- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.681
zenginlermi bari:)teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum söz için çok abartı ama kendi bilir
malesefkendim gecirdim Kasadan Yoksa Bende Cok utanirdim
Olmadi bu
iyi geceler canimiyi geceler kızlar. Güzel güzel rüyalar görün inşallah
iyyiz cok sukur canimKizlar gecmis falan okuyamadim hic. Hepiniz iyisinizdir ins sikinti yoktur.
Telefonu pek elime alamiyorum. Yeme icme duzenide kalmadi zaten. Uyku duzenim hic yok. Her seferinde boyle oluyor alisamadim bir turlu. Bide kabizlik problemi yani baya bi daraldim. Kv biyandan kp olmus gibi davraniyor . gece gece ne cok yakindim:)
Karantinada olsa normal vaktimizin ve evimin kiymetini boyle olunca daha iyi anliyorum.
ins canim hakkinda hayirlisini versin rabbiminşallah daha iyiye gider. Allah tez zamanda şifa versin
Su anda iyi canim. Cok arada ufak tefek agrisi var heralde ama o gunku gibi degilmis. İnan onlarla bile gorusemedim dogru durust buginInsallah dahada iyiye gider canim
Bacin nasil iyimi? Alintilamistim ama ekleyememistim
60 yasinda canimiyyiz cok sukur canim
kp kac yasindaydi
belki soylemissindir ama hatirlayamadim
cokta yasli degilmis60 yasinda canim
Evet canimcokta yasli degilmis
drlar ne diyo durumuyla ilgili
umutsuz mu konusuyorlar
iyi geceler canimiyi geceler kızlar. Güzel güzel rüyalar görün inşallah
hayirlisiyla bugünlerde gececek ins canimKizlar gecmis falan okuyamadim hic. Hepiniz iyisinizdir ins sikinti yoktur.
Telefonu pek elime alamiyorum. Yeme icme duzenide kalmadi zaten. Uyku duzenim hic yok. Her seferinde boyle oluyor alisamadim bir turlu. Bide kabizlik problemi yani baya bi daraldim. Kv biyandan kp olmus gibi davraniyor . gece gece ne cok yakindim:)
Karantinada olsa normal vaktimizin ve evimin kiymetini boyle olunca daha iyi anliyorum.
cok sükür hayirlisiyla zamani gelince dogursun ins az kaldiSu anda iyi canim. Cok arada ufak tefek agrisi var heralde ama o gunku gibi degilmis. İnan onlarla bile gorusemedim dogru durust bugin
Dahada gencmis canim, ben kanserden amcami kaybettim 56 yasindaydi60 yasinda canim
Basin sagolsun canim. Evlat acisi daha zordur muhakkak.iyi geceler canim
hayirlisiyla bugünlerde gececek ins canim
cok sükür hayirlisiyla zamani gelince dogursun ins az kaldi
Dahada gencmis canim, ben kanserden amcami kaybettim 56 yasindaydine acisida Dr lar hazirlikli olun dediginde onun ölümü beklenirken Hic birseyi yokken babasnnemi kaybettik 2 ay sonrada amcami allahin sevgili kuluki Allah ona evlat acisi yasatmadi
k.b canım bildirimı gelmedi bana yeni gördüm Opera Chrome gibi bı tarayıcı canım ben çok memnunum hiç reklam çıkmıyoropera ne canım, bi program mı yüklemek mi gerekiyor
gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun kötü bı şey olmamasına sevindimgünaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
Böyle bir elbiseyi hazır bulsa 4-5 binden aşağı değildir zannımca gönlüne göre bi elbiseyi özel tasarım gibi üstüne göre olacak hadi arkadaşın bi o kadar da işçilik alsa 2000 TL ye giyecek en sıradan abiyeler bile dünya pahası bence mantıklı seçimAllah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.
kız bu elbiseyi istiyor söz için. biz dedik ki bu söz için fazla değil mi. ama yine de istiyor :)
Eki Görüntüle 2653104 Eki Görüntüle 2653106 Eki Görüntüle 2653108
kumaşlar felaket pahalı. bu kumaşın metresi 600 tl bu kumaşım metresi 300 tl
Eki Görüntüle 2653110 Eki Görüntüle 2653111
bu kumaşın metresi 250 tl bu kumaşın metresi 250 tl
bir elbiseye sadece işlemeli bir kumaş için ortalama 3 metre gitse 750 tl gidiyor. Sonra bunun hayal tülü 6 metre desen 50 tl. etek astarı 3 metre 60 tl, içindeki glop(sütyen süngeri) 20 tl. maliyet 880 tl, ıvır zıvırı derken sadece
maliyet 1000 tl.
bendensinvalla kumaşçılar da şaşırdı :) ben söz bile yapmamıştım. isteme söz nişan üçü bir arada yaptım
Aynen eloş çok akıllı Kadın dolaylı yoldan söylüyor ki ilerde şikayet hakkı bırakmıyor bana ki sanki o dememiş de ben istemişim gibi ayağına getirmeye çalışıyor her konuda öyledir ama artık çözdüm ben düşer miyim hiç İnan direkt dese belki gocunmam ya da kendim düşünüp karar versem neyse de bana bu şekilde yaptırılmaya çalışılınca asla yapmamBende zehra gibi düşünüyorum yani benim k.v de bana işçilere yemek yapayim deseydi bende iyi olur derdim kalkip ben yaparim demezdim. En nefret ettiğim şeydir biri bana laf atarsa asla sessiz kalamam. Sende her şeye koşma bir şeyler bahane et senden umudu kessinler.
