazmis zatn ama eşin gercekten bencillik yapiyor. Bence gitsende orda iş yapma her firsatta cocuklar uyudugnda vs yat uyu yoruldm uyuyp kalmisim de seni resmen iş yapasın ogluda inşaata yardm etsin diye cagriyorlar ben cok bozulurdm bende sessizimdir bisi diyemem kolay kolay ama Allahtan eşim cok merhametli simdi bile gidince 1 ay gelme hasret gider goremiyorsn hep diyor ki bende onun annesine herzaman gel diyorm bikere bile gitcegmiz zaman gitmiyelim demedim ama bu işler karsilikli o beni gondermese bende gitmem.desene abla belkı aklım basıma gelır yada cesaretım falan gelır
Kolay gelsin canımBen buralardayım abla yarın memlekete gideceğiz Cuma dönüyoruz nasipse annemlerde tartı var ama ben evdeki tartımı da götüreceğim ki tartı farkı olmasın Cumartesi-pazar üniversite sınavında görevliyim döndüğümde temizlik yapamam birkaç gün o yüzden bi evi derleyip toparlamam lazım kaç gündür de boşlamıştım zaten ben işe koyuluyorum
Kolay gelsn cnm simsiden hayirli yolculuklarBen buralardayım abla yarın memlekete gideceğiz Cuma dönüyoruz nasipse annemlerde tartı var ama ben evdeki tartımı da götüreceğim ki tartı farkı olmasın Cumartesi-pazar üniversite sınavında görevliyim döndüğümde temizlik yapamam birkaç gün o yüzden bi evi derleyip toparlamam lazım kaç gündür de boşlamıştım zaten ben işe koyuluyorum
Mervem canım ikili ilişkilere karışmaktan pek hoşlanmam ama sen üniversite mezunu bir kızsın yapacağın ilk iş KPSS’ye asılmak kendi ayaklarının üstünde durmak çocuklarına da kendinin bakması olur eğer ki boşanma gibi bi fikrin varsa anladığım kadarıyla seni vazgeçiren şey iki çocukla baba evine dönme fikri ya da çocuklarım ne olur düşüncesidesene abla belkı aklım basıma gelır yada cesaretım falan gelır
ıste bunu anlamıyor benım esım kendı aılesıne hep guler yuzlu gıdılecek her fırsatta gıdılecek benım taraffa gelınce katlanamıyorum oluyor kı ortada hıc bırseyde yok bızımkıler el ustunde tutarlar onuCanım genelde herkez yazmis zatn ama eşin gercekten bencillik yapiyor. Bence gitsende orda iş yapma her firsatta cocuklar uyudugnda vs yat uyu yoruldm uyuyp kalmisim de seni resmen iş yapasın ogluda inşaata yardm etsin diye cagriyorlar ben cok bozulurdm bende sessizimdir bisi diyemem kolay kolay ama Allahtan eşim cok merhametli simdi bile gidince 1 ay gelme hasret gider goremiyorsn hep diyor ki bende onun annesine herzaman gel diyorm bikere bile gitcegmiz zaman gitmiyelim demedim ama bu işler karsilikli o beni gondermese bende gitmem.
benı tek dusunduren cocuklar canım hep bundan dolayı frenlıyorum kendımı durduruyorum ıkısıde bensız 1 saatn fazla duramıyorlar kı olaylar cırkınlesırse dıye korkum varMervem canım ikili ilişkilere karışmaktan pek hoşlanmam ama sen üniversite mezunu bir kızsın yapacağın ilk iş KPSS’ye asılmak kendi ayaklarının üstünde durmak çocuklarına da kendinin bakması olur eğer ki boşanma gibi bi fikrin varsa anladığım kadarıyla seni vazgeçiren şey iki çocukla baba evine dönme fikri ya da çocuklarım ne olur düşüncesi
Tatlim önceden bi plan yapılmış ona uyacaz diye resti cekdesene abla belkı aklım basıma gelır yada cesaretım falan gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?