Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Terazı

sorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hic
Bu tarz unutkanliklar bendede var canim. Su an olmasada ilerde alzaymer belirtisimi acaba diye bende dusunuyorum arada

sorun banka kartimin sifresi olmasi canlar, yeni bir kart yada sifrede degilki yillardir olan bir kart ve üst üste unutmam normal gelmiyor artik bana, yillardir birkere bile unutmadim hic
Kotu dusunme canım bazen dalgın oluyoruz olabiliyor

Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
Kıyamam sana ben ya.
Cuma akşamı yaylaya annemlere uğradık 2 saat, eşim abarttı tabi oturma süresini, bende aynı hisleri yaşadım canım, üstlelik kendi annem olmasına rağmen

iyi geceler canim
Bu tarz unutkanliklar bendede var canim. Su an olmasada ilerde alzaymer belirtisimi acaba diye bende dusunuyorum arada
insallah degildir canim

amin canim benim hepimizin.
[

Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
Kıyamam canım ya ınsanın kendi evi gibisi yok Insallah Rabbım sifa versin inşallah

Kızlar ilk defa bu kadar uzun araba kullandım şehir içi kullanmaktan daha kolaymış onu fark ettim mola verdik birazdan devam edeceğiz
iyi yolculuklar canim
Bu tatilde acaba tartıyı goturmeyıp tartılmadan kilo verme calısmalarına devam mı etsem acaba belki tartı bagımlılıgından kurtulurum bu sayede kafam karman corman oldu
bence goturme elinden geldigi kadar dikkat edersin donunce sipriz olur verdigin kilolar:)
Anlamiyorum ne oluyor yine sifremi unuttum ben Alzheimer mi oluom ne oluyorum
vitamin eksikligi felan vardir belki
dzmir eksikligide unutkanlik yapiyo canim
zor olmuuyomu abla
belin felan agrir
youtubedan abone oldum bende bi kac videolarin abakmistim

kendini rahat birak biraz canim
gelzcek diye bekledikce stres yaptikca gelmiyo
bende bi kac kez boyle olmustu

Kıyamam sana ben ya.
Cuma akşamı yaylaya annemlere uğradık 2 saat, eşim abarttı tabi oturma süresini, bende aynı hisleri yaşadım canım, üstlelik kendi annem olmasına rağmen
Ya kv sikintili bir insan degil allah yukarda canim.
Kafama gore yatar kalkarim ,surda su isi yap demez ama yok olmuyor. Ev rahatligi baska.

Kotu dusunme canım bazen dalgın oluyoruz olabiliyor
inallah öyledir canim
vitamin eksikligi felan vardir belki
dzmir eksikligide unutkanlik yapiyo canim
olabilir canim, dr a bi gidipte daha baktirmadim
Sizleri nasil ozledimmmm
U UcanSupurge yarim yamalak alibtilardan gordum biyere gidiyorsun herhalde tatilse iyi tatiller canim.

Baska atladigim bisey varmi bilmiyorum gecmisi hic okumadim cunki.
cok sükür canim ev gibisi yok hosgeldin :)

Ben silvadan memnunum canm ama her silmeden son silme bezini çıkarıp suya tutup elde yıkayıp kurutmak gerekiyor zahmetli gelebilir bi de şimdi sıkmalı moplar çıktı bi onlara da bak istersen

Ben silvadan memnunum canm ama her silmeden son silme bezini çıkarıp suya tutup elde yıkayıp kurutmak gerekiyor zahmetli gelebilir bi de şimdi sıkmalı moplar çıktı bi onlara da bak istersen
Her ikisinden de link atar mısın bana canım

bence goturme elinden geldigi kadar dikkat edersin donunce sipriz olur verdigin kilolar:)
bende oyle dusunuyorum hemde tartıyla ask yasamaya bir ara veririm belki diyorum
alla alla niye terazi cikiyor alintida :))) ben aslan diye alintiliyorum :)
İlk benım burcumu sordu sandım canım aslan yazdım sonra esimin kini sormus degıstırdım

Kıyamam sana ben ya.
Ne guzel yayla havasini alinca esinin donesi gelmemis demekki.
Anne evide olsa rahat edemiyorsun canim. Yillardir birlikte yasadigin insanlar ama kendi duzenin oturunca olmuyor.

Benım aslan canım esimin terazi ama sayesinde aslanlıktan eser kalmadı tabi bunda kilomdan kaynaklı ozguven eksıklıgı kimde buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum
o icindeki aslani cikar canim, aslani kimse ezemez izin vermez senden degerli degil kimse birdaha bu yaslarda bu günlerde olmicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…