Tam bizim köyün adetiaynen, bu işleri basit tutmak lazım biraz. ne zaman memlekete gitsem " hadi gel düğün cd ni izleyelim" muhabbeti
Çok şükür kuzum, o kadar rahatladım kisagol canim allah razi olsun
cooook sevindim canim.
Rabbim bidaha darda koymasin. Korktugun basina gelmedi gordunmu. Beyin cerrahina da en kisa surede gitmeye calis ins
Amin canim sagol
Amin canım sağolasınAllah sana sağlık sıhhat versin inşallah. çok geçmiş olsun. iyi olama sevindim
arkadaşım sipariş aldı söz kıyafeti dikecek. ama daha önce hiç dikmemiş. ben yardımcı olacağım ona.
kız bu elbiseyi istiyor söz için. biz dedik ki bu söz için fazla değil mi. ama yine de istiyor :)
Eki Görüntüle 2653104 Eki Görüntüle 2653106 Eki Görüntüle 2653108
kumaşlar felaket pahalı. bu kumaşın metresi 600 tl bu kumaşım metresi 300 tl
Eki Görüntüle 2653110 Eki Görüntüle 2653111
bu kumaşın metresi 250 tl bu kumaşın metresi 250 tl
bir elbiseye sadece işlemeli bir kumaş için ortalama 3 metre gitse 750 tl gidiyor. Sonra bunun hayal tülü 6 metre desen 50 tl. etek astarı 3 metre 60 tl, içindeki glop(sütyen süngeri) 20 tl. maliyet 880 tl, ıvır zıvırı derken sadece
maliyet 1000 tl.
Merhaba canlarrrr
Jasminium84 canim senden başlıyim sonuçlarına cok cokkk sevindim ya çok şükür tahmin ettiğin gibi değil.
Ucmelekannesi canım çok cok geçmiş olsun. Haber alabildiniz mi şu an da duru mu nasil. Doktorlar bir açıklama falan yapmışlar mi
@mefkurem canımın içi bir an aklıma takıldı geçen ki msj ini okudum ama cevap yazip yazmadığımı hatirlayamadim. Annemlere ne zaman gideceğimiz ne kadar kalacağım belli degil. Uçak biletimi iptal etmişler. Sebebini bilmiyoruz. Muhtemelen eşim arabayla bırakıp dönecek, ama benim finallerim var onu beklermiyim beklemez miyim nasil olur belirsiz
U UcanSupurge canimcim yolunuz açık olsun hayırlısı ile kazasiz belasiz gidin dönün insallah. Bir kaç günlük bir değişiklik bile iyi gelecektir sana
Handandandan Kaptanim sana da slm vermeden geçmek istemedim. Nasilsin nasil gidiyor kilo durumun nedir.
@Pnrrr-20 pinarcan kv sizde galiba onun etkisi var muhtemelen kili verememen de canim. Biraz da stres yapiyorsundur zaten cok kilinda kalmamış verirsin gider.
@askrhpozitif Canim ben bu konuda zıtlaşmanın daha kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sanki. Yani anladigim kadariyla senin eşin zitlaşilmasi gerelen biri değil. Onu en başta öyle alıştırmış olsaydi belki işe yarardi ama şu an sanmiyorum. Benim sana tavsiyem eşini tanimaya çalış. Sen ne yaparsan, ne dersen nasil söylersen yumuşar, daha olumlu olur onu gözlemle, sonra da ona göre davranmaya çalış. Bende zehra gibi düşünüyorum yani benim k.v de bana işçilere yemek yapayim deseydi bende iyi olur derdim kalkip ben yaparim demezdim. En nefret ettiğim şeydir biri bana laf atarsa asla sessiz kalamam. Sende her şeye koşma bir şeyler bahane et senden umudu kessinler.
Çok şükür canımm çok şükürk.b canım bildirimı gelmedi bana yeni gördüm Opera Chrome gibi bı tarayıcı canım ben çok memnunum hiç reklam çıkmıyor
gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun kötü bı şey olmamasına sevindim
Sağol canımmk.b canım bildirimı gelmedi bana yeni gördüm Opera Chrome gibi bı tarayıcı canım ben çok memnunum hiç reklam çıkmıyor
gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun kötü bı şey olmamasına sevindim
Sağol ablacımm
Rica ederim canım ,Sağol canımm
Yükledim operayı ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?