Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listeye dönmen gerekiyor ama bu hafta, ne yapmayı düşünüyorsun canım
Aylardır zar zor verdiğin kiloları annende alırsan vay haline

herkese günaydın :) hadi gelin kahve içelim

Eki Görüntüle 2655401
afiyet olsun diyecektim ama bahceye indik ev isi falan derken yazamadim canim
iyiymis canim. Geri isine donebiliyor olmanda sahane.
aranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
aclik orucu yaptim 48 saat su da icmedim sadece iftar ve sahur niyetine 2 ser yudum.
Ama Niran inda dedigi gibi sonrasi pek parlak opmadi benim icin
Ben lila yı seviyordum. Ayarlardan tekrar lila yaptim
benimkide assos mavi bende maviyi seviyorum.
haay yarabbim. Yemek le parami bitermis. Yemekten keserek parami artarmis
Zor zor ev candir.
Bugun diledigim gibi yiyip yarindan itibaren sıkı yönetime giriyorum gazam mübarek olsun
neler yedin soyle aramizda
Selam arkadaşlar inşallah haftaya ben de aranıza dönüyorum kilo durumum biraz almış olabilirim ama biran önce vermek istiyorum
Hosgeldin canim. Burdan uzaklasanin hali fenadir zaten

Bende tabletleri ve telefonları gece şarja takar yatarım, hatta bulaşık ve çamaşır makinasını da yatarken çalıştırır yatarım

Bende tabletleri ve telefonları gece şarja takar yatarım, hatta bulaşık ve çamaşır makinasını da yatarken çalıştırır yatarım
Bende bulasik makinesini calistiririm genelde.
Telefon tablet hep sarja gece takarim sikinti aslinda ama

Bırak gitsin yaa gitme dedikçe daha bi hevesli oluyorlar.
Çocuklar büyüdü canım, bırak gitsin ile olmuyor.
Bu zamana kadar karışmıyordum.
Büyük kızım seneye 7.sınıf, bı sonraki yıl LGS sınavına girecek, şimdiden ilgilenmezsek hiçbirsey yapamaz ki

Sondan başlıyim. Ne kadar kalmayı düşünüyor ki Ben bu acıdan düşünmedim. K.v den dolayi gitmesin dediğini düşündüm. Bu durumda haklısın.

Canım yaptığın soda karışımını belli bir faydası olduğu için mi yapıyorsun, yoksa damak tadına göre mi lezzetlendirdin

Spor süper bu arada
Kilo vermeye yardımciymis tiktok uygulamasindaki video yorumlarini okudum deniyim dedim
Her gün azda olsa kaçamak yaparsan kilon sabit kalıyor biraz abartirsan kilo alınıyor
Günlük yediklerini paylassan bi düzen oluşur annendede olsan

Yok canim yapma bence ya. Gece tehlikeli valla Allah korusun. Bak uyanık olduğun için onlemini alabilmissin. Uyumuş olsan Allah korusun.

Listeye dönmen gerekiyor ama bu hafta, ne yapmayı düşünüyorsun canım
Aylardır zar zor verdiğin kiloları annende alırsan vay haline
Yaa dönmem şart mı uzatamiyor muyuz izni

Sondan başlıyim. Ne kadar kalmayı düşünüyor ki Ben bu acıdan düşünmedim. K.v den dolayi gitmesin dediğini düşündüm. Bu durumda haklısın.
Bir ay garanti kalır, gelir 3-5 gün kalır geri gider, okul açılınca gelir canım.

ara öğünlerin biraz yoğun olmuş onun dışında güzel canım
çok fazka seker iceren gida tüketmişsin bunda yağ olarak sana döner
çok az yiyorsun genel olarak canım

İşin zor eloş çabuk dön sahalara
"Your Name" diye bir anime film izleyeceğim şimdi. romantik bir japon animesi sanırım :)
İyi seyirler canım

ilk zamanlar iyi kilo verdim ama zamanla yavaşlamaya başladı bende az yersem daha çok kilo veririm diye düşünüyorum ama bu seferde aklım fikrim yemeklerde
Ama onun sonrasinda kilolar çok hızlı dönüyor en güzeli dengeli bir diyet listesi..kendin bunu yapamiyorsan diyetisyen desteği çok iyi oluyor

alıntı da kalmış. Araba sürmek eğlenceli demi, ben çok seviyorum ama pratik yapmam lazim. Reçelleri de yapmışsındır afiyetle yemek nasip olsun inşallah.
Bir ay garanti kalır, gelir 3-5 gün kalır geri gider, okul açılınca gelir canım.
oo nasıl dayanıyor o kadar ya. Benim eşim çocuklara dayanamaz o kadar yani ilk defa bu sefer bu kadar uzun kalacağım.
Uzar tabi, neden uzamasın, artı olursan listeye giremezsin o başka
offff en mantıklısı listeye girmek. Şimdi ünlü bir diyetisyenin emziren anneler için hazırladığı 1 haftalık bir diyet listesivar. 1 hafta yapayim bakalım fayda görürsem 1 ay yapmak istiyorum. Annrmlerde düzenim olmayacak ne yaparim bilmiyorum. Kafam karışık

Iyi aksamlar kızlar kv sanirim biraz daha kalicak hatta donuste esim onu goturup gelcekti, isyerindende izin olabillrmis is az diye telfnda bugun hepberaber gider donerz istersen dedi ama zor olcak dersen ben tek gotueuem dedi acikcasi hic niyetm yok gercekten cocukla bavul hazirla toparlan git zor oluyor zaten gittik geldk olmadi kv kalsin son zaman goturursn diycem daha konusamadik bakalm tam olarak.

Kv burdayken hic diyet moduna giremiyorm malesef yarinda aşure yapcaz ama tabi onu ben istedm aşureyi cok seviyorm hic yapmadim cesaret edemiyordm konu konuyu acarkennyapalm dedk bakalm nasl olcak. Kilo icin kotu oldu tabi ama stresse girdikce daha cok yiyorm. O yuzden fazla takmdan saglikli beslenme modunda ilerliycem bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…