- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.821
Yarın sadece kabak ve yoğurt yemeyi düşünüyorumSen yarın telafisini yaparsın
İyi bir ayakkabı da şart canım.Bant dizime iyi gelmiyor canm yürüme yolu var apartmanın yanındn başlıyor
Suan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponıMerve son zamanlarda boşanma fikrindn çok bahsediyosn canm eşinin memleketine gitme bence bu sene sabrın taşıp kötü şeyler olabilir sanki. Memleketine git çocuklarınla eşine izin alır gibi değilde emri vaki yap
Bende Poni gibi düşünüyorum aslında, çok gönülsüz gidip bir vukuat yaşamaktansa ayak direyip gitmemen daha doğru olur.Suan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponı
Bende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazımBende Poni gibi düşünüyorum aslında, çok gönülsüz gidip bir vukuat yaşamaktansa ayak direyip gitmemen daha doğru olur.
Şimdi haklıyken orada bir huzursuzluk çıkarsa haksız duruma düşebilirsin yada düşürülebilirsin
Seni haklı göreceklerini mi düşünüyorsun ki bu düşünce içindesin canımBende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım
Dikkat ettikçe de ezileceksin, kısır döngü buhaksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım
Yok canım hıc zannetmiyorum beklemiyorum da oyle bı yapıda degıllerSeni haklı göreceklerini mi düşünüyorsun ki bu düşünce içindesin canım
O zaman bu dediğin mantıklı değil canımYok canım hıc zannetmiyorum beklemiyorum da oyle bı yapıda degıller
Aslinda niyetim once kendi ailemle konusmak ama henuz konusamadımO zaman bu dediğin mantıklı değil canım
Adımlarını doğru at lütfen.
Önce eşinle konuş, gelmeyeceğini söyle, kabul etmezse ailenle konuş..Aslinda niyetim once kendi ailemle konusmak ama henuz konusamadım
suan tamamen karman corman oldum ben mantıklı dusunme ye calıstık ça tam tersi oluyor sanırımÖnce eşinle konuş, gelmeyeceğini söyle, kabul etmezse ailenle konuş..
Ailenle konuşursun, eşini ararlar, eşin ",Merve bana birşey demedi, söylese kabul ederdim" derse hoş olmaz, birde üstüne suçlu olursun
Ah Merve...suan tamamen karman corman oldum ben mantıklı dusunme ye calıstık ça tam tersi oluyor sanırım
Ist avrupa yakasinda canım bi saat önce durdu yağmur
Hamile misin yoksa canım
Kızlar dünden beri mutfağa dadandım
Birşeyler söyleyin bana
Bos yolda araba kullanmaya ne var tadini cikar cnm. Bende almanyada 3 sene araba kullandm burda kullanamiyorm sehir ici arabalar kalabalik hic benlik degl stress oluyormKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
Anlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum benAlzheimer mi oluom ne oluyorum
degısık bir tıp birde cok dengesiz bakalım bir cıkar yol bulıcam Insallah
benım kv muhatap almaz bizi ogullarıyla halleder ve alttan altta ortaligi cok guzel karıstırır sorma canım ilk okudum diye istemediler nısanlıyken tanımadığım insanların yanında Merve sunu yapamaz bunu yapamaz modundalardı suratlarına carpasım geldı ama kendime yapmisım
senelerdır cozemedım canım esimi ben cok tutarsız hareketleri var kendimı mumkun mertebe gerı cekıcem
Allah yardımcın olsun kuzum
ahhh bu cocuklar bitmiyor dertleri
Rabbım yardımcıları olsun beterinden korusun
herkes bu aralıkta evlenmıs anlasılan
bende tam tersi sehir ıcı trafıgı seviyorum duz yolda sıkılıyorum
bilemedim canım vermeyi bırakmıcam zatende
bende tam tersi tartı yanımda yokken almısım dır korkusuna daha cok dikkat Edermıyım diye dusunuyorum hem birde tartı stresi olmaz
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hep
Once kendimi iyileştirmenin yolunu bul dıyorsun bakayım hemen dedıgın vıdeolaraAh Merve...
Önce bi sen ol, kendini güçlü hisset, güçlü olmanın enerjisini hisset, sen bunu hissettiğinde her cümlen karşıdakinde farklı etki yapacak...
Psikologlar Serhat YABANCI, Tülay KÖK ve Beyhan BUDAK 'ın videoları izle, eksilerini ve hatalarını gör canım.
Bilmiyor musunBurcu neydi cnm. Merak ettim
Artık herşey şifreyle unutman birbirine karıştırman o kadar normal ki
Ben nette nereye girersem gireyim beni hatırlayı tıklıyorum yoksa mümkün değil o kadar şifreyi aklımda tutamam
Bende mailleri Facebook Instagram vs onlarınkını unutuyorum hep telefon numaramla sıfre yeniliyorum hep
sorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hicAy yok koz olmazsin anlik unutkanliklar oluyor illaki bendede cok olur
amin canim benim hepimizin.Allah yardımcın olsun kuzum
Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?