- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.741
Takım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz varsağ ol gülüm allah razı olsun 21 sene oldu , bizim için normal günlerden farkı olmayan bir gün
Nasıl güldüm
Simdiden evlilik yildönümünüz kutlu olsun canimTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Bizde yarın 14 yılı deviriyoruz
Keşke 14 yıl önce bugüne dönme şansım olsaydı
Dun bende aynısını dusundum 6 yıl once dun İcim kıpır kıpırdı evleniyorum diye ama dun aklımda hep bosanmak vardı 2 tarıh 2 bambaşka duyguTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Burda saganak yagmur varBuralar yaniyor
Havuz botumu deniyoronu doldurduk balkonda Cocuklar keyif yapiyor
Bizim buralarida sel götürüyor çok yağmur yağıyorBuralar yaniyor
Dun bende aynısını dusundum 6 yıl once dun İcim kıpır kıpırdı evleniyorum diye ama dun aklımda hep bosanmak vardı 2 tarıh 2 bambaşka duygu
Burda saganak yagmur var
Yagmur iyide sel kötüBizim buralarida sel götürüyor çok yağmur yağıyor
Pazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupçaTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Bende onu farkettim, çoğumuz Haziran 20 küsur de evlenmişizPazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
Niye kızBenmde 1 hafta sonra evleneli 7 yıl olacak. Şimdiki aklım olsaydı 2 yıllık filan evli olurdum sanırım
Bizim buralarda yanıyor canımBuralar yaniyor
Benmde 1 hafta sonra evleneli 7 yıl olacak. Şimdiki aklım olsaydı 2 yıllık filan evli olurdum sanırım
Masallah hep sirayla hep yazin evlenmisizPazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
Bisey olmaz canim Ben bebekken bile sokuyordum, yaninda durdunmu sikinti olmaz allahin izniyleBizim buralarda yanıyor canım
Benim kızlarda istiyor bot havuzdan ama bebek var diye alamıyorum
rica ederim kuzum, inşallahTeşekkür ederim umarım öyle olur ☺
rica ederim tatlımEmeğine sağlık canım. Iyi dileklerin icin de teşekkür ederim. Hep birlikte zayıflayalım insallah
sağol kuzumm
rica ederim tatlım
inşallah nice 14 yıllarınız olsun, daha büyük mutluluklarla inşallahTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
inşallah bundan sonra çok daha mutlu seneleriniz olsun kuzum Allahım evinize huzur versinDun bende aynısını dusundum 6 yıl once dun İcim kıpır kıpırdı evleniyorum diye ama dun aklımda hep bosanmak vardı 2 tarıh 2 bambaşka duygu
Benmde 1 hafta sonra evleneli 7 yıl olacak. Şimdiki aklım olsaydı 2 yıllık filan evli olurdum sanırım
sizin de yıldönümleriniz kutlu olsun canlarPazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
Kızlar kasımda bizede 14yil oluyor evleneli
baya olmus sizinde
Aha bi yaz evliligi dahabizim de 2 hafta sonra yıldönümümüz 7 yılı bitiriyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?