- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.481
Evt cnm en az kılo veren tembel oldugu ıcın senıde ılave ettım hadı bakalım asın kendınızı olun en calıskan beklıyoruzz
Nagıscım dıkkat et kendınıde cok hırpalama bakmakla yukumlu oldugun bı oglun bıde kocan var bıde sorumlu oldugun ıs yerın sıkkat et kendıne
evt cnm ınsan kılo verıyorken burda olmayı daha cok ıstıyor burda oldumuda kılo vermeyı ıstıyor ıkısıde bırbırıyle baglantılı onun ıcın sık gelın cok gelın topıgeMsj yerıne ulasmıstır umarım
selammmm, ayy çok fena yoğunum kızlar yaa ölücem.
dün kendime yemek termusu aldım, süper birşey, evde bezelye yemeğim vardı, sabah onu ısıttım, yemek termusumun içine koydum sabah 7'de.
Öğlen 12,30 da açtım yemek için yani 5,5 saat bekledi, nasıl muhafaza etmiş sıcağı varya şaşırıp kaldım harika ötesi birşey. hemen resmini çektim gönderiyorum kızlar. tantitoni marka, indirime girmiş 39 liradan 29 a inmiş hemen kaptım
Eki Görüntüle 431061 Eki Görüntüle 431062
kızlar beni sarsın ya öğlen pide yedim akşama meyve hariç ağzıma bişey sürmemem lazımiş çıkışı pazara uğrayıp çilek erik ne varsa toplucam tartı öncesi son 2 günü iyi değerlendirmem lazım :18:
yasemincim termosun harika bana gelmez sabah çocuğu hazırla kendin hazırlan ancak çıkıyoruz anlayacağın dolaptaki yemeği ısıtacak bile vaktim kalmıyo ama alsam iyi olur dışarı çıkarken falan paşama yemek koyabilirimsende bebiş oluncada kullanırsın
Benim elma diyeti değişik bir hal aldıöğlen dayanamadım yemek yedim ya, aslında aç değildim ama köfteleri görünce canım çekti, eski menülerimdeki çğle yemeğimle aynı ama bu aralar genelde salata tükettiğim için bunu yiyince moralim bozuldu, neyse akşamki menüde toparlıcam inşallah.
Bugünkü menüm,
Sabah
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 kase çorba
3 köfte+azıcık patates püresi
Salata
Akşam
1 elma.
he heecanım ağzın bal yesin, inşallah bebeiş olurda hayırlısıyla dediğin gibi onun için kullanırım en kısa zamanda
ben çok zamandır istiyordum böyle bişey çok araştırdım, tupperware, dore vs. birçok markanınkine baktım çok kabaydı onlar, bu tam 1 porsiyonluk, hatta 1 porsiyondan da fazla alıyor, içine koyduğum yemek fazla geldi çünkü, yarın daha az doldurucam. ama mucize bişey ya nasıl ısıyı korumuş şaşırdım kaldım, dışını elledim çünkü hep baktım soğuk, dedim kesin bu buz gib yapacak, günahını almışımhergün öğlen sandviç arasına peynir domattes filan yiyordum, dedim midem kuruyacak normal yemek yemem lazım diye düşündüm tam isabetli bir alışveriş oldu çok sevindim ya aldığıma
bu arada sen ne biçim bir diyete başlamışsın öyle , tam okuyamadım geçmişi ama 5 günde 5 kilodan filan bahsetmişsin, tatlım yapma bence öyle bişey, şu bizim kızların elma diyetini uygula derim ben
hakkaten nagiş yaa ne kadar detaycı düşünen bir eşin var , yani bir yandan iyi ama biryandan da bazende gevşek olmak lazım akışına bırakmak lazım
senle birlikte hamiş kalırsak iyi olur, topiğimizden çifte hamile çıkar
normalde rahattır cnm ama baba olalı ve söz konusu oğlu olunca böyle titiz işte canım o benim yavalla bilmiyorum cnm oğlumu 8 ay beklemiştim Rabbim bu sefer nasıl nasip eder kısmet beraber kalırsak diyet topiğinden ay ay gebelik topiğine transfer oluruz
İnşallah en hayırlı zamanda oluruz nagişcim, bende bekliyorum 6 aydır bakalım benimkide nazlı ve kıymetli olacak seninki gibi
ben 14 haziranda karadeniz turuna gidicem, gidim de ondan sonra rahat rahat olurum inşallah diyorum
selammmm, ayy çok fena yoğunum kızlar yaa ölücem.
dün kendime yemek termusu aldım, süper birşey, evde bezelye yemeğim vardı, sabah onu ısıttım, yemek termusumun içine koydum sabah 7'de.
Öğlen 12,30 da açtım yemek için yani 5,5 saat bekledi, nasıl muhafaza etmiş sıcağı varya şaşırıp kaldım harika ötesi birşey. hemen resmini çektim gönderiyorum kızlar. tantitoni marka, indirime girmiş 39 liradan 29 a inmiş hemen kaptım
Eki Görüntüle 431061 Eki Görüntüle 431062
ahh benim cnm nasılda düşünür arkadaşını
hırpalama diyonda bebem beni tembellere ekleyi veriyon hemenşaka bir yana murc bu ara acayip yiyesim var hele son iki gündür cnm nasıl lahmacun pide tarzı şeyler istiyo anlatamam
günaydınlarr herkese güzel bir gün olsun inş
haftasonu ve dünki menümü yazmıyorum zira felakete yakın menülerdidün sabahta bu sabahta yürüdüm ama akşam yürüyemedim felaket yağmur vardı ne zaman yaz gelecek meraktayım :44:
birazdan göreve çıkıcam gelince grşürüz
gizem kilo vermeye başlayalı topikte en çok sen varsın insan kilo verince topiğe girmeyede yüzü oluyo dimibak ben bu hafta artıdayım hiççç yazasım gelmiyo
Günaydın kızlar, bugün tartıldım 68.8 geldimsonunda 68'leri de gördüm ya hedef 67 şimdilik çok iyi gidiyor Allah'ım güç versinde cumaya kadar bi 67 olayım inşallah.
906090 valla sayende gaza geldim baya yol katettim, sağolasın.
Bizimkiler aklımı çelmeye çalışıyorlar ya zaten yemeye meyilli bir insanım kardeşimde annemde daha fazla zayıflama sana yakışmaz kafanda büyükkötü durur diyorlar Ama pes etmiyorum 65 olana kadar.
nagişim başladın sen de demek, bugünden sonra baya baya alışacaksın ki ztn kilo verdiğini görünce kendin devam edeceksin, kaçamak yapmayacaksın.
Bugünkü menüm:
SABAH: YOK
ÖĞLE: 4 erik + 1 yeşil elma + 1 malta eriği
ARA: 1 küçük cappucino + 2 hurma
Bu arada sabahki kilomu vermiyorum ama eve geldiğimde tartıldım 66.5 kiloydum :)
AKŞAM: 1 tabak domates ve biber + 2 avuç kuruyemiş
Spor: 30 dakika
sevgilimle aramız birkaç aydır kötüydü, biraz önce kesin ayrılık kararı aldık, çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?