- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.901
Git canim ihmal etme. Her agrinin bir sebebi vardir.bi kac gundur bende iyi degilim
dr a gidip gorunmem lazim.bacaklarim agriyo bi kac senedir ozellikle kisin ve hep aksamlari
3 kat giyip yatiyorum bacaklarimi sicak tutmak icin.varis agrisi desem agri yapacak kadar varisim yok ince ince var sadece
baskada aklima neyin agri yapacagi gelmiyo
annemle babam gibide olmak istemedik ablalarimla hepAnneni örnek al o zaman
bencede unutmak iyidir ama sadece unutmak istediklerini:)Hatirlayamdim simdi burcunu. Ama o kadarida kotu degilmi iyi gunude kotu gunude ani anina hatirlamak. Bazen unutmakta iyidir bence
amin:)Hay masallah. Rabbim hayirli omur versin babanneye canim
KesinKesin kocaya kizmisimdir
iyi geceler canim, allah rahatlik verin insİyi geceler kızlar biraz fazla acıldım Allah rahatlık versın
romtizmami var acaba canim?
hep gidiyim gidiyim diyorum agrim olunca aklima dusuyo gitmekGit canim ihmal etme. Her agrinin bir sebebi vardir.
Gecmis olsun
İyi geceler canim.İyi geceler kızlar biraz fazla acıdım Allah rahatlık versın
Keske oyle bir alet olsa demi.bencede unutmak iyidir ama sadece unutmak istediklerini:)
Az önceannemle babam gibide olmak istemedik ablalarimla hep
belkide bu yuzden hepimizde hep kocalatdan dertliyiz
annemle babama benzemeyelim cocukarimizda bizim gibi hep kavga gormesinler diye diye boyle olduk
Haşema.com bakKızla tesettür eşofmn kullanan var mı? Uygun fiyatlı alıyorm o da hemen bozuluyo
iyi geceler kizlar bende yatiyim artik:)
İyi geceler canlar.bende kacayim artik herhese hayirli geceler
keskee.ama hafizasini sildirenler varmis haberlerde duymustum nasil oluyosaKeske oyle bir alet olsa demi.
dogru diycrk bisey bulamiyorum
Yat kız yatakta uykuda dönüyomuş gibi yap çak bi tane içinin yağları erisinİyi geceler canlar.
Sevindirik oldum heralde uyku tutmuyor simdide
Sanirim bide gidip ess kisisinin yanina yatasim gelmedi
Çok fenasın PoniYat kız yatakta uykuda dönüyomuş gibi yap çak bi tane içinin yağları erisin
Tekmeleyip yataktan atsam daha iyiYat kız yatakta uykuda dönüyomuş gibi yap çak bi tane içinin yağları erisin
Yap fatketmemişim sen mi vardın dersinTekmeleyip yataktan atsam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?