Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Lise arkadaşlarımı bile hatırlamıyorum görünce
Benim en buyuk elti masallah nasil hafiza var kadinda .

Gecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz

Ya kv sikintili bir insan degil allah yukarda canim.
Kafama gore yatar kalkarim ,surda su isi yap demez ama yok olmuyor. Ev rahatligi baska.
ne kadarda iyi olsalar kendi evin duzenini istiyo insan
İşte bu enerjiyi yaşamak ve hissettirmek lazım, başka türlü çözüm yok...
Bende böyleyim, yaptığı ve söylediği herşeyin bedeli vardır, ödetirim paşa paşa..
cok imreniyorum boyle kadinlara

Gecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz
kesin ikizler burcudur :))

esimin babaannesi 70 yasinda
komsularin uzak akrabalarin cocuklarinin bile dogum tarihini bilir

Hatirlayamdim simdi burcunu. Ama o kadarida kotu degilmi iyi gunude kotu gunude ani anina hatirlamak. Bazen unutmakta iyidir bence
haklisin canim, ama zaten kötü günü insan unutmaz sanirim kadindaki hafiza kuvvetli masallah

romtizmami var acaba canim?

umarım o aslan cabuk cıkar ıcımden canım
olabilir canım dalgınlık falan oluyor

Bi Kac sefer yukseldıgım yada sınırları zorladım canım bu sefer ustume yuruyor ve cocuklar korkuyor
At bi tekme bak yürüyo mu çocukların yanında! bugünde ne cinsim ya. Bu tarz huysuz erkek mevzularında çok sertim babam yüzündn, çok çektirdi anneme.annem çaresizlikten çok sessiz kaldı ezildi bizi de ezdirdi. Belki fiziksel şiddet yoktu ama psikolojik şiddetin alasını yaşadık sen yaşama Neyse bu mevzu derin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…