Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şunu bilki cnm taviz tavizi getirir

Cok sevindm abla nezaman geciceksin eski bolumune belli mi
bugun gectim cnm ama orasi daha yorucuymus
emek koydum pisiyo abla
Bugün ilk iş günündü dimi nasıl geçti
ne pişirdin :))

Fena degildi cnm uzun calismadik ama baya yoruldum
Yerimden kalkamiyorum :))
Yemek yapmam lazim, cikip bi kanat bari alayim kolay olur
Banada insallahh aminn abla :) hefefe 3-4 kilo kalinva saliyorm biturlu ulasamiyorm tuhaf bi rahatama oluyor sanrm ama tabi bi orda bi burda duzensizlik vs de etkiledi
hadi senin 3-4 kilon var, bana ne oluyorsa :)))

Sen azmetsen 2-3 haftada halledersin aslinda
Keşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnm

Benimde işim cokda yapacak adam yok :))

aman neyse kızlar burayıda bdv ye cevırdım kusura bakmayın
Hayır öyle hissetme kesinlikle sizleri tanımasam da İnan birinin bi sıkıntısı olunca takımda aklıma geliyor hep. Kayınpederim köyde ev yaptıracak 10 gün sonra onun için gelecekler sonbaharda temeli atmışlardı öyle kaldı Köy yeri olunca işçilere yemek filan evde yapılıp götürülüyor Temel Atıldığı zaman kayınpederim malzemeleri almış hep akrabaları yemeklerini yapmış Kayınvalidem gelmemişti geçen diyor ki bu defa geleceğim olmuyor insanlara zahmet oluyoruz geleyim de yemekleri ben yapayım işçilere ben de yaşlıyım hastalık filan da var nasıl edecem nasıl yapacağım filan dedi anladım ki bana zarf atıyor ben gider miyim banane iyi düşünmüşsün anne dedim yani bütün hepsi aynı gelinsen hizmetli gözünde bakıyorlar sana hiç kendini kullandırtma git köye git ama bi sürü bahaneyle hiç bir şey de yapma ben ilk köylerine gittim eşimin bana hamur açtıracaklardı dedim annem ben okuyayım diye bana hiç iş öğretmedi ki bilmiyorum ki keşke size yarım edebilseydim ama nerde oysa ki baklava bile açıyorum örneğin çocuğu bahane et durmuyor da korkuyor da sinek yiyor da vs vs eşine de ya ben çok üzüldüm çocuk durmadı da annenlere yardım edemedim de filan damardan gir onlar yetiştirmeden

Keşke gitmisken birazdaha kalabilseydin cnm

Benimde işim cokda yapacak adam yok :))
Haftasonu sınav görevim var sonra da kayınpeder kayınvalide gelecek köyde ev yaptırıyorlar bi iki gün bizde kalırlar. babamIn kontrollerinden dolayı geliyorlar 3 haftada bir annemle bazen kalıyorlar bazen bi uğrayıp dönüyorlar bizimkiler şükür

benı tek dusunduren cocuklar canım hep bundan dolayı frenlıyorum kendımı durduruyorum ıkısıde bensız 1 saatn fazla duramıyorlar kı olaylar cırkınlesırse dıye korkum var
Simdiye kadar hic ayrilma noktasina geldinizmi tatlim

yeterrrr deyip hic delirdigin oldumu :)) normal kavgadan bahsetmiyorum

Yada şöyle teklif et
Tmm giderim oraya, sen kal gönlünce
1 hafta sonra annemgile gecerim ben
Ikimizde aile ozlemimizi giderelim

1 hafta önce falan cicekler almistim, bahceye ekmek icin
Bu hafta bahce biter sanmistim
Bizim işlerin bitecegi yok
Daha citler icin beton dökülmesi lazim
Sonra kenar taslari dosenecek

