Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh benim cnm nasılda düşünür arkadaşını
hırpalama diyonda bebem beni tembellere ekleyi veriyon hemen şaka bir yana murc bu ara acayip yiyesim var hele son iki gündür cnm nasıl lahmacun pide tarzı şeyler istiyo anlatamam

selammmm, ayy çok fena yoğunum kızlar yaa ölücem.
dün kendime yemek termusu aldım, süper birşey, evde bezelye yemeğim vardı, sabah onu ısıttım, yemek termusumun içine koydum sabah 7'de.
Öğlen 12,30 da açtım yemek için yani 5,5 saat bekledi, nasıl muhafaza etmiş sıcağı varya şaşırıp kaldım harika ötesi birşey. hemen resmini çektim gönderiyorum kızlar. tantitoni marka, indirime girmiş 39 liradan 29 a inmiş hemen kaptım

kızlar beni sarsın ya öğlen pide yedim akşama meyve hariç ağzıma bişey sürmemem lazım iş çıkışı pazara uğrayıp çilek erik ne varsa toplucam tartı öncesi son 2 günü iyi değerlendirmem lazım :18:
yasemincim termosun harika bana gelmez sabah çocuğu hazırla kendin hazırlan ancak çıkıyoruz anlayacağın dolaptaki yemeği ısıtacak bile vaktim kalmıyo ama alsam iyi olur dışarı çıkarken falan paşama yemek koyabilirim sende bebiş oluncada kullanırsın

he hee canım ağzın bal yesin, inşallah bebeiş olurda hayırlısıyla dediğin gibi onun için kullanırım en kısa zamanda
ben çok zamandır istiyordum böyle bişey çok araştırdım, tupperware, dore vs. birçok markanınkine baktım çok kabaydı onlar, bu tam 1 porsiyonluk, hatta 1 porsiyondan da fazla alıyor, içine koyduğum yemek fazla geldi çünkü, yarın daha az doldurucam. ama mucize bişey ya nasıl ısıyı korumuş şaşırdım kaldım, dışını elledim çünkü hep baktım soğuk, dedim kesin bu buz gib yapacak, günahını almışım hergün öğlen sandviç arasına peynir domattes filan yiyordum, dedim midem kuruyacak normal yemek yemem lazım diye düşündüm tam isabetli bir alışveriş oldu çok sevindim ya aldığıma

bu arada sen ne biçim bir diyete başlamışsın öyle , tam okuyamadım geçmişi ama 5 günde 5 kilodan filan bahsetmişsin, tatlım yapma bence öyle bişey, şu bizim kızların elma diyetini uygula derim ben

Benim elma diyeti değişik bir hal aldı öğlen dayanamadım yemek yedim ya, aslında aç değildim ama köfteleri görünce canım çekti, eski menülerimdeki çğle yemeğimle aynı ama bu aralar genelde salata tükettiğim için bunu yiyince moralim bozuldu, neyse akşamki menüde toparlıcam inşallah.

Bugünkü menüm,

Sabah
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
3 köfte+azıcık patates püresi
Salata

Akşam
1 elma.

canım gamzecim menün harika, aslında bir yandan iyi yapmışsın, birkaç günde bir azda olsa normal yemek yemen çok daha iyi olur, hem sağlık açısından hemde tek çeşit beslenmeme açısından , bence hiç moralini bozma gayet iyi yapmışsın, hem pilav yok makarnba yok kadayıf yok yani yine diyet usulu yemişsin. tebrike diyorum seni canımcım

onlar eskide kaldı yasemincim artık sadece az yiyorum öyle tek tip diyetler verdiriyo ama sonrasında aldırıyoda tecrübeyle sabittir arada kaçıyo ama mümkün olduğunca sofradan aç kalkmaya özen gösteriyorum amannnn buda bişey 66 oldum en azından 72 ile başlamıştım sıkıldım diyet işinden kocacımı ikna edeyimde bebiş çalışmalarına başlayayım haziran gibi amma velakin eşim oğluna kıyamıyo daha küçükmüş sevgiye ihtiyacı varmış bla bla bla çocuk konusunda ben böyle titiz adam görmedim,haftasonu çiş eğitimine başladık bıraktırdı kreşe uyum süreci bitsin öyle başla çocuğa birden yüklenmeyelim diye o derece yani

