- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.521
Geçen yaz 80 kiloydum, önce lahana çorbası sonra dukan diyetiyle 69a düştüm.
Şimdide aşk acısı diyeti uyguluyorum
Karşılaştırma yapalımEki Görüntüle 432448
Eki Görüntüle 432451
Akşam yemeğim.
3 domates, 1 yeşil biber, 1 kırmızı biberi tencrreye attım yağsız pişirdim :) şimdide afiyetle yiyorum
Acayip acı olmuşAncak yarısını yiyebildim
10 tane yeşil erik + 1 büyük kayısı yiyorum :)
hahaaaaaaa..bebişim üç gün yokdum bakıyorum söylemlerin bayağı düzelmiş..he şöyleeee..yola gel biraz yaw
Yeni uygulama topiğimize ve bütün üyelerimize hayırlı ugurlu olsun ... DURMAK YOK YOLA DEVAMMM ıııyyykkk ne dedım ben yaaNeyse baz alınan tarıh : 19.05 ve 25.05 dir.
Haftanın En Çalışkan Üyeleri : MURSH DOKSANALTMISDOKSAN
Haftanın En Tembel Üyeleri : Hoppidicik Nagieymen Nora
Haftanın En Sporcu Üyesi : Fadime02
grapiş bu süper bişey yaa..çocuklu annelerin kurtarıcısı..bende tupper kabıma koyuyordum ama bir müdddet sonra yemek ılık bir hale geliyo..bu harikaymışselammmm, ayy çok fena yoğunum kızlar yaa ölücem.
dün kendime yemek termusu aldım, süper birşey, evde bezelye yemeğim vardı, sabah onu ısıttım, yemek termusumun içine koydum sabah 7'de.
Öğlen 12,30 da açtım yemek için yani 5,5 saat bekledi, nasıl muhafaza etmiş sıcağı varya şaşırıp kaldım harika ötesi birşey. hemen resmini çektim gönderiyorum kızlar. tantitoni marka, indirime girmiş 39 liradan 29 a inmiş hemen kaptım
Eki Görüntüle 431061 Eki Görüntüle 431062
aşk acısı diyeti hee..etkili bir yönteme benziyo..kocayımı boşasak ne:44::44:Geçen yaz 80 kiloydum, önce lahana çorbası sonra dukan diyetiyle 69a düştüm.
Eki Görüntüle 432451
[=]
hahaaaaaaa..bebişim üç gün yokdum bakıyorum söylemlerin bayağı düzelmiş..he şöyleeee..yola gel biraz yaw.........ayrıyeten efendime sölimm beni en tembel üye seçip kendinede en çalışkan plaketi vermende beni accayip kızdırdı.. ..itiraz ediyorum ..şike var..torpil var..nayır nolamaz..
benim listemde 6 dilim ekmek var dr dedigini yapıyordum bugün kaçamak yaptım dondurma yedim onun yerine meyvemi sütümü eksik yerim olur biter ben kendimde incelme görüyorum .sabah yürüyüşe gitmek artık çok zevk veriyor bana hocamız son ses müzik açıp bizi hareketlendiriyor .kendimi övmek gibi olmasın bazı arkadaşlar bana yetişmek için yorgunluktan yürüyemediler artık hızım çogaldı ama artık 70 dakika yürüyorum .bu ara ufak halılarımı yıkıyorumilk üçü tebrik ediyorum.diğer arkadaşlarla da bu hafta hep birlikte eksilerden kurtuluruz inşallah.
Mursh ve dokanaltmışdoksan tecrübelerinizden bizler de yararlanalım.başarınızı neye borçlusunuz?
ben de diyetisyene gidiyorum.vücut yağ oranım yüzde 41.3 çıkmıştı.diyet listem 1.500 kalori ve 9 dilim ekmek var.listeye tam uysam kilo veriyorum ama uymak çok zor.
Geçen yaz 80 kiloydum, önce lahana çorbası sonra dukan diyetiyle 69a düştüm.
Eki Görüntüle 432451
Nerde bu devlet nerde bu mıllet neden kımse ugramıyor bu topıge nıcın nıcın
Daha bısey yemedım cok acayıp acıktım ve ne yıyecegım konusunda hıc bı fıkrım yok :18: İçimden kotu seyler gecıyor bakın sızde yoksunuz kotu olcak heee...Kalkıyım 1 elma yıyım bakalım gelen olacakmı o zmaan ıcınde ?
merhaba kızlar ben kardeş takımdanım
kaptanımız ve kaptan yardımcımız bu aralar foruma giremiyorlar kaptanımızın laptopu bozuldu
yarın bildirim günü bizde liste hazırlamaya çalışıcaz elbette ama sizde bir bakar mısınız aklınızda bulunsun lütfen
Anaammm nasıl keyıfsız bır gun bugun ben dıyet mıyet yapamma valla yarında cuma :26: Şu ofıstekıler gıtsede yatsam uyusam azcık.Hava kapalı yagmus havası var hopısın degımıyle tam kek yemelık bı gun...
Dun pazara cıktım kayısı seftalı kıraz elma aldım karnıbahar buldum ondan aldım haslamasından cektı cnmm nerden aklıma geldıyse.Bu arada hopıs bezelye aydında 50 krş kadar dusmus sanırım bıraz pahalıya aldın sen ...
Nerde bu devlet nerde bu mıllet neden kımse ugramıyor bu topıge nıcın nıcın
Daha bısey yemedım cok acayıp acıktım ve ne yıyecegım konusunda hıc bı fıkrım yok :18: İçimden kotu seyler gecıyor bakın sızde yoksunuz kotu olcak heee...Kalkıyım 1 elma yıyım bakalım gelen olacakmı o zmaan ıcınde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?