- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.401
Listeye dönmen gerekiyor ama bu hafta, ne yapmayı düşünüyorsun canımGerçekten buranin motivasyonu çok farkli. Sanırım burda bi düzen oluşturuyorum. Kilomu sürekli takip ediyorum. Resmen kilo vermem durdu hatta aldığım 1 kiloyu bile veremiyorum kizlar yaaaÜstüne bir de anneme gideceğim
afiyet olsun diyecektim ama bahceye indik ev isi falan derken yazamadim canim
iyiymis canim. Geri isine donebiliyor olmanda sahane.kişiden kişiyi değişiyordur canım, ben mesela çok yürüyordum ama başından beri hiç günüm geçmedi, hurmada iyi geliyor diyorlar, ilişkide öyle, daha günün var zaten hayırlısıyla gelsin inş
satış elemanı sanırım Tr de, burda 3 yıla kadar alabiliyorsun canım, 1 yıl ücret alıyorsun diğer kalan yıllarda sağlık sigortan işliyor tek bide iş yerin korunuyor atamıyorlar
aclik orucu yaptim 48 saat su da icmedim sadece iftar ve sahur niyetine 2 ser yudum.aranızda hiç su orucunu deneyen var mı. Hazır daha işe başlamamışken 3 gün demeyi düşünüyorum.
benimkide assos mavi bende maviyi seviyorum.Ben lila yı seviyordum. Ayarlardan tekrar lila yaptim
haay yarabbim. Yemek le parami bitermis. Yemekten keserek parami artarmiskızlar k.v.deyim.rahatim skintim yok ama yemek noktasında çok rahatsizim.saat 10 da zoraki ben hazırlıyorum kahvaltıyı.normalde ben ve çocuklar için geç bile.ona bile söyleniyor daha erken diye anne çocuklar saat 7.30 da uyanıyor .aciz diye bağırıyorlar.o hala erken diyor .10 yıılık evliyim alışamadım.saat 4 e doğru bi öğün yemek yapar.aksama ne yapalım anne diyom.daha aksama da mi yiceksiniz diyor.hadi kendimi geciyom çocuklar diyom .kafa sallıyor sadce .sinirlendim artik
neler yedin soyle aramizdaBugun diledigim gibi yiyip yarindan itibaren sıkı yönetime giriyorumgazam mübarek olsun
Hosgeldin canim. Burdan uzaklasanin hali fenadir zatenSelam arkadaşlarinşallah haftaya ben de aranıza dönüyorum kilo durumum biraz almış olabilirim ama biran önce vermek istiyorum
Bende tabletleri ve telefonları gece şarja takar yatarım, hatta bulaşık ve çamaşır makinasını da yatarken çalıştırır yatarımBu kadar şeyin üst üste gelmesi nazar gerçekten. Bu aralar kimse gördü mü bir şey dedi miAllah korusun ya. Bende cok korlarim gece takmam şarja. Bulasigi çamaşırı da çalıştırıp çıkmam hiç. Sende dikkat et.
Bende bulasik makinesini calistiririm genelde.Bende tabletleri ve telefonları gece şarja takar yatarım, hatta bulaşık ve çamaşır makinasını da yatarken çalıştırır yatarım
Çocuklar büyüdü canım, bırak gitsin ile olmuyor.Bırak gitsin yaa gitme dedikçe daha bi hevesli oluyorlar.
Sondan başlıyim. Ne kadar kalmayı düşünüyor kiÇocuklar büyüdü canım, bırak gitsin ile olmuyor.
Bu zamana kadar karışmıyordum.
Büyük kızım seneye 7.sınıf, bı sonraki yıl LGS sınavına girecek, şimdiden ilgilenmezsek hiçbirsey yapamaz ki
Kilo vermeye yardımciymis tiktok uygulamasindaki video yorumlarini okudum deniyim dedimCanım yaptığın soda karışımını belli bir faydası olduğu için mi yapıyorsun, yoksa damak tadına göre mi lezzetlendirdin
Spor süper bu arada
Her gün azda olsa kaçamak yaparsan kilon sabit kalıyor biraz abartirsan kilo alınıyorGerçekten buranin motivasyonu çok farkli. Sanırım burda bi düzen oluşturuyorum. Kilomu sürekli takip ediyorum. Resmen kilo vermem durdu hatta aldığım 1 kiloyu bile veremiyorum kizlar yaaaÜstüne bir de anneme gideceğim
Yok canim yapma bence ya. Gece tehlikeli valla Allah korusun. Bak uyanık olduğun için onlemini alabilmissin. Uyumuş olsan Allah korusun.Bende tabletleri ve telefonları gece şarja takar yatarım, hatta bulaşık ve çamaşır makinasını da yatarken çalıştırır yatarım
Yaa dönmem şart mı uzatamiyor muyuz izniListeye dönmen gerekiyor ama bu hafta, ne yapmayı düşünüyorsun canım
Aylardır zar zor verdiğin kiloları annende alırsan vay haline
Bir ay garanti kalır, gelir 3-5 gün kalır geri gider, okul açılınca gelir canım.Sondan başlıyim. Ne kadar kalmayı düşünüyor kiBen bu acıdan düşünmedim. K.v den dolayi gitmesin dediğini düşündüm. Bu durumda haklısın.
