- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.861
En son kan tahlilimde b12 im normaldi canim.B12 eksıklıgı de unutkanlık yapıyor kızlar direk Uc nokta dusunme yin
Sert olsan isteklerinde diretsen atara atar gidere gider yapsan bnce düzeleceksinizde. Mesela eşim katlanamıyorum ailene mi dedi burnundan getirmen lazım mesela bn olsam sırf bu lafı dediği için gitmezdim sanırım annesigileSuan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponı
Hosbuldum canim benimCok sükür canim ev gibisi yok hosgeldin
cok kötü bisey yaEn son kan tahlilimde b12 im normaldi canim.
Ben bide gecmisle, cocuklukla ilgili pek anilarimi da hatirlamam kardeslerim anlatir saskin saskin onlari dinlerim. Bi yuhaflik var gercekten bende.
Hepsi bir olup seni haksız çıkarırlar bu psikolojiyle kesinlikle gitmemelisinBende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım
İşte bu enerjiyi yaşamak ve hissettirmek lazım, başka türlü çözüm yok...Sert olsan isteklerinde diretsen atara atar gidere gider yapsan bnce düzeleceksinizde. Mesela eşim katlanamıyorum ailene mi dedi burnundan getirmen lazım mesela bn olsam sırf bu lafı dediği için gitmezdim sanırım annesigile
Su bir senede 2 cezve 1 caydanlik yaktimcok kötü bisey yabaska neleri unutuyorsun mesela
umarım o aslan cabuk cıkar ıcımden canımo icindeki aslani cikar canim, aslani kimse ezemez izin vermez senden degerli degil kimse birdaha bu yaslarda bu günlerde olmicaz
olabilir canım dalgınlık falan oluyorEn son kan tahlilimde b12 im normaldi canim.
Ben bide gecmisle, cocuklukla ilgili pek anilarimi da hatirlamam kardeslerim anlatir saskin saskin onlari dinlerim. Bi yuhaflik var gercekten bende.
Bi Kac sefer yukseldıgım yada sınırları zorladım canım bu sefer ustume yuruyor ve cocuklar korkuyorSert olsan isteklerinde diretsen atara atar gidere gider yapsan bnce düzeleceksinizde. Mesela eşim katlanamıyorum ailene mi dedi burnundan getirmen lazım mesela bn olsam sırf bu lafı dediği için gitmezdim sanırım annesigile
Kız niye her hafta uzak kalısyosn ya evinden :)amin canim benim hepimizin.
[
Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
allah korusun birdaha olmaz ins canimSu bir senede 2 cezve 1 caydanlik yaktim
Canım üstüne yürüyor, çocuklar korkuyor diye susarsan sonu gelmez ki bu zulmün.Bi Kac sefer yukseldıgım yada sınırları zorladım canım bu sefer ustume yuruyor ve cocuklar korkuyor
kp kanser hastasiydi evde kendi isini kendi halledemiyordu mecbur kv hem yardim hemde yoldas oluyoruz canim.Kız niye her hafta uzak kalısyosn ya evinden :)
Amin canim.allah korusun birdaha olmaz ins canim
Benim de böyleSeninki bu kadar ileri degil herhalde demi canim
Sendemi gecmisten cogu seyi hatirlamiyorsun canimBenim de böyle
Silva bu bnm kullandığım normal bi bezde takılabiliyo cırt yerleri vs var Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | TrendyolHer ikisinden de link atar mısın bana canım
Lise arkadaşlarımı bile hatırlamıyorum görünceSendemi gecmisten cogu seyi hatirlamiyorsun canim
İns canim yaiyi geceler canim
insallah degildir canim
yok canim bu derece degil, bende son bi kac aydir asiri unutkanlik var oda gündelik seyler, sifrede son olay oldu ilk kez ve üst üste iki defakp kanser hastasiydi evde kendi isini kendi halledemiyordu mecbur kv hem yardim hemde yoldas oluyoruz canim.
4 cocuk donusumlu kaliyoruz .
Simd kp yogun bakimda ama kv yanliz kalmasin diye aynen kalmaya devam edecegiz. Gorumcem gitti kv ye simdi.
Amin canim.
Dur ben bu unutkanligin sebeblerini netten arastiriyim bi.
Caydanligindan cezvesinden gectimde dugunumu, evliligimin ilk yillarini, buyuk kizimin bebekligini bircok sey yok yani.
Seninki bu kadar ileri degil herhalde demi canim
Kayseri yaglamasina azıcık benziyor ama daha lezzetliIradene hayran kalıyorum menülerine baktikca
Maşallah çok iyi
Saray katmeri nasıl bisey kalorisi düşük biseydir galiba hem öğlen hem akşam var
Katmer deyince aklıma neler geliyor
Afiyet olsun
Ben şifreler için defter tutuyorumyok canim bu derece degil, bende son bi kac aydir asiri unutkanlik var oda gündelik seyler, sifrede son olay oldu ilk kez ve üst üste iki defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?