- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.061
Bilmiyorum ki ablam güneşten mi oldu. Nazardanda başım çok ağrır okulda göze mi geldim nekızPoni Bon migrenin niye tuttu senin gülüm nazara mı geldin yoksa çarşıda dolanırken güneşte mi çok kaldın geçmiş olsun kuzumm bu gün nasılsın inşallah geçmiştir
Ece yedin içtn yattın mı bu ne
Allah sınavda oğluna dikkat ve zihin açıklığı versin ablam.allah razı olsun ablası inşallah bu sene kazanır ,
hah gülüm madem hem tatil hem memlekete gitme planı var al sana güzel motivasyonlu, hazır hedef , tatile gidene kadar alınan kilocuklara elveda diyeceksin yeni aldın zaten çok çabuk giderler
Amatis mi abla? Çok şaşırdımçoğu yerde varmış aslın da takıcılarda şu teşbih kolye satan (doğal taşlardan ) yerler de , büyük ihtimal nette de gerçeği vardır etrafı altın gümüş v.s. olmazsa ucuz da bir şey gülüm çok para vermen de gerekmez ama müthiş işe yarıyor ben inanmamıştım aman taş ne halt edecek ki demiştim söylenmiştim annem yine de alıp getirmişti bana gelirken, kullanıp panik ataktan eser kalmayınca tabi ki inandım arada rengi böyle sislenir yada sigara dumanından sararan şeyler gibi oluyor çizgi çizgi o zaman akan suya yada saksı toprağına koyuyordu annem yenileniyordu bende ki sıkıntıyı kötü enerjiyi çekiyormuş meğer:)
iyi dinlenmeler canim.Selammn herkese ne yoğun bi gündü eve yeni geldik sayılır yemeğe giriştim yedik filan kendimi koltuğa zor attım kollarım boynum ağrımış. Kvdegille eşimn halasına gittik ordn kızımn okuluna uğradık pazara gittik derken farkettimde kvdegille ne sık görüşür oldum
Nazardanda olur canimBilmiyorum ki ablam güneşten mi oldu. Nazardanda başım çok ağrır okulda göze mi geldim neherkes zayıflamşsın dediydi herüfe masaj yaptırdım yatmadan geçmiş sabaha şükür
aslında cok saglıksız bır duzene gecemedımBu kadar az menü ile günü geçirmenize hayranım
Benim menüm bunun 2 katı olmasına rağmen şu an karnımın gurultusundan uyuyamiyom
Ben yumuşadım ayak işlerine çağırmaya başladılar hemeniyi dinlenmeler canim.
Hadi ben mechuriyetten konusuyorum sen neden sik gorusuyirsunki
Nazardanda olur canim
Dikkat et kendine
Yazık sana poniiiSelammn herkese ne yoğun bi gündü eve yeni geldik sayılır yemeğe giriştim yedik filan kendimi koltuğa zor attım kollarım boynum ağrımış. Kvdegille eşimn halasına gittik ordn kızımn okuluna uğradık pazara gittik derken farkettimde kvdegille ne sık görüşür oldum
Hoşgeldiniz ahhh ah keşke 66.5 olsam
Bugünde benim başım çok ağrıdı ya çok kötü oldumBilmiyorum ki ablam güneşten mi oldu. Nazardanda başım çok ağrır okulda göze mi geldim neherkes zayıflamşsın dediydi herüfe masaj yaptırdım yatmadan geçmiş sabaha şükür
Yok kizz :))
Şikayetleniyordu gelip gitmiyorlar diyeYazık sana poniii
Ayrılmak istediğine göre dizlerinin ağrısı geçti galibaYok kizz :))
Kendi isteğiyle ayrildi, yazilacak
Listeye alalım seni, 55 olmadan da bırakmayalımah ah sormayın efenim çok kötü fena kilo aldım....
Evlendi mi yeniden pekiUzun seneler oldu cnm o yuzden ben uzulmuyorm artk basta uzulmustm tabi bide cocuktum.
Babamin annesi biraz skntılı, biz kucukken bizi turkiye yollatirmis anneannemn yanina annem calisip para kazancakmış. Anlatsam roman olur bizimkilern hikayesi acayip karışık ama dedigine katılıyorm. Adam dediginde biraz kendi aklıyla hareket etmeli, amcam mesela dinlemez Annesini ve yuvası iyi cok sukur.
Senden benden iyi durumda yinedeEce yedin içtn yattın mı bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?