- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.341
Günaydın kolay gelsin canımGünaydın kızlar benim sınav görevim var yineekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
kuzum kiyamam.Sağol canım.
Bende şok oldum canım, hepsi üst üste geldi
Alnı hala şiş, rengi de mora dönmeye başladı.
cok guzel gorynuyor canim elinize saglijkızlar dün ve bugün yoğun bir şekilde söz kıyafetini dikmeye çalıştım. daha prova yapamadık kıza. şimdilik kaba taslak yaptık. size resmini atayım. Gelinlik gibi oldu ama kız böyle istedi :)
Eki Görüntüle 2655258 Eki Görüntüle 2655256 Eki Görüntüle 2655257
dogum izni burdada oluyor canim be kadar sure tam bilmiyorum calismadigim icin.bu ara çok çıkıyorum ya yineyürüyüş genelde akşam ama bu ara aksattım biraz. Çalışmıyorum şuanlık annelik iznindeyim orda nasıl bilmiyorum sene sonu başlicam hayırlısıyla
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar benim sınav görevim var yineekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Dün kaç kez yazayım bı diye niyetlendim ama baya kötüydüm ishal bulantı midemi üşütmusum sanırım çok halsiz bıraktı tüm gün yattım eşim saolsun 3 e kadar evdeydi zaten her işi yaptı işten yorgun argın geldi bı de geç saatte yemek yaptı akşam üzeri bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım ilk kez çıkardım rahatladım ama şükür çok bişey de yiyemedim dün biraz patates ayran ekmek dışında sağlık çok önemli vala su bile istemedi cnm ishal olunca su kaybı olmasın diye zorlaya zorlaya içtim bugün hala devam ediyor ishal geçmedi snrm bı acile gideriz bebeğime sıkıntı falan olursa diye susuz kalır mı bilemedim neyse ki gece uyansam da uyudum genel olarak şimdi artık açıldı uykum bı mutfağı toparlarim akşam felaketti yapamadim eşime de yaptırmadım yorgun olunca acıkmısm bı de dün doğru düzgün bişey yemeyince hazır detoks gibi olunca bı de tartilayim dedim kaç gündür bakmıyordum tartıya
37+5 haftadayım: 95.6 çıktım en son salı tartılmisim 95.5 tim doğum için önerilerinizi alabilirim kızlar hala çok bı sancım yok artik olsun istiyorum yoruldum cuma günü Dr da artık doğabilir ne zmn gelirse sıkıntı olmaz diyince biseyler yapmak istiyorum yürüyüş squat hurma faydalı diye okudum en çok ama başka neler olabilir
günaydın, kolay gelsin :)Günaydın kızlar benim sınav görevim var yineekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
günaydın :)Gunaydınkızlar
günaydın sana da :)Gunaydin canlar
Musmutlu pazarlarrrr
günaydın. süpersin.Günaydın kızlar
Kahvaltımi yaptım rutin ev işleri sonra spor
günaydınGünaydın herkese
Aman maşallahinşallah düzelir öyle gider
Günaydın kızlar
Dün kaç kez yazayım bı diye niyetlendim ama baya kötüydüm ishal bulantı midemi üşütmusum sanırım çok halsiz bıraktı tüm gün yattım eşim saolsun 3 e kadar evdeydi zaten her işi yaptı işten yorgun argın geldi bı de geç saatte yemek yaptı akşam üzeri bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım ilk kez çıkardım rahatladım ama şükür çok bişey de yiyemedim dün biraz patates ayran ekmek dışında sağlık çok önemli vala su bile istemedi cnm ishal olunca su kaybı olmasın diye zorlaya zorlaya içtim bugün hala devam ediyor ishal geçmedi snrm bı acile gideriz bebeğime sıkıntı falan olursa diye susuz kalır mı bilemedim neyse ki gece uyansam da uyudum genel olarak şimdi artık açıldı uykum bı mutfağı toparlarim akşam felaketti yapamadim eşime de yaptırmadım yorgun olunca acıkmısm bı de dün doğru düzgün bişey yemeyince hazır detoks gibi olunca bı de tartilayim dedim kaç gündür bakmıyordum tartıya
37+5 haftadayım: 95.6 çıktım en son salı tartılmisim 95.5 tim doğum için önerilerinizi alabilirim kızlar hala çok bı sancım yok artik olsun istiyorum yoruldum cuma günü Dr da artık doğabilir ne zmn gelirse sıkıntı olmaz diyince biseyler yapmak istiyorum yürüyüş squat hurma faydalı diye okudum en çok ama başka neler olabilir
sağol canımçok geçmiş olsun.
