Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
Sen orda o kadar işe güce zayıflarsın zaten canım.
Bence listeye bile girmelisin

anliyorum canim Bizde o yüzden bosaltiyoruz suyu Sonra yine dolduruyoruz
Sürekli uğraşamam onunla canım.
Corona illeti tam kalksa tatile gideriz zaten, orda heveslerini alırlar

Ben senin gibi abur cubura dadanmadım canım, meyve ve kuruyemiş ağırlıklı

Son düzenleme:
katlanamiyorsa gelmesin cnm sen illa gel mi diyorsn ama yanliz da gondermiyor yazmistn dmi, valla senin işin zor cnm bence bi atar yapmalısın yoksa anlamiycak eşin işin ciddiyetni.
degısık bir tıp birde cok dengesiz bakalım bir cıkar yol bulıcam Insallah
benım kv muhatap almaz bizi ogullarıyla halleder ve alttan altta ortaligi cok guzel karıstırır sorma canım ilk okudum diye istemediler nısanlıyken tanımadığım insanların yanında Merve sunu yapamaz bunu yapamaz modundalardı suratlarına carpasım geldı ama kendime yapmisım
senelerdır cozemedım canım esimi ben cok tutarsız hareketleri var kendimı mumkun mertebe gerı cekıcem
Allah yardımcın olsun kuzum
hadi gözün aydın :)
afiyet şifa olsun kuzulara benim oğlan da acıkmış ne pişireceksin diyor şimdi tepem de kahvaltıya illa pişmiş bir şey istiyor ama sade yumurta olmazzzz
ahhh bu cocuklar bitmiyor dertleri
Yagmur iyide sel kötü Dükkanlar evler Su altinda kaliyor
Rabbım yardımcıları olsun beterinden korusun
Pazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
herkes bu aralıkta evlenmıs anlasılan
Kızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
bende tam tersi sehir ıcı trafıgı seviyorum duz yolda sıkılıyorum
Bence motive olmuşken götür canım ver kurtul az bişey kaldı zaten
bilemedim canım vermeyi bırakmıcam zatende
kendine güveniyorsan olabilir ama tarti yokkende gevseme olurmu acaba
bende tam tersi tartı yanımda yokken almısım dır korkusuna daha cok dikkat Edermıyım diye dusunuyorum hem birde tartı stresi olmaz
yok canim Banka kartimin, ama burdaki sifreyide unutursam sasmam artik

Insallah yapabilirsin
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hep

Kızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
Çokta zevklidir şehirler arası araba kullanmak

Cumartesi sokağa çıkma yasağı olduğu için yollarda boştu, bu resmi çektim, "yollar benim" dedim

Hemen tartiyla yüzleş
Silkelen kendine gel duygusal bir açlık yaşadıklarımız genelde
15kilo vermişsiniz ne güzel nasıl verdiğinizi düşünün alması kolay vermesi zor
Bugün battı balık yan gider dedim ve kısır yaptım
Yarın kesin +2 gelecek

Merve son zamanlarda boşanma fikrindn çok bahsediyosn canm eşinin memleketine gitme bence bu sene sabrın taşıp kötü şeyler olabilir sanki. Memleketine git çocuklarınla eşine izin alır gibi değilde emri vaki yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…