Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yanında eş varken öğrenilmiyor zaten canım, bugün bir ilki başardığına göre artık devam et, sakın bırakma.
Eline sağlık canım, Rabbim yemeyi nasip etsin

Anladım kaptanım aslında en mantıklısı tartı da stresse sokuyor insanı ama dikkat etmezsen gelir artılar anlamadan :) bu arada nezaman donuceksin listeye belli mi
Diz ağrılarım çok arttı canım
Sporsuz verebilir miyim, hiç ümidim yok
Ağrılar geçerse başlamayı düşünüyorum yeniden, sağlığım için ne kadar hafiflesem o kadar iyidir

Handandandan kaptanim bugün nasilsin. D vitamini demir falan baktirsaydin acaba onlar mi düştü. Ben fibromiyaljiden ddolayi sürekli o moddayim ve ne kadar kötü olduğunu iyi bilirim.
Benim evde bir enerji kemirgeni var canım, anasına gitme mevsimi tuttu, sinirlerim yine tavan

tarti baya yuksege cikmis.
Adet donemi falanmiydi canim.
İzinden ne zaman donmeyi dusunuyorsunki cok rahat birakma kendini arti gelmesin verene kadar neler cekiyoruz
Dikkat ediyorum canım, dizlerimin yükünü artırmaya niyetim yok.

Kızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.

Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani

U UcanSupurge
canım annem "vileda ile ev mi silinir havlu ile silecen ki temiz olsun" diye öğretti, mükemmelliyetçi olduk.
Şimdi kendi de vileya geçti artık bana da "kendini yıpratma vileda ile sil" diyor ama alışkanlık olarak kaldı bende maalesef.
Sanırım diz ağrım da etkisi büyük

Dikkat ediyorum canım, dizlerimin yükünü artırmaya niyetim yok.
Oyyyy okurken yuregim agzima geldi.
Hepsi ust uste gelmis. Gecmis olsun canim.

Kizin nasil oda ust uste kazalar atlatmis.

26 Haziran Cuma
11:30
2 yumurtadan sebzeli omlet
Domates
Bol yeşillik
17:30
1 tabak ıspanak kavurma
2 ceviz
Bol salata
2,5 lt su
afiyet olsun kaçamaksız süper
afiyetolsun sağlıklı olanı tercih etmişsin kararlılığını gösterir
27 Haziran Cumartesi
11:30
10 tane kiraz
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
17:00
1 tabak kabak sote
4 yk yoğurt

2,5 lt su
az ama iyi bir menü
Canım avokado yağ oranı çok yüksek olduğu için 1 tanesi bir porsiyon değil malesef yarim olmalıydı maksimum

Oyyyy okurken yuregim agzima geldi.
Hepsi ust uste gelmis. Gecmis olsun canim.

Kizin nasil oda ust uste kazalar atlatmis.
Sağol canım.
Bende şok oldum canım, hepsi üst üste geldi
Alnı hala şiş, rengi de mora dönmeye başladı.

Canim her zaman da elle silinmiyor ya çok yıpratıcı gerçekten de dizlerine yazık ben genelde viledayla siliyorum arada çok kirlenince elimle siliyorum

Elif yildizz menülerini inceledim canım, çok az yiyorsun gibi geldi bana, hedef kilona ulaştıktan sonra da böyle devam edebilecek misin
.Aslında şimdilik memnunum.Önceden daha da az yiyerek kilo veriyordum sonrasında geri alıyorum tabi ki. 4 haftam var Türkiye ye gelmeye. Sonrasında Diyetisyen ile devam edeceğim insallah. Gelemezsem de, online olarak destek alirim artık bir süre

Yanında eş varken öğrenilmiyor zaten canım, bugün bir ilki başardığına göre artık devam et, sakın bırakma.
Eline sağlık canım, Rabbim yemeyi nasip etsin
Sağolasın canım onun üstüne annemlerin bahçeden yaprak toplamıştık bu yıl pazarda bulamadım bari onu saralım dedik bu yıl ilk defa taze yaprak yiyeceğiz
Ah ah neler olmuş ya gelince de üst üste geliyor mübarek verilmiş sadakanız varmış hatta yine bi sadaka çıkar istersen canım
Ay benim annem de öyle diz bağları kopuk olduğu halde dizlik takıp sürüne sürüne siliyordu

Allah razı olsun. inşallah hemen alışırım :)

Elbiseyi arkadaşım dikiyor ama dikmesini bilmiyor. o normalde normal elbise dikiyor. ama söz için biri sipariş vermiş o da hayır dememiş. bende yardım edeyim dedim. neredeyse ben dikiyorum bu elbiseyi. pilav için kendime pazar ya da pazartesi ceza vermeyi düşünüyorum :) belki iki gün boyunca detoks gibi bir şey yaparım :)

aaa ne güzel iste .çalışmak zinde tutar .hayırlı olsun canm.ilk gün geçince tammdr
İnşallah yaaa niyeyse çok heyecanlıyım :)

bugunde bi akrabamizin dugunu var ama biz gitmiyoruz kardeslerim gidiyo.cocuklari bana birakicaklar.allahtan hepside buyukler:)
ayy güldürdün beni :)

Allah Rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

basin sag olsun canim allah rahmet eylesin.mekni cennet olsun
ayy abla gecmis olsunnn
allah korumus.iyki pirizdeki telefon aklina gelmis.allah gostermesin patlasa yanardi
viledayla silmeye baslatsan cok rahatlarsin dunya varmis dersin abla
cok buyuk kolaylik vileda
bosuna havluyla yerlerde surunuyosun.onunlasa cok temiz oluyo
boyun kacti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…