Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnmm acayıp fark var ya super bı degısım oldu

guzel menu gene az ve meyvelı

[=]

hahaaaaaaa..bebişim üç gün yokdum bakıyorum söylemlerin bayağı düzelmiş..he şöyleeee..yola gel biraz yaw.........ayrıyeten efendime sölimm beni en tembel üye seçip kendinede en çalışkan plaketi vermende beni accayip kızdırdı....itiraz ediyorum ..şike var..torpil var..nayır nolamaz..

grapiş bu süper bişey yaa..çocuklu annelerin kurtarıcısı..bende tupper kabıma koyuyordum ama bir müdddet sonra yemek ılık bir hale geliyo..bu harikaymış

aşk acısı diyeti hee..etkili bir yönteme benziyo..kocayımı boşasak ne:44::44:

Bal tutan parmagını yalar breee

Ben geldiim..

Henüz 1 litre su içtim. Birazdan 500 ml daha bitireyimde 1.5 olsun. Gece 500 ml daha içer 2ye tamamlarım.

BUGÜNKÜ SPOR: 1 SAAT

Çıktım parktaki aletlerle spor yaptım, iyide oldu. Tüm bu gayretim yarın 65li bir rakam görmek içindi Yoksa popomu kımıldatmazdım o kadar

benim listemde 6 dilim ekmek var dr dedigini yapıyordum bugün kaçamak yaptım dondurma yedim onun yerine meyvemi sütümü eksik yerim olur biter ben kendimde incelme görüyorum .sabah yürüyüşe gitmek artık çok zevk veriyor bana hocamız son ses müzik açıp bizi hareketlendiriyor .kendimi övmek gibi olmasın bazı arkadaşlar bana yetişmek için yorgunluktan yürüyemediler artık hızım çogaldı ama artık 70 dakika yürüyorum .bu ara ufak halılarımı yıkıyorum
bugün yatak odamın halılarını yıkadım
artı misafirlerim gelicekti aceleden yemek yaptım şu an çay içiyorlar ama hepsi erkek 7 tane

günaydın kızlar.diyetler nasıl gidiyor. Doksanaltmışdoksan motivasyonun süper.hem de iyi kilo veriyorsun.ben senin gibi beslensem metabolizmam çok yavaşlar.

gizemcim harikasın popo kalmamış resmen azmine hayranım
ooo kimler gelmiş fadime anla hopiş hoşgeldiniz
bu hafta hazırlıklı olun anacım bende yürüyüş hariç tık yok resmen diyet değil obezite menüsü dolu bu hafta sıkamıcam kendimi bu haftada böyle oluversin

Günaydın kızlarrr ...

Allahım sabahtır basım nasıl agrıyhor nasıl agrıyor anlatamam...Oyyy bugun bıtermı yahuuu

Dünkü Menum;

2 pogaca
1 kupa cay

Öğle;

ufak seftalı
2 kayısı

Akşam;

Paylıcan salatası
1 dılım k.ekmek

Anaammm nasıl keyıfsız bır gun bugun ben dıyet mıyet yapamma valla yarında cuma :26: Şu ofıstekıler gıtsede yatsam uyusam azcık.Hava kapalı yagmus havası var hopısın degımıyle tam kek yemelık bı gun...

Dun pazara cıktım kayısı seftalı kıraz elma aldım karnıbahar buldum ondan aldım haslamasından cektı cnmm nerden aklıma geldıyse.Bu arada hopıs bezelye aydında 50 krş kadar dusmus sanırım bıraz pahalıya aldın sen ...

Nerde bu devlet nerde bu mıllet neden kımse ugramıyor bu topıge nıcın nıcın

Daha bısey yemedım cok acayıp acıktım ve ne yıyecegım konusunda hıc bı fıkrım yok :18: İçimden kotu seyler gecıyor bakın sızde yoksunuz kotu olcak heee...Kalkıyım 1 elma yıyım bakalım gelen olacakmı o zmaan ıcınde ?

o kötü şeyi ben yaptım üstünede bir kornetle cila attım

merhaba kızlar ben kardeş takımdanım
kaptanımız ve kaptan yardımcımız bu aralar foruma giremiyorlar kaptanımızın laptopu bozuldu
yarın bildirim günü bizde liste hazırlamaya çalışıcaz elbette ama sizde bir bakar mısınız aklınızda bulunsun lütfen

cnm elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım yarın gene konusuruz

bezelyeleri 1.5 dan aldım Bozdoğan'dan.Asıl kazığı ben yemişim ((

yettim gariiiiiiiiiiiiiii...sakın haa yarın derece yapalım.Bir avuç beyaz leblebi de iştahını keser.
kolay gele...

ben bu gün oruçluyum kızlar.düün sahura da kalkamamışım. açlık başıma vurdu.başım çok ağrıyor. akşam yemekten önce tartılıp fotosunu çekeceğim.Bu gün öğrencilerim 'öğretmenim zayıfladınız mı siz?' diyor

Sabah : 1 büyük kayısı

Ara: 1 cappucino

Öğle: 1 tabak keçi peynirli salata + coca cola
Cola Zero

Ara: 1 cappucino

Sabah tartılmadan çıktığım icin evden, kilomu bilmiyorum, yarın bakicam :)

selam kızlar, dün işlerim çok yoğundu hiç gelemedim kafayı yedim. gece rüyamda bile müşterilerle konuşuyorum.
bugünde hastaydım işe gitmedim, annem geldi , dr a gittik, alerjikmiş ilaç verdi ama ilaç içmek istemiyorum, hafifledi sanki süt filan içip doğal yönteme devam edicem. bronşit faranjit filan demedi ya oh içim rahatladı.
ayrıca diyet filan yapamadım son günlerde. onun içinde tartılmaya korkuyorum. bakalım Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…