- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.801
Acıkmıyorum ki tatlımacıktıkça salatalık ye açlığı bastırır.
Çalışmalara başlamadık daha ayolNiran hedefini unutma gebelik şüphen var mı ? Ben ilk Zaman çok iştahlıydım bulantılar başlayana kadar
Sen orda o kadar işe güce zayıflarsın zaten canım.Bu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
Hakkında hayırlısı olsun inşallahÇözmek ıcın cabalayacagım Insallah canım once iyice dusunup ailemle konusmam lazım
Sürekli uğraşamam onunla canım.anliyorum canim Bizde o yüzden bosaltiyoruz suyu Sonra yine dolduruyoruz
Ben senin gibi abur cubura dadanmadım canım, meyve ve kuruyemiş ağırlıklıAman aman Benim gibi olma durqmiyorumbugun anlamadigim sekilde arti ciktim dünde öyle kacamagim yoktu erken kapamistim, ya dünkü yürüyüsten oldu cünkü 3 gün üstüne tekrar yürümüstüm, Yada agrilarim var adet erken olucam Yada kendimi avutuyorum
degısık bir tıp birde cok dengesiz bakalım bir cıkar yol bulıcam Insallahkatlanamiyorsa gelmesin cnm sen illa gel mi diyorsn ama yanliz da gondermiyor yazmistn dmi, valla senin işin zor cnm bence bi atar yapmalısın yoksa anlamiycak eşin işin ciddiyetni.
benım kv muhatap almaz bizi ogullarıyla halleder ve alttan altta ortaligi cok guzel karıstırır sorma canım ilk okudum diye istemediler nısanlıyken tanımadığım insanların yanında Merve sunu yapamaz bunu yapamaz modundalardı suratlarına carpasım geldı ama kendime yapmisımSinir oluyorum öyle tiplere kayınvalidemin en sevdiğim huyu asla bizlerle yaşadığı problemi eşlerimize yansıtmaz ya da bizi kötülemez eşimizin yanında malesef canım sen seni kullanmak istediklerinin farkına varmayıp kendini ispat etmek istemişsin vaktinde
senelerdır cozemedım canım esimi ben cok tutarsız hareketleri var kendimı mumkun mertebe gerı cekıcemCanim ben bu konuda zıtlaşmanın daha kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum sanki. Yani anladigim kadariyla senin eşin zitlaşilmasi gerelen biri değil. Onu en başta öyle alıştırmış olsaydi belki işe yarardi ama şu an sanmiyorum. Benim sana tavsiyem eşini tanimaya çalış. Sen ne yaparsan, ne dersen nasil söylersen yumuşar, daha olumlu olur onu gözlemle, sonra da ona göre davranmaya çalış. Bende zehra gibi düşünüyorum yani benim k.v de bana işçilere yemek yapayim deseydi bende iyi olur derdim kalkip ben yaparim demezdim. En nefret ettiğim şeydir biri bana laf atarsa asla sessiz kalamam. Sende her şeye koşma bir şeyler bahane et senden umudu kessinler.
Allah yardımcın olsun kuzumKizlar gecmis falan okuyamadim hic. Hepiniz iyisinizdir ins sikinti yoktur.
Telefonu pek elime alamiyorum. Yeme icme duzenide kalmadi zaten. Uyku duzenim hic yok. Her seferinde boyle oluyor alisamadim bir turlu. Bide kabizlik problemi yani baya bi daraldim. Kv biyandan kp olmus gibi davraniyor . gece gece ne cok yakindim:)
Karantinada olsa normal vaktimizin ve evimin kiymetini boyle olunca daha iyi anliyorum.
ahhh bu cocuklar bitmiyor dertlerihadi gözün aydın :)
afiyet şifa olsun kuzulara benim oğlan da acıkmış ne pişireceksin diyor şimdi tepem de kahvaltıya illa pişmiş bir şey istiyor ama sade yumurta olmazzzz
Rabbım yardımcıları olsun beterinden korusunYagmur iyide sel kötüDükkanlar evler Su altinda kaliyor
herkes bu aralıkta evlenmıs anlasılanPazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
bende tam tersi sehir ıcı trafıgı seviyorum duz yolda sıkılıyorumKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
bilemedim canım vermeyi bırakmıcam zatendeBence motive olmuşken götür canım ver kurtul az bişey kaldı zaten
bende tam tersi tartı yanımda yokken almısım dır korkusuna daha cok dikkat Edermıyım diye dusunuyorum hem birde tartı stresi olmazkendine güveniyorsan olabilir ama tarti yokkende gevseme olurmu acaba
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hepyok canim Banka kartimin, ama burdaki sifreyide unutursam sasmam artik
Insallah yapabilirsin
Amin canım amin dualarınızı eksik etmeyinHakkında hayırlısı olsun inşallah
Çokta zevklidir şehirler arası araba kullanmakKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
listeyi birde zora sokarsam o daha kotu diye dusundum ama bakalım bir cuma olsun karar verelımSen orda o kadar işe güce zayıflarsın zaten canım.
Bence listeye bile girmelisin
Bugün battı balık yan gider dedim ve kısır yaptımHemen tartiyla yüzleş
Silkelen kendine gel duygusal bir açlık yaşadıklarımız genelde
15kilo vermişsiniz ne güzel nasıl verdiğinizi düşünün alması kolay vermesi zor
Madem aynı kişi, 5 yıl fazladan sevme sevilmenin neresi kötüAynı kişiyle kız
Sen yarın telafisini yaparsınBugün battı balık yan gider dedim ve kısır yaptım
Yarın kesin +2 gelecek
Eş olmanın anne olmanın sorumluluğu büyük bu yüzden 24 yaşımda erken evlenmişimMadem aynı kişi, 5 yıl fazladan sevme sevilmenin neresi kötü
Orası öyle zaten 3'lü rakamları görmeden evlenmemek lazım.Eş olmanın anne olmanın sorumluluğu büyük bu yüzden 24 yaşımda erken evlenmişim
Hata ediyorsun, yürümeden zayıflamak çok zor, hele de senin içinKoşu bandını satıyoruz kızlar askılık olmaktn kurtulacak garibim :)
Merve son zamanlarda boşanma fikrindn çok bahsediyosn canm eşinin memleketine gitme bence bu sene sabrın taşıp kötü şeyler olabilir sanki. Memleketine git çocuklarınla eşine izin alır gibi değilde emri vaki yapdegısık bir tıp birde cok dengesiz bakalım bir cıkar yol bulıcam Insallah
benım kv muhatap almaz bizi ogullarıyla halleder ve alttan altta ortaligi cok guzel karıstırır sorma canım ilk okudum diye istemediler nısanlıyken tanımadığım insanların yanında Merve sunu yapamaz bunu yapamaz modundalardı suratlarına carpasım geldı ama kendime yapmisım
senelerdır cozemedım canım esimi ben cok tutarsız hareketleri var kendimı mumkun mertebe gerı cekıcem
Allah yardımcın olsun kuzum
ahhh bu cocuklar bitmiyor dertleri
Rabbım yardımcıları olsun beterinden korusun
herkes bu aralıkta evlenmıs anlasılan
bende tam tersi sehir ıcı trafıgı seviyorum duz yolda sıkılıyorum
bilemedim canım vermeyi bırakmıcam zatende
bende tam tersi tartı yanımda yokken almısım dır korkusuna daha cok dikkat Edermıyım diye dusunuyorum hem birde tartı stresi olmaz
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hep
Bant dizime iyi gelmiyor canm yürüme yolu var apartmanın yanındn başlıyorHata ediyorsun, yürümeden zayıflamak çok zor, hele de senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?