Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Git canim ihmal etme. Her agrinin bir sebebi vardir.
Gecmis olsun

Anneni örnek al o zaman
annemle babam gibide olmak istemedik ablalarimla hep
belkide bu yuzden hepimizde hep kocalatdan dertliyiz
annemle babama benzemeyelim cocukarimizda bizim gibi hep kavga gormesinler diye diye boyle olduk
Hatirlayamdim simdi burcunu. Ama o kadarida kotu degilmi iyi gunude kotu gunude ani anina hatirlamak. Bazen unutmakta iyidir bence
bencede unutmak iyidir ama sadece unutmak istediklerini:)
Hay masallah. Rabbim hayirli omur versin babanneye canim
amin:)

İyi geceler kızlar biraz fazla acıdım Allah rahatlık versın
İyi geceler canim.
Ben konuda yorum yapip bosa konusmuyum dedim canim. Kelin merhemi hesabi(
Kv gitmeden bi konu hakkinda sinirlendim esime trip atip nazlanicam falan. Adam napti peki sofrada biseyi bahane etti bagirdi kizdi uste cikti kusende hakli olan tarafta o oldu.
Ve ben kusuzz konusmuyoruz ama kv ye gittim. Babasida kotulesince mecbur konusmaya basladi orda benimle. Yani sana ne diyim bilemedim ama kendine cokkk iyi davran cancazimmm
Cunku kilo yuzunden falan ozguven eksikligi hikaye bunlar hep eslerin baskinligi. Neci kilolu olupta esleri elinde oynatanlar var. Bizim yapimiz bu demekki. Ama degismeliyiz gercekten degismeliyiz. Hakli olmayi bilmemiz lazim.

annemle babam gibide olmak istemedik ablalarimla hep
belkide bu yuzden hepimizde hep kocalatdan dertliyiz
annemle babama benzemeyelim cocukarimizda bizim gibi hep kavga gormesinler diye diye boyle olduk
Az önce Poni Bon un yazdığı gibi çocuklarınızda erkek düşmanı olacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…