- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.261
Kuzum sen 1 hafta dişini sıksan mezun olurdun aslindahaklisin abla bi bikkinlikta geldi sanki
ama sabit kilomla listeye girecem insallah
anladim canim.allah yardimciniz olsun hem.kp hemde sizin icin
hakiinda hayirlisi en iyi alalh bilir
Bahcede calismak vucut olarak yorsa da cikan sonuca insan mutlu oluyor :)Tüm gün bahçedeydik keşke keyif yapmayla kalsa baya çalıştık bi yandan çocuklar vs daha yeni uyudılar zaten yeni dinlenicem
Teşekkür ederim ablacım. Diger arkadaşlar az kilo verirse olabilirGunaydinlarrrr mutlu haftasonlari güzel takimim
Bazi kötü sonuclara ragmen, guzel veren arkadaslarin sayesinde 3.luk gelmis
Emek veren güzelleri tebrik ediyorum
Elif yildizz elifcim bu hafta bireysel 2.lik gelmiş, sira 1.likde cok tebrikler cnm
çok teşekkür ederim
Aynen canm miniğim bile deliksiz 11e kadar uyudu ilk kezİyi dinlenmeler canim.
Acik hava yormustue cocuklari rahatca uyurlar ins
Canom bende sana yazacaktim bebegimin uykusu gelince yazamadim. Iyiyim evdeyim. 10 temmuzda finallerim başlıyor girip annemlere gececegim. Orda ne kadar kalacağım belli degil ama bayrama kadar olduğu kesin, sonrasi belirsiz. Sen nasilsin randevun ne zaman. Iyice zorlaniyordur dizin yaa biraz bitkisel şeyler mi denesen. Bamya tohumu, çınar ağacı yaprağı ne bileyim vardir illaki bir şeylerSen nasilsin ne yaptin tatlim, daha evdemisiniz
Ev temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaaGünaydın mutlu sabahlar
kahvaltımi yaptım dip köşe ev temizliği yapacağım
takilmiyorum ablam normal. Sadece o oyle durdukca uzuluyorum bende.şu ara hiç eşine takilma, alinma, onu gormemeye calis cnm
Anladim abla burda olduktan sonra degisen bisey olmaz insKurallara tam uyamadigim icin takima haksizlik yapmak istemedim cnm
6 ay sonra girilebiliyor :)
Aynen abla insan derdii tasayı da unutuyo uğraşırken. Söylensemde ne zaman gitsek diye konuşuyorz bugünBahcede calismak vucut olarak yorsa da cikan sonuca insan mutlu oluyor :)
Bahce candir guzel oluyor acik havaAynen abla insan derdii tasayı da unutuyo uğraşırken. Söylensemde ne zaman gitsek diye konuşuyorz bugün
gunaydinnnnGünaydın kızlar bu ara gene bi kosturmali geciyor hic birsexe yetisemiyorum hic istedigim gibi degil
Bu ara tartıdan uzağım canım geçen hafta 2 gün üste 67.5 ile 73.5 arası rakamlar görünce moralim bozuldu, izin dönüşüne kadar tartilmama kararı aldım
24 Ocakta mezun olmuşsun canım, 24 Temmuzda listeye girebilirsin.
Kolay gelsin cnm zor is ya sarmayla ugrasmak ben dun dolma yaptm o bile ugrastiriciydigunaydinnnn
Hep oyle canim. Telase bitmiyor.
Bende yapraj ayarladim sarma saracagin bugun ins bende
Leslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.Oy Oy deme Ama biyerden baslamak lazim
Tşk ederim zühal ablaKolay gelsin cnm
Listeyede hosgeldin, bundan sonra daha fazla dikkat etmen gerekecek
Yaa maşallahAynen canm miniğim bile deliksiz 11e kadar uyudu ilk kez
Bitti bende bittimEv temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
TebriklerrrNe ara 76 oldun yahu ben daha 80 lerde dolaniyorum
İnşallah sağlığına kavus canım tez zaman da. Disiplin benim işimtabiki kilo cok etkiliyor cnm, verdigim dönem de cok hafiflemistim
Ayaklarim yere degmiyor, kuslar gibi ucuyodum
Onemli olan kilo kilo vermek degil, varsin az olsun ama kalici olsun
Sende bi basladinmi disiplinle devam edersin biliyorum
bi yere gitmiyom burdayim tatlicim
şu ara hiç eşine takilma, alinma, onu gormemeye calis cnm
nasil gecti yolculuk eve vardinizmi cnm
dün cok sicak basıkdıya o da etkilemistir belki cnm
listeden ciktim ama takimdayim bitanem
Kurallara tam uyamadigim icin takima haksizlik yapmak istemedim cnm
6 ay sonra girilebiliyor :)
arkadaşım kilolarımız çok yakın.82 yim ben de .kapışalım mi bu hafta .gerçi bugünü saymazsak geriye 5 günümüz kalıyor ama yine de ne dersinGeçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49
Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
aynen ben de sabah temizliğini yaptım .şimdi yine yolculuğa çıkıyorum. 1 ay evde yokum.Günaydın mutlu sabahlar
kahvaltımi yaptım dip köşe ev temizliği yapacağım
yaaaa ben ne zaman listeye dahil olcamKolay gelsin cnm
Listeyede hosgeldin, bundan sonra daha fazla dikkat etmen gerekecek
iyidir iyi temizlik.huzur verir insanaEv temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
kırbaç neymiş acaba.35 dk zumba yapabildim anca.yolculuga cikicagim için hazırlıklar falan derken anca 35 dk zumba yapabildim.yanmda da kızlarla süper oldu.onlari da alıştırdım zumba yaLeslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?