Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

telafi edebilirsin canım yerleşmeden

Sağol abla, aslında bişey duyup üzülmedim. Dün akşam vakti corapsiz terlikle bi dışarı çıktım eve geldim demleme çay içtim ondan sonra oldu
ayaktan üşütmüşsün gülüm sıcak su torban varsa doldur da ayağının altına koy ılık suya da bal karıştır iç midene çok iyi gelir allahın izniyle

geçmiş olsun gülüm havanın kapalı nemli olduğu zamanlar fıtıklar azıtıyor işte
sağlık olsun nasip de şimdi ev yokmuş demek ki ,türkiyenin her yerin de ev fiyatları fırlamış bizim gibi sabit gelirli memurların ev alması iyice zorlaştı tabi ,olsun rabbimin nereden nasıl neyi nasip edeceğini bilemeyiz elbet bir gün evi de nasip eder hiç canınızı sıkmayın gülüm

evet canım haklısın
hayırlısı olsun
sen nasılsın

hah iyi bari
maalesef kendileri büyüdükçe dertleri de büyüyor
Allah yardımcımız olsun

evet canım haklısın
hayırlısı olsun
sen nasılsın
allaha şükür iyi diyeyim iyi olalım :)
benim sıpa hafta sonu tekrar üniversite sınavına girecek ablası bu sene çalıştı çok şükür ama stres tavan yaptı(rüyasın da sınav yerine gidip içeri almadıklarını bile görmeye başladı) ,stresi diline vurdu sürekli dibim de bir şeyler konuşuyor bizde stresleniyoruz hafta sonu sınav olsun bitsin çok çokkk iyi olacağız allahın izniyle

hah iyi bari
maalesef kendileri büyüdükçe dertleri de büyüyor
Allah yardımcımız olsun
amin hepimizin yardımcısı olsun
bu virüs yüzünden bir yere de gidilmiyor, yaz tatili diye sen gidecek misin bir yerlere, memleket aile ziyareti de dahil buna

kaç kiloyla mezun olmuştun benim aklıma 50 li rakam geliyor gülüm yanlış mı hatırıma geliyor yine
eee kilo alma dışın da ne yapan nasılsın
hee evet 59 kiloyla sanırım ya da 58,7 miydi neydi tam hatırlayamıyorum....
ne yapalım işte gülüm pandemi corona çoluk çocuk azıcık dengeler kaydı
ama artık kaymış dengeleri yeni normal kabul eyleyip
ne kadar normalse o kadar yeni hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz
maşallah sen yine harika pozitif enerjiler saçıyorsun etrafa Allah nazarlardan saklasın canım benim
ben kasım 2019 dan beri panik atakla yaşıyorum
tedaviler arıyorum Handandandan kaptanımın ve siz değerli arkadaşlarım sayesinde epeyi bir düzelme sağladıysam da günün ikindiden yatsıya kadar olan kısmında yine kendimi kötü hissediyorum....
bir gün geçip gideceğini umuyorum

oyyy Allah zihin açıklığı versin
inşallah çok güzel puanlar alır ve güzel bir okula yerleşir

amin hepimizin yardımcısı olsun
bu virüs yüzünden bir yere de gidilmiyor, yaz tatili diye sen gidecek misin bir yerlere, memleket aile ziyareti de dahil buna
yani inşallah bir niyetimiz var ama
evdeki hesap çarşıya uyarsa bir memleket yapmayı düşünüyoruz çoluk çocuk
buna çok ihtiyacımız var gibi görünüyor

Malesef cnm ev fiyatları uçtu. Bu aralar bizde ev alacaktık, kendi evimizi uyguna sattık aradan bi hafta geçti evler iki katına çıktı. SAttığımız paraylanda ev alamıyoruz şimdilik kira da duracaz. İnşallah fiyatlar düşer de alabilelim.

hah aynen gülüm yeni normalimize uyum sağlayacağız olacak bitecek , benim aklıma da 58 rakamı gelmişti doğru gelmiş demek ki :))
panik atak geldiğin de ki inşallah hiç gelmez nefes alış verişine odaklan ve normal de atak yokken nasıl olduğunu düşünmeye çalış her nefesle içine pembe bir ışığın dolduğunu bedenin her yerine yayılıp şifalandığını imgelemeye çalış gülüm bir de amatis taşından canına direk değecek bir takı kolye küpe ne olursa ondan al tak acayip işe yarıyor

yani inşallah bir niyetimiz var ama
evdeki hesap çarşıya uyarsa bir memleket yapmayı düşünüyoruz çoluk çocuk
buna çok ihtiyacımız var gibi görünüyor
allah razı olsun ablası inşallah bu sene kazanır ,
hah gülüm madem hem tatil hem memlekete gitme planı var al sana güzel motivasyonlu, hazır hedef , tatile gidene kadar alınan kilocuklara elveda diyeceksin yeni aldın zaten çok çabuk giderler

inşallah sağolasın

ya süpersin nereden bulabilirim onu internette fln var mıdır gerçeğini bulabilir miyim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…