- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.721
Bedavaya dikiyormus resmenben saf arkadaşım dikim parası olarak 150 tl alacak :) tecrübe kazanır en azından.
kesinlikle katılıyorum. kız polis sözlüsü de polismiş. kızın resmini gördüm. kız bomba gibio fizik bende olsa bende isterdim öyle giymek ama hem pahalı hem söz için gereksiz.
Çok ucuza dikiyor gerçekten dikişten anlamam ama bana öyle geldi 150 lira için o kadar emek uğraş ki bi de özel dikim olduğu için bir sürü afra tafraben saf arkadaşım dikim parası olarak 150 tl alacak :) tecrübe kazanır en azından.
aynen öyle. sadece dikiş işi de değil. provalarda gelin kızlar çok nazlanır, ve çok şeyi beğenmezler(ki bu normaldir) o paraya naz bile çekilmez. aynen o afra tafralar çekilmez.Çok ucuza dikiyor gerçekten dikişten anlamam ama bana öyle geldi 150 lira için o kadar emek uğraş ki bi de özel dikim olduğu için bir sürü afra tafra
ben dikmezdim. sanırım tecrübesizliğine geldi o arkadaşımın.Bedavaya dikiyormus resmen
maşallah kolay gelsin :) ben bugün yürüyüş yapmayacağım. az önce müge anlı bitti :) birazdan yerleri süpürüp ortalığı topladıktan sonra dikiş işine geri döneceğim.Kızlar yürüyüş yapıyorum
Siz neler yapıyorsunuz
ben yürüyüşümü sabah yaptım bu seferKızlar yürüyüş yapıyorum
Siz neler yapıyorsunuz
bende yaptim.bugun sporumuKızlar yürüyüş yapıyorum
Siz neler yapıyorsunuz
Sanada kolay gelsinmaşallah kolay gelsin :) ben bugün yürüyüş yapmayacağım. az önce müge anlı bitti :) birazdan yerleri süpürüp ortalığı topladıktan sonra dikiş işine geri döneceğim.
Süpersinben yürüyüşümü sabah yaptım bu sefer
işyer,me yürüyerek geldim
bende yaptim.bugun sporumu
dun yapamamistim:)
Vooov çok iyi1500 ip atladim 30dk.kosu 30 dk yuruyus
Bende kahvaltı yaptım 9:45 şuan açım biraz ıspanak yemeği yiyeceğim dayanamiycamtemizligimi yaptim.kizimi okuldan alip geldim
daha bisey yemedim
ama bigun tek ogun yapicam
dunden yesil fasulye kaldi onu yerim
Teşekkür ederim umarım öyle olur ☺ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1.Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3.Dream00 48.920
4.Jasminium84 19.200
5.askrhpozitif 10.844
6.zumazuma 6.231
ATLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI
1.Jasminium84 1.570
listemizin değişmez yıldızıElif yildizz tebrik ediyorum kuzum seni, şahanesin. emeklerinin karşılığını fazla fazla görürsün inşallah, azminin hayranıyım bilesin, darısı hepimizin başına
zumazuma hoşgeldin listemize inşallah devamını da getirir sonuçlarını da en güzel şekilde alırsın
I Ilyusa ,Dream00 , askrhpozitif canlarımmm sizi de tebrik ediyorum emeklerinizin karşılığını çok çok alın inşallah
Emeğine sağlık canım. Iyi dileklerin icin de teşekkür ederim. Hep birlikte zayıflayalım insallahADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1.Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3.Dream00 48.920
4.Jasminium84 19.200
5.askrhpozitif 10.844
6.zumazuma 6.231
1.Jasminium84 1.570
listemizin değişmez yıldızıElif yildizz tebrik ediyorum kuzum seni, şahanesin. emeklerinin karşılığını fazla fazla görürsün inşallah, azminin hayranıyım bilesin, darısı hepimizin başına
zumazuma hoşgeldin listemize inşallah devamını da getirir sonuçlarını da en güzel şekilde alırsın
I Ilyusa ,Dream00 , askrhpozitif canlarımmm sizi de tebrik ediyorum emeklerinizin karşılığını çok çok alın inşallah
Süpersin. Bn miniğimi uyutuyorum şu an işler hiç bitmiyor yaKızlar yürüyüş yapıyorum
Siz neler yapıyorsunuz
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun abla,nice güzel huzurlu yıllaraaminnnn allah razı olsun mefkuşum
ister anlasın ister anlamasın ben kendi değerimi biliyorum ya artık allaha bin şükür
Eccük bana da versene enerjigunaydinnnnnn
bugün kendimi daha enerji hissediyorum
yapacak işlerim var tabi spor u da unutmamalı.onden kendimi hazırlıyorum
Emegine saglik canimADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1.Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3.Dream00 48.920
4.Jasminium84 19.200
5.askrhpozitif 10.844
6.zumazuma 6.231
1.Jasminium84 1.570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?