Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa nasıl oldu kuzum bak kendini takip et başka şeyleri de unutuyor musun? Nasıl hallettin sonrasında hatırladın mı ?

Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim

zumazuma naptın abiyelikk kumaşını aldın mı
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.
kız bu elbiseyi istiyor söz için. biz dedik ki bu söz için fazla değil mi. ama yine de istiyor :)

kumaşlar felaket pahalı. bu kumaşın metresi 600 tl bu kumaşım metresi 300 tl

bu kumaşın metresi 250 tl bu kumaşın metresi 250 tl

bir elbiseye sadece işlemeli bir kumaş için ortalama 3 metre gitse 750 tl gidiyor. Sonra bunun hayal tülü 6 metre desen 50 tl. etek astarı 3 metre 60 tl, içindeki glop(sütyen süngeri) 20 tl. maliyet 880 tl, ıvır zıvırı derken sadece
maliyet 1000 tl.

Söz için buysa, ben nişanlık ve gelinliğini merak ettim şimdiden

Merhaba canlarrrr
Jasminium84 canim senden başlıyim sonuçlarına cok cokkk sevindim ya çok şükür tahmin ettiğin gibi değil.
Ucmelekannesi canım çok cok geçmiş olsun. Haber alabildiniz mi şu an da duru mu nasil. Doktorlar bir açıklama falan yapmışlar mi

Mefkurem canımın içi bir an aklıma takıldı geçen ki msj ini okudum ama cevap yazip yazmadığımı hatirlayamadim. Annemlere ne zaman gideceğimiz ne kadar kalacağım belli degil. Uçak biletimi iptal etmişler. Sebebini bilmiyoruz. Muhtemelen eşim arabayla bırakıp dönecek, ama benim finallerim var onu beklermiyim beklemez miyim nasil olur belirsiz
U UcanSupurge canimcim yolunuz açık olsun hayırlısı ile kazasiz belasiz gidin dönün insallah. Bir kaç günlük bir değişiklik bile iyi gelecektir sana

Handandandan Kaptanim sana da slm vermeden geçmek istemedim. Nasilsin nasil gidiyor kilo durumun nedir.

Pnrrr-12 pinarcan kv sizde galiba onun etkisi var muhtemelen kili verememen de canim. Biraz da stres yapiyorsundur zaten cok kilinda kalmamış verirsin gider.

askrhpozitif Canim ben bu konuda zıtlaşmanın daha kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sanki. Yani anladigim kadariyla senin eşin zitlaşilmasi gerelen biri değil. Onu en başta öyle alıştırmış olsaydi belki işe yarardi ama şu an sanmiyorum. Benim sana tavsiyem eşini tanimaya çalış. Sen ne yaparsan, ne dersen nasil söylersen yumuşar, daha olumlu olur onu gözlemle, sonra da ona göre davranmaya çalış. Bende zehra gibi düşünüyorum yani benim k.v de bana işçilere yemek yapayim deseydi bende iyi olur derdim kalkip ben yaparim demezdim. En nefret ettiğim şeydir biri bana laf atarsa asla sessiz kalamam. Sende her şeye koşma bir şeyler bahane et senden umudu kessinler.

Bende akşam yürüyüşünden geldim. Pek mesaj görmeyince, birşey yazamadım
Canim sen nasilsin bu haftaki eksinde yine iyi olacak gibi. Masallah diyetisyensiz cok iyi ilerliyorsun.

Canim sen nasilsin bu haftaki eksinde yine iyi olacak gibi. Masallah diyetisyensiz cok iyi ilerliyorsun.
Teşekkür ederim canım. Iyiyim Allah a şükür. Inşallah bu hafta da güzel verebilirim. Instagram dan felan araştırıyorum ama Türkiye ye gider gitmez bir diyetisyene uğramak istiyorum. Öyle kendimden daha emin ilerleyeceğimi düşünüyorum

Aaa nasıl oldu kuzum bak kendini takip et başka şeyleri de unutuyor musun? Nasıl hallettin sonrasında hatırladın mı ?
normalde sifre falan Hic unutmam bilmiyorum, ama son zamanlarda cok seyi unutuyorum zaten. Nakit hallettim eve gelince hatirladim sifreyi
Elbise güzelmis canim simdiden kolay gelsin ins, söz icin Hem abarti hemde pahali geldi bana tabi zevk meselesi

bende kasada kaldigim zman cok utaniyorum yaa:))
alalhtan nakit varmis ustunde
bi soz icin cok abarti geldi bana
ama kumaslar cok guzelmis

Ucmelekannesi Ucmelekannesi canım çok cok geçmiş olsun. Haber alabildiniz mi şu an da duru mu nasil. Doktorlar bir açıklama falan yapmışlar mi
Sagol canim.
Canim kalin bagirsaktaki kitleye bagli kanamasi var zaten acillik olma sebebi o.
O kanamayi durdurmaya yonelik tedavi yapiyorlarmis. Kan degerleri biraz kendine gelmeye baslamis suru acikmis sorulana cevap veriyormus. Aksam aradigimizda soyledikleri bunlar. Yeme icme yok zaten yerse kanama artarmis. Simdilik boyleymis durumu .

inşallah daha iyiye gider. Allah tez zamanda şifa versin

Insallah dahada iyiye gider canim
Bacin nasil iyimi? Alintilamistim ama ekleyememistim

22 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan sebzeli omlet
2 ceviz
Bol yeşillik, domates
17:30
4 köfte
Bol salata

2,5 lt su
her zamanki gibi menun harika
su an.cok imrendim iradene
guzel olmus canim istahin yoksa bugunlukte boyle olsun:)
benim istahda kapansa keske:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…