- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.781
Amiinnn kuzum, çok haklısınAmin canım cumlemıze versin Insallah insanın huzuru ve saglıgı yerinde olmayınca hıc bısey in kıymeti kalmıyor
Çözmek ıcın cabalayacagım Insallah canım once iyice dusunup ailemle konusmam lazımKendini üzme lütfen ama bu durumunu çöz.
Kadınlar güçlü olur, anneler daha da güçlü olur.
Kendi hayatından vazgeçtiysen bile kızların için çöz bu sorunları.
"Çocuklar annelerinin yüzlerine bakarak büyürler, yüzü gülmeyen mutsuz annelerin çocukları da mutsuz olur" der Tuna Tümer.
Buraya bir videosunu ekliyorum
Aklına bişeyler atıştırmak gelince mutfağa değil banyoya gidip tartıl cnmKızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
İyi yolculuklar canımKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
Bence motive olmuşken götür canım ver kurtul az bişey kaldı zatenBu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
Yemin et yeminKızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
hayirli yolculuklar canimKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
kendine güveniyorsan olabilir ama tarti yokkende gevseme olurmu acabaBu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
acıktıkça salatalık ye açlığı bastırır.Kızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
Buranın mi şifresini unuttun canım uye oldugumdan beri çıkış yapamiyorum şifreyi unuttum mune abla yazdıydım bi numara verdi ordan şifreni gönderirler diye unuttum orayada yazmayaAnlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum benAlzheimer mi oluom ne oluyorum
yok canim Banka kartimin, ama burdaki sifreyide unutursam sasmam artikBuranın mi şifresini unuttun canım uye oldugumdan beri çıkış yapamiyorum şifreyi unuttum mune abla yazdıydım bi numara verdi ordan şifreni gönderirler diye unuttum orayada yazmaya
Hazir hatırlamışken yazayım
Insallah yapabilirsinBugün çok yedim ya
2gunu sıkı tutmam lazım
Artık herşey şifreyle unutman birbirine karıştırman o kadar normal kiAnlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum benAlzheimer mi oluom ne oluyorum
Iradene hayran kalıyorum menülerine baktikca23 Haziran Salı
11:30
4yk yoğurt, chia,tarcın ve yulaf karışımı
10 tane kiraz
17:30
100 gr hindi ile
Bol yeşil salata
2,5lt su
Saray katmeri nasıl bisey kalorisi düşük biseydir galiba hem öğlen hem akşam var23 HAZİRAN SALI MENÜM
13.00: 1 porsiyon saray katmeri
Küçük kase turşu
1 kase karpuz
*2 litre su
Spor yok
Kolay gelsin
Temizleyeyim buralarikimsecikler yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?