- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.981
Aynen ama uzun zamandan sonra iyi geldiben ev islerine gomuldum bugun canim. Hala yikanacak camasir var.
Onun haricinde iyiyim .
Gexmis olsun canim.
Tek basina dolanmak cok garip degilmi. Ben bisey unutmusum hissiyatina kapiliyorum bi eksiklik oluyor cocuklar olmayinca.
Sizinkiler yorum yaptı mı canm kilo vermeneAaa hakikaten kızlar ben annemdeyim çok giremiyorum çok sayfa birikmiştir sanıyorum bir ya da iki sayfa birikmiş oluyor neredesiniz?
Ben de hasret gideriyorum canım gün nasıl bitiyor anlamıyorum hiçBugün okula gittim 1 buçuk sene sonunda arkadaşlarla toplandık iyiydi ordan hazır çocuklar eşimleyken çarşıya gittim eşofmn altı kızlara kıyafet filan aldım geldim. Tüm gün çocuklarsız elim kolum boş gibi hissettim ama iyi geldi. Şimdi de migrenm tuttu kusacam nerdeyse.
Sizler ne yaptınız tüm gün?
Annemler görmüştü de canım kızkardeşlerim çok şaşırdı tabi ama biliyorlardı evlendiğim zamanki kilolardaymışım hakikaten de öyleSizinkiler yorum yaptı mı canm kilo vermene
Ay bu iki üç gündür öyle bi canım çekiyor ki meyve durduramıyorum kendimi.Bnde karpuzu abartıyorum ama meyveyi abartmamak gerek. Adet içinde ada çayının adet söktürücü özelliği var diye biliyorum bebiş filan yok de mi :)
Aynen oyle cnm cok takinca stressle dahada uzuyor sanki surec ama bugn geldi hele sukurkendini rahat birak biraz canim
gelzcek diye bekledikce stres yaptikca gelmiyo
bende bi kac kez boyle olmustu
Aynen oyle cnm benim kvde hic is beklemez yemegi de yapar hatta ordayken cocukla her oglen bende uyudum. Ama yinede ille de evim :)Ya kv sikintili bir insan degil allah yukarda canim.
Kafama gore yatar kalkarim ,surda su isi yap demez ama yok olmuyor. Ev rahatligi baska.
Uzun seneler oldu cnm o yuzden ben uzulmuyorm artk basta uzulmustm tabi bide cocuktum.Annenin babanın ayrıldığını bilmiyordum canım, üzüldüm
Ailesi art niyetli ve düşüncesiz olan bir adama ne kadar özverili de olsan boş...
Eşimle sorun yaşamadım mutluyum diyenlerin eşinin ailesi kesinlikle iyi insanlardır
Bende dogumdan 8 ay sonra oldum ilk adettimi 1 sene normalmis bence biraz daha bekle yakinda olursn insallah. Ama buyuk rahatlama oluyor :)Hayırlı akşamlar
Benim tartı iyi şeyler göstermiyor malesef. Bugünlerde meyve aşırı tüketiyorum sanki meyveye susamış gibi yiyorum ne olacak bu halim.
Ya hanımlar Ben daha adet dönemi görmedim kızım 1yaş 2haftalık oldu ama hala bişey yok. Ne yapabilirim adet olmak için bi önerisi olan var mı.? Dr a gidemiyorum kan tahlili falan yaptıracaktım troit için bi türlü gidemedim virüsten de gitmek istemiyorum.
Evde adet olmak için yapabileceğim bişey var mı acaba?
ben ev islerine gomuldum bugun canim. Hala yikanacak camasir var.
Onun haricinde iyiyim .
Gexmis olsun canim.
Tek basina dolanmak cok garip degilmi. Ben bisey unutmusum hissiyatina kapiliyorum bi eksiklik oluyor cocuklar olmayinca.