Uzar tabi, neden uzamasın, artı olursan listeye giremezsin o başkaYaa dönmem şart mı uzatamiyor muyuz izni
ara öğünlerin biraz yoğun olmuş onun dışında güzel canım28 haziran pazar menusu
Sabah
10:40
Dükan krepi domates salatalık peynir zeytin yeşil çay
12:30 Bi haslanmis mısır
13:30 7_8 kiraz
15:00 bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
16:30 Bi bardak ayran
18:00 5kofte,bol salata bi dilim tb ekmeği
21:30gibi kabuk tarcin limon karanfilli soda
Spor 1saat tempolu yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sirt kol hareketi
20sn plank
Su ins 3lt tamamliyacagim
çok fazka seker iceren gida tüketmişsin bunda yağ olarak sana döner28 HAZİRAN PAZAR MENÜM
12.00: 3 yk Kavurmalı yumurta
2 yk bal
2 krep
6 zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz
1 yk keçiboynuzu özü
1sade maden suyu
çok az yiyorsun genel olarak canım28 haziran pazar
13:00 bir fincan şekersiz Türk kahvesi
16:00 100 gr kadar haşlanmış tavuk
18:00 kendi hazırladığım milkshake (1 adet muz,1 bardak süt, 2 yk yulaf, 2 adet ceviz, bir tatlı kş kakao)
gün boyu su
spor yok.
ilk zamanlar iyi kilo verdim ama zamanla yavaşlamaya başladı bende az yersem daha çok kilo veririm diye düşünüyorum ama bu seferde aklım fikrim yemeklerdeçok az yiyorsun genel olarak canım
İşin zor eloş çabuk dön sahalaraGerçekten buranin motivasyonu çok farkli. Sanırım burda bi düzen oluşturuyorum. Kilomu sürekli takip ediyorum. Resmen kilo vermem durdu hatta aldığım 1 kiloyu bile veremiyorum kizlar yaaaÜstüne bir de anneme gideceğim
İyi seyirler canım"Your Name" diye bir anime film izleyeceğim şimdi. romantik bir japon animesi sanırım :)
Ama onun sonrasinda kilolar çok hızlı dönüyor en güzeli dengeli bir diyet listesi..kendin bunu yapamiyorsan diyetisyen desteği çok iyi oluyorilk zamanlar iyi kilo verdim ama zamanla yavaşlamaya başladı bende az yersem daha çok kilo veririm diye düşünüyorum ama bu seferde aklım fikrim yemeklerde
alıntı da kalmış. Araba sürmek eğlenceli demi, ben çok seviyorum ama pratik yapmam lazim. Reçelleri de yapmışsındır afiyetle yemek nasip olsun inşallah.Dün Iğdır’dan dönüşte arabayı ben kullandım baya heyecanımı yendim ve bugün ilk defa trafiğe yalnız çıktım sınav görevime gidip geldim oysa 10 yıldır ehliyetim var dün eve gelince annemlerin bahçeden baya meyve filan toplamıştık reçellik onları ayıklayıp ayarladım valizler boşaldı filan sabah da sınav görevim vardı anca gelebildim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz en çokekim2009 ablanın oğlunun sınavını merak ediyorum? Nasıl geçti ?
oo nasıl dayanıyor o kadar ya. Benim eşim çocuklara dayanamaz o kadar yani ilk defa bu sefer bu kadar uzun kalacağım.Bir ay garanti kalır, gelir 3-5 gün kalır geri gider, okul açılınca gelir canım.
offff en mantıklısı listeye girmek. Şimdi ünlü bir diyetisyenin emziren anneler için hazırladığı 1 haftalık bir diyet listesivar. 1 hafta yapayim bakalım fayda görürsem 1 ay yapmak istiyorum. Annrmlerde düzenim olmayacak ne yaparim bilmiyorum. Kafam karışıkUzar tabi, neden uzamasın, artı olursan listeye giremezsin o başka
Demiii daha fazla almadan dönsem iyi olacak. Cok kararsizim bana akıl ver ne yapsam.İşin zor eloş çabuk dön sahalara
İyi seyirler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?