- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.761
bende aksma 5 e kadar durrum.diyodum ama dayanamadim 4 de yedim yemekSanada kolay gelsin
Süpersin
Vooov çok iyi
Bende kahvaltı yaptım 9:45 şuan açım biraz ıspanak yemeği yiyeceğim dayanamiycam
eline saglik canim:)ADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1. @Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3.Dream00 48.920
4.Jasminium84 19.200
5.askrhpozitif 10.844
6. @zumazuma 6.231
ATLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI
1.Jasminium84 1.570
listemizin değişmez yıldızı @Elif yildizz tebrik ediyorum kuzum seni, şahanesin. emeklerinin karşılığını fazla fazla görürsün inşallah, azminin hayranıyım bilesin, darısı hepimizin başına
@zumazuma hoşgeldin listemize inşallah devamını da getirir sonuçlarını da en güzel şekilde alırsın
I Ilyusa ,Dream00 , askrhpozitif canlarımmm sizi de tebrik ediyorum emeklerinizin karşılığını çok çok alın inşallah
bizde 2 gun once sisirdik suyu doldirduk su isinsin diye bekliyoruz.kuyu suyu cok soguk hemen girdirmedim kizimi.hergun gidip geliyo ama girdirmiyorumBuralar yaniyor
Havuz botumu deniyoronu doldurduk balkonda Cocuklar keyif yapiyor
ohh afiyet olsun canim
Ben malesef bayadir böyleyimBugün ne olduysa çok açlık hissediyorum akşama salata corbada ekliycem bi kase yemeğin yanina
aynen canımbaya olmus sizinde
Afiyet olsun
Aha bi yaz evliligi daha
rica ederim kuzumbende aksma 5 e kadar durrum.diyodum ama dayanamadim 4 de yedim yemek
eline saglik canim:)
bizde 2 gun once sisirdik suyu doldirduk su isinsin diye bekliyoruz.kuyu suyu cok soguk hemen girdirmedim kizimi.hergun gidip geliyo ama girdirmiyorum
ohh afiyet olsun canim
Bizde banyodan doldurduk canim iliktan biraz soguk,bizde 2 gun once sisirdik suyu doldirduk su isinsin diye bekliyoruz.kuyu suyu cok soguk hemen girdirmedim kizimi.hergun gidip geliyo ama girdirmiyorum
Aynı kişiyle kızNiye kız
Sen memnundun kocandan, "annem, babam, herşeyim o benim" diyordun
Merhaba canlarrrr
Jasminium84 canim senden başlıyim sonuçlarına cok cokkk sevindim ya çok şükür tahmin ettiğin gibi değil.
@Ucmelekannesi canım çok cok geçmiş olsun. Haber alabildiniz mi şu an da duru mu nasil. Doktorlar bir açıklama falan yapmışlar mi
@mefkurem canımın içi bir an aklıma takıldı geçen ki msj ini okudum ama cevap yazip yazmadığımı hatirlayamadim. Annemlere ne zaman gideceğimiz ne kadar kalacağım belli degil. Uçak biletimi iptal etmişler. Sebebini bilmiyoruz. Muhtemelen eşim arabayla bırakıp dönecek, ama benim finallerim var onu beklermiyim beklemez miyim nasil olur belirsiz
U UcanSupurge canimcim yolunuz açık olsun hayırlısı ile kazasiz belasiz gidin dönün insallah. Bir kaç günlük bir değişiklik bile iyi gelecektir sana
Handandandan Kaptanim sana da slm vermeden geçmek istemedim. Nasilsin nasil gidiyor kilo durumun nedir.
Pnrrr-12 pinarcan kv sizde galiba onun etkisi var muhtemelen kili verememen de canim. Biraz da stres yapiyorsundur zaten cok kilinda kalmamış verirsin gider.
askrhpozitif Canim ben bu konuda zıtlaşmanın daha kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sanki. Yani anladigim kadariyla senin eşin zitlaşilmasi gerelen biri değil. Onu en başta öyle alıştırmış olsaydi belki işe yarardi ama şu an sanmiyorum. Benim sana tavsiyem eşini tanimaya çalış. Sen ne yaparsan, ne dersen nasil söylersen yumuşar, daha olumlu olur onu gözlemle, sonra da ona göre davranmaya çalış. Bende zehra gibi düşünüyorum yani benim k.v de bana işçilere yemek yapayim deseydi bende iyi olur derdim kalkip ben yaparim demezdim. En nefret ettiğim şeydir biri bana laf atarsa asla sessiz kalamam. Sende her şeye koşma bir şeyler bahane et senden umudu kessinler.
Nerde oturuyorsunuz. Bazi yerler cok kotu olmusBizim buralarida sel götürüyor çok yağmur yağıyor
Eline saglik cnmADIM YARIŞMASI SONUÇLARI:
1. @Elif yildizz 153.405
2. I Ilyusa 51.500
3.Dream00 48.920
4.Jasminium84 19.200
5.askrhpozitif 10.844
6. @zumazuma 6.231
ATLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI
1.Jasminium84 1.570
listemizin değişmez yıldızı @Elif yildizz tebrik ediyorum kuzum seni, şahanesin. emeklerinin karşılığını fazla fazla görürsün inşallah, azminin hayranıyım bilesin, darısı hepimizin başına
@zumazuma hoşgeldin listemize inşallah devamını da getirir sonuçlarını da en güzel şekilde alırsın
I Ilyusa ,Dream00 , askrhpozitif canlarımmm sizi de tebrik ediyorum emeklerinizin karşılığını çok çok alın inşallah
sağol canımEline saglik cnm
Tbrkler kizlar :)
Ist avrupa yakasinda canım bi saat önce durdu yağmurNerde oturuyorsunuz. Bazi yerler cok kotu olmus
Kendini üzme lütfen ama bu durumunu çöz.Dun bende aynısını dusundum 6 yıl once dun İcim kıpır kıpırdı evleniyorum diye ama dun aklımda hep bosanmak vardı 2 tarıh 2 bambaşka duygu
Canım bizden önce uyanıyor, gidip tepetaklak içine düşer, boğulur diye korkuyorum.Bisey olmaz canim Ben bebekken bile sokuyordum, yaninda durdunmu sikinti olmaz allahin izniyle
Hamile misin yoksa canımAynen cnm kv bizde bide adet olamadim olamiyorumda 8 gun gecikti
Suan icin korumaya bakiyorm enazindan kv gidince diyet moduna giricem insallah
Amin canım cumlemıze versin Insallah insanın huzuru ve saglıgı yerinde olmayınca hıc bısey in kıymeti kalmıyorinşallah bundan sonra çok daha mutlu seneleriniz olsun kuzum Allahım evinize huzur versin
Hemen tartiyla yüzleşKızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
anliyorum canim Bizde o yüzden bosaltiyoruz suyu Sonra yine dolduruyoruzCanım bizden önce uyanıyor, gidip tepetaklak içine düşer, boğulur diye korkuyorum.
Aman aman Benim gibi olma durqmiyorumKızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
Ben de 23 TemmuzBende onu farkettim, çoğumuz Haziran 20 küsur de evlenmişiz
Niran hedefini unutma gebelik şüphen var mı ? Ben ilk Zaman çok iştahlıydım bulantılar başlayana kadarKızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?