- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.921
Yengecim ben tüm özelliklerini taşırımÇok fenasın Poni
Burcun neydi senin
Gece gece iyi geldin canim. Guldurdun.Yap fatketmemişim sen mi vardın dersin
Acıma hiçGece gece iyi geldin canim. Guldurdun.
Ben gidip yatiyimda deniyim sunlari.
Seni de uyku tutmadı herhalde bu gece
GünaydınGunaydin canlarrrrr
esim gelmemisti daha biraz onu bekledim birazda gec geldigi 8cin gicik oldum tutmadi uyku:)
Yürümekten vaz mı geçtin diyecektim ki sebebini yazmışsınKoşu bandını satıyoruz kızlar askılık olmaktn kurtulacak garibim :)
Niran Allah aşkına dizlerinin o hale geldiği belli oldu evin büyük ve halı yok şu anda tüm evi nasıl siliyorsun öylePoni Bon ben evi havlu ile debelene debelene siliyorum canım, çokta şikayetçi değilim aslında ama artık kızlara da yaptırmak istiyorum silme işini.
Silme için pratik ve kullanışlı, temiz de yapan temizlik malzemesi önerin var mı
Temizlik malzemeleri konusunda cahilim biraz
Takımca kaderimizTerazı
Iğdıra geldik canım annemlereSizleri nasil ozledimmmm
U UcanSupurge yarim yamalak alibtilardan gordum biyere gidiyorsun herhalde tatilse iyi tatiller canim.
Baska atladigim bisey varmi bilmiyorum gecmisi hic okumadim cunki.
BenGecmis zamanda surdaydik sunu konustuk,sunu yaptik diye tek tek sayar. Ayrintisiyla. Ben cok sasiriyorum hele soylenen laflari,konusmalari hic unutmaz
Günaydın canım nasılsın ?Günaydın
İyiyim canım şükür sen nasılsınGünaydın canım nasılsın ?
dün bir değişik geçti eşim gitti ben mutfağı topladım tontişim mesaj atmaya başladı gel çay içelim diye ama ben daha yemek yapacaktım sen gel dedim geldi 5 buçuk gibi gitti eşim gelmiş odaya geçmişti zaten çok acıktım dedi ona yemek hazırla v.s. benim uykum geldi gözlerim uyuştu gittim yattım :))) kalkınca mutfağı tüm tezgak üzerindekiler çamaşır sula yıka kurut yerleştir derken gece oldu sonrada kitap okudum o kitap ne ara bitecek allah bilir, kitap dr. joe dispenza nın sen plasebosun kitabı genlerin değişmesi, bilimsel yanı ile düşünce ve inançların genleri nasıl açıp kapattığını anlatıyor şimdilik :)@mefkurem nerelerdesin, takım ablasız olmaz :))
ekim2009 sende gözükmemişsin canım
@lina0156 arada bir cee' de canım
Bu arada bizde eve internet bağlattık dün
Ucmelekannesi kp nasıl oldu canım
sen daha bir gülerek günaydın demişsin gülümGünaydın kızlar
Tartiya son 2gun
bu gün de senin evlilik yıl dönümün gelecek geçmişten çok daha hayırlı güzel sevgi dolu mutlulukla geçsin inşallah niranımTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Bizde yarın 14 yılı deviriyoruz
Keşke 14 yıl önce bugüne dönme şansım olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?