Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

B12 eksıklıgı de unutkanlık yapıyor kızlar direk Uc nokta dusunme yin
En son kan tahlilimde b12 im normaldi canim.
Ben bide gecmisle, cocuklukla ilgili pek anilarimi da hatirlamam kardeslerim anlatir saskin saskin onlari dinlerim. Bi yuhaflik var gercekten bende.

Suan inceldiği yerden kopsun modundayım canım evet bu sene cok fazla kafamda dolasıyor bu soru ponı
Sert olsan isteklerinde diretsen atara atar gidere gider yapsan bnce düzeleceksinizde. Mesela eşim katlanamıyorum ailene mi dedi burnundan getirmen lazım mesela bn olsam sırf bu lafı dediği için gitmezdim sanırım annesigile

Ben bide gecmisle, cocuklukla ilgili pek anilarimi da hatirlamam kardeslerim anlatir saskin saskin onlari dinlerim. Bi yuhaflik var gercekten bende.
cok kötü bisey ya baska neleri unutuyorsun mesela

Bende tam tersi ne olacaksa onların yanında olsun butun taslar dokulsun istiyorum canım bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sadece dedıgın gıbı haksız duruma dusmemek ıcın dikkatli olmam lazım
Hepsi bir olup seni haksız çıkarırlar bu psikolojiyle kesinlikle gitmemelisin

İşte bu enerjiyi yaşamak ve hissettirmek lazım, başka türlü çözüm yok...
Bende böyleyim, yaptığı ve söylediği herşeyin bedeli vardır, ödetirim paşa paşa..

o icindeki aslani cikar canim, aslani kimse ezemez izin vermez senden degerli degil kimse birdaha bu yaslarda bu günlerde olmicaz
umarım o aslan cabuk cıkar ıcımden canım
olabilir canım dalgınlık falan oluyor
Bi Kac sefer yukseldıgım yada sınırları zorladım canım bu sefer ustume yuruyor ve cocuklar korkuyor

amin canim benim hepimizin.
[

Ayni canim degisen bisey yok. İyiye gitmiyor ama kotylesmedide. Hala kritik yogun bakimda yatiyor.
Bende yarim saat once evime geldim. Her gelisimde evin yeeini cokup opesim geliyor
Kız niye her hafta uzak kalısyosn ya evinden :)

Kız niye her hafta uzak kalısyosn ya evinden :)
kp kanser hastasiydi evde kendi isini kendi halledemiyordu mecbur kv hem yardim hemde yoldas oluyoruz canim.
4 cocuk donusumlu kaliyoruz .
Simd kp yogun bakimda ama kv yanliz kalmasin diye aynen kalmaya devam edecegiz. Gorumcem gitti kv ye simdi.
allah korusun birdaha olmaz ins canim
Amin canim.
Dur ben bu unutkanligin sebeblerini netten arastiriyim bi.
Caydanligindan cezvesinden gectimde dugunumu, evliligimin ilk yillarini, buyuk kizimin bebekligini bircok sey yok yani.

Seninki bu kadar ileri degil herhalde demi canim

Her ikisinden de link atar mısın bana canım
Silva bu bnm kullandığım normal bi bezde takılabiliyo cırt yerleri vs var Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Bu da sıkmalı genelde görüyorm fikrim yok pek

Bunlara gerek yok bu kadar para vermeye dersen züccayelerde uyguna moplar var ben kovalı paspas sevmiyorum onlarında dönerli sıkmalıları var

yok canim bu derece degil, bende son bi kac aydir asiri unutkanlik var oda gündelik seyler, sifrede son olay oldu ilk kez ve üst üste iki defa

Iradene hayran kalıyorum menülerine baktikca
Maşallah çok iyi

Saray katmeri nasıl bisey kalorisi düşük biseydir galiba hem öğlen hem akşam var
Katmer deyince aklıma neler geliyor
Afiyet olsun
Kayseri yaglamasina azıcık benziyor ama daha lezzetli Mümkün olduğunca yemekleri az yağlı yapıyorum zaten. Pişman değilim yedigimden çok lezzetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…