Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa ne güzel iste .çalışmak zinde tutar .hayırlı olsun canm.ilk gün geçince tammdr

Canim Engin Kırbaç yaz çıkar. Cardio yapiyo. Ilk denemede 5 dk yaptim ve 4 gün bacak ağrımdan yürüyemedim. Sonra yapmama karari aldim sonra dayanamadim bi daha yaptım ve yine 4 gün yuruyemedim. Ama bu sefer birakmadim. Leslie yaptiktan sonra yapiyorum 15 dk baya terletiyor. Zumbayi ben geçen sene spor salonuna gidince yapiyorduk 45 dk cok eglenceliydi..

Dün Iğdır’dan dönüşte arabayı ben kullandım baya heyecanımı yendim ve bugün ilk defa trafiğe yalnız çıktım sınav görevime gidip geldim oysa 10 yıldır ehliyetim var dün eve gelince annemlerin bahçeden baya meyve filan toplamıştık reçellik onları ayıklayıp ayarladım valizler boşaldı filan sabah da sınav görevim vardı anca gelebildim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz en çok ekim2009 ablanın oğlunun sınavını merak ediyorum? Nasıl geçti ?

Dün aksam ustu baya bastirdi burda sizin orda yagmadimi

Nazli dün beni güldürdün, yazmadan gecmiyim
Elife tüh tüh masallah yazmişsin
O tuuu tuuu masallah olacakti
Tüh üzülünce söylenen bisey :)))
yok abla yağmadı burda, az önce yağdı şimdi durdu
Vallamı utandım ya Elif yildizz canım umarım yanlış anlaşılma olmamıştır, ben onu öyle biliyormuşum yanlışmış
Leslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
maşallah canım, pazartesiden itibaren bende sana ayak uydurmaya calışayım inş
Herzaman yanlız çıkmak daha iyidir canım dahada heycanın gider rahat olursun.
Oh afiyetle yiyin inşallah

Elif takılmamıştır canım ve o da alışır senin bu tatlış hallerine
Herzaman yanlız çıkmak daha iyidir canım dahada heycanın gider rahat olursun.
Oh afiyetle yiyin inşallah
Aynen resmen adam beni daha da panikletiyormuş ne yapacağımı biliyorum ama onun tecrübesine güvendiğim için onun yönlendirmesi bi yandan kendi yapmak istediğim bi yandan kafam karışıyormuş iyice
Sabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
Oh gez benden taraf da gez biz de dışarı çıkalım dedik Annem buradayken benim kız uyuyor ve hava kapalı

hayirli olsun canim:)
Kuzum sen 1 hafta dişini sıksan mezun olurdun aslinda
Kacamaklar işin içine girince hem motivasyon hem kilo verimi kötü oluyor
saglik sorunumda da var bu ara bide kacamak yapinca gercekten hic motive olamadim

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Basiniz sagolsun canim. Mekani cennet olsun

Kolay gelsin cnm zor is ya sarmayla ugrasmak ben dun dolma yaptm o bile ugrastiriciydi
sarmasi uzun yemesi 10 dk.
Ama guzel oluyor. Buyuk kizimda yardim etti bugun tencerenin 1 sirasinida o sardi
Leslie yapiyorum 30 dk ve sonra 15 dk kırbaç biraz alıştıktan sonra 23 dk var ona başlayacağım. Artık yaparken ağrı sızı yok.
masallah sana. Demekki engin kirbacin kardiyosunu azimle yapmak lazimmis demekki
kolay gelsin canim.
Eline saglik sifa olsun ins
Sabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
Eline saglik canim evi temizleyip disari cikinca insanin ici rahat oluyor.
Nazlicim sen calisiyormuydu yoksa yuruyus icinmi cikiyon hergun disari kiz(merakimi mazur gor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…