Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bant dizime iyi gelmiyor canm yürüme yolu var apartmanın yanındn başlıyor
İyi bir ayakkabı da şart canım.
Bende az önce Decathlon 'dan koşu ayakkabılarına baktım, yarın okumuzdaki beden hocasına danışarak iyi birşey sipariş vermeyi düşünüyorum, kilo verirken dizlerimden olmak istemiyorum açıkçası

Suan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponı

Poni Bon ben evi havlu ile debelene debelene siliyorum canım, çokta şikayetçi değilim aslında ama artık kızlara da yaptırmak istiyorum silme işini.
Silme için pratik ve kullanışlı, temiz de yapan temizlik malzemesi önerin var mı
Temizlik malzemeleri konusunda cahilim biraz

Suan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponı
Bende Poni gibi düşünüyorum aslında, çok gönülsüz gidip bir vukuat yaşamaktansa ayak direyip gitmemen daha doğru olur.
Şimdi haklıyken orada bir huzursuzluk çıkarsa haksız duruma düşebilirsin yada düşürülebilirsin

Bende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım

Bende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım
Seni haklı göreceklerini mi düşünüyorsun ki bu düşünce içindesin canım

Aslinda niyetim once kendi ailemle konusmak ama henuz konusamadım
Önce eşinle konuş, gelmeyeceğini söyle, kabul etmezse ailenle konuş..
Ailenle konuşursun, eşini ararlar, eşin ",Merve bana birşey demedi, söylese kabul ederdim" derse hoş olmaz, birde üstüne suçlu olursun

Önce eşinle konuş, gelmeyeceğini söyle, kabul etmezse ailenle konuş..
Ailenle konuşursun, eşini ararlar, eşin ",Merve bana birşey demedi, söylese kabul ederdim" derse hoş olmaz, birde üstüne suçlu olursun
suan tamamen karman corman oldum ben mantıklı dusunme ye calıstık ça tam tersi oluyor sanırım

suan tamamen karman corman oldum ben mantıklı dusunme ye calıstık ça tam tersi oluyor sanırım
Ah Merve...
Önce bi sen ol, kendini güçlü hisset, güçlü olmanın enerjisini hisset, sen bunu hissettiğinde her cümlen karşıdakinde farklı etki yapacak...

Psikologlar Serhat YABANCI, Tülay KÖK ve Beyhan BUDAK 'ın videoları izle, eksilerini ve hatalarını gör canım.

Ist avrupa yakasinda canım bi saat önce durdu yağmur

Bende avrupa yakasi ama buyukcekmece cikisi bizm burda yagdi gecti uzun surmedi fazla

Hamile misin yoksa canım

Yok cnm oyle bir ihtimal bu ara esimlede ayri yatmaktan unuttuk oyle seyleri

Kızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana

Canimm bi dur de baslayinca sonu gelmiyor cnku

Kızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
Bos yolda araba kullanmaya ne var tadini cikar cnm. Bende almanyada 3 sene araba kullandm burda kullanamiyorm sehir ici arabalar kalabalik hic benlik degl stress oluyorm

Anlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum ben Alzheimer mi oluom ne oluyorum

Ay yok koz olmazsin anlik unutkanliklar oluyor illaki bendede cok olur

Burcu neydi cnm. Merak ettim

Once kendimi iyileştirmenin yolunu bul dıyorsun bakayım hemen dedıgın vıdeolara

Kizlar ben uyuyorm iyi geclr insallah yarima az da olsa eksi gelr bugn kabak vardi yemekte yarina bana kadr kaldi onlarada firinda kofte ptates yapmay dusunuyorm persembe de firina tavuk atabillrm insallah planim tutarsa enazindan sabit gelmek istiyorm bide adet olabilsem super olcak da fazla taktim stress yaptm sanirim

Artık herşey şifreyle unutman birbirine karıştırman o kadar normal ki
Ben nette nereye girersem gireyim beni hatırlayı tıklıyorum yoksa mümkün değil o kadar şifreyi aklımda tutamam
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hep
Ay yok koz olmazsin anlik unutkanliklar oluyor illaki bendede cok olur
sorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…