hakkaten nagiş yaa ne kadar detaycı düşünen bir eşin var , yani bir yandan iyi ama biryandan da bazende gevşek olmak lazım akışına bırakmak lazım
senle birlikte hamiş kalırsak iyi olur, topiğimizden çifte hamile çıkar

normalde rahattır cnm ama baba olalı ve söz konusu oğlu olunca böyle titiz işte canım o benim ya valla bilmiyorum cnm oğlumu 8 ay beklemiştim Rabbim bu sefer nasıl nasip eder kısmet beraber kalırsak diyet topiğinden ay ay gebelik topiğine transfer oluruz

İnşallah en hayırlı zamanda oluruz nagişcim, bende bekliyorum 6 aydır bakalım benimkide nazlı ve kıymetli olacak seninki gibi
ben 14 haziranda karadeniz turuna gidicem, gidim de ondan sonra rahat rahat olurum inşallah diyorum

hahahah bizde çok maymun iştahlıyız bende eylülde izne ayrılıcam adam akıllı tatil yapayımda sonra olsun diyorum ne çok şey istiyoruz dimi

Ayyy bayıldım termusuna sımdı ıhtıyacım yok aslında tuperınkı var dedıgın gıbı cok kaba ama oda baya kullanıslı ama genede alırım ben merak etme hıc

yedın rahat ettın demı kac kcl gırdı vucuduna kım bılır yaglarıda cababsı aksam mutlaka hafıf gecıstırmelısın nagıs.72 lerı tekrar gormek ıstemıyorsan tabı.Bemde 77 yı gormus bırı olarak tekrardan basladıgım noktaya dondum 10 kılo aldım bu cok ama cok uzucu ve nasıl oldugunu anlamadım gene kesınlıkle bu hafta senden eksılı rakamlar gormek ıstıyorum mutlaka!

Bende kilo veremiyorken yoktum Haklısın cnm

Haaarikaaaaaaaaaaa sende hızlı gidiyosun

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 4 erik + 1 yeşil elma + 1 malta eriği

ARA: 1 küçük cappucino + 2 hurma

Bu arada sabahki kilomu vermiyorum ama eve geldiğimde tartıldım 66.5 kiloydum :)

AKŞAM: 1 tabak domates ve biber + 2 avuç kuruyemiş

Spor: 30 dakika

Son düzenleme:

İnşallah yarın sabah 66.1 çıkarım :) 20 dakika bisiklet çeviricem birazdan

sevgilimle aramız birkaç aydır kötüydü, biraz önce kesin ayrılık kararı aldık, çok kötüyüm

Cnm gecmıs olsun ama o ısın sonu yok gıbı gelıyo bana yanı bugun barıssanız yarın gene ayrılcaksınz gıbı gelıo bence hıc uzulme sonu bellı olan bısey sankı bu :2: Üzülme kılolarını ver ılk oncelıgın o olsun

günaydın kızlar,
gizemcim boşver giden gitsin dicem ama bizde eşimle sizin gibiydik ayrıl barış gidiyodu en sonunda bütün umudumu kestiğim bir zamanda barıştık ve 3 ay içinde evlendik kısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun de

Kızlar gunaydınnnn ...

Bugun ne kadar sakın bı gun masallah bu saatte ısler bıttı bugun rahatmı etcem ne ? Dun kotu bı gundu benım ıcın dıyet acısından !

Şöyle ki ;

Sabah;

200 ml kakolu sut

Öğle;

1 hamburger koftelı

Akşam ;

Yok

Ara;

2 yk dondurma

Bu nasıl bı menu bole yaaaa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…