Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem zühal ablam nerdesin? Genelde geceler gelirsin hep bu gece gelmemişsin sabah uyanıp takımda mesajını görmeyince merak ediyorum
Eve yeni geldim
Aksam koltukta uyumus kalmışım cnm
Saat 4 de yataga gittim 5 de kalktim :))

Abla oyle kaldi valla dun biraz cikolata kacirdm aksm sabitledm sanki bu kiloyu
Adette olamadm. Onun stressi var uzerimde ya skntiliyim

Cok sevindm abla nezaman geciceksin eski bolumune belli mi

Insallah cnm ya bu ara iyi uyuyor masllah gece gec yatiyorz ama bugn 10bucuktu uyandigmizda cok guzel oluyor :)

Allah kavustursun canim:) amin insallah iyi sonuclar alir sinavdan kardesin

Allah kavustursn burya olcKti :)
Birinin boslugu zor oluyor bana nezaman annem yada ablam gelse gitse az bilr kalsalar huzun kapliyor icimi buruk hissediyorm

Eline sağlık kaptanım
benim rakip Pınar oluyor galiba . Bugün biraz ödemim vardı. Sabaha gider insallah

Bu ara pek rakiplik halim yok insallah haftaya kv giderse donucem sahalara :)

Allah hayirlisini versin cnm cektirmesin insallah ya şifasini yada hayirlisiyla alsin yanina

kızlar gün içinde 3 bardak yes il cayimi 2 bardak mate cayimi da iciyorum ama menulere kalabalik olmasin diye yazmıyorum.
Cok fazla cnm Allah korusun bobreklere agır gelebillir

Huuu huuu ne yapiyonuz kizlar

Niye kimseler yok

Size enerji vermek isterdim ama bende de yok

Bazilariniz masallah cok guzel gidiyor
Eksiler, sporlar süperrrrer

Darisi bana insallah :))
Yemek koydum pisiyo abla
Bugün ilk iş günündü dimi nasıl geçti

Niye kimseler yok

Banada insallahh aminn abla :) hefefe 3-4 kilo kalinva saliyorm biturlu ulasamiyorm tuhaf bi rahatama oluyor sanrm ama tabi bi orda bi burda duzensizlik vs de etkiledi

Niye kimseler yok

Ben buralardayım abla yarın memlekete gideceğiz Cuma dönüyoruz nasipse annemlerde tartı var ama ben evdeki tartımı da götüreceğim ki tartı farkı olmasın Cumartesi-pazar üniversite sınavında görevliyim döndüğümde temizlik yapamam birkaç gün o yüzden bi evi derleyip toparlamam lazım kaç gündür de boşlamıştım zaten ben işe koyuluyorum

desene abla belkı aklım basıma gelır yada cesaretım falan gelır
Canım genelde herkez yazmis zatn ama eşin gercekten bencillik yapiyor. Bence gitsende orda iş yapma her firsatta cocuklar uyudugnda vs yat uyu yoruldm uyuyp kalmisim de seni resmen iş yapasın ogluda inşaata yardm etsin diye cagriyorlar ben cok bozulurdm bende sessizimdir bisi diyemem kolay kolay ama Allahtan eşim cok merhametli simdi bile gidince 1 ay gelme hasret gider goremiyorsn hep diyor ki bende onun annesine herzaman gel diyorm bikere bile gitcegmiz zaman gitmiyelim demedim ama bu işler karsilikli o beni gondermese bende gitmem.

Kolay gelsin canım

Kolay gelsn cnm simsiden hayirli yolculuklar

Mervem canım ikili ilişkilere karışmaktan pek hoşlanmam ama sen üniversite mezunu bir kızsın yapacağın ilk iş KPSS’ye asılmak kendi ayaklarının üstünde durmak çocuklarına da kendinin bakması olur eğer ki boşanma gibi bi fikrin varsa anladığım kadarıyla seni vazgeçiren şey iki çocukla baba evine dönme fikri ya da çocuklarım ne olur düşüncesi

ıste bunu anlamıyor benım esım kendı aılesıne hep guler yuzlu gıdılecek her fırsatta gıdılecek benım taraffa gelınce katlanamıyorum oluyor kı ortada hıc bırseyde yok bızımkıler el ustunde tutarlar onu

benı tek dusunduren cocuklar canım hep bundan dolayı frenlıyorum kendımı durduruyorum ıkısıde bensız 1 saatn fazla duramıyorlar kı olaylar cırkınlesırse dıye korkum var

Tatlim önceden bi plan yapılmış ona uyacaz diye resti cek
Ben cocuklarimi inşaatın icine goturemem
Bende evladim, benim de annem babam var, avuc kavugundan cikmadim
Bende ailemi cok özledim
O seninkilere katlanamiyorsa, sende onunkilere katlanma
Eger benden ailene karsi saygi ilgi bekliyorsan, hersey karsilikli
Bundan sonra kısasa kısas
Haaa cok istiyorsan gider, orda surat asar oturur cocuklarlara bakmaktan baska da hic biseye elimi sürmem
Zaten aylardir evde hapis gibiyim, biraz gidip pozitif enerji toplamami cokmu goruyorsun
Bütün yazi amelilik yapmak icinmi bekledim
Ben senin kölen degil, eşinim
Biraz bunun farkina var ona göre davran artik
Beni seviyorsan... bunu, bana değer verip kararlarima saygi duyarak gosterebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…