Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gecmis falan okuyamadim hic. Hepiniz iyisinizdir ins sikinti yoktur.

Telefonu pek elime alamiyorum. Yeme icme duzenide kalmadi zaten. Uyku duzenim hic yok. Her seferinde boyle oluyor alisamadim bir turlu. Bide kabizlik problemi yani baya bi daraldim. Kv biyandan kp olmus gibi davraniyor . gece gece ne cok yakindim:)
Karantinada olsa normal vaktimizin ve evimin kiymetini boyle olunca daha iyi anliyorum.

iyyiz cok sukur canim
kp kac yasindaydi
belki soylemissindir ama hatirlayamadim

inşallah daha iyiye gider. Allah tez zamanda şifa versin
ins canim hakkinda hayirlisini versin rabbim
Insallah dahada iyiye gider canim
Bacin nasil iyimi? Alintilamistim ama ekleyememistim
Su anda iyi canim. Cok arada ufak tefek agrisi var heralde ama o gunku gibi degilmis. İnan onlarla bile gorusemedim dogru durust bugin

cokta yasli degilmis
drlar ne diyo durumuyla ilgili
umutsuz mu konusuyorlar
Evet canim
Hayati risk var diyorlar canim. Zaten kp e artik hicbir tedavi uygulanmiyordu kanserle ilgili su anda kanamanin hala durmamasi iyi degil. İste kan degerleri yukseliyor ins takviyeye devam demisler ama hazirlikli olunda diyorlar.

iyi geceler kızlar. Güzel güzel rüyalar görün inşallah
iyi geceler canim
hayirlisiyla bugünlerde gececek ins canim
Su anda iyi canim. Cok arada ufak tefek agrisi var heralde ama o gunku gibi degilmis. İnan onlarla bile gorusemedim dogru durust bugin
cok sükür hayirlisiyla zamani gelince dogursun ins az kaldi
60 yasinda canim
Dahada gencmis canim, ben kanserden amcami kaybettim 56 yasindaydi ne acisida Dr lar hazirlikli olun dediginde onun ölümü beklenirken Hic birseyi yokken babasnnemi kaybettik 2 ay sonrada amcami allahin sevgili kuluki Allah ona evlat acisi yasatmadi

Basin sagolsun canim. Evlat acisi daha zordur muhakkak.
Kimin olup kimin kalacagini bilemeyiz tabiki.
Kanser illeti cok farkli hastayi icten ice kemiriyor .

opera ne canım, bi program mı yüklemek mi gerekiyor
k.b canım bildirimı gelmedi bana yeni gördüm Opera Chrome gibi bı tarayıcı canım ben çok memnunum hiç reklam çıkmıyor
gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun kötü bı şey olmamasına sevindim

Böyle bir elbiseyi hazır bulsa 4-5 binden aşağı değildir zannımca gönlüne göre bi elbiseyi özel tasarım gibi üstüne göre olacak hadi arkadaşın bi o kadar da işçilik alsa 2000 TL ye giyecek en sıradan abiyeler bile dünya pahası bence mantıklı seçim
valla kumaşçılar da şaşırdı :) ben söz bile yapmamıştım. isteme söz nişan üçü bir arada yaptım
bendensin
Aynen eloş çok akıllı Kadın dolaylı yoldan söylüyor ki ilerde şikayet hakkı bırakmıyor bana ki sanki o dememiş de ben istemişim gibi ayağına getirmeye çalışıyor her konuda öyledir ama artık çözdüm ben düşer miyim hiç İnan direkt dese belki gocunmam ya da kendim düşünüp karar versem neyse de bana bu şekilde yaptırılmaya çalışılınca asla yapmam
aynen, bu işleri basit tutmak lazım biraz. ne zaman memlekete gitsem " hadi gel düğün cd ni izleyelim" muhabbeti
Tam bizim köyün adeti

sagol canim allah razi olsun
cooook sevindim canim.
Rabbim bidaha darda koymasin. Korktugun basina gelmedi gordunmu. Beyin cerrahina da en kisa surede gitmeye calis ins

Amin canim sagol
Çok şükür kuzum, o kadar rahatladım ki
Başkasının başına gelse saçmalama hemen ne korkuyorsun derim ama insanın kendi başına gelince ihtimali bile çok korkutucuymuş

Amin canım sağolasın

Çok şükür canımm çok şükür

Sağol canımm
Yükledim operayı ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…