Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa hakikaten kızlar ben annemdeyim çok giremiyorum çok sayfa birikmiştir sanıyorum bir ya da iki sayfa birikmiş oluyor neredesiniz?
ben utanıyorum artık sağlık sorunlarımı yazmaya böyle arıza bi insan olurmu
geçmiş olsun canım, değişiklik iyidir birdefa anne olunca, kendinde bişey yapsan cocuklarsız tuhaf oluyor dimi alışmışız
bilmiyorumki canım, ben hep 4 cü ayımda adet gördüm, bu kadar uzun hiç yaşamadım
Bayada olmis gelmeyeli gelse iyi rahatlarsin canim.
Benim hic oyle sikintim olmadi 40 im bitti 2 yada 3 gun sonra tekrar kanamam geldi adet oldum.
Benim sut korur olayi yoktu yani
süt olayı yalan korumaz hatta adet olmadan hamile kalkabilirsin ilk yumurtalardan diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam
Iyi aksamlar kizlar gercktn sayfa hic birikmemis nerelerdesniz. Bende kv var ondan pek gelemiyorm bu ara esimde evde. Cok sukur bugun adet oldum sonunda. Insallah cumaya sisligi gider. Alintilarka donucem inşallah
Çok şükür İnsan nasıl rahatlıyor
yoğunluğunu anlıyorum abla ama kendin içinde birşeyler yapman lazım liste dışı oluşta bunu başarabilecekmisin?
hayırlısı böyle olmuş canım, eski büyüklerin çoğunda sanırım vardı böyle demgesizlikler.. ve katılıyorum aile nasıl olursa olsun herşey eşte bitiyor, karakter meselesi bana göre
Günaydın kızlar benim kızın bütün uyku düzeni bozuldu gündüz yeğenimle bir sürü oynayıp yorulmasına rağmen gece 10 kere uyandı belki yerini yadırgadı galiba neyse ki yarın dönüyoruz
Günaydın canım, insan bazen fazla yorgun olduğundada uyuyamaz, kutu gibi evin olsun senin olsun

Günaydın kızlar benim kızın bütün uyku düzeni bozuldu gündüz yeğenimle bir sürü oynayıp yorulmasına rağmen gece 10 kere uyandı belki yerini yadırgadı galiba neyse ki yarın dönüyoruz
Benim küçük de öyleydi. He yadırgar yerini. Bende öyleyim gerçi bana çekmiş
Herkese günaydın, dün bi girdim mideme bi ağrı girdi birde bulantım oldu
Yataktanda zor kalktım sol omuz tarafım tutuldu ters yattım sanırım, ne arızalı insanım anlamıyorum
Geçmiş olsun

iyi bari kaptanım
sahi epeyidir yokum ortalıklarda inşallah güzellikle sonuçlanmıştır

çok koşturup yorulunca da bazı çocuklar gece iyi uyuyamıyor gülüm sağ selamet yarın evinizi dönünce rahat edersin uyursunuz inşallah gülüm

Herkese günaydın, dün bi girdim mideme bi ağrı girdi birde bulantım oldu
Yataktanda zor kalktım sol omuz tarafım tutuldu ters yattım sanırım, ne arızalı insanım anlamıyorum
geçmiş olsun canoom üzerin açık mı uyudun acaba midenin ağrı bulantısı üşütmeden olabilir mi yoksa zoruna giden bir şeyler mi oldu yada duydun

telafi edebilirsin canım yerleşmeden
geçmiş olsun canoom üzerin açık mı uyudun acaba midenin ağrı bulantısı üşütmeden olabilir mi yoksa zoruna giden bir şeyler mi oldu yada duydun
Sağol abla, aslında bişey duyup üzülmedim. Dün akşam vakti corapsiz terlikle bi dışarı çıktım eve geldim demleme çay içtim ondan sonra oldu

iyi bari kaptanım
sahi epeyidir yokum ortalıklarda inşallah güzellikle sonuçlanmıştır
çok şükür şimdilik kız vaz geçti gibi görünüyor, önce küstü odasına kapandı sonra mefkuşum mutfaktayken gelip sarılmış annesine konuşmuş zilloş , yaşı kaç olursa olsun bu veletler ömür boyu bizi bir gerip yorup . bir mutlu ediyorlar rabbim hepsine sağlık uzun ömür versin yeter ki biz koşulsuz seviyoruz çocuklarımızı işte :))

merhabalar güzel ve fit hatunlarım
uzunca bir aradan sonra yine aranıza dönüyor olmaktan mutluluk duyuyorum
tam gaz pazartesi başlayacağım Allah nasip ederse
bir haftadır boyun fıtığımdan mütevellit çılgın bir baş ağrısı içindeyim
bu gün biraz hafiflermiş gibi oldu çok şükür
bu süreçte ev almaya niyetlendiydik ama malum ev fiyatları çoooooooookkkkk arttı
zaten bu haliyle ve memur halimle biraz zor alırım evi
zira 400 bin tl olan evler 600 bin tl oldu
ben ki 400 bin tl yi ödeyebilir miyim acaba diye hesap kitap yaparken 600 bin benim için ancak hayal oluyor tabiii
neyse kirada otururum ne olcek
sağlık olsun yeter ki
kilom maalesef çoook arttı bu süreçte 66,5 oldum ama bu günden itibaren başladım inşallah devam edeceğim dostlarım
sizlerden ne haber her şeyler yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…