Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok gecmis olsun. Verilmiş sadakaniz varmış

160cm boyum. Normalde ideal kilom daha düşük ama diyetisyenim de, 70 kiloda koru demişti. Yağ oranim fazla değildi. O yüzden kilomdan daha az gösteriyorum

Allah rahmet eylesin yaşlılari cok etkiliyor malesef inşallah geri kalanlar kurtulur

Aynen oyle cnm masallah kızına baya sarmış
Afiyet olsun :)

Xiaomi nin robotları var, süpürme yapıyor, fiyatı çok yüksekte değil.
Silme sana zaten kolay

Bi ara cok merak ettim istedim hatta esim evi ben supururm o parayi vericegime dedi. Gercektende suprur ama herzmn ona birkamiyorm gerci ev de kucuk suprmem 10dkmi almiyor :)

Ayy Allah korumus kaptanım okurken bile kotu oldum. Kızında iyidir inşallah ya neden oyle oldu acaba insallah o anliktir gecer gider.

Bu arada ev silme konusunu abartma bence kaptanim ben hayatimda hic havluyla bezle yer silmedim vileda bile 2 - 3 ayda bir yaparm supuruyorm yetiyor nolcak sanki azcik kir pislik de oluversin o da lazim insana :) kendimi yipratamam hic oyle komsularim da temizlik hastasi hele bitanesi hergun koltuk cekip sulup suruyormus beli agriyodu surekli smdi haftada 1 yapiyormus ne gerk var okadar yipratmaya ben koltuklarn alti acik sokuyorm suprgeyi aldigi kadar oyle cekme felan cok nadir yaparm yada esim evdeyken

Cocuk uyudu bende uyurm birazdn. Masallah bu ara uykularimiz duzeldi iyi uyuyor sabah bile 10 oluyor kalkana.
Bugun kv de diyor kalkiyorlar oglen ikindiye bidha yatiyorlar 4 saat insan goruyoruz oglenleri 2 gundur bende yattim oglanla napiym skliyorm kvyle otursam oda sıkıcı uyumasam bile uzaniyorm bende :)

Aman maşallah inşallah düzelir öyle gider

@ela_2019 kan değerlerime yeni baktırmıştım canım, normaldi diye hatırlıyorum.
Öyle birşey değil bu, hayattan yorulma, tükenmişlik sendromu gibi birşey
Depresyonada benziyor kaptanım
Diz ağrılarım çok arttı canım
Sporsuz verebilir miyim, hiç ümidim yok
Ağrılar geçerse başlamayı düşünüyorum yeniden, sağlığım için ne kadar hafiflesem o kadar iyidir
Diz agrilarina iyi gelen spor ve hareketlerde var kaptanim tv de görmüştüm
Okurken ben kötü oldum korku filmi gibi rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakaniz varmış
Nazarda var büyük ihtimalle geçmiş olsun
Bende hep elimle bastıra bastira silerdim taaki düşüp mr cekilene kadar dr kilo vereceksin dizlerinin uzerine durup ev silmek gırgır yapmak merdiven çıkmak yokuş cikmak dizini kırıp oturmayacaksin dedi kac ay öyle idâre ettim ilacti fln geçti çok şükür

Gerçekten dizkapagi ağrısı çok zor

canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.. geride kalanlara allahım şifa versin
Eline saglik canim evi temizleyip disari cikinca insanin ici rahat oluyor.
Nazlicim sen calisiyormuydu yoksa yuruyus icinmi cikiyon hergun disari kiz(merakimi mazur gor)
bu ara çok çıkıyorum ya yine yürüyüş genelde akşam ama bu ara aksattım biraz. Çalışmıyorum şuanlık annelik iznindeyim orda nasıl bilmiyorum sene sonu başlicam hayırlısıyla
cidden kabus gibi olmuş canım çok geçmiş olsun benim küçük kız dün anlını duvara çarptı top gibi oldu onda kötü oldum Seni düşünemiuorum şuan şükür indi ama mor oldu
Bitişinide bakarız inş elinize sağlık

Bütün gecmisi okuyamadım ama senin mesaj gözüme çarptı cnm Allah esirgemis gelmiş geçmiş olsun bı hayır verim bari ya baya üst üste gelmiş neyseki çok önemli bir şey olmamış

Günaydın kızlar
Dün kaç kez yazayım bı diye niyetlendim ama baya kötüydüm ishal bulantı midemi üşütmusum sanırım çok halsiz bıraktı tüm gün yattım eşim saolsun 3 e kadar evdeydi zaten her işi yaptı işten yorgun argın geldi bı de geç saatte yemek yaptı akşam üzeri bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım ilk kez çıkardım rahatladım ama şükür çok bişey de yiyemedim dün biraz patates ayran ekmek dışında sağlık çok önemli vala su bile istemedi cnm ishal olunca su kaybı olmasın diye zorlaya zorlaya içtim bugün hala devam ediyor ishal geçmedi snrm bı acile gideriz bebeğime sıkıntı falan olursa diye susuz kalır mı bilemedim neyse ki gece uyansam da uyudum genel olarak şimdi artık açıldı uykum bı mutfağı toparlarim akşam felaketti yapamadim eşime de yaptırmadım yorgun olunca acıkmısm bı de dün doğru düzgün bişey yemeyince hazır detoks gibi olunca bı de tartilayim dedim kaç gündür bakmıyordum tartıya
37+5 haftadayım: 95.6 çıktım en son salı tartılmisim 95.5 tim doğum için önerilerinizi alabilirim kızlar hala çok bı sancım yok artik olsun istiyorum yoruldum cuma günü Dr da artık doğabilir ne zmn gelirse sıkıntı olmaz diyince biseyler yapmak istiyorum yürüyüş squat hurma faydalı diye okudum en çok ama başka neler olabilir

Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon kapmışsındır muhtemelen geçen yıl ben de öyle olmuştum çok berbat bir şey sancım yok diye korkma ben de 38de filan kontrole gittiğimde sancın yok cart curt söylendiler bi arkadaşım çaya çağırmıştı Annesi de vardı sordular doğum ne zaman anlattım onlara da dedim hiç sancım yokmuş galiba gelesi yok bizimkinin filan teyze de dedi ki kızım sancı bi kere gelir doğurursun biter her gün sancı olsa kimse doğurmaz baktım kadın haklı doğuracağım güne kadar hiç bir doğum belirtim yoktu hakikaten . saydıklarının dışında bi de kegel egzersizi miydi adı rahim kaslarını güçlendirmek için çişini tutup bırakır gibi yapmak da faydalı diye biliyorum

sağol canım Allah razı olsun
Bilmiyorum bı gün öncesinde idrar tahlili vermiştim enjeksiyon falan çıkmadı ama
Ya mantıklı aslında bence de ben ufak tefek ağrılar hissediyorum ama hıc çıkmayınca ondan azıcık evham yaptım bklm ne zmn gelecek benim minik kegel egzersizini de düşüneyim sağol canım
Günaydın kızlar benim sınav görevim var yine ekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
Kolay gelsin canım

Benim küçük oğlum 41. Haftada doğdu. Hic sancım yoktu. Suni sancı ile gece doğdu. Gece doğmasaydı, sabaha sezaryen yapacaklardı. Cok yürüyüş filan da yapardık ama benimde sancim gelmemişti bir türlü. Sana daha vakit var yani

Kızımda açılmam vardı ama sancım yeterli değildi suni sancı ile olmuştu o da bklm insAllah sezeryana gerek kalmadan normal olarak gelir bu seferde hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…