- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.881
Benim en buyuk elti masallah nasil hafiza var kadinda .Lise arkadaşlarımı bile hatırlamıyorum görünce
tr de sözel sayisal vardirya, ben tam o sayisalciyim :)) aram cok iyidir unutmamda,,, ins randevu alip degerlerime baktircam tabi aylardir baktircam :))Ben şifreler için defter tutuyorum
ne kadarda iyi olsalar kendi evin duzenini istiyo insanYa kv sikintili bir insan degil allah yukarda canim.
Kafama gore yatar kalkarim ,surda su isi yap demez ama yok olmuyor. Ev rahatligi baska.
İşte bu enerjiyi yaşamak ve hissettirmek lazım, başka türlü çözüm yok...
Bende böyleyim, yaptığı ve söylediği herşeyin bedeli vardır, ödetirim paşa paşa..
Oyle olsun canim.yok canim bu derece degil, bende son bi kac aydir asiri unutkanlik var oda gündelik seyler, sifrede son olay oldu ilk kez ve üst üste iki defa
En güzeliİşte bu enerjiyi yaşamak ve hissettirmek lazım, başka türlü çözüm yok...
Bende böyleyim, yaptığı ve söylediği herşeyin bedeli vardır, ödetirim paşa paşa..
Kafa nerde kim bilirSu bir senede 2 cezve 1 caydanlik yaktim
kesin ikizler burcudur :))Benim en buyuk elti masallah nasil hafiza var kadinda .
Gecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz
esimin babaannesi 70 yasindaBenim en buyuk elti masallah nasil hafiza var kadinda .
Gecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz
Evet canim gercekten oyle. Cocuklar bile istiyorlar ev rahatliginine kadarda iyi olsalar kendi evin duzenini istiyo insan
masallah canimesimin babaannesi 70 yasinda
komsularin uzak akrabalarin cocuklarinin bile dogum tarihini bilir
Anneni örnek al o zamancok imreniyorum boyle kadinlara
Hatirlayamdim simdi burcunu. Ama o kadarida kotu degilmi iyi gunude kotu gunude ani anina hatirlamak. Bazen unutmakta iyidir bencekesin ikizler burcudur :))
Hay masallah. Rabbim hayirli omur versin babanneye canimesimin babaannesi 70 yasinda
komsularin uzak akrabalarin cocuklarinin bile dogum tarihini bilir
Bu deveyi gütmenin başka yolu yok maalesefEn güzeli
haklisin canim, ama zaten kötü günü insan unutmaz sanirimHatirlayamdim simdi burcunu. Ama o kadarida kotu degilmi iyi gunude kotu gunude ani anina hatirlamak. Bazen unutmakta iyidir bence
romtizmami var acaba canim?bi kac gundur bende iyi degilim
dr a gidip gorunmem lazim.bacaklarim agriyo bi kac senedir ozellikle kisin ve hep aksamlari
3 kat giyip yatiyorum bacaklarimi sicak tutmak icin.varis agrisi desem agri yapacak kadar varisim yok ince ince var sadece
baskada aklima neyin agri yapacagi gelmiyo
At bi tekme bak yürüyo mu çocukların yanında! bugünde ne cinsim ya. Bu tarz huysuz erkek mevzularında çok sertim babam yüzündn, çok çektirdi anneme.annem çaresizlikten çok sessiz kaldı ezildi bizi de ezdirdi. Belki fiziksel şiddet yoktu ama psikolojik şiddetin alasını yaşadık sen yaşamaumarım o aslan cabuk cıkar ıcımden canım
olabilir canım dalgınlık falan oluyor
Bi Kac sefer yukseldıgım yada sınırları zorladım canım bu sefer ustume yuruyor ve cocuklar korkuyor
ben insta sifresini en son baktim olmayacak dedigin gibi deftere yazdim canimBen şifreler için defter tutuyorum
Haklisin coook sevindiginide, cokk uzuldugunude unutamazsinhaklisin canim, ama zaten kötü günü insan unutmaz sanirimkadindaki hafiza kuvvetli masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?