Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benmde 1 hafta sonra evleneli 7 yıl olacak. Şimdiki aklım olsaydı 2 yıllık filan evli olurdum sanırım
iyi ki şimdiki aklın o zaman yokmuş, yoksa 2 o iki güzellik olmazdı küçüğün tam ponçik olmuş zaten, biri bal biri kaymakkkkkk

sen daha bir gülerek günaydın demişsin gülüm tartı senin yüzünü çok güzel güldürmüş kesin cumayı iple çekiyorsun demiiii
Yok abla tartilmadim pazartesi tartıldım en son
Cumaya hepimiz güzel eksiler görürüz inş ❤

Keske oyle bir alet olsa demi.
hafızadan anı sildirme varmış duydum öyle biseyler...
Yat kız yatakta uykuda dönüyomuş gibi yap çak bi tane içinin yağları erisin
ayy bu benim taktik..bi de mesaj atarim ben arada..eşimi tanıyorum o sijirliyse ben sakınligimi korumaya çalışıyorum.o esnada bakıyorum büyük kızımın gözü bize takılıyor.amaaa kadın fıtratı iste o sakinlesince çayımı kahvemi de alıp ke ara çekip konuşuyorum.ilk zamanlar hani birbirine alışma döneminde oluyor ya bazen sıkıntılar susup içime atıyordum.sonra baktım farklı yollar varmış.cok fazla psikolog dinlerim kafama yatan taktikleri uygularım hep .bu konuda dr.zafer akıncı bence müthiş tavsiye ederim kızlar hem çok komik adam çok seviyorum

kızlar 10 yıllık evliyim.cok şükür güzel bi ilişkim var eşimle.ama hala her şey yolunda diye yerimde oturmam.elbette negatif anlar da yaşıyoruz.ama kesinlikle tavsiye uzman ilişki psikologları ni hep.dinlemeli.dun bi kanalda ilişki uzmanı aref beyi dinledim.bisey daha öğrendim.evet ayaklarımın üzerinde duruyorum..eğitimliyim..guzelimmmmmm.ama kendinizi hep geliştirin dedi. hep daha fazla şeyler katın kendinize dedi.duragan olmayin dedi...devamını siz anlayın iste

Kesin hepsinin köküne kibrit suyu
ayyy bazen bu lafı bende soylıyım.arada lazimmm
kesinlikle haklısın geçen bi komedi dizisi izliyorum annesi kızına söylüyor kızım haksizken bile kadın her zaman haklı konumda olmali.kendini öyle göstermelisin.ama bu bağırıp çağirarak hır gurle degil sakin tatli dille guler yuzle kadin gibi dusunerek olmali dedi ...cidden hakli

Babamda terazi ve acayip dengesizdir ne yapicagi ne istedigi hic belli olmaz ve Ailesini oda cok dinler zatn o yuzden bitti annemle evlilikleri. Gercekten zor ama siz bi cozum yolu bulursunuz insllah cnm hayirlisi olsun hakkinizda
Annenin babanın ayrıldığını bilmiyordum canım, üzüldüm
Ailesi art niyetli ve düşüncesiz olan bir adama ne kadar özverili de olsan boş...
Eşimle sorun yaşamadım mutluyum diyenlerin eşinin ailesi kesinlikle iyi insanlardır

Iğdıra geldik canım annemlere
bol bol hasret giderin canim.
İyi gezmeler
masallah
Günaydın kızlar
Tartiya son 2gun
ben artiyim kacamak kesinlikle yapmadim ama uyku duzensizligi ve sukintidan kaynakli heralde. İns eksiye gececegim
Bizim evde tam tersi. Ben dinleyemiyorum dikkatimi verip. Yazi daha etkili bende i yuzden genelde yazilarini okuyirum denkgeldikce . ama bayadir pek firsat bulup okumuyorumda

Ben de mutluyum eşim ile ama ailesi iyi oldundan değil. Eşim, dışarıdan doldurulabilen biri olmadığından. Ilk zamanlar onları dinliyordu ama zamanla beni tanıdıkça, ailesine hayır demeyi öğrendi. Vicdanli insana denk gelince, problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…