- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.641
Şunu bilki cnm taviz tavizi getirirıste bunu anlamıyor benım esım kendı aılesıne hep guler yuzlu gıdılecek her fırsatta gıdılecek benım taraffa gelınce katlanamıyorum oluyor kı ortada hıc bırseyde yok bızımkıler el ustunde tutarlar onu
bugun gectim cnm ama orasi daha yorucuymusCok sevindm abla nezaman geciceksin eski bolumune belli mi
ne pişirdin :))emek koydum pisiyo abla
Bugün ilk iş günündü dimi nasıl geçti
hadi senin 3-4 kilon var, bana ne oluyorsa :)))Banada insallahh aminn abla :) hefefe 3-4 kilo kalinva saliyorm biturlu ulasamiyorm tuhaf bi rahatama oluyor sanrm ama tabi bi orda bi burda duzensizlik vs de etkiledi
Keşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnmBen buralardayım abla yarın memlekete gideceğiz Cuma dönüyoruz nasipse annemlerde tartı var ama ben evdeki tartımı da götüreceğim ki tartı farkı olmasın Cumartesi-pazar üniversite sınavında görevliyim döndüğümde temizlik yapamam birkaç gün o yüzden bi evi derleyip toparlamam lazım kaç gündür de boşlamıştım zaten ben işe koyuluyorum
Hayır öyle hissetme kesinlikle sizleri tanımasam da İnan birinin bi sıkıntısı olunca takımda aklıma geliyor hep. Kayınpederim köyde ev yaptıracak 10 gün sonra onun için gelecekler sonbaharda temeli atmışlardı öyle kaldı Köy yeri olunca işçilere yemek filan evde yapılıp götürülüyor Temel Atıldığı zaman kayınpederim malzemeleri almış hep akrabaları yemeklerini yapmış Kayınvalidem gelmemişti geçen diyor ki bu defa geleceğim olmuyor insanlara zahmet oluyoruz geleyim de yemekleri ben yapayım işçilere ben de yaşlıyım hastalık filan da var nasıl edecem nasıl yapacağım filan dedi anladım ki bana zarf atıyor ben gider miyim banane iyi düşünmüşsün anne dedim yani bütün hepsi aynı gelinsen hizmetli gözünde bakıyorlar sana hiç kendini kullandırtma git köye git ama bi sürü bahaneyle hiç bir şey de yapma ben ilk köylerine gittim eşimin bana hamur açtıracaklardı dedim annem ben okuyayım diye bana hiç iş öğretmedi ki bilmiyorum ki keşke size yarım edebilseydim ama nerde oysa ki baklava bile açıyorum örneğin çocuğu bahane et durmuyor da korkuyor da sinek yiyor da vs vs eşine de ya ben çok üzüldüm çocuk durmadı da annenlere yardım edemedim de filan damardan gir onlar yetiştirmedenaman neyse kızlar burayıda bdv ye cevırdım kusura bakmayın
Haftasonu sınav görevim var sonra da kayınpeder kayınvalide gelecek köyde ev yaptırıyorlar bi iki gün bizde kalırlar. babamIn kontrollerinden dolayı geliyorlar 3 haftada bir annemle bazen kalıyorlar bazen bi uğrayıp dönüyorlar bizimkiler şükürKeşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnm
Benimde işim cokda yapacak adam yok :))
Simdiye kadar hic ayrilma noktasina geldinizmi tatlimbenı tek dusunduren cocuklar canım hep bundan dolayı frenlıyorum kendımı durduruyorum ıkısıde bensız 1 saatn fazla duramıyorlar kı olaylar cırkınlesırse dıye korkum var
yok abla hıc gelmedık o noktaya dedıgıne gore ısler sakınlesınce ya goturecekmıs ya goonderecekmıs ama kesınlıkle guvenmıyorum kılıfına uyduracak bısey bulacak cunkuSimdiye kadar hic ayrilma noktasina geldinizmi tatlim
