Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım.
Bende şok oldum canım, hepsi üst üste geldi
Alnı hala şiş, rengi de mora dönmeye başladı.
kuzum kiyamam.
Rabbim beterinden korusun ins
cok guzel gorynuyor canim elinize saglij
bu ara çok çıkıyorum ya yine yürüyüş genelde akşam ama bu ara aksattım biraz. Çalışmıyorum şuanlık annelik iznindeyim orda nasıl bilmiyorum sene sonu başlicam hayırlısıyla
dogum izni burdada oluyor canim be kadar sure tam bilmiyorum calismadigim icin.

Senin meslegin neydi canim konusulduysada unuttum kusura bakma
Günaydın kızlar benim sınav görevim var yine ekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
Kolay gelsin canim

çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar benim sınav görevim var yine ekim2009 abla oğluşuna başarılar bugünden sonra rahatlarsınız inşallah artık gelirim ben yine
günaydın, kolay gelsin :)

ekim2009 çocuğuna başarılar dilerim. umarım güzel geçer

Gunaydınkızlar
günaydın :)

Gunaydin canlar
Musmutlu pazarlarrrr
günaydın sana da :)

Günaydın kızlar
Kahvaltımi yaptım rutin ev işleri sonra spor
günaydın. süpersin.

Günaydın herkese
günaydın

Aman maşallah inşallah düzelir öyle gider

Insallah cnm ama tekrardan bi dis donemine giricez sanrm dunden beri husursuzlugu basladi hayirlisi olsun

Cok gecmis olsun kuzum
Hurma ye gunde 5-6 felan yiyordm ben son zaman merdiven cikmak, sonra zehranin dedigi gbi kegel egsersizi bide pilates topu almistm onu yapiyordm gunde 30dk falan. Bide ilişkiye girmek de iyi geliyormus dogum icin hatta ben esimi boyle boyle diye zorlamistm son zaman oda nasl olcak o gobekle vs desede yapmistk gule gule tobe yarabbim
gecesine suyum gelmisti oglenede dogurdum

çok geçmiş olsun.
sağol canım
Ya MaşAllah tamam canım aklımda bunlar

gercekten gelinlige beziyo.elinize saglik bitince harika olcak kesin
cok gecmis olsun. Verilmiş sadakaniz varmış

160cm boyum. Normalde ideal kilom daha düşük ama diyetisyenim de, 70 kiloda koru demişti. Yağ oranim fazla değildi. O yüzden kilomdan daha az gösteriyorum
anladim canim:)
1bucuk sene once bende dusmustum.capraz baglar zedelenmisti dr dizlerini bukerek oturma is yapma demisti.bazen agrir yine.insana bi hastalik girdimi cikmiyo gercekten
ara çok çıkıyorum ya yine yürüyüş genelde akşam ama bu ara aksattım biraz. Çalışmıyorum şuanlık annelik iznindeyim orda nasıl bilmiyorum sene sonu başlicam hayırlısıyla
nerde calisiyosun canim.merak ettim:)
gecmis olsun canim ben yuruyus ve plates topunun ustune oturup ziplamak iyi geliyo diye biliyorum saddce
bide fadime ana eli otu vardi onu kaynatip iciyodum 1 hafta oncesinden dogumun
herkese günaydın :) hadi gelin kahve içelim

Eki Görüntüle 2655401
ohh misss

kişiden kişiyi değişiyordur canım, ben mesela çok yürüyordum ama başından beri hiç günüm geçmedi, hurmada iyi geliyor diyorlar, ilişkide öyle, daha günün var zaten hayırlısıyla gelsin inş
kuzum kiyamam.
Rabbim beterinden korusun ins
cok guzel gorynuyor canim elinize saglij
dogum izni burdada oluyor canim be kadar sure tam bilmiyorum calismadigim icin.

Senin meslegin neydi canim konusulduysada unuttum kusura bakma

Kolay gelsin canim
satış elemanı sanırım Tr de, burda 3 yıla kadar alabiliyorsun canım, 1 yıl ücret alıyorsun diğer kalan yıllarda sağlık sigortan işliyor tek bide iş yerin korunuyor atamıyorlar

satış elemanı sanırım Tr de, burda 3 yıla kadar alabiliyorsun canım, 1 yıl ücret alıyorsun diğer kalan yıllarda sağlık sigortan işliyor tek bide iş yerin korunuyor atamıyorlar
hangi ülkedesin. ay ne güzel izin süresi çokmuş. burada 4 ay ücret alabiliyorsun, istersen bir 6 ay daha izin alıyorsun ama onda ücret yok ve her iş yeri ekstra 6 aylık izne müsaade etmiyor. hatta eski iş yerimde süt iznini kullanma işe gel diye parasını veriyordu. bu özel sektör için. memurları bilmiyorum. bir bebeğe kesinlikle annesi bakmalı. bu çok önemli bence. tamam anneanneler babaanneler çok güzel bakıyor çocuğa ama sadece bakıyor. Türkiye şartlarında çalışan annelerin işi çok zor.

almanya canım
aranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
mide bulandırmazsa sürekli suç içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…