- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.661
Aaa nasıl oldu kuzum bak kendini takip et başka şeyleri de unutuyor musun? Nasıl hallettin sonrasında hatırladın mı ?Yorgunluktan öldüm ya, spor olsun diye yürüyerek asagaya gittim bu kadarinda bisey yokelimin ayari yokki Aldimda aldim biseyler tabi Bunlari tasimasida var öldüm gelene kadar üstüne bide kartimin sifresini unuttum basiretim baglandi sanki yillardir var olan sifremi ilk kez bu sekilde unuttum nasil oldu anlamadim kala kaldim
Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindimgünaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.zumazuma naptın abiyelikk kumaşını aldın mı
Bende akşam yürüyüşünden geldim. Pek mesaj görmeyince, birşey yazamadımAbovv 2 buçuk saat önce mesaj yazmışım tek sayfa bile ilerlememiş Erzurumlular gibi söyleyeyim nerdesiiiizz
Söz için buysa, ben nişanlık ve gelinliğini merak ettim şimdidenAllah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.
kız bu elbiseyi istiyor söz için. biz dedik ki bu söz için fazla değil mi. ama yine de istiyor :)
Eki Görüntüle 2653104 Eki Görüntüle 2653106 Eki Görüntüle 2653108
kumaşlar felaket pahalı. bu kumaşın metresi 600 tl bu kumaşım metresi 300 tl
Eki Görüntüle 2653110 Eki Görüntüle 2653111
bu kumaşın metresi 250 tl bu kumaşın metresi 250 tl
bir elbiseye sadece işlemeli bir kumaş için ortalama 3 metre gitse 750 tl gidiyor. Sonra bunun hayal tülü 6 metre desen 50 tl. etek astarı 3 metre 60 tl, içindeki glop(sütyen süngeri) 20 tl. maliyet 880 tl, ıvır zıvırı derken sadece
maliyet 1000 tl.
valla kumaşçılar da şaşırdı :) ben söz bile yapmamıştım. isteme söz nişan üçü bir arada yaptımSöz için buysa, ben nişanlık ve gelinliğini merak ettim şimdiden
Canim sen nasilsin bu haftaki eksinde yine iyi olacak gibi. Masallah diyetisyensiz cok iyi ilerliyorsun.Bende akşam yürüyüşünden geldim. Pek mesaj görmeyince, birşey yazamadım
Teşekkür ederim canım. Iyiyim Allah a şükür. Inşallah bu hafta da güzel verebilirim. Instagram dan felan araştırıyorum ama Türkiye ye gider gitmez bir diyetisyene uğramak istiyorum. Öyle kendimden daha emin ilerleyeceğimi düşünüyorumCanim sen nasilsin bu haftaki eksinde yine iyi olacak gibi. Masallah diyetisyensiz cok iyi ilerliyorsun.
normalde sifre falan Hic unutmam bilmiyorum, ama son zamanlarda cok seyi unutuyorum zaten. Nakit hallettim eve gelince hatirladim sifreyiAaa nasıl oldu kuzum bak kendini takip et başka şeyleri de unutuyor musun? Nasıl hallettin sonrasında hatırladın mı ?
Elbise güzelmis canim simdiden kolay gelsin ins, söz icin Hem abarti hemde pahali geldi bana tabi zevk meselesiAllah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.
kız bu elbiseyi istiyor söz için. biz dedik ki bu söz için fazla değil mi. ama yine de istiyor :)
bir elbiseye sadece işlemeli bir kumaş için ortalama 3 metre gitse 750 tl gidiyor. Sonra bunun hayal tülü 6 metre desen 50 tl. etek astarı 3 metre 60 tl, içindeki glop(sütyen süngeri) 20 tl. maliyet 880 tl, ıvır zıvırı derken sadece
maliyet 1000 tl.
bende kasada kaldigim zman cok utaniyorum yaa:))Yorgunluktan öldüm ya, spor olsun diye yürüyerek asagaya gittim bu kadarinda bisey yokelimin ayari yokki Aldimda aldim biseyler tabi Bunlari tasimasida var öldüm gelene kadar üstüne bide kartimin sifresini unuttum basiretim baglandi sanki yillardir var olan sifremi ilk kez bu sekilde unuttum nasil oldu anlamadim kala kaldim
bi soz icin cok abarti geldi banaAllah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim
maliyet 1000 tl.
bi soz icin cok abarti geldi bana
ama kumaslar cok guzelmis
Sagol canim.Ucmelekannesi Ucmelekannesi canım çok cok geçmiş olsun. Haber alabildiniz mi şu an da duru mu nasil. Doktorlar bir açıklama falan yapmışlar mi
teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum söz için çok abartı ama kendi bilirElbise güzelmis canim simdiden kolay gelsin ins, söz icin Hem abarti hemde pahali geldi bana tabi zevk meselesi
kendim gecirdim Kasadan Yoksa Bende Cok utanirdimbende kasada kaldigim zman cok utaniyorum yaa:))
alalhtan nakit varmis ustunde
Olmadi bukilo bildirim yapmayi unuttum ben bugun
cuma.57.6
pazartesi 58.1
+500
inşallah daha iyiye gider. Allah tez zamanda şifa versinSagol canim.
Canim kalin bagirsaktaki kitleye bagli kanamasi var zaten acillik olma sebebi o.
O kanamayi durdurmaya yonelik tedavi yapiyorlarmis. Kan degerleri biraz kendine gelmeye baslamis suru acikmis sorulana cevap veriyormus. Aksam aradigimizda soyledikleri bunlar. Yeme icme yok zaten yerse kanama artarmis. Simdilik boyleymis durumu .
Insallah dahada iyiye gider canimSagol canim.
Canim kalin bagirsaktaki kitleye bagli kanamasi var zaten acillik olma sebebi o.
O kanamayi durdurmaya yonelik tedavi yapiyorlarmis. Kan degerleri biraz kendine gelmeye baslamis suru acikmis sorulana cevap veriyormus. Aksam aradigimizda soyledikleri bunlar. Yeme icme yok zaten yerse kanama artarmis. Simdilik boyleymis durumu .
Pazartesi menüm
10:00
Bir yumurta 5ceri domates 5zeytin bi salatalık bol limonlu maydonoz peynir 1 dilim tb ekmeği
Ara 12:30 yeşil çay
15:00 bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi 5cig badem 5cig fındık
18:35
Bi kase etli patlıcan yemegi bi kase cacık bi dilim tb ekmeği 8kiraz
21:00 gibi yarım bardak tarçınlı süt içerim
Su 3lt
Spor 1saat orta tempolu yürüyüş 120pn
50 mekik 10pn 20sn plank 4pn
Toplam 134pn
U UcanSupurge
her zamanki gibi menun harika22 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan sebzeli omlet
2 ceviz
Bol yeşillik, domates
17:30
4 köfte
Bol salata
2,5 lt su
guzel olmus canim istahin yoksa bugunlukte boyle olsun:)22 Haziran Pazartesi
11:00 iki kupa soğuk kahve
14:00 kendi hazırladığım milkshake (1 adet muz,1 bardak süt, 2 yk yulaf, 1 adet ceviz, bir tatlı kş kakao)
22:00 1 adet salatalık
(sabahtan akşama kadar dolandım, yorgunluktan iştahım kapandı, iştahım hiç kapanmazdı)
gün boyu su
139 dk orta tmp yürüyüş puan 239 U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?