- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.321
cok gecmis olsun. Verilmiş sadakaniz varmışKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
160cm boyum. Normalde ideal kilom daha düşük ama diyetisyenim de, 70 kiloda koru demişti. Yağ oranim fazla değildi. O yüzden kilomdan daha az gösteriyorumbasin sag olsun canim allah rahmet eylesin.mekni cennet olsun
ayy abla gecmis olsunnn
allah korumus.iyki pirizdeki telefon aklina gelmis.allah gostermesin patlasa yanardi
viledayla silmeye baslatsan cok rahatlarsin dunya varmis dersin abla
cok buyuk kolaylik vileda
bosuna havluyla yerlerde surunuyosun.onunlasa cok temiz oluyo
boyun kacti canim
aynen çok haklısın. bir den fazla olunca daha zor olurdu :)kucuk olunca mecbur arkasindan dolanmam gerekecekti hicte halim yok
Süper bitince daha da kendini gösterecekkızlar dün ve bugün yoğun bir şekilde söz kıyafetini dikmeye çalıştım. daha prova yapamadık kıza. şimdilik kaba taslak yaptık. size resmini atayım. Gelinlik gibi oldu ama kız böyle istedi :)
Eki Görüntüle 2655258 Eki Görüntüle 2655256 Eki Görüntüle 2655257
teşekkür ederim. aynen daha derli toplu olacak :)Süper bitince daha da kendini gösterecek
Anneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
sarmasi uzun yemesi 10 dk.
Ama guzel oluyor. Buyuk kizimda yardim etti bugun tencerenin 1 sirasinida o sardi
masallah sana. Demekki engin kirbacin kardiyosunu azimle yapmak lazimmis demekki
kolay gelsin canim.
Eline saglik sifa olsun ins
Eline saglik canim evi temizleyip disari cikinca insanin ici rahat oluyor.
Nazlicim sen calisiyormuydu yoksa yuruyus icinmi cikiyon hergun disari kiz(merakimi mazur gor)
Xiaomi nin robotları var, süpürme yapıyor, fiyatı çok yüksekte değil.
Silme sana zaten kolay
Kızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Aman maşallahCocuk uyudu bende uyurm birazdn. Masallah bu ara uykularimiz duzeldi iyi uyuyor sabah bile 10 oluyor kalkana.
Bugun kv de diyor kalkiyorlar oglen ikindiye bidha yatiyorlar 4 saat insan goruyoruzoglenleri 2 gundur bende yattim oglanla napiym skliyorm kvyle otursam oda sıkıcı uyumasam bile uzaniyorm bende :)
Depresyonada benziyor kaptanım@ela_2019 kan değerlerime yeni baktırmıştım canım, normaldi diye hatırlıyorum.
Öyle birşey değil bu, hayattan yorulma, tükenmişlik sendromu gibi birşey
Diz agrilarina iyi gelen spor ve hareketlerde var kaptanim tv de görmüştümDiz ağrılarım çok arttı canım
Sporsuz verebilir miyim, hiç ümidim yok
Ağrılar geçerse başlamayı düşünüyorum yeniden, sağlığım için ne kadar hafiflesem o kadar iyidir
Okurken ben kötü oldum korku filmi gibi rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakaniz varmışKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
Bende hep elimle bastıra bastira silerdim taaki düşüp mr cekilene kadar dr kilo vereceksin dizlerinin uzerine durup ev silmek gırgır yapmak merdiven çıkmak yokuş cikmak dizini kırıp oturmayacaksin dedi kac ay öyle idâre ettim ilacti fln geçti çok şükürU UcanSupurge
canım annem "vileda ile ev mi silinir havlu ile silecen ki temiz olsun" diye öğretti, mükemmelliyetçi olduk.
Şimdi kendi de vileya geçti artık bana da "kendini yıpratma vileda ile sil" diyor ama alışkanlık olarak kaldı bende maalesef.
Sanırım diz ağrım da etkisi büyük
canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.. geride kalanlara allahım şifa versinAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
bu ara çok çıkıyorum ya yineEline saglik canim evi temizleyip disari cikinca insanin ici rahat oluyor.
Nazlicim sen calisiyormuydu yoksa yuruyus icinmi cikiyon hergun disari kiz(merakimi mazur gor)
cidden kabus gibi olmuş canım çok geçmiş olsunKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
Bitişinide bakarız inşkızlar dün ve bugün yoğun bir şekilde söz kıyafetini dikmeye çalıştım. daha prova yapamadık kıza. şimdilik kaba taslak yaptık. size resmini atayım. Gelinlik gibi oldu ama kız böyle istedi :)
Eki Görüntüle 2655258 Eki Görüntüle 2655256 Eki Görüntüle 2655257
Bütün gecmisi okuyamadım ama senin mesaj gözüme çarptı cnm Allah esirgemis gelmiş geçmiş olsun bı hayır verim bari ya baya üst üste gelmiş neyseki çok önemli bir şey olmamışKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
....
Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon kapmışsındır muhtemelen geçen yıl ben de öyle olmuştum çok berbat bir şey sancım yok diye korkma ben de 38de filan kontrole gittiğimde sancın yok cart curt söylendiler bi arkadaşım çaya çağırmıştı Annesi de vardı sordular doğum ne zaman anlattım onlara da dedim hiç sancım yokmuş galiba gelesi yok bizimkinin filan teyze de dedi ki kızım sancı bi kere gelir doğurursun biter her gün sancı olsa kimse doğurmaz baktım kadın haklı doğuracağım güne kadar hiç bir doğum belirtim yoktu hakikaten . saydıklarının dışında bi de kegel egzersizi miydi adı rahim kaslarını güçlendirmek için çişini tutup bırakır gibi yapmak da faydalı diye biliyorumGünaydın kızlar
Dün kaç kez yazayım bı diye niyetlendim ama baya kötüydüm ishal bulantı midemi üşütmusum sanırım çok halsiz bıraktı tüm gün yattım eşim saolsun 3 e kadar evdeydi zaten her işi yaptı işten yorgun argın geldi bı de geç saatte yemek yaptı akşam üzeri bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım ilk kez çıkardım rahatladım ama şükür çok bişey de yiyemedim dün biraz patates ayran ekmek dışında sağlık çok önemli vala su bile istemedi cnm ishal olunca su kaybı olmasın diye zorlaya zorlaya içtim bugün hala devam ediyor ishal geçmedi snrm bı acile gideriz bebeğime sıkıntı falan olursa diye susuz kalır mı bilemedim neyse ki gece uyansam da uyudum genel olarak şimdi artık açıldı uykum bı mutfağı toparlarim akşam felaketti yapamadim eşime de yaptırmadım yorgun olunca acıkmısm bı de dün doğru düzgün bişey yemeyince hazır detoks gibi olunca bı de tartilayim dedim kaç gündür bakmıyordum tartıya
37+5 haftadayım: 95.6 çıktım en son salı tartılmisim 95.5 tim doğum için önerilerinizi alabilirim kızlar hala çok bı sancım yok artik olsun istiyorum yoruldum cuma günü Dr da artık doğabilir ne zmn gelirse sıkıntı olmaz diyince biseyler yapmak istiyorum yürüyüş squat hurma faydalı diye okudum en çok ama başka neler olabilir
sağol canım Allah razı olsunCanım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon kapmışsındır muhtemelen geçen yıl ben de öyle olmuştum çok berbat bir şey sancım yok diye korkma ben de 38de filan kontrole gittiğimde sancın yok cart curt söylendiler bi arkadaşım çaya çağırmıştı Annesi de vardı sordular doğum ne zaman anlattım onlara da dedim hiç sancım yokmuş galiba gelesi yok bizimkinin filan teyze de dedi ki kızım sancı bi kere gelir doğurursun biter her gün sancı olsa kimse doğurmaz baktım kadın haklı doğuracağım güne kadar hiç bir doğum belirtim yoktu hakikaten . saydıklarının dışında bi de kegel egzersizi miydi adı rahim kaslarını güçlendirmek için çişini tutup bırakır gibi yapmak da faydalı diye biliyorum
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar benim sınav görevim var yineekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
Benim küçük oğlum 41. Haftada doğdu. Hic sancım yoktu. Suni sancı ile gece doğdu. Gece doğmasaydı, sabaha sezaryen yapacaklardı. Cok yürüyüş filan da yapardık ama benimde sancim gelmemişti bir türlü. Sana daha vakit var yaniGünaydın kızlar
Dün kaç kez yazayım bı diye niyetlendim ama baya kötüydüm ishal bulantı midemi üşütmusum sanırım çok halsiz bıraktı tüm gün yattım eşim saolsun 3 e kadar evdeydi zaten her işi yaptı işten yorgun argın geldi bı de geç saatte yemek yaptı akşam üzeri bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım ilk kez çıkardım rahatladım ama şükür çok bişey de yiyemedim dün biraz patates ayran ekmek dışında sağlık çok önemli vala su bile istemedi cnm ishal olunca su kaybı olmasın diye zorlaya zorlaya içtim bugün hala devam ediyor ishal geçmedi snrm bı acile gideriz bebeğime sıkıntı falan olursa diye susuz kalır mı bilemedim neyse ki gece uyansam da uyudum genel olarak şimdi artık açıldı uykum bı mutfağı toparlarim akşam felaketti yapamadim eşime de yaptırmadım yorgun olunca acıkmısm bı de dün doğru düzgün bişey yemeyince hazır detoks gibi olunca bı de tartilayim dedim kaç gündür bakmıyordum tartıya
37+5 haftadayım: 95.6 çıktım en son salı tartılmisim 95.5 tim doğum için önerilerinizi alabilirim kızlar hala çok bı sancım yok artik olsun istiyorum yoruldum cuma günü Dr da artık doğabilir ne zmn gelirse sıkıntı olmaz diyince biseyler yapmak istiyorum yürüyüş squat hurma faydalı diye okudum en çok ama başka neler olabilir
Kızımda açılmam vardı ama sancım yeterli değildi suni sancı ile olmuştu o da bklm insAllah sezeryana gerek kalmadan normal olarak gelir bu seferde hayrlisiBenim küçük oğlum 41. Haftada doğdu. Hic sancım yoktu. Suni sancı ile gece doğdu. Gece doğmasaydı, sabaha sezaryen yapacaklardı. Cok yürüyüş filan da yapardık ama benimde sancim gelmemişti bir türlü. Sana daha vakit var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?