Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy şok oldum oyle şeymi olur esin yaninda deglmi o demiyormu birsey.
Nekadar kv iyide olsa illaki duzen sasiyor zaten ama seninki biraz sacmalamis yemek konusunda, Allah kolaylik versin

Kaç aydır evde olmaya alışmışız benim de hem dün hem bugün sınavım vardi sanki 8 saat ful ders işlemişim gibi yorgunum ve inanilmaz baş ağrısı yaptı
Dediğin gibi dünkü bugünkü yorgunluk aylardır evde olmanın yorgunluğu, bakalım Eylül'de nasıl yorulacağız.

Cok degisikmis canim kv den, tez zamanda evine Gec ins

Kv dene açık açık izah etsene canım, anlamıyorsa takma kafaya.
Çocuklar için 10 u bekleme bile, çocuklara uyanır uyanmaz mini bi kahvaltı hazırla, sizinle 2.turu yapsınlar.
Herkesin yeme düzeni farklı, onun doğrusu o senin ki bu.

gecmis olsun canim ben yuruyus ve plates topunun ustune oturup ziplamak iyi geliyo diye biliyorum saddce
bide fadime ana eli otu vardi onu kaynatip iciyodum 1 hafta oncesinden dogumun
anladım cnm teşekkür ederim insAllah zamanında gelir benim minikte
Saol cnm insAllah benimde çok gecikmeden gelir

Çok geçmiş olsun ya Allah korumuş gerçekten hayatta en çok korktuğum şeylerden biri elektrik rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun ya Allah korumuş gerçekten hayatta en çok korktuğum şeylerden biri elektrik rabbim beterinden korusun
Sağol canım
Telefonu şarja takıp yatardım, korkudan gündüz şarj etmeye başladım

Selam arkadaşlar inşallah haftaya ben de aranıza dönüyorum kilo durumum biraz almış olabilirim ama biran önce vermek istiyorum
Yarın itibariyle tam mesai buradayım inşallah
İzne çıkanları tek tek toplayacağım

dün yolculuktaydim bi gazladım kendimi.sabahtan beri sinirlendim 1 dilim kek yedim yemeden iyiydi de .çok acıktım.dayanamadim.k.v deyim .
Benim de geçen haftaki hedefim 7 kere inmekti ama sanırım aradaki açığı kapatıyorum. Hafta sonu biraz kendi bünyeme göre biraz kısıtlama uyguladım. Yeni haftaya 7 lerle başlayacağım Canım

E ela_2019 kan değerlerime yeni baktırmıştım canım, normaldi diye hatırlıyorum.
Öyle birşey değil bu, hayattan yorulma, tükenmişlik sendromu gibi birşey
Valla bende de var ama benimki küçük çocuklardan kaynakli bir cekmece bile düzenleyemiyorum ya gün boyunca iptalim ve aşırı yoruluyorum moralim bozuluyorrr

Bu kadar şeyin üst üste gelmesi nazar gerçekten. Bu aralar kimse gördü mü bir şey dedi mi Allah korusun ya. Bende cok korlarim gece takmam şarja. Bulasigi çamaşırı da çalıştırıp çıkmam hiç. Sende dikkat et.

Canım yaptığın soda karışımını belli bir faydası olduğu için mi yapıyorsun, yoksa damak tadına göre mi lezzetlendirdin

Spor süper bu arada

Gerçekten buranin motivasyonu çok farkli. Sanırım burda bi düzen oluşturuyorum. Kilomu sürekli takip ediyorum. Resmen kilo vermem durdu hatta aldığım 1 kiloyu bile veremiyorum kizlar yaaa Üstüne bir de anneme gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…