Abla uzuldm ya yazmadan yatamadim biraz daha denesemiydin yaIyi aksamlar canlarim cigerlerim
Yorgun savaşçı geldi
Dün aksam yatmadan bakayim dedim, kk acilmadi
Dün işten cikinca saksi toprak aldim
Ciceklerin bi kismini diktim
Saksi yetmeyince bugünde ayni işler devam etti
İş yerinde de cok yoruluyorum
Bacaklarimin agrisindan bugün eve gelince ilac aldim, biraz hafifledi
Sadede gelecek olursak :))
Listeye girmekle hata etmişimbenim icin yanlis zamanmış
Hersey üst üste şu anda
İş, evdeki işler, kiz- oglan derdi bi taraftan
Buraya ne vakit ayirabiliyorum nede konsantre olabiliyorum
Benim icin liste heyecani da bitmiş heralde artik
Artik izine cikmayada utaniyorum
O yüzden bu hafta yarismadan ayrildi yazalim nirancim
sizinde geleceginiz daha güzel olsun insallah cnmTakım olarak ne kadar çok ortak özelliğimiz var
Bizde yarın 14 yılı deviriyoruz
Keşke 14 yıl önce bugüne dönme şansım olsaydı
kuzucum bitanemDun bende aynısını dusundum 6 yıl once dun İcim kıpır kıpırdı evleniyorum diye ama dun aklımda hep bosanmak vardı 2 tarıh 2 bambaşka duygu
sizinde mutlu kutlu olsun cnmPazar günü de bizim 16. evlenme yıldönümüydü. Tarihlerimiz ne kadar yakın grupça
Biraz gec donebildimMefkurem nerelerdesin, takım ablasız olmaz :))
@ekim2009 sende gözükmemişsin canım
@lina0156 arada bir cee' de canım
Bu arada bizde eve internet bağlattık dün
@Ucmelekannesi kp nasıl oldu canım
Ayrilma buralardan abla enerjin çok iyi lütfen gitmesizinde geleceginiz daha güzel olsun insallah cnm
kuzucum bitanem
Onceki gün yazdiklarim icin biraz huzursuz oldum. Sinirlenince elimin ayari kaciyor :)) Niyetim seni galeyana getirip, doldurmak degil
son tavsiyem
Eger eşinle konusacaksan sakin bunu gidince kv gilde yapma
Hele onlarin yaninda eşin daha bi gururuna yediremez, annesigile küçük dusmemek icin daha farkli tepkiler verebilir
Orda suclu olan sen olursun
Uzaktan davulun sesi hoş gelir
Ne yapacagina kendin karar vereceksin
Hem kalbini hem mantigini dinle
Ama ayriliyorum diyen kimse, ilk seferde ayrilmaz zaten :)
Bicok sey yazdim yine ama geri sildim
sizinde mutlu kutlu olsun cnm
Biraz gec donebildim
Kuzum şu anda ne takima, ne yarismaya nede kendime odaklanamiyorumAbla uzuldm ya yazmadan yatamadim biraz daha denesemiydin ya
Hersey bi anda gelmese bence boyle olmazdi senide anliyorum stress yorgunluk kafaya takmalar da cok etkiliyor ama şok diyetlere gerek yokki sadece saglikli beslenme odaklı gitsen hemen pes etmesen keske olmazmi ki
Hangi enerji kizzzAyrilma buralardan abla enerjin çok iyi lütfen gitme
Bu hafta kilonda güzel eksiler görürsün inşallah Canım22.06.2020 pazartesi
07.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates salatalık
1 tk labne
16.00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık
1 tane şeftali
su: 2 lt
spor: 45 dk leslie U UcanSupurge 135 puan
Bu kadar az menü ile günü geçirmenize hayranım25.06.2020
12:00
2 küçük domates 2 tatlı kasığı lorlu salata
Filtre kahve
13:30
4kiraz
19:00
5kasık taze fasulye
1 kaşık yeşil mercımekli bulgur pilavı (tadına baktım)
Yogurt
Su 2,5lt
Spor 8km yuruyuş 270 puan U UcanSupurge
Ablacım kısa süreli bir yoğunluk ise, hiç ayrılma. Zaman zaman oluyor maalesef. Enerjin çok iyi geliyor bizeKuzum şu anda ne takima, ne yarismaya nede kendime odaklanamiyorum
GunaydinnGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?