- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.841
TerazıBende avrupa yakasi ama buyukcekmece cikisi bizm burda yagdi gecti uzun surmedi fazla
Yok cnm oyle bir ihtimal bu ara esimlede ayri yatmaktan unuttuk oyle seyleri
Canimm bi dur de baslayinca sonu gelmiyor cnku
Bos yolda araba kullanmaya ne var tadini cikar cnm. Bende almanyada 3 sene araba kullandm burda kullanamiyorm sehir ici arabalar kalabalik hic benlik degl stress oluyorm
Ay yok koz olmazsin anlik unutkanliklar oluyor illaki bendede cok olur
Burcu neydi cnm. Merak ettim
Bu tarz unutkanliklar bendede var canim. Su an olmasada ilerde alzaymer belirtisimi acaba diye bende dusunuyorum aradasorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hic
Kotu dusunme canım bazen dalgın oluyoruz olabiliyorsorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hic
Kıyamam sana ben ya.Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
iyi geceler canimKizlar ben uyuyorm iyi geclr insallah yarima az da olsa eksi gelr bugn kabak vardi yemekte yarina bana kadr kaldi onlarada firinda kofte ptates yapmay dusunuyorm persembe de firina tavuk atabillrm insallah planim tutarsa enazindan sabit gelmek istiyorm bide adet olabilsem super olcak da fazla taktim stress yaptm sanirim
insallah degildir canimBu tarz unutkanliklar bendede var canim. Su an olmasada ilerde alzaymer belirtisimi acaba diye bende dusunuyorum arada
Kıyamam canım ya ınsanın kendi evi gibisi yok Insallah Rabbım sifa versin inşallahamin canim benim hepimizin.
[
Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
aslan burclari yönetmeyi cok sever, liderlik var ruhlarindaTerazı
iyi yolculuklar canimKızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
bence goturme elinden geldigi kadar dikkat edersin donunce sipriz olur verdigin kilolar:)Bu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
vitamin eksikligi felan vardir belkiAnlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum benAlzheimer mi oluom ne oluyorum
zor olmuuyomu ablaPoni Bon ben evi havlu ile debelene debelene siliyorum canım, çokta şikayetçi değilim aslında ama artık kızlara da yaptırmak istiyorum silme işini.
Silme için pratik ve kullanışlı, temiz de yapan temizlik malzemesi önerin var mı
Temizlik malzemeleri konusunda cahilim biraz
youtubedan abone oldum bende bi kac videolarin abakmistimAh Merve...
Önce bi sen ol, kendini güçlü hisset, güçlü olmanın enerjisini hisset, sen bunu hissettiğinde her cümlen karşıdakinde farklı etki yapacak...
Psikologlar Serhat YABANCI, Tülay KÖK ve Beyhan BUDAK 'ın videoları izle, eksilerini ve hatalarını gör canım.
alla alla niye terazi cikiyor alintida :))) ben aslan diye alintiliyorum :)aslan burclari yönetmeyi cok sever, liderlik var ruhlarinda
B12 eksıklıgı de unutkanlık yapıyor kızlar direk Uc nokta dusunme yinBu tarz unutkanliklar bendede var canim. Su an olmasada ilerde alzaymer belirtisimi acaba diye bende dusunuyorum arada
kendini rahat birak biraz canimKizlar ben uyuyorm iyi geclr insallah yarima az da olsa eksi gelr bugn kabak vardi yemekte yarina bana kadr kaldi onlarada firinda kofte ptates yapmay dusunuyorm persembe de firina tavuk atabillrm insallah planim tutarsa enazindan sabit gelmek istiyorm bide adet olabilsem super olcak da fazla taktim stress yaptm sanirim
Benım aslan canım esimin terazi ama sayesinde aslanlıktan eser kalmadı tabi bunda kilomdan kaynaklı ozguven eksıklıgı kimde buyuk etkisi oldugunu dusunuyorumaslan burclari yönetmeyi cok sever, liderlik var ruhlarinda
Ya kv sikintili bir insan degil allah yukarda canim.Kıyamam sana ben ya.
Cuma akşamı yaylaya annemlere uğradık 2 saat, eşim abarttı tabi oturma süresini, bende aynı hisleri yaşadım canım, üstlelik kendi annem olmasına rağmen
inallah öyledir canimKotu dusunme canım bazen dalgın oluyoruz olabiliyor
olabilir canim, dr a bi gidipte daha baktirmadimvitamin eksikligi felan vardir belki
dzmir eksikligide unutkanlik yapiyo canim
cok sükür canim ev gibisi yok hosgeldin :)Sizleri nasil ozledimmmm
U UcanSupurge yarim yamalak alibtilardan gordum biyere gidiyorsun herhalde tatilse iyi tatiller canim.
Baska atladigim bisey varmi bilmiyorum gecmisi hic okumadim cunki.
Ben silvadan memnunum canm ama her silmeden son silme bezini çıkarıp suya tutup elde yıkayıp kurutmak gerekiyor zahmetli gelebilir bi de şimdi sıkmalı moplar çıktı bi onlara da bak istersenPoni Bon ben evi havlu ile debelene debelene siliyorum canım, çokta şikayetçi değilim aslında ama artık kızlara da yaptırmak istiyorum silme işini.
Silme için pratik ve kullanışlı, temiz de yapan temizlik malzemesi önerin var mı
Temizlik malzemeleri konusunda cahilim biraz
Her ikisinden de link atar mısın bana canımBen silvadan memnunum canm ama her silmeden son silme bezini çıkarıp suya tutup elde yıkayıp kurutmak gerekiyor zahmetli gelebilir bi de şimdi sıkmalı moplar çıktı bi onlara da bak istersen
bende oyle dusunuyorum hemde tartıyla ask yasamaya bir ara veririm belki diyorumbence goturme elinden geldigi kadar dikkat edersin donunce sipriz olur verdigin kilolar:)
İlk benım burcumu sordu sandım canım aslan yazdım sonra esimin kini sormus degıstırdımalla alla niye terazi cikiyor alintida :))) ben aslan diye alintiliyorum :)
Ne guzel yayla havasini alinca esinin donesi gelmemis demekki.Kıyamam sana ben ya.
Cuma akşamı yaylaya annemlere uğradık 2 saat, eşim abarttı tabi oturma süresini, bende aynı hisleri yaşadım canım, üstlelik kendi annem olmasına rağmen
o icindeki aslani cikar canim, aslani kimse ezemez izin vermez senden degerli degil kimse birdaha bu yaslarda bu günlerde olmicazBenım aslan canım esimin terazi ama sayesinde aslanlıktan eser kalmadı tabi bunda kilomdan kaynaklı ozguven eksıklıgı kimde buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?