Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nagıscım gunaydın tatlımmm

Siz şanslı azınlıktansınız ılıskıler malesef sızınkı kadar sanslı olmuyor herzaman Maşallah nazarlardan saklasın rabbım

Bu arada naptım pazara cıktınmı meyve alıcaktın ?

çıktım cnm çıktım erik muz çilek aldım muzlar paşama :) görmen lazım ama sanki bizim eve hiç meyve alınmıyo nasıl mutlu oldu bir muz 3-4 çilek yedi
bana gelince 2 salatalık birazda çilek yedim ufak bir tabakta patlamış mısır bu haftada +da değilsem de -de de değilim

merhaba kızlar.dün hiç uğrayamadım.ps nin kablosunu okulda unutmuşum.şarjı bitti. neyse şimdi ben geçmişi bi okuyayım.bu arada 400 gr vermiş görünüyorum ama umarım cumaya artar.

merhaba kızlar.dün hiç uğrayamadım.ps nin kablosunu okulda unutmuşum.şarjı bitti. neyse şimdi ben geçmişi bi okuyayım.bu arada 400 gr vermiş görünüyorum ama umarım cumaya artar.

hoşgeldin cnm bu arada seninle birlikte gelen arkadaşı pek göremiyorum topikte murccum bu konu hakkında fikrin nedir ?

Bence de öyle.. Aramız hiç bu kadar kötü olmamıştı ama.. İnanamıyorum gerçekten bittiğine Önceliğim o zaten cnm. Aşk acısından kaybediyorum bu kiloları ama

Evet menü güzel değil ama aralarda bir şey yemediğin için kilo almamış olabilirsin cnm

O evliliği asla düşünmüyor zaten Hatta Türkiye'de kalmayı bile düşünmüyor

boşver cnm ozaman bırak gitsin senin gibi kıza aşk mı yok yaww :13:

Bu arada senin kilona yaklaştım

Haklısın ama insan sevince öyle düşünemiyor, zaman herşeyin ilacı, unutturuyor Ama unutmak istemiyorum işte.. Neyse napalım kısmet..

Günün ilk öğünü (15:12) : 14 tane kiraz + 1 kayısı + 1 hurma (kuru hurma)

doğru diyosun cnm zamanla unutuluyo ama zor bir süreç işte şanslısın ki üzüntüden yemiyosun ben üzülünce yemeğe vuranlardanım
kiloma yaklaşmışsın hatta geçebilirsin çünkü ben yaklaşık3 haftadır aynıyım tartıyı aynı gördükçe daha çok yiyorum gidişatım kötü yani

hoşgeldin cnm bu arada seninle birlikte gelen arkadaşı pek göremiyorum topikte murccum bu konu hakkında fikrin nedir ?
Nagıscım o arkadasımız zaten deneme surecındeydı bu performansla devam ederse takımda yer bulamaz malumm...

Ahhh nagıscım bende senın gıbıyım uzuleyım yemek sevıneyım yemek hayatım yemek uzerıne kurulu wallahı

Bgun sozde youn deıl walla younken daha sık gelıyodum bugun havadanmıdır nedır uzerımde bı rehavet var.
Pazara cıkıcam gıdemedım bı turlu hava kotu bugun burda .Walla nere varırsa varsın bugun meyve almaya cıkıcam pazara.. Bide salatalık malzeme...

git cnm git meyve acayip şişiriyo bende diyet kürleri konularını karıştırdım şöyle bişey buldum günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce yenecek
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
iştahı kesiyomuş ve karın bolgesindeki yağları yakıyomuş denene bilir sonuçta hepsi faydalı şeyler ve doğal

Haklısın cnm denenebılır ama ıste duzenlı takıp etmek onemlı olan

Bende genelde tartıyı aynı ya da + şeklinde görünce daha çok yiyiordum. Ama o zaman daha çok kilo alınca içimden diyet yapmak gelmiyordu. Şimdi hedefime yaklaştığımı görünce daha da az yemeye başladım :S Tamamen iştahsızlıkla başladım diyete, diyet yapmak niyetinde çok değildim ama bu kadar iştahsız olunca hadi bari diyet olsun dedim.. İnşallah 65i görürüm yakında yaa

Birazdan vücudumun fotoğrafını çekip koyucam. Bakalım 60a indiğimde ne farklılıklar görücez Karşılaştırma yaparım

Son düzenleme:
Akşam yemeğim.

3 domates, 1 yeşil biber, 1 kırmızı biberi tencrreye attım yağsız pişirdim :) şimdide afiyetle yiyorum

Acayip acı olmuş Ancak yarısını yiyebildim

10 tane yeşil erik + 1 büyük kayısı yiyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…