- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.501
günaydın kızlar,
gizemcim boşver giden gitsin dicem ama bizde eşimle sizin gibiydik ayrıl barış gidiyodu en sonunda bütün umudumu kestiğim bir zamanda barıştık ve 3 ay içinde evlendikkısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun de
Nagıscım gunaydın tatlımmm
Siz şanslı azınlıktansınız ılıskıler malesef sızınkı kadar sanslı olmuyor herzamanMaşallah nazarlardan saklasın rabbım
Bu arada naptım pazara cıktınmı meyve alıcaktın ?
merhaba kızlar.dün hiç uğrayamadım.ps nin kablosunu okulda unutmuşum.şarjı bitti. neyse şimdi ben geçmişi bi okuyayım.bu arada 400 gr vermiş görünüyorum ama umarım cumaya artar.
Cnm gecmıs olsun ama o ısın sonu yok gıbı gelıyo bana yanı bugun barıssanız yarın gene ayrılcaksınz gıbı gelıo bence hıc uzulme sonu bellı olan bısey sankı bu :2: Üzülme kılolarını ver ılk oncelıgın o olsun
Kızlar gunaydınnnn ...
Bugun ne kadar sakın bı gun masallahbu saatte ısler bıttı bugun rahatmı etcem ne ? Dun kotu bı gundu benım ıcın dıyet acısından !
Şöyle ki ;
Sabah;
200 ml kakolu sut
Öğle;
1 hamburger koftelı
Akşam ;
Yok
Ara;
2 yk dondurma
Bu nasıl bı menu bole yaaaa !
günaydın kızlar,
gizemcim boşver giden gitsin dicem ama bizde eşimle sizin gibiydik ayrıl barış gidiyodu en sonunda bütün umudumu kestiğim bir zamanda barıştık ve 3 ay içinde evlendikkısmet bu işler hayırlısı neyse o olsun de
O evliliği asla düşünmüyor zatenHatta Türkiye'de kalmayı bile düşünmüyor
boşver cnm ozaman bırak gitsin senin gibi kıza aşk mı yok yaww :13:
Bu arada senin kilona yaklaştım
Haklısın ama insan sevince öyle düşünemiyor, zaman herşeyin ilacı, unutturuyorAma unutmak istemiyorum işte.. Neyse napalım kısmet..
Günün ilk öğünü (15:12) : 14 tane kiraz + 1 kayısı + 1 hurma (kuru hurma)
Nagıscım o arkadasımız zaten deneme surecındeydı bu performansla devam ederse takımda yer bulamaz malumm...hoşgeldin cnm bu arada seninle birlikte gelen arkadaşı pek göremiyorum topikte murccum bu konu hakkında fikrin nedir ?
doğru diyosun cnm zamanla unutuluyo ama zor bir süreç işteşanslısın ki üzüntüden yemiyosun ben üzülünce yemeğe vuranlardanım
kiloma yaklaşmışsın hatta geçebilirsin çünkü ben yaklaşık3 haftadır aynıyımtartıyı aynı gördükçe daha çok yiyorum gidişatım kötü yani
Bgun sozde youn deıl walla younken daha sık gelıyodum bugun havadanmıdır nedır uzerımde bı rehavet var.
Pazara cıkıcam gıdemedım bı turlu hava kotu bugun burda .Walla nere varırsa varsın bugun meyve almaya cıkıcam pazara.. Bide salatalık malzeme...
git cnm git meyve acayip şişiriyo bende diyet kürleri konularını karıştırdım şöyle bişey buldum günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce yenecek
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
iştahı kesiyomuş ve karın bolgesindeki yağları yakıyomuş denene bilir sonuçta hepsi faydalı şeyler ve doğal
Haklısın cnm denenebılır ama ıste duzenlı takıp etmek onemlı olan
bizde de düzenli yapacak istikrar var ya murccum kesin yaparız dimi2 gün bilemedin 3 gün
doğru diyosun cnm zamanla unutuluyo ama zor bir süreç işteşanslısın ki üzüntüden yemiyosun ben üzülünce yemeğe vuranlardanım
kiloma yaklaşmışsın hatta geçebilirsin çünkü ben yaklaşık3 haftadır aynıyımtartıyı aynı gördükçe daha çok yiyorum gidişatım kötü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?