- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.381
kızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik
Dediğin gibi dünkü bugünkü yorgunluk aylardır evde olmanın yorgunluğu, bakalım Eylül'de nasıl yorulacağız.Kaç aydır evde olmaya alışmışız benim de hem dün hem bugün sınavım vardi sanki 8 saat ful ders işlemişim gibi yorgunum ve inanilmaz baş ağrısı yaptı
Nazara gelip huzurundan mutluluğundan olmasın da..aynen çok iddialı. düğünü nasıl olacak acaba
Cok degisikmis canim kv den, tez zamanda evine Gec inskızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik
Kv dene açık açık izah etsene canım, anlamıyorsa takma kafaya.kızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik
anladım cnm teşekkür ederimgecmis olsun canim ben yuruyus ve plates topunun ustune oturup ziplamak iyi geliyo diye biliyorum saddce
bide fadime ana eli otu vardi onu kaynatip iciyodum 1 hafta oncesinden dogumun
Saol cnm insAllah benimde çok gecikmeden gelirkişiden kişiyi değişiyordur canım, ben mesela çok yürüyordum ama başından beri hiç günüm geçmedi, hurmada iyi geliyor diyorlar, ilişkide öyle, daha günün var zaten hayırlısıyla gelsin inş
Çok geçmiş olsun ya Allah korumuş gerçekten hayatta en çok korktuğum şeylerden biri elektrik rabbim beterinden korusunKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Gel canım gel özledik seni evine de döndün mü ?Selam arkadaşlarinşallah haftaya ben de aranıza dönüyorum kilo durumum biraz almış olabilirim ama biran önce vermek istiyorum
Sağol canımÇok geçmiş olsun ya Allah korumuş gerçekten hayatta en çok korktuğum şeylerden biri elektrik rabbim beterinden korusun
Yarın itibariyle tam mesai buradayım inşallahSelam arkadaşlarinşallah haftaya ben de aranıza dönüyorum kilo durumum biraz almış olabilirim ama biran önce vermek istiyorum
Benim de geçen haftaki hedefim 7 kere inmekti ama sanırım aradaki açığı kapatıyorum. Hafta sonu biraz kendi bünyeme göre biraz kısıtlama uyguladım. Yeni haftaya 7 lerle başlayacağım Canımdün yolculuktaydim bi gazladım kendimi.sabahtan beri sinirlendim 1 dilim kek yedim yemeden iyiydi de .çok acıktım.dayanamadim.k.v deyim .
Valla bende de var ama benimki küçük çocuklardan kaynakli
Bırak gitsin yaa gitme dedikçe daha bi hevesli oluyorlar.Benim evde bir enerji kemirgeni var canım, anasına gitme mevsimi tuttu, sinirlerim yine tavan
Bu kadar şeyin üst üste gelmesi nazar gerçekten. Bu aralar kimse gördü mü bir şey dedi miKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Bende bi bakayimdeneyeyim bi bu aralar tuğba yüksel favorim
Canım yaptığın soda karışımını belli bir faydası olduğu için mi yapıyorsun, yoksa damak tadına göre mi lezzetlendirdin28 haziran pazar menusu
Sabah
10:40
Dükan krepi domates salatalık peynir zeytin yeşil çay
12:30 Bi haslanmis mısır
13:30 7_8 kiraz
15:00 bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
16:30 Bi bardak ayran
18:00 5kofte,bol salata bi dilim tb ekmeği
21:30gibi kabuk tarcin limon karanfilli soda
Spor 1saat tempolu yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sirt kol hareketi
20sn plank
Su ins 3lt tamamliyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?