Ya MaşAllah tamam canım aklımda bunlarCok gecmis olsun kuzum
Hurma ye gunde 5-6 felan yiyordm ben son zaman merdiven cikmak, sonra zehranin dedigi gbi kegel egsersizi bide pilates topu almistm onu yapiyordm gunde 30dk falan. Bide ilişkiye girmek de iyi geliyormus dogum icin hatta ben esimi boyle boyle diye zorlamistm son zaman oda nasl olcak o gobekle vs desede yapmistk gule gule tobe yarabbim
gecesine suyum gelmisti oglenede dogurdum
Afiyet olsun canım benim kahve saatime var daha
gercekten gelinlige beziyo.elinize saglik bitince harika olcak kesinkızlar dün ve bugün yoğun bir şekilde söz kıyafetini dikmeye çalıştım. daha prova yapamadık kıza. şimdilik kaba taslak yaptık. size resmini atayım. Gelinlik gibi oldu ama kız böyle istedi :)
Eki Görüntüle 2655258 Eki Görüntüle 2655256 Eki Görüntüle 2655257
anladim canim:)cok gecmis olsun. Verilmiş sadakaniz varmış
160cm boyum. Normalde ideal kilom daha düşük ama diyetisyenim de, 70 kiloda koru demişti. Yağ oranim fazla değildi. O yüzden kilomdan daha az gösteriyorum
1bucuk sene once bende dusmustum.capraz baglar zedelenmisti dr dizlerini bukerek oturma is yapma demisti.bazen agrir yine.insana bi hastalik girdimi cikmiyo gercektenBende hep elimle bastıra bastira silerdim taaki düşüp mr cekilene kadar dr kilo vereceksin dizlerinin uzerine durup ev silmek gırgır yapmak merdiven çıkmak yokuş cikmak dizini kırıp oturmayacaksin dedi kac ay öyle idâre ettim ilacti fln geçti çok şükür
Gerçekten dizkapagi ağrısı çok zor
nerde calisiyosun canim.merak ettim:)ara çok çıkıyorum ya yineyürüyüş genelde akşam ama bu ara aksattım biraz. Çalışmıyorum şuanlık annelik iznindeyim orda nasıl bilmiyorum sene sonu başlicam hayırlısıyla
gecmis olsun canim ben yuruyus ve plates topunun ustune oturup ziplamak iyi geliyo diye biliyorum saddceGünaydın kızlar
ohh misss
kişiden kişiyi değişiyordur canım, ben mesela çok yürüyordum ama başından beri hiç günüm geçmedi, hurmada iyi geliyor diyorlar, ilişkide öyle, daha günün var zaten hayırlısıyla gelsin inşGünaydın kızlar
satış elemanı sanırım Tr de, burda 3 yıla kadar alabiliyorsun canım, 1 yıl ücret alıyorsun diğer kalan yıllarda sağlık sigortan işliyor tek bide iş yerin korunuyor atamıyorlarkuzum kiyamam.
Rabbim beterinden korusun ins
cok guzel gorynuyor canim elinize saglij
dogum izni burdada oluyor canim be kadar sure tam bilmiyorum calismadigim icin.
Senin meslegin neydi canim konusulduysada unuttum kusura bakma
Kolay gelsin canim
hangi ülkedesin. ay ne güzel izin süresi çokmuş. burada 4 ay ücret alabiliyorsun, istersen bir 6 ay daha izin alıyorsun ama onda ücret yok ve her iş yeri ekstra 6 aylık izne müsaade etmiyor. hatta eski iş yerimde süt iznini kullanma işe gel diye parasını veriyordu. bu özel sektör için. memurları bilmiyorum. bir bebeğe kesinlikle annesi bakmalı. bu çok önemli bence. tamam anneanneler babaanneler çok güzel bakıyor çocuğa ama sadece bakıyor. Türkiye şartlarında çalışan annelerin işi çok zor.satış elemanı sanırım Tr de, burda 3 yıla kadar alabiliyorsun canım, 1 yıl ücret alıyorsun diğer kalan yıllarda sağlık sigortan işliyor tek bide iş yerin korunuyor atamıyorlar
Ben de yanlışlıkla bir yere bastımda,sadece benimki değişti sandimsitenin rengi degismis kirmizimi bordomu anlamadim:)
almanya canımhangi ülkedesin. ay ne güzel izin süresi çokmuş. burada 4 ay ücret alabiliyorsun, istersen bir 6 ay daha izin alıyorsun ama onda ücret yok ve her iş yeri ekstra 6 aylık izne müsaade etmiyor. hatta eski iş yerimde süt iznini kullanma işe gel diye parasını veriyordu. bu özel sektör için. memurları bilmiyorum. bir bebeğe kesinlikle annesi bakmalı. bu çok önemli bence. tamam anneanneler babaanneler çok güzel bakıyor çocuğa ama sadece bakıyor. Türkiye şartlarında çalışan annelerin işi çok zor.
mide bulandırmazsa sürekli suç içmekaranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
Bende Assos mavi kullanıyorumBen lila yı seviyordum. Ayarlardan tekrar lila yaptim
Bence normal beslemene devam et canımaranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?