yeterrrr deyip hic delirdigin oldumu :)) normal kavgadan bahsetmiyorum
Yada şöyle teklif et
Tmm giderim oraya, sen kal gönlünce
1 hafta sonra annemgile gecerim ben
Ikimizde aile ozlemimizi giderelim
bunların bır kısmını dıyorum ablada duymamazlıga gelıp odadan gıdıyor yada benı odadan cıkartma derdıne dusuyor hatta senın amacım benım tarafımı sılıp senın tarafını ana baba bılmem dıyorum 32 dıs sırıtıyorTatlim önceden bi plan yapılmış ona uyacaz diye resti cek
Ben cocuklarimi inşaatın icine goturemem
Bende evladim, benim de annem babam var, avuc kavugundan cikmadim
Bende ailemi cok özledim
O seninkilere katlanamiyorsa, sende onunkilere katlanma
Eger benden ailene karsi saygi ilgi bekliyorsan, hersey karsilikli
Bundan sonra kısasa kısas
Haaa cok istiyorsan gider, orda surat asar oturur cocuklarlara bakmaktan baska da hic biseye elimi sürmem
Zaten aylardir evde hapis gibiyim, biraz gidip pozitif enerji toplamami cokmu goruyorsun
Bütün yazi amelilik yapmak icinmi bekledim
Ben senin kölen degil, eşinim
Biraz bunun farkina var ona göre davran artik
Beni seviyorsan... bunu, bana değer verip kararlarima saygi duyarak gosterebilirsin
benım kv ogluyla halledıyor canım merve gelmek ıstermıkı dıyor bırde ogluna esımde nıye gelmek ıstemesın kı dıyor orda zaten sureklı ıster ıstemez yuzum asık oluyor elımde degıl ne mıdem almıyor ne gonlum alıyor ahh ben bastan bır suru hata yaptım herseyı yapabıldıgı gorduler hep beklıyorlar ılk okumus kız ne anlar moddalardı ınsallah bu ısın ıcıncden cıkabılırımHayır öyle hissetme kesinlikle sizleri tanımasam da İnan birinin bi sıkıntısı olunca takımda aklıma geliyor hep. Kayınpederim köyde ev yaptıracak 10 gün sonra onun için gelecekler sonbaharda temeli atmışlardı öyle kaldı Köy yeri olunca işçilere yemek filan evde yapılıp götürülüyor Temel Atıldığı zaman kayınpederim malzemeleri almış hep akrabaları yemeklerini yapmış Kayınvalidem gelmemişti geçen diyor ki bu defa geleceğim olmuyor insanlara zahmet oluyoruz geleyim de yemekleri ben yapayım işçilere ben de yaşlıyım hastalık filan da var nasıl edecem nasıl yapacağım filan dedi anladım ki bana zarf atıyor ben gider miyim banane iyi düşünmüşsün anne dedim yani bütün hepsi aynı gelinsen hizmetli gözünde bakıyorlar sana hiç kendini kullandırtma git köye git ama bi sürü bahaneyle hiç bir şey de yapma ben ilk köylerine gittim eşimin bana hamur açtıracaklardı dedim annem ben okuyayım diye bana hiç iş öğretmedi ki bilmiyorum ki keşke size yarım edebilseydim ama nerde oysa ki baklava bile açıyorum örneğin çocuğu bahane et durmuyor da korkuyor da sinek yiyor da vs vs eşine de ya ben çok üzüldüm çocuk durmadı da annenlere yardım edemedim de filan damardan gir onlar yetiştirmeden
ıste bunu anlamıyor benım esım kendı aılesıne hep guler yuzlu gıdılecek her fırsatta gıdılecek benım taraffa gelınce katlanamıyorum oluyor kı ortada hıc bırseyde yok bızımkıler el ustunde tutarlar onu
bugun gectim cnm ama orasi daha yorucuymus
ne pişirdin :))
Fena degildi cnm uzun calismadik ama baya yoruldum
Yerimden kalkamiyorum :))
