- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.301
Yanında eş varken öğrenilmiyor zaten canım, bugün bir ilki başardığına göre artık devam et, sakın bırakma.Dün Iğdır’dan dönüşte arabayı ben kullandım baya heyecanımı yendim ve bugün ilk defa trafiğe yalnız çıktım sınav görevime gidip geldim oysa 10 yıldır ehliyetim var dün eve gelince annemlerin bahçeden baya meyve filan toplamıştık reçellik onları ayıklayıp ayarladım valizler boşaldı filan sabah da sınav görevim vardı anca gelebildim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz en çok @ekim2009 ablanın oğlunun sınavını merak ediyorum? Nasıl geçti ?
Diz ağrılarım çok arttı canımAnladım kaptanım aslında en mantıklısı tartı da stresse sokuyor insanı ama dikkat etmezsen gelir artılar anlamadan :) bu arada nezaman donuceksin listeye belli mi
Xiaomi nin robotları var, süpürme yapıyor, fiyatı çok yüksekte değil.Ev temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
Benim evde bir enerji kemirgeni var canım, anasına gitme mevsimi tuttu, sinirlerim yine tavanHandandandan kaptanim bugün nasilsin. D vitamini demir falan baktirsaydin acaba onlar mi düştü. Ben fibromiyaljiden ddolayi sürekli o moddayim ve ne kadar kötü olduğunu iyi bilirim.
Dikkat ediyorum canım, dizlerimin yükünü artırmaya niyetim yok.tarti baya yuksege cikmis.
Adet donemi falanmiydi canim.
İzinden ne zaman donmeyi dusunuyorsunki cok rahat birakma kendini arti gelmesin verene kadar neler cekiyoruz
Dikkat ediyorum canım, dizlerimin yükünü artırmaya niyetim yok.
Oyyyy okurken yuregim agzima geldi.Kızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
afiyet olsun kaçamaksız süper26 Haziran Cuma
11:30
2 yumurtadan sebzeli omlet
Domates
Bol yeşillik
17:30
1 tabak ıspanak kavurma
2 ceviz
Bol salata
2,5 lt su
afiyetolsun sağlıklı olanı tercih etmişsin kararlılığını gösterirBugünün menüsü
Sabah 09:45
1yumurta sucuklu,peynir 5zeytin domates salatalık 1dilim tb ekmeği yeşil çay
13:00
2 köfte bi kase corba bi bardak ayran
17:45 annemde) 6kasik sebzeli bulgur pilavı bol salata (diğerleri diyetime uygun degildi)
19:30 şekersiz türk kahvesi
22:00 da yesil çay icerim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Su 3lt tamamliycam
az ama iyi bir menü27 Haziran Cumartesi
11:30
10 tane kiraz
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
17:00
1 tabak kabak sote
4 yk yoğurt
2,5 lt su
Canım avokado yağ oranı çok yüksek olduğu için 1 tanesi bir porsiyon değil malesef yarim olmalıydı maksimum27 HAZİRAN CUMARTESİ MENÜM
12.00: 1 orta boy avakoda ezmesi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Sağol canım.Oyyyy okurken yuregim agzima geldi.
Hepsi ust uste gelmis. Gecmis olsun canim.
Kizin nasil oda ust uste kazalar atlatmis.
Canim her zaman da elle silinmiyor ya çok yıpratıcı gerçekten de dizlerine yazık ben genelde viledayla siliyorum arada çok kirlenince elimle siliyorumU UcanSupurge
canım annem "vileda ile ev mi silinir havlu ile silecen ki temiz olsun" diye öğretti, mükemmelliyetçi olduk.
Şimdi kendi de vileya geçti artık bana da "kendini yıpratma vileda ile sil" diyor ama alışkanlık olarak kaldı bende maalesef.
Sanırım diz ağrım da etkisi büyük
.Aslında şimdilik memnunum.Önceden daha da az yiyerek kilo veriyordumElif yildizz menülerini inceledim canım, çok az yiyorsun gibi geldi bana, hedef kilona ulaştıktan sonra da böyle devam edebilecek misin
Sağolasın canım onun üstüne annemlerin bahçeden yaprak toplamıştık bu yıl pazarda bulamadım bari onu saralım dedik bu yıl ilk defa taze yaprak yiyeceğizYanında eş varken öğrenilmiyor zaten canım, bugün bir ilki başardığına göre artık devam et, sakın bırakma.
Eline sağlık canım, Rabbim yemeyi nasip etsin
Ah ah neler olmuş ya gelince de üst üste geliyor mübarek verilmiş sadakanız varmış hatta yine bi sadaka çıkar istersen canımKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Ay benim annem de öyle diz bağları kopuk olduğu halde dizlik takıp sürüne sürüne siliyorduU UcanSupurge
canım annem "vileda ile ev mi silinir havlu ile silecen ki temiz olsun" diye öğretti, mükemmelliyetçi olduk.
Şimdi kendi de vileya geçti artık bana da "kendini yıpratma vileda ile sil" diyor ama alışkanlık olarak kaldı bende maalesef.
Allah razı olsun. inşallah hemen alışırım :)Hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm
Yeni iş yeri olunca insan hep oyle hisseder
Elbiseyi senmi dikiyon arkadasinmi anlamadimzaten az para aliyor bide cogu işi senle yapiyor :)))
Listeye de hosgeldin
Bundan sonra liste sorumlulugunu dusunerek daha fazla dikkat etmen lazim
Yani 2 tb pilav falan yemek yok :)))
İnşallah yaaa niyeyse çok heyecanlıyım :)aaa ne güzel iste .çalışmak zinde tutar .hayırlı olsun canm.ilk gün geçince tammdr
ayy güldürdün beni :)bugunde bi akrabamizin dugunu var ama biz gitmiyoruz kardeslerim gidiyo.cocuklari bana birakicaklar.allahtan hepside buyukler:)
Allah Rahmet eylesin. Başınız sağolsun.Anneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
basin sag olsun canim allah rahmet eylesin.mekni cennet olsunAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
ayy abla gecmis olsunnnKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
viledayla silmeye baslatsan cok rahatlarsin dunya varmis dersin ablaU UcanSupurge
boyun kacti canim.Aslında şimdilik memnunum.Önceden daha da az yiyerek kilo veriyordumsonrasında geri alıyorum tabi ki. 4 haftam var Türkiye ye gelmeye. Sonrasında Diyetisyen ile devam edeceğim insallah. Gelemezsem de, online olarak destek alirim artık bir süre
kucuk olunca mecbur arkasindan dolanmam gerekecekti hicte halim yokayy güldürdün beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?