Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin inşallah
burdada baya pahalı inş gönlünüzce bulursunuz
ayaktan üşütmüşsün gülüm sıcak su torban varsa doldur da ayağının altına koy ılık suya da bal karıştır iç midene çok iyi gelir allahın izniyle
çok şükür şuan iyim abla
geçmiş olsun canım benim
Günaydın. Geçmiş olsun cnm.
sağolun
a.selam canım, baktir canım inş bişey yoktur
Kuzum benim kıyamam Allah şifa versin inşallah
Sağol canım

Kuzum şu anda ne takima, ne yarismaya nede kendime odaklanamiyorum

Anladim abla hayirlisi olsun hakkinda ama salma kendini tamamen burda ol yinede

Günaydın kızlar benim kızın bütün uyku düzeni bozuldu gündüz yeğenimle bir sürü oynayıp yorulmasına rağmen gece 10 kere uyandı belki yerini yadırgadı galiba neyse ki yarın dönüyoruz

Bizde oyle olmustuk kv gittigmiz 2 gun sonradn duzeldiydi illaki yadirgiyorlar sanirim

Herkese günaydın, dün bi girdim mideme bi ağrı girdi birde bulantım oldu
Yataktanda zor kalktım sol omuz tarafım tutuldu ters yattım sanırım, ne arızalı insanım anlamıyorum

Gecmis olsun cnm demekki hassassın herseyden etkileniyorsn hemen :)

Aynenn hemde nasil rahatladim :)

ah ah sormayın efenim çok kötü fena kilo aldım....

Kilo verilir sen nasilsin ondna haber ver :)

Pnrrr-12 gözün aydıınnnnn malum dönem başlamış sonun da artık bedenin normal döngü de çalışmaya başladı demektir bak bundan sonra nasıl hızlanacak zayıflayacaksın gülüm

Aynen abla insallah yaa :)

kızlar yarışma sonuçları için geç kaldım kusura bakmayın
ancak bugün tam anlamıyla kendime geldim az sonras onuçları paylaşacağım
dostum nasılsın
nasıl gidiyor kilon
ben çok kilo aldım 66,5 oldum
sen kaçlardasın

iyiyim yani daha iyiyim çok şükür
akşamları huzursuzluğum oluyor biraz onun dışında çok şükür kuzum
sen nasılsın

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Süper bi menü yine acikmiyormusun

Receller olmasa iyiymiş afiyet olsun
sağol kuzum

Bu hafta kilonda güzel eksiler görürsün inşallah Canım
inşallah canım sağol

dostum nasılsın
nasıl gidiyor kilon
ben çok kilo aldım 66,5 oldum
sen kaçlardasın
iyidir balım çok şükür bugünüme de
sen de ne var ne yok
kilom iyidir yaa inşallah bu hafta mezun olacağım 57lerle

sen de gel hadi aramıza niye uzaklaştın bu kadar

vauvvv çok güzel yaaa
ne güzel kilo vermişsin
özel bir şey var mı uyguladığın datlum

çalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
kız 1 sene içinde öyle bir kilo verdi ki şu anda resmen benim kolum kadar bacağı var
çok samimi olmadığım için hiç sormadım ne yaptın nasıl yaptın diye ama bugün bi arkadaşıyla konuştuk diyetti falan
kızı anlattı, kız şu anda 50 kiloya düşmüş ve 50den fazla kilo vermiş 1 sene içinde nasıl olduğunu sordum
kızın psikolojik olarak rahatsız olduğu şeyler varmış mutsuzmuş ilk önce psikoloğa gitmiş hemen peşinden de diyetisyene gitmiş 3 ay, sonrasında da nasıl besleneceğini öğrenerek öyle devam etmiş
hem mutsuzluklarını çözmüş hem de kilo problemini
kızı bir görmeniz gerekiyor kızın içinden bir ben çıkmış durumda resmen
ve çok takdir ettim ben altı üstü 10 kiloyu ala vere ala vere bi hedefime ulaşamadım 2 senedir, kız 1 senede çözmüş işi
ama şuna karar verdim en kısa zamanda psikoloğa gideceğim çünkü benim yeme problemim tamamen duygusal kaynaklı dolayısıyla evet şimdi verdim ama kafamda birşeyleri çözemezsem geri almam çok uzak değil
demem o ki kızlar asla pes etmeyin isteyince azmedince şahane kilolar veriliyor valla

vauvvv çok güzel yaaa
ne güzel kilo vermişsin
özel bir şey var mı uyguladığın datlum
kuzum aslında özel birşey yok ama aralıklı oruç ve zaman zaman yaptığım tek öğünler çok işe yaradı bende
bir de tabii son 1 aydır spor da ekledim diyetime onun inanılmaz faydasını gördüm

inşaat işi ne zaman bitecek gülüm temizlemek gerektiğine göre bitmek üzere galiba , ah ahh böyle halsizken de çok zor temizlik allah kolaylık versin gülüm
troid tahlili yaptırınca sonucu yaz bakalım değerler inmiş mi çıkmış mı ne durum da

ya süpersin nereden bulabilirim onu internette fln var mıdır gerçeğini bulabilir miyim sence
çoğu yerde varmış aslın da takıcılarda şu teşbih kolye satan (doğal taşlardan ) yerler de , büyük ihtimal nette de gerçeği vardır etrafı altın gümüş v.s. olmazsa ucuz da bir şey gülüm çok para vermen de gerekmez ama müthiş işe yarıyor ben inanmamıştım aman taş ne halt edecek ki demiştim söylenmiştim annem yine de alıp getirmişti bana gelirken, kullanıp panik ataktan eser kalmayınca tabi ki inandım arada rengi böyle sislenir yada sigara dumanından sararan şeyler gibi oluyor çizgi çizgi o zaman akan suya yada saksı toprağına koyuyordu annem yenileniyordu bende ki sıkıntıyı kötü enerjiyi çekiyormuş meğer:)

helal olsun kıza bedeninin yarısı ağırlığını vermiş ne demek 50 kilodan fazla zayıflamak maşallah yaaa
aynen gülüm kilo işini önce kafa da halletmek lazım yeme içmeyle uğraşmak 2. sırada , zaten bilinç altında sorunları çözdük mü ömür boyu kilo derdimiz olmayacak allahın izniyle

Maşallah ne diyim azim ve istek çok önemli işte inşallah şuan iyi durumdadır pislolojisi

amin kuzumm inşallah, darısı hepimizin başına

Maşallah ne diyim azim ve istek çok önemli işte inşallah şuan iyi durumdadır pislolojisi
arkadaşının anlattığına göre daha iyiymiş artık şükür ki

süt olayı yalan korumaz hatta adet olmadan hamile kalkabilirsin ilk yumurtalard
evet canim bencede yalan. Annem 2. Kardesimden sonra sut korur diye dusunurken 3.ye hamile kalmis.

Hay masallah rabbim o azmi, o iradeyi bizede gistorsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…