Yemek yapmam lazim, cikip bi kanat bari alayim kolay olur
hadi senin 3-4 kilon var, bana ne oluyorsa :)))
Sen azmetsen 2-3 haftada halledersin aslinda
Keşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnm
1 hafta önce falan cicekler almistim, bahceye ekmek icin
Bu hafta bahce biter sanmistim
Bizim işlerin bitecegi yok
Daha citler icin beton dökülmesi lazim
Sonra kenar taslari dosenecek
Eşimde işe basladi
Cicekler kötü olmaya basladi
Onlar icin buyuk saksi, toprak almam lazim
Hic de halim yok ama, mecburrr
Aksam yatmadan bakarim tekrar
Etli patlıcan yemeği yaptım ablabugun gectim cnm ama orasi daha yorucuymus
ne pişirdin :))
Fena degildi cnm uzun calismadik ama baya yoruldum
Yerimden kalkamiyorum :))
Yemek yapmam lazim, cikip bi kanat bari alayim kolay olur
hadi senin 3-4 kilon var, bana ne oluyorsa :)))
Sen azmetsen 2-3 haftada halledersin aslinda
Keşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnm
Makarna çok olmamış mı?11:00
1 yumurta lor peynır 1 tk chia 1 tk keten tohumu ile omlet
1 domates
4 etı form kraker
bıraz labne
15:00
1 kase kiraz
20:00
400gr kıymalı makarna
1 buyuk kase kıvırcık domateslı salata
su:2lt
spor bugun iş yogunlugundan yapamadım
Menü gayet güzel21 haziran cumartesi
2 dlm ekmek
1 haslanmis yumurta
kk peynir
zeytin
domates salatalik
15.00
5 cilek
1 avuc lebllebi
18.30
1 tabak kuru fasulye
salata
Dün dünde kaldı yazdık bugün22 haziran pazar
12.00
2dlm ekmek
1haslanmis yumurta
peynir zeytin
domates salatalik
15.00
1yarim.ay seklinde karpuz
18.00
1 tabak kabak cicegi yemegi
1dlm ekmek
1 kase yayala corbasi
19.00 burda kacamak yaptim cok pismanim
1dlm kek ve 1.pogca yedim
spor 30 dk kosu 20 dk yuruyus 1000 ip atlam
380 puan U UcanSupurge
Sinir oluyorum öyle tiplere kayınvalidemin en sevdiğim huyu asla bizlerle yaşadığı problemi eşlerimize yansıtmaz ya da bizi kötülemez eşimizin yanında malesef canım sen seni kullanmak istediklerinin farkına varmayıp kendini ispat etmek istemişsin vaktindebenım kv ogluyla halledıyor canım merve gelmek ıstermıkı dıyor bırde ogluna esımde nıye gelmek ıstemesın kı dıyor orda zaten sureklı ıster ıstemez yuzum asık oluyor elımde degıl ne mıdem almıyor ne gonlum alıyor ahh ben bastan bır suru hata yaptım herseyı yapabıldıgı gorduler hep beklıyorlar ılk okumus kız ne anlar moddalardı ınsallah bu ısın ıcıncden cıkabılırım
Hoş geldin canım ilk sayfada takım kurallarımız var okur ve kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup burada paylaşırsan tanışabilirizMerhaba bende 9. Takıma katılmak istiyorum,buradan mı yazışıyorsunuz yoksa whatsapp grubu tarzında bir şey mi var? Kilom 97,3 boy 1,63
sagol canim allah razi olsunRabbim şifa versin canım çok zor bi durum
cooook sevindim canim.günaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
Amin canim sagol
Amin ablam ins sagolasinUcmelekannesi Kp nin çektiği acilar gunahlarina kefaret olsun insallah cnm
Allah iki iyilikten birini versin
Amin canim sagolasinAllah hayirlisini versin cnm cektirmesin insallah ya şifasini yada hayirlisiyla alsin yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?