- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.041
Kuzum benim kıyamam Allah şifa versin inşallahben utanıyorum artık sağlık sorunlarımı yazmayaböyle arıza bi insan olurmu
amin inşallahçok şükür şimdilik kız vaz geçti gibi görünüyor, önce küstü odasına kapandı sonra mefkuşum mutfaktayken gelip sarılmış annesine konuşmuş zilloş , yaşı kaç olursa olsun bu veletler ömür boyu bizi bir gerip yorup . bir mutlu ediyorlar rabbim hepsine sağlık uzun ömür versin yeter ki biz koşulsuz seviyoruz çocuklarımızı işte :))
burdada baya pahalımerhabalar güzel ve fit hatunlarım
uzunca bir aradan sonra yine aranıza dönüyor olmaktan mutluluk duyuyorum
tam gaz pazartesi başlayacağım Allah nasip ederse
bir haftadır boyun fıtığımdan mütevellit çılgın bir baş ağrısı içindeyim
bu gün biraz hafiflermiş gibi oldu çok şükür
bu süreçte ev almaya niyetlendiydik ama malum ev fiyatları çoooooooookkkkk arttı
zaten bu haliyle ve memur halimle biraz zor alırım evi
zira 400 bin tl olan evler 600 bin tl oldu
ben ki 400 bin tl yi ödeyebilir miyim acaba diye hesap kitap yaparken 600 bin benim için ancak hayal oluyor tabiii
neyse kirada otururum ne olcek
sağlık olsun yeter ki
kilom maalesef çoook arttı bu süreçte 66,5 oldum ama bu günden itibaren başladım inşallah devam edeceğim dostlarım
sizlerden ne haber her şeyler yolundadır inşallah
çok şükür şuan iyim ablaayaktan üşütmüşsün gülüm sıcak su torban varsa doldur da ayağının altına koy ılık suya da bal karıştır iç midene çok iyi gelir allahın izniyle
geçmiş olsun canım benim
sağolunGünaydın. Geçmiş olsun cnm.
a.selam canım, baktir canım inş bişey yokturslm kizlar
bugunlerde cok yogunum.insatta fidip geliyorum
temizlik yapilcak orda ama hic halim yok kac gundur yine bi yorgunluk halsizlik var kemiklerim sizliyo sanki yine dr a gitmem lazim bi kan aldiriyim
yine troid den dolayi diye dusunuyorum.kilomda pazartesiyle sabit gitmiyo yine kilo
Sağol canımKuzum benim kıyamam Allah şifa versin inşallah
Kuzum şu anda ne takima, ne yarismaya nede kendime odaklanamiyorum
Günaydın kızlar benim kızın bütün uyku düzeni bozuldu gündüz yeğenimle bir sürü oynayıp yorulmasına rağmen gece 10 kere uyandı belki yerini yadırgadı galiba neyse ki yarın dönüyoruz
Herkese günaydın, dün bi girdim mideme bi ağrı girdi birde bulantım oldu
Yataktanda zor kalktım sol omuz tarafım tutuldu ters yattım sanırım, ne arızalı insanım anlamıyorum
Aynenn hemde nasil rahatladim :)ben utanıyorum artık sağlık sorunlarımı yazmayaböyle arıza bi insan olurmu
geçmiş olsun canım, değişiklik iyidirbirdefa anne olunca, kendinde bişey yapsan cocuklarsız tuhaf oluyor dimi alışmışız
bilmiyorumki canım, ben hep 4 cü ayımda adet gördüm, bu kadar uzun hiç yaşamadım
süt olayı yalan korumazhatta adet olmadan hamile kalkabilirsin ilk yumurtalardan diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam
Çok şükür İnsan nasıl rahatlıyor
yoğunluğunu anlıyorum abla ama kendin içinde birşeyler yapman lazımliste dışı oluşta bunu başarabilecekmisin?
hayırlısı böyle olmuş canım, eski büyüklerin çoğunda sanırım vardı böyle demgesizlikler.. ve katılıyorum aile nasıl olursa olsun herşey eşte bitiyor, karakter meselesi bana göre
Günaydın canım, insan bazen fazla yorgun olduğundada uyuyamaz, kutu gibi evin olsun senin olsun
ah ah sormayın efenim çok kötü fena kilo aldım....
