Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi geçmişi okudum, aklımda kalan konulara cevap yazıyorum
fadime ablacım spor azmine ve enerjine hayranım sana 41 kere maşallah, sana hayranım bu spor konusunda
gizemcim bu hafta sen 1 numarasın ya, acayip azimlisin, bence yarın mursh sana ne olursa olsun bir kupa versin
mursh canım hayırdır inşallah senin niye böyle için karardı, haklısın aslında birtürlü yaz gelmedi hergün yağmur, hergün bulutlar... neyseki yarın itibariyle bu haftada bitiyor hadi gözümüz aynı hepimizin
hopişimm ayy sen nerelerdesin bitsin artık bu ayrılık yetti gayri, günün söü filan nerde, son dakika tweeter haberlerini alamadık meraktayız
20 canım Allah kabul etsin, bugün ne için oruç tuttun? yoksa 3 aylar boyunca pazartesi perşembe mi tutuyorsun, ah ben öyle yapmayı çok istedim ama kandili bile kaçırdım
Gamze yi göremedim pek, tontişimin çok işi var herhalde, bakalım dönüşü muhteşem olacakmı

Dünkü Menüm;
Sabah: yarım bardak sıcak süt (ballı)
Öğlen: evden getirdiğim patates ve ciğer kızartması
Ara: çikolatalı gofret (mişteri getirmiş yine yapacak bişey yok )
Akşam: yoğurtlu makarna

Not: bu rezil rüsva olacağım menüyü paylaşmak istemezdim ama napalım, diyet kuralına uyamıyorum, bari menü yazma, 5 mesaj sayacı, aktiflik kurallarına uyayım bende bari dedim

geçmiş olsun canım.sen diyete bakma bu hafta. iyileşmeye çalış.bir de sık sık uğra buralara.motivasyon artıyor

canım evet ramazana kadar pazartesi perşembe tutmaya çalışacağım.ramazana hazırlanıyorum.

Son düzenleme:
Dünkü Menüm;
Sabah: yarım bardak sıcak süt (ballı)
Öğlen: evden getirdiğim patates ve ciğer kızartması
Ara: çikolatalı gofret (mişteri getirmiş yine yapacak bişey yok )
Akşam: yoğurtlu makarna

Not: bu rezil rüsva olacağım menüyü paylaşmak istemezdim ama napalım, diyet kuralına uyamıyorum, bari menü yazma, 5 mesaj sayacı, aktiflik kurallarına uyayım bende bari dedim

çok sağol canım benim. doğru söylüyorsun burada olmadığım müddetçe azıtıyorum.
ayy benimde çok istediğim birşey bu , 3 aylarda her pazartesi perşembe oruç tutmak. her yıl bir bahane çıkıyor sanki ya bu senede iftar çok geç vakit oluyor diye vazgeçtim. inşallah baka güzel şeyler yapıp sevabı biyerden yakalamaya çalışıyorum. Allah kabul etsin hepimizin yaptıklarını inşallah. (aminnn)

herkese iyi akşamlar canlarım, yarın yağlı yağlı bol kilolarımla karşınıza çıkacağım sanırım şimdidn utanıyorum .52:

Kızlar gunaydın herkese neselı ve HAYIRLI cumalar dılıyorum...

Bugün biraz youn olacak gibiyim...Kardes takımada lıste yapımında yardımcı oluruz dedık ama eger ogleye kadar benden ses gelmezse baska bı takıma yonlendırsın burda olan arkadaslar.Ayın ılk gunu ben bıraz yogun calısıyorum gelmeye calısıcam ama fırsatım olurmu bılmıyorum...

Kılo bıldırımımıde yapayım...

Gene 2 ılerı bı gerı boduna gectım bu hafta daha dıkkatlı olmam gerek !

906090 canımmm ekledıgın resımlere bayıldım cok cok cok zarıf ve guzel cıkmıssın masallah allah nazafrlardan saklasın

Dünkü Menum;

Sabah;

yok

Öğle;

2 dılım peynırlı borek
1 kutu lıght kola

Ara;

ufak seftalı

Akşam;

5 yk kısır

Günaydın, hayırlı cumalar
Bende bugün mursh gibi çok yoğun olacağım dün işe gelmediğim için acil işlerin hepsi dahada acilleşmiş
Birazdan herkes başıma toplanır diye yazacaktım ki toplanmaya başladılar bile. üff ya kimseyi görmek istemiyorum bugün herkes işine baksın bence valla millleti tersleyesim var zaten bide 1,5 kg fazla çıktım bu hafta moralim bozuk
kilom : 63 herkes beni esefle kınayabilir, haftanın rezil rüsvası da seçebilirsiniz çok fenayım

günaydın kızlarrr bugün neşem yerinde bir hafta boyunca lahmacunlar,pideler,dondurmalar vs vs zararlı herşey boğazımdan geçti hemde fazla fazla buna rağmen kilo almamışım korumuşum geçen haftayla aynıyım bebişlerim

kilom:66,1
toplamda 200 dk yürüyüş (günlük 40 dk)

başlangıç:88
geçen hafta:86.4
bu hafta:85.7

malesef bu hafta az vermişim.ya gıdım gıdım gidiyo. sinir oluyorummmmmmm

Eklentiler

• $CIMG4578.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Yirmi abla evet görünüyor :)

Günaydın herkese, kızlar 2-gündür yoktum işler yoğundu o ayrı konu ama benım yüzüm tutmadı girmeye, şu istikrarsızlık beni öldürecek, salı günü annem dolma yapmıştı dayanamadım yedim bide bozdum ya cnm krep çekti akşam akşam kendime krep yaptım onuda bir güzel yedim, ayy anlatırken bile sinir oluyorum o yediklerimden sonra ztn ertesi gün tartıda +1,5 çıktım, neyse ertesi gün toparladım kendimi, bugün 3.günüm çoğunlukla salata ve meyve tüketiyorum yine. İşyerine salata malzemeleri aldım öğlen yağlı yemekleri yemiyorum salata yapıyorum.

Kilomu bildireyim

Geçen hafta: 69.7
Bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…