- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.941
iyi ki şimdiki aklın o zaman yokmuş, yoksa 2 o iki güzellik olmazdı küçüğün tam ponçik olmuş zaten, biri bal biri kaymakkkkkkBenmde 1 hafta sonra evleneli 7 yıl olacak. Şimdiki aklım olsaydı 2 yıllık filan evli olurdum sanırım
Bilmiyor musun
Bu da takımdakilerin ortak özelliği sayılır
Dengesiz terazi derler o burca
Terazı
Yok abla tartilmadim pazartesi tartıldım en sonsen daha bir gülerek günaydın demişsin gülümtartı senin yüzünü çok güzel güldürmüş kesin cumayı iple çekiyorsun demiiii
Bende yengecimYengecim ben tüm özelliklerini taşırım
burafa 33 derece olcak bi kac gun boyuncaHava yine çok sıcak böyle devam edecek Cuma’ya kadar
Ah corona olmasaydı havuza giderdik işteburafa 33 derece olcak bi kac gun boyunca
gunaydinnnngunaydin kizlarrr:)))
ayyy son iki gunnnnGünaydın kızlar
Tartiya son 2gun
ahhh keske benim kızlar da çok istiyor da korkuyom vallaAh corona olmasaydı havuza giderdik işte
hafızadan anı sildirme varmış duydum öyle biseyler...Keske oyle bir alet olsa demi.
ayy bu benim taktik..bi de mesaj atarim ben arada..eşimi tanıyorum o sijirliyse ben sakınligimi korumaya çalışıyorum.o esnada bakıyorum büyük kızımın gözü bize takılıyor.amaaa kadın fıtratı iste o sakinlesince çayımı kahvemi de alıp ke ara çekip konuşuyorum.ilk zamanlar hani birbirine alışma döneminde oluyor ya bazen sıkıntılar susup içime atıyordum.sonra baktım farklı yollar varmış.cok fazla psikolog dinlerim kafama yatan taktikleri uygularım hep .bu konuda dr.zafer akıncı bence müthiş tavsiye ederim kızlar hem çok komik adam çok seviyorumYat kız yatakta uykuda dönüyomuş gibi yap çak bi tane içinin yağları erisin
ayyy bazen bu lafı bende soylıyım.arada lazimmmKesinhepsinin köküne kibrit suyu
kesinlikle haklısın geçen bi komedi dizisi izliyorum annesi kızına söylüyor kızım haksizken bile kadın her zaman haklı konumda olmali.kendini öyle göstermelisin.ama bu bağırıp çağirarak hır gurle degil sakin tatli dille guler yuzle kadin gibi dusunerek olmali dedi ...cidden hakliİyi geceler canim.
Ben konuda yorum yapip bosa konusmuyum dedim canim. Kelin merhemi hesabi(
Kv gitmeden bi konu hakkinda sinirlendim esime trip atip nazlanicam falan. Adam napti peki sofrada biseyi bahane etti bagirdi kizdi uste cikti kusende hakli olan tarafta o oldu.
Ve ben kusuzz konusmuyoruz ama kv ye gittim. Babasida kotulesince mecbur konusmaya basladi orda benimle. Yani sana ne diyim bilemedim ama kendine cokkk iyi davran cancazimmm
Cunku kilo yuzunden falan ozguven eksikligi hikaye bunlar hep eslerin baskinligi. Neci kilolu olupta esleri elinde oynatanlar var. Bizim yapimiz bu demekki. Ama degismeliyiz gercekten degismeliyiz. Hakli olmayi bilmemiz lazim.
Annenin babanın ayrıldığını bilmiyordum canım, üzüldümBabamda terazi ve acayip dengesizdir ne yapicagi ne istedigi hic belli olmaz ve Ailesini oda cok dinler zatn o yuzden bitti annemle evlilikleri. Gercekten zor ama siz bi cozum yolu bulursunuz insllah cnm hayirlisi olsun hakkinizda
bol bol hasret giderin canim.Iğdıra geldik canım annemlere
masallah
ben artiyimGünaydın kızlar
Tartiya son 2gun
Bizim evde tam tersi. Ben dinleyemiyorum dikkatimi verip. Yazi daha etkili bende i yuzden genelde yazilarini okuyirum denkgeldikce . ama bayadir pek firsat bulup okumuyorumdaayyy bazen bu lafı bende soylıyım.arada lazimmm
kesinlikle haklısın geçen bi komedi dizisi izliyorum annesi kızına söylüyor kızım haksizken bile kadın her zaman haklı konumda olmali.kendini öyle göstermelisin.ama bu bağırıp çağirarak hır gurle degil sakin tatli dille guler yuzle kadin gibi dusunerek olmali dedi ...cidden hakli
Ben de mutluyum eşim ile ama ailesi iyi oldundan değil. Eşim, dışarıdan doldurulabilen biri olmadığından. Ilk zamanlar onları dinliyordu ama zamanla beni tanıdıkça, ailesine hayır demeyi öğrendi. Vicdanli insana denk gelince, problem olmuyorAnnenin babanın ayrıldığını bilmiyordum canım, üzüldüm
Ailesi art niyetli ve düşüncesiz olan bir adama ne kadar özverili de olsan boş...
Eşimle sorun yaşamadım mutluyum diyenlerin eşinin ailesi kesinlikle iyi insanlardır
kızlar nerdesiniz bu sessizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?