Pnrrr-12 gözün aydıınnnnn malum dönem başlamış sonun da artık bedenin normal döngü de çalışmaya başladı demektir bak bundan sonra nasıl hızlanacak zayıflayacaksın gülüm
dostum nasılsınkızlar yarışma sonuçları için geç kaldım kusura bakmayın
ancak bugün tam anlamıyla kendime geldim az sonras onuçları paylaşacağım
iyiyim yani daha iyiyim çok şükürAnladim abla hayirlisi olsun hakkinda ama salma kendini tamamen burda ol yinede
Bizde oyle olmustuk kv gittigmiz 2 gun sonradn duzeldiydi illaki yadirgiyorlar sanirim
Gecmis olsun cnm demekki hassassın herseyden etkileniyorsn hemen :)
Aynenn hemde nasil rahatladim :)
Kilo verilir sen nasilsin ondna haber ver :)
Aynen abla insallah yaa :)
sağol kuzumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun
Süper bi menü yine acikmiyormusun
Receller olmasa iyiymiş afiyet olsun
inşallah canım sağolBu hafta kilonda güzel eksiler görürsün inşallah Canım
iyidir balım çok şükür bugünüme dedostum nasılsın
nasıl gidiyor kilon
ben çok kilo aldım 66,5 oldum
sen kaçlardasın
vauvvv çok güzel yaaasağol kuzum
inşallah canım sağol
iyidir balım çok şükür bugünüme de
sen de ne var ne yok
kilom iyidir yaa inşallah bu hafta mezun olacağım 57lerle
sen de gel hadi aramıza niye uzaklaştın bu kadar
kuzum aslında özel birşey yok ama aralıklı oruç ve zaman zaman yaptığım tek öğünler çok işe yaradı bendevauvvv çok güzel yaaa
ne güzel kilo vermişsin
özel bir şey var mı uyguladığın datlum
inşaat işi ne zaman bitecek gülüm temizlemek gerektiğine göre bitmek üzere galiba , ah ahh böyle halsizken de çok zor temizlik allah kolaylık versin gülümslm kizlar
bugunlerde cok yogunum.insatta fidip geliyorum
temizlik yapilcak orda ama hic halim yok kac gundur yine bi yorgunluk halsizlik var kemiklerim sizliyo sanki yine dr a gitmem lazim bi kan aldiriyim
yine troid den dolayi diye dusunuyorum.kilomda pazartesiyle sabit gitmiyo yine kilo
ohh ohh hepinize çok iyi gelir piknik aman dikkat edin kalabalık ortam olmasın da, iyi eğlenceler gülümmTünaydın kizlar bugun piknik planimiz var nasipse bakalm
çoğu yerde varmış aslın da takıcılarda şu teşbih kolye satan (doğal taşlardan ) yerler de , büyük ihtimal nette de gerçeği vardır etrafı altın gümüş v.s. olmazsa ucuz da bir şey gülüm çok para vermen de gerekmez ama müthiş işe yarıyor ben inanmamıştım aman taş ne halt edecek ki demiştim söylenmiştim annem yine de alıp getirmişti bana gelirken, kullanıp panik ataktan eser kalmayınca tabi ki inandım arada rengi böyle sislenir yada sigara dumanından sararan şeyler gibi oluyor çizgi çizgi o zaman akan suya yada saksı toprağına koyuyordu annem yenileniyordu bende ki sıkıntıyı kötü enerjiyi çekiyormuş meğer:)ya süpersin nereden bulabilirim onu internette fln var mıdır gerçeğini bulabilir miyim sence
çok şükür , hep iyi ol gülümmamin inşallah
burdada baya pahalıinş gönlünüzce bulursunuz
çok şükür şuan iyim abla
sağolun
a.selam canım, baktir canım inş bişey yoktur
Sağol canım
