Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koşu bandını satıyoruz kızlar askılık olmaktn kurtulacak garibim :)
Yürümekten vaz mı geçtin diyecektim ki sebebini yazmışsın
Niran Allah aşkına dizlerinin o hale geldiği belli oldu evin büyük ve halı yok şu anda tüm evi nasıl siliyorsun öyle
Takımca kaderimiz
Sizleri nasil ozledimmmm
U UcanSupurge yarim yamalak alibtilardan gordum biyere gidiyorsun herhalde tatilse iyi tatiller canim.

Baska atladigim bisey varmi bilmiyorum gecmisi hic okumadim cunki.
Iğdıra geldik canım annemlere
Gecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz
Ben
Günaydın canım nasılsın ?

dün bir değişik geçti eşim gitti ben mutfağı topladım tontişim mesaj atmaya başladı gel çay içelim diye ama ben daha yemek yapacaktım sen gel dedim geldi 5 buçuk gibi gitti eşim gelmiş odaya geçmişti zaten çok acıktım dedi ona yemek hazırla v.s. benim uykum geldi gözlerim uyuştu gittim yattım :))) kalkınca mutfağı tüm tezgak üzerindekiler çamaşır sula yıka kurut yerleştir derken gece oldu sonrada kitap okudum o kitap ne ara bitecek allah bilir, kitap dr. joe dispenza nın sen plasebosun kitabı genlerin değişmesi, bilimsel yanı ile düşünce ve inançların genleri nasıl açıp kapattığını anlatıyor şimdilik :)

Takım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Bizde yarın 14 yılı deviriyoruz
Keşke 14 yıl önce bugüne dönme şansım olsaydı
bu gün de senin evlilik yıl dönümün gelecek geçmişten çok daha hayırlı güzel sevgi dolu mutlulukla geçsin inşallah niranım
kız keşkelere takılırsak kendimizi kazıklı çukura atmamız gerekir boş ver keşkeleri şimdi neler yapabiliriz elimizden gelen yapmak istediğimiz ne var ona odaklanma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…