Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bedavaya dikiyormus resmen

Çok ucuza dikiyor gerçekten dikişten anlamam ama bana öyle geldi 150 lira için o kadar emek uğraş ki bi de özel dikim olduğu için bir sürü afra tafra
aynen öyle. sadece dikiş işi de değil. provalarda gelin kızlar çok nazlanır, ve çok şeyi beğenmezler(ki bu normaldir) o paraya naz bile çekilmez. aynen o afra tafralar çekilmez.

Bedavaya dikiyormus resmen
ben dikmezdim. sanırım tecrübesizliğine geldi o arkadaşımın.

maşallah kolay gelsin :) ben bugün yürüyüş yapmayacağım. az önce müge anlı bitti :) birazdan yerleri süpürüp ortalığı topladıktan sonra dikiş işine geri döneceğim.
Sanada kolay gelsin
ben yürüyüşümü sabah yaptım bu sefer
işyer,me yürüyerek geldim
Süpersin
bende yaptim.bugun sporumu
dun yapamamistim:)
1500 ip atladim 30dk.kosu 30 dk yuruyus
Vooov çok iyi
temizligimi yaptim.kizimi okuldan alip geldim
daha bisey yemedim
ama bigun tek ogun yapicam
dunden yesil fasulye kaldi onu yerim
Bende kahvaltı yaptım 9:45 şuan açım biraz ıspanak yemeği yiyeceğim dayanamiycam

ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:

1. Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3. Dream00 48.920
4. Jasminium84 19.200
5. askrhpozitif 10.844
6. zumazuma 6.231

ATLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI

1. Jasminium84 1.570

listemizin değişmez yıldızı Elif yildizz tebrik ediyorum kuzum seni, şahanesin. emeklerinin karşılığını fazla fazla görürsün inşallah, azminin hayranıyım bilesin, darısı hepimizin başına

zumazuma hoşgeldin listemize inşallah devamını da getirir sonuçlarını da en güzel şekilde alırsın

I Ilyusa , Dream00 , askrhpozitif canlarımmm sizi de tebrik ediyorum emeklerinizin karşılığını çok çok alın inşallah

Teşekkür ederim umarım öyle olur ☺

Emeğine sağlık canım. Iyi dileklerin icin de teşekkür ederim. Hep birlikte zayıflayalım insallah

Emegine saglik canim
Elif yildizz sana masallah ne diyimki baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…