Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi olmuş spor yaptım say.canm ya çok pahalı imis söz için.tabi maddi durumunu erkek tarafının da maddi durumunu yaşam şeklini bilemem ama ne bilim söz için hem iddaalı hem çok pahalı olmuş bence

daha önce 3 ayrı diyetisyen e gittim 3 de normal şu yerine detoks şu ları onerdi.ilk gittiğin diywtosyenin önerisi idi yani sıra hem mate hem yes il çay içmek şuan için skintim yok .olmaz ins yine de tekrar araştırırım teşekkür ederim

Abla gözümden kaçmış
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun ❤kaçıncı seneniz
sağ ol gülüm allah razı olsun 21 sene oldu , bizim için normal günlerden farkı olmayan bir gün

ekim2009 kuzum evliklik yildonumunuz kutlu olsun
Insallah onumuzdeki seneler, nasil bi pirlantayla evli oldugunu daha cok anlar eşin
aminnnn allah razı olsun mefkuşum
ister anlasın ister anlamasın ben kendi değerimi biliyorum ya artık allaha bin şükür

bir kaç sene önce ben de çok içiyordum sonra böbreklerim ağrımaya başladı bir de hani şu bitki üretip satan ömer .. soyadı neydi.. tv ye çıkar şu bitki şuna iyi gelir v.s. anlatan bir adam vardı ya böbrekleri iflas edip ölünce biraz evhamlandım

Gunaydın kızlar guzel bir gun olsun insallah
Telefonuma kavustum cok Sukur alıntıları mı aldım gun ıcınde cevaplıvam Insallah kızlarımı doyurayım sımdı
hadi gözün aydın :)
afiyet şifa olsun kuzulara benim oğlan da acıkmış ne pişireceksin diyor şimdi tepem de kahvaltıya illa pişmiş bir şey istiyor ama sade yumurta olmazzzz

Günaydın hanımlar

Bu hafta evde kalacağım inşallah. Kaç zamandır evde oturmuyorum. Diyette yapamıyorum. Evde dursam da misafirim oluyor yemek temizlik derken vaktim pek olmuyor. Bakalım bu hafta nasıl geçecek

Jasminium84 Gözün aydın cnm. Hayırlı haberleri almışsın. İnşallah daha güzel haberler alırsın

sağol canımm, inşallah

ben saf arkadaşım dikim parası olarak 150 tl alacak :) tecrübe kazanır en azından.

iyi olmuş spor yaptım say.canm ya çok pahalı imis söz için.tabi maddi durumunu erkek tarafının da maddi durumunu yaşam şeklini bilemem ama ne bilim söz için hem iddaalı hem çok pahalı olmuş bence
kesinlikle katılıyorum. kız polis sözlüsü de polismiş. kızın resmini gördüm. kız bomba gibi o fizik bende olsa bende isterdim öyle giymek ama hem pahalı hem söz için gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…