Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklisin abla bi bikkinlikta geldi sanki
ama sabit kilomla listeye girecem insallah

anladim canim.allah yardimciniz olsun hem.kp hemde sizin icin
hakiinda hayirlisi en iyi alalh bilir
Kuzum sen 1 hafta dişini sıksan mezun olurdun aslinda
Kacamaklar işin içine girince hem motivasyon hem kilo verimi kötü oluyor

Teşekkür ederim ablacım. Diger arkadaşlar az kilo verirse olabilir Üst üste oldu zaten. Bu hafta bakalim nasil kilo vereceğim. Hayirlisi olsun. Gitsin de tek kilolar. Birincilikte gözüm yok
Elif yildizz
2.ligini tebrik ediyorum hakettin
çok teşekkür ederim

Sen nasilsin ne yaptin tatlim, daha evdemisiniz
Canom bende sana yazacaktim bebegimin uykusu gelince yazamadim. Iyiyim evdeyim. 10 temmuzda finallerim başlıyor girip annemlere gececegim. Orda ne kadar kalacağım belli degil ama bayrama kadar olduğu kesin, sonrasi belirsiz. Sen nasilsin randevun ne zaman. Iyice zorlaniyordur dizin yaa biraz bitkisel şeyler mi denesen. Bamya tohumu, çınar ağacı yaprağı ne bileyim vardir illaki bir şeyler

Bu ara tartıdan uzağım canım geçen hafta 2 gün üste 67.5 ile 73.5 arası rakamlar görünce moralim bozuldu, izin dönüşüne kadar tartilmama kararı aldım

Anladım kaptanım aslında en mantıklısı tartı da stresse sokuyor insanı ama dikkat etmezsen gelir artılar anlamadan :) bu arada nezaman donuceksin listeye belli mi

24 Ocakta mezun olmuşsun canım, 24 Temmuzda listeye girebilirsin.

1 ay varmış daha sagol kaptanım

Oy Oy deme Ama biyerden baslamak lazim
Leslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.

Kolay gelsin cnm

Listeyede hosgeldin, bundan sonra daha fazla dikkat etmen gerekecek
Tşk ederim zühal abla
Evet aksama yulaf kepeği yoğurt yerim icinede kayısı atarım 90 grubunda sıkı bir rakibim var
Aynen canm miniğim bile deliksiz 11e kadar uyudu ilk kez
Yaa maşallah
Ev temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
Bitti bende bittim

İnşallah sağlığına kavus canım tez zaman da. Disiplin benim işim

Geçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49

Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
arkadaşım kilolarımız çok yakın.82 yim ben de .kapışalım mi bu hafta .gerçi bugünü saymazsak geriye 5 günümüz kalıyor ama yine de ne dersin

Günaydın mutlu sabahlar
kahvaltımi yaptım dip köşe ev temizliği yapacağım
aynen ben de sabah temizliğini yaptım .şimdi yine yolculuğa çıkıyorum. 1 ay evde yokum.
Kolay gelsin cnm

Listeyede hosgeldin, bundan sonra daha fazla dikkat etmen gerekecek
yaaaa ben ne zaman listeye dahil olcam
Ev temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
iyidir iyi temizlik.huzur verir insana
Leslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
kırbaç neymiş acaba.35 dk zumba yapabildim anca.yolculuga cikicagim için hazırlıklar falan derken anca 35 dk zumba yapabildim.yanmda da kızlarla süper oldu.onlari da alıştırdım zumba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…