Eşimde işe basladi

Cicekler kötü olmaya basladi
Onlar icin buyuk saksi, toprak almam lazim
Hic de halim yok ama, mecburrr

Aksam yatmadan bakarim tekrar

yok abla hıc gelmedık o noktaya dedıgıne gore ısler sakınlesınce ya goturecekmıs ya goonderecekmıs ama kesınlıkle guvenmıyorum kılıfına uyduracak bısey bulacak cunku

bunların bır kısmını dıyorum ablada duymamazlıga gelıp odadan gıdıyor yada benı odadan cıkartma derdıne dusuyor hatta senın amacım benım tarafımı sılıp senın tarafını ana baba bılmem dıyorum 32 dıs sırıtıyor
benım kv ogluyla halledıyor canım merve gelmek ıstermıkı dıyor bırde ogluna esımde nıye gelmek ıstemesın kı dıyor orda zaten sureklı ıster ıstemez yuzum asık oluyor elımde degıl ne mıdem almıyor ne gonlum alıyor ahh ben bastan bır suru hata yaptım herseyı yapabıldıgı gorduler hep beklıyorlar ılk okumus kız ne anlar moddalardı ınsallah bu ısın ıcıncden cıkabılırım

E katlanamiyorsa gelmesin cnm sen illa gel mi diyorsn ama yanliz da gondermiyor yazmistn dmi, valla senin işin zor cnm bence bi atar yapmalısın yoksa anlamiycak eşin işin ciddiyetni.

Yorucu olmasi kotu olms abla insallah hafifler isler ya maskeylemi calisiyorsnuz oda zor oluyordur

Ya abla sende tam adapte olamadn sanrm yoksa basta cok guzel verirdin istikrarli giderdin insallah oyle olursn gene

Bende kv gitsin gercekten diyet moduna giricem tabi almanya işi de var gisebillrsem. Ordan donunce artk gidemezsem hemen insallah 65 gormek istiyorm artk ya amma uzadi :)

Kolay gelsn abla zor ya halin yokken ugrasmak ama cicekler guzel enerji verir sana insallah iyi gelirr

Etli patlıcan yemeği yaptım abla
Yemekten sonra dinlenirsin artık

Makarna çok olmamış mı?
Diğerleri güzel
21 haziran cumartesi
2 dlm ekmek
1 haslanmis yumurta
kk peynir
zeytin
domates salatalik

15.00
5 cilek
1 avuc lebllebi

18.30
1 tabak kuru fasulye
salata
Menü gayet güzel
Dün dünde kaldı yazdık bugün

Sinir oluyorum öyle tiplere kayınvalidemin en sevdiğim huyu asla bizlerle yaşadığı problemi eşlerimize yansıtmaz ya da bizi kötülemez eşimizin yanında malesef canım sen seni kullanmak istediklerinin farkına varmayıp kendini ispat etmek istemişsin vaktinde
Merhaba bende 9. Takıma katılmak istiyorum,buradan mı yazışıyorsunuz yoksa whatsapp grubu tarzında bir şey mi var? Kilom 97,3 boy 1,63
Hoş geldin canım ilk sayfada takım kurallarımız var okur ve kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup burada paylaşırsan tanışabiliriz

Yorgunluktan öldüm ya, spor olsun diye yürüyerek asagaya gittim bu kadarinda bisey yok elimin ayari yokki Aldimda aldim biseyler tabi Bunlari tasimasida var öldüm gelene kadar üstüne bide kartimin sifresini unuttum basiretim baglandi sanki yillardir var olan sifremi ilk kez bu sekilde unuttum nasil oldu anlamadim kala kaldim

Rabbim şifa versin canım çok zor bi durum
sagol canim allah razi olsun
cooook sevindim canim.
Rabbim bidaha darda koymasin. Korktugun basina gelmedi gordunmu. Beyin cerrahina da en kisa surede gitmeye calis ins
Ucmelekannesi allah şifa versin canım inş
Amin canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…