Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Depresyonada benziyor kaptanım
Uykusuzluk yok ama canım
Diz agrilarina iyi gelen spor ve hareketlerde var kaptanim tv de görmüştüm
Beslenme eksiğim var aslında, kemik suyu, kelle paça tüketip eklemleri güçlendirmek lazım
Okurken ben kötü oldum korku filmi gibi rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakaniz varmış
Nazarda var büyük ihtimalle geçmiş olsun
Benim de aklıma nazar geldi canım, özellikle büyük kızımla ilgili
Keşke bende bırakabilsem

27 Haziran Cumartesi

07.30
2 ceviz

14.30
3 Küçük içli köfte (Kızartma)
1 bardak ayran

18:30
1 lahmacun
Bol zeytinyağlı salata
1 bardak ayran

su:2 litre
Spor yok
yine iyi tutmuşsun bu menüyle kendini lahmacunu 2 yerdim sanırım
aranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
bağışıklık sistemimizin güçlü olması gereken şu virüs döneminde hiçbu tür seyler yapma canım. Hem sonrasinda kilo verimi duruyor vucut kendjni korumak icin kilo vermeyi durduruyor.
Sınavdan geldim, duşumu aldım uzandım.
Fena yorgunum.
Biri yapıp getirse yok demem
Kaç aydır evde olmaya alışmışız benim de hem dün hem bugün sınavım vardi sanki 8 saat ful ders işlemişim gibi yorgunum ve inanilmaz baş ağrısı yaptı

Bence normal beslemene devam et canım
Açlık orucu ve su orucu yaptıktan sonra kilo verimi durabiliyor
eşimde az önce "ne gerek var bu şekilde de kilo veriyorsun" dedi. sende öyle söyleyince vazgeçtim :)

Fena yorgunum.
teknoloji bu hızla gelişmeye devam ederse ilerde birbirimize kahve ışınlayabiliriz

Duydum ama çok zordur zor içiyoruz zaten midem bulanıyor
gözümde büyüdü şimdiden. şimdilik yapmamaya karar verdim.

bağışıklık sistemimizin güçlü olması gereken şu virüs döneminde hiçbu tür seyler yapma canım. Hem sonrasinda kilo verimi duruyor vucut kendjni korumak icin kilo vermeyi durduruyor.
doğru söylüyorsun. cuma günü çok yemek yediğim için böyle bir şey mi yapsan diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.

kızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik

deneyeyim bi bu aralar tuğba yüksel favorim

aminin canm aminn
@ela_2019 kan değerlerime yeni baktırmıştım canım, normaldi diye hatırlıyorum.
Öyle birşey değil bu, hayattan yorulma, tükenmişlik sendromu gibi birşey
bi sadaka vermek şart olmuş kaptanım.cok geçmiş olsun

Fena yorgunum.
Ben de isterim
Yuhh siz orda misafirsiniz kızım burası senin evin senin mutfağın dilediğin ne varsa pişir yesin çocuklar demesi gerekirdi

Ben de isterim

Yuhh siz orda misafirsiniz kızım burası senin evin senin mutfağın dilediğin ne varsa pişir yesin çocuklar demesi gerekirdi
canm diyor ev senin diyor ama aba altından sürekli dişten artmaz yemekten artmaz para.gibi para biriktirip yemeye içmeye para harcamayın deyip duruyor.bi de bi lafı var bizde yenmez bizimkiler yemez diyor .az önce dayanamadım söyledim anne böyle diyon ama ben ekstardan yemek yapınca ki mecburum 2 çocuğum var dürümle ekmek peynirle gecistiremem yapınca da akşam 9 da saldırıyoruz. yemek yok mu diyonuz dedim.ses çıkarmadı.canm arkamdan şöyle bir diye endişe ediyorum.bi alınırsam duyarsam çok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…