- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.281
aaa ne güzel iste .çalışmak zinde tutar .hayırlı olsun canm.ilk gün geçince tammdrbugün ki sonuçlar için herkesi tebrik ederim arkadaşlar
Dün bir iş görüşmem vardı. olumlu geçti. pazartesi patrona onaylatıp belgeler için arayacaklar.
ama nedense korkuyorum. ilk okula yeni başlayacak çocuk gibi hissediyorum :)
halbuki 3 aydır çalışmıyorum
Evet cok az yiyorsun belki de ondandir. Birazda düzensiz beslenme var bencebu kadar az yemege ve yuruyuse az bıle gıdıyor
Canim Engin Kırbaç yaz çıkar. Cardio yapiyo. Ilk denemede 5 dk yaptim ve 4 gün bacak ağrımdan yürüyemedim. Sonra yapmama karari aldimaynen ben de sabah temizliğini yaptım .şimdi yine yolculuğa çıkıyorum. 1 ay evde yokum.
yaaaa ben ne zaman listeye dahil olcam
iyidir iyi temizlik.huzur verir insana
kırbaç neymiş acaba.35 dk zumba yapabildim anca.yolculuga cikicagim için hazırlıklar falan derken anca 35 dk zumba yapabildim.yanmda da kızlarla süper oldu.onlari da alıştırdım zumba ya
geldik canım çok şükürU UcanSupurge canim ne yaptin vardin mi evinde misin. Nasil geçti
yok abla yağmadı burda, az önce yağdı şimdi durduDün aksam ustu baya bastirdi burda sizin orda yagmadimi
Nazli dün beni güldürdün, yazmadan gecmiyim
Elife tüh tüh masallah yazmişsin
O tuuu tuuu masallah olacakti
Tüh üzülünce söylenen bisey :)))
maşallah canım, pazartesiden itibaren bende sana ayak uydurmaya calışayım inşLeslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
Herzaman yanlız çıkmak daha iyidir canım dahada heycanın gider rahat olursun.Dün Iğdır’dan dönüşte arabayı ben kullandım baya heyecanımı yendim ve bugün ilk defa trafiğe yalnız çıktım sınav görevime gidip geldim oysa 10 yıldır ehliyetim var dün eve gelince annemlerin bahçeden baya meyve filan toplamıştık reçellik onları ayıklayıp ayarladım valizler boşaldı filan sabah da sınav görevim vardı anca gelebildim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz en çokekim2009 ablanın oğlunun sınavını merak ediyorum? Nasıl geçti ?
Elif takılmamıştır canım ve o da alışır senin bu tatlış hallerineyok abla yağmadı burda, az önce yağdı şimdi durdu
Vallamı utandım yaElif yildizz Elif yildizz canım umarım yanlış anlaşılma olmamıştır, ben onu öyle biliyormuşum yanlışmış
Aynen resmen adam beni daha da panikletiyormuş ne yapacağımı biliyorum ama onun tecrübesine güvendiğim için onun yönlendirmesi bi yandan kendi yapmak istediğim bi yandan kafam karışıyormuş iyiceHerzaman yanlız çıkmak daha iyidir canım dahada heycanın gider rahat olursun.
Oh afiyetle yiyin inşallah
Oh gez benden taraf da gez biz de dışarı çıkalım dedik Annem buradayken benim kız uyuyor ve hava kapalıSabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
hayirli olsun canim:)bugün ki sonuçlar için herkesi tebrik ederim arkadaşlar
Dün bir iş görüşmem vardı. olumlu geçti. pazartesi patrona onaylatıp belgeler için arayacaklar.
ama nedense korkuyorum. ilk okula yeni başlayacak çocuk gibi hissediyorum :)
halbuki 3 aydır çalışmıyorum
saglik sorunumda da var bu ara bide kacamak yapinca gercekten hic motive olamadimKuzum sen 1 hafta dişini sıksan mezun olurdun aslinda
Kacamaklar işin içine girince hem motivasyon hem kilo verimi kötü oluyor
yok yanlış anlamadım canımVallamı utandım yaElif yildizz Elif yildizz canım umarım yanlış anlaşılma olmamıştır, ben onu öyle biliyormuşum yanlışmış
Aynen. Farketmemiştim bileElif takılmamıştır canım ve o da alışır senin bu tatlış hallerine
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Basiniz sagolsun canim. Mekani cennet olsunAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
sarmasi uzun yemesi 10 dk.Kolay gelsin cnm zor is ya sarmayla ugrasmak ben dun dolma yaptm o bile ugrastiriciydi
masallah sana. Demekki engin kirbacin kardiyosunu azimle yapmak lazimmis demekkiLeslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
kolay gelsin canim.Dün Iğdır’dan dönüşte arabayı ben kullandım baya heyecanımı yendim ve bugün ilk defa trafiğe yalnız çıktım sınav görevime gidip geldim oysa 10 yıldır ehliyetim var dün eve gelince annemlerin bahçeden baya meyve filan toplamıştık reçellik onları ayıklayıp ayarladım valizler boşaldı filan sabah da sınav görevim vardı anca gelebildim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz en çokekim2009 ablanın oğlunun sınavını merak ediyorum? Nasıl geçti ?
Eline saglik canim evi temizleyip disari cikinca insanin ici rahat oluyor.Sabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
Olurrrarkadaşım kilolarımız çok yakın.82 yim ben de .kapışalım mi bu hafta .gerçi bugünü saymazsak geriye 5 günümüz kalıyor ama yine de ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?