helal olsun kıza bedeninin yarısı ağırlığını vermiş ne demek 50 kilodan fazla zayıflamak maşallah yaaaçalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
kız 1 sene içinde öyle bir kilo verdi ki şu anda resmen benim kolum kadar bacağı var
çok samimi olmadığım için hiç sormadım ne yaptın nasıl yaptın diye ama bugün bi arkadaşıyla konuştuk diyetti falan
kızı anlattı, kız şu anda 50 kiloya düşmüş ve 50den fazla kilo vermiş 1 sene içinde nasıl olduğunu sordum
kızın psikolojik olarak rahatsız olduğu şeyler varmış mutsuzmuş ilk önce psikoloğa gitmiş hemen peşinden de diyetisyene gitmiş 3 ay, sonrasında da nasıl besleneceğini öğrenerek öyle devam etmiş
hem mutsuzluklarını çözmüş hem de kilo problemini
kızı bir görmeniz gerekiyor kızın içinden bir ben çıkmış durumda resmen
ve çok takdir ettim ben altı üstü 10 kiloyu ala vere ala vere bi hedefime ulaşamadım 2 senedir, kız 1 senede çözmüş işi
ama şuna karar verdim en kısa zamanda psikoloğa gideceğim çünkü benim yeme problemim tamamen duygusal kaynaklı dolayısıyla evet şimdi verdim ama kafamda birşeyleri çözemezsem geri almam çok uzak değil
demem o ki kızlar asla pes etmeyin isteyince azmedince şahane kilolar veriliyor valla
Maşallah ne diyim azim ve istek çok önemli işteçalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
kız 1 sene içinde öyle bir kilo verdi ki şu anda resmen benim kolum kadar bacağı var
çok samimi olmadığım için hiç sormadım ne yaptın nasıl yaptın diye ama bugün bi arkadaşıyla konuştuk diyetti falan
kızı anlattı, kız şu anda 50 kiloya düşmüş ve 50den fazla kilo vermiş 1 sene içinde nasıl olduğunu sordum
kızın psikolojik olarak rahatsız olduğu şeyler varmış mutsuzmuş ilk önce psikoloğa gitmiş hemen peşinden de diyetisyene gitmiş 3 ay, sonrasında da nasıl besleneceğini öğrenerek öyle devam etmiş
ve çok takdir ettim ben altı üstü 10 kiloyu ala vere ala vere bi hedefime ulaşamadım 2 senedir, kız 1 senede çözmüş işi
ama şuna karar verdim en kısa zamanda psikoloğa gideceğim çünkü benim yeme problemim tamamen duygusal kaynaklı dolayısıyla evet şimdi verdim ama kafamda birşeyleri çözemezsem geri almam çok uzak değil
demem o ki kızlar asla pes etmeyin isteyince azmedince şahane kilolar veriliyor valla
amin kuzumm inşallah, darısı hepimizin başınahelal olsun kıza bedeninin yarısı ağırlığını vermiş ne demek 50 kilodan fazla zayıflamak maşallah yaaa
aynen gülüm kilo işini önce kafa da halletmek lazım yeme içmeyle uğraşmak 2. sırada , zaten bilinç altında sorunları çözdük mü ömür boyu kilo derdimiz olmayacak allahın izniyle
arkadaşının anlattığına göre daha iyiymiş artık şükür kiMaşallah ne diyim azim ve istek çok önemli işteinşallah şuan iyi durumdadır pislolojisi
evet canim bencede yalan. Annem 2. Kardesimden sonra sut korur diye dusunurken 3.ye hamile kalmis.süt olayı yalan korumazhatta adet olmadan hamile kalkabilirsin ilk yumurtalard
Hay masallah rabbim o azmi, o iradeyi bizede gistorsin insçalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?