- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.701
iyi olmuş spor yaptım say.canm ya çok pahalı imis söz için.tabi maddi durumunu erkek tarafının da maddi durumunu yaşam şeklini bilemem ama ne bilim söz için hem iddaalı hem çok pahalı olmuş bence9.30 gibi evden çıktım 20:30 da evdeydim. o kadar yoruldum ki iştahım kapandı hiç bir şey yiyemedim. bir adet salatalık yedim sadece. açıkçası msj lara hızlı bir şekilde bakabildim. yarım saate de yatarım :) çoook yoruldum :)
daha önce 3 ayrı diyetisyen e gittim 3 de normal şu yerine detoks şu ları onerdi.ilk gittiğin diywtosyenin önerisi idi yani sıra hem mate hem yes il çay içmek şuan için skintim yok .olmaz ins yine de tekrar araştırırım teşekkür ederimgün de 3 fincan bitki çayını geçme bence gülüm böbrekleri aşırı yorarsın sonra beni yoruyorsun diye (dili yok garibimin direk desin ) ağrımaya başlar anla diye hem kiraz saplı su da yapmışsın , faydası olsun diye aşırı bitki kullanımı zarar vermesin allah korusun
Günaydın benim canım takımım
gunaydinnnnnnGünaydın
sağ ol gülüm allah razı olsun 21 sene oldu , bizim için normal günlerden farkı olmayan bir günAbla gözümden kaçmış
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun ❤kaçıncı seneniz
aminnnn allah razı olsun mefkuşumekim2009 kuzum evliklik yildonumunuz kutlu olsun
Insallah onumuzdeki seneler, nasil bi pirlantayla evli oldugunu daha cok anlar eşin
bir kaç sene önce ben de çok içiyordum sonra böbreklerim ağrımaya başladı bir de hani şu bitki üretip satan ömer .. soyadı neydi.. tv ye çıkar şu bitki şuna iyi gelir v.s. anlatan bir adam vardı ya böbrekleri iflas edip ölünce biraz evhamlandımdaha önce 3 ayrı diyetisyen e gittim 3 de normal şu yerine detoks şu ları onerdi.ilk gittiğin diywtosyenin önerisi idi yani sıra hem mate hem yes il çay içmek şuan için skintim yok .olmaz ins yine de tekrar araştırırım teşekkür ederim
hadi gözün aydın :)Gunaydın kızlar guzel bir gun olsun insallah
Telefonuma kavustum cok Sukur alıntıları mı aldım gun ıcınde cevaplıvam Insallah kızlarımı doyurayım sımdı
sağol canımm, inşallahGünaydın hanımlar
Bu hafta evde kalacağım inşallah. Kaç zamandır evde oturmuyorum. Diyette yapamıyorum. Evde dursam da misafirim oluyor yemek temizlik derken vaktim pek olmuyor. Bakalım bu hafta nasıl geçecek
Jasminium84 Gözün aydın cnm. Hayırlı haberleri almışsın. İnşallah daha güzel haberler alırsın
ben saf arkadaşım dikim parası olarak 150 tl alacak :) tecrübe kazanır en azından.Böyle bir elbiseyi hazır bulsa 4-5 binden aşağı değildir zannımca gönlüne göre bi elbiseyi özel tasarım gibi üstüne göre olacak hadi arkadaşın bi o kadar da işçilik alsa 2000 TL ye giyecek en sıradan abiyeler bile dünya pahası bence mantıklı seçim
kesinlikle katılıyorum. kız polis sözlüsü de polismiş. kızın resmini gördüm. kız bomba gibiiyi olmuş spor yaptım say.canm ya çok pahalı imis söz için.tabi maddi durumunu erkek tarafının da maddi durumunu yaşam şeklini bilemem ama ne bilim söz için hem iddaalı hem çok pahalı olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?