- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.361
Sınavdan geldim, duşumu aldım uzandım.
Çok güzel ama söz için epey iddialıkızlar dün ve bugün yoğun bir şekilde söz kıyafetini dikmeye çalıştım. daha prova yapamadık kıza. şimdilik kaba taslak yaptık. size resmini atayım. Gelinlik gibi oldu ama kız böyle istedi :)
Eki Görüntüle 2655258 Eki Görüntüle 2655256 Eki Görüntüle 2655257
Uykusuzluk yok ama canımDepresyonada benziyor kaptanım
Beslenme eksiğim var aslında, kemik suyu, kelle paça tüketip eklemleri güçlendirmek lazımDiz agrilarina iyi gelen spor ve hareketlerde var kaptanim tv de görmüştüm
Benim de aklıma nazar geldi canım, özellikle büyük kızımla ilgiliOkurken ben kötü oldum korku filmi gibi rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakaniz varmış
Nazarda var büyük ihtimalle geçmiş olsun
Keşke bende bırakabilsemBende hep elimle bastıra bastira silerdim taaki düşüp mr cekilene kadar dr kilo vereceksin dizlerinin uzerine durup ev silmek gırgır yapmak merdiven çıkmak yokuş cikmak dizini kırıp oturmayacaksin dedi kac ay öyle idâre ettim ilacti fln geçti çok şükür
Gerçekten dizkapagi ağrısı çok zo
Duydum ama çok zordur zor içiyoruz zaten midem bulanıyoraranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
Afiyet olsunAldım kahvemi oturdum aşağa, baya uykumda var ama artık akşama uyurum
yine iyi tutmuşsun bu menüyle kendini lahmacunu 2 yerdim sanırım27 Haziran Cumartesi
07.30
2 ceviz
14.30
3 Küçük içli köfte (Kızartma)
1 bardak ayran
18:30
1 lahmacun
Bol zeytinyağlı salata
1 bardak ayran
su:2 litre
Spor yok
bağışıklık sistemimizin güçlü olması gereken şu virüs döneminde hiçbu tür seyler yapma canım. Hem sonrasinda kilo verimi duruyor vucut kendjni korumak icin kilo vermeyi durduruyor.aranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
Kaç aydır evde olmaya alışmışız benim de hem dün hem bugün sınavım vardi sanki 8 saat ful ders işlemişim gibi yorgunum ve inanilmaz baş ağrısı yaptıSınavdan geldim, duşumu aldım uzandım.
Fena yorgunum.
Biri yapıp getirse yok demem
eşimde az önce "ne gerek var bu şekilde de kilo veriyorsun" dedi. sende öyle söyleyince vazgeçtim :)Bence normal beslemene devam et canım
Açlık orucu ve su orucu yaptıktan sonra kilo verimi durabiliyor
teknoloji bu hızla gelişmeye devam ederse ilerde birbirimize kahve ışınlayabilirizSınavdan geldim, duşumu aldım uzandım.
Fena yorgunum.
gözümde büyüdü şimdiden. şimdilik yapmamaya karar verdim.Duydum ama çok zordur zor içiyoruz zaten midem bulanıyor
doğru söylüyorsun. cuma günü çok yemek yediğim için böyle bir şey mi yapsan diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.bağışıklık sistemimizin güçlü olması gereken şu virüs döneminde hiçbu tür seyler yapma canım. Hem sonrasinda kilo verimi duruyor vucut kendjni korumak icin kilo vermeyi durduruyor.
deneyeyim bi bu aralar tuğba yüksel favorimCanim Engin Kırbaç yaz çıkar. Cardio yapiyo. Ilk denemede 5 dk yaptim ve 4 gün bacak ağrımdan yürüyemedim. Sonra yapmama karari aldimsonra dayanamadim bi daha yaptım ve yine 4 gün yuruyemedim. Ama bu sefer birakmadim. Leslie yaptiktan sonra yapiyorum 15 dk baya terletiyor. Zumbayi ben geçen sene spor salonuna gidince yapiyorduk 45 dk cok eglenceliydi..
dün yolculuktaydim bi gazladım kendimi.sabahtan beri sinirlendim 1 dilim kek yedim yemeden iyiydi de .çok acıktım.dayanamadim.k.v deyim .Olurrr
aminin canm aminnAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
@ela_2019 kan değerlerime yeni baktırmıştım canım, normaldi diye hatırlıyorum.
Öyle birşey değil bu, hayattan yorulma, tükenmişlik sendromu gibi birşey
bi sadaka vermek şart olmuş kaptanım.cok geçmiş olsunKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Ben de isterimSınavdan geldim, duşumu aldım uzandım.
Fena yorgunum.
Yuhh siz orda misafirsiniz kızım burası senin evin senin mutfağın dilediğin ne varsa pişir yesin çocuklar demesi gerekirdikızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik
canm diyor ev senin diyor ama aba altından sürekli dişten artmaz yemekten artmaz para.gibi para biriktirip yemeye içmeye para harcamayın deyip duruyor.bi de bi lafı var bizde yenmez bizimkiler yemez diyor .az önce dayanamadım söyledim anne böyle diyon ama ben ekstardan yemek yapınca ki mecburum 2 çocuğum var dürümle ekmek peynirle gecistiremem yapınca da akşam 9 da saldırıyoruz. yemek yok mu diyonuz dedim.ses çıkarmadı.canm arkamdan şöyle bir diye endişe ediyorum.bi alınırsam duyarsam çok uzulurumBen de isterim
Yuhh siz orda misafirsiniz kızım burası senin evin senin mutfağın dilediğin ne varsa pişir yesin çocuklar demesi gerekirdi
aynen çok iddialı. düğünü nasıl olacak acabaÇok güzel ama söz için epey iddialı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?