Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı pazarlar hanımlar nihayet gelebildim hem buraya hemde ankaraya geldık sukur son on gun cok daha kotu gectı diyebilirim kızlar çok yordu ruhsal olarak kzılaırm ın huyu uyku duzeni yemek duzenı derken herseyı degıstı. İple cektım donmeyi memlekette korona vakaları da artınca gerildim epeyce. Geri donucez dugun ıcın ama son uc gun kala gıdıcem ıkı bebe ile faydadan cok zarar olacak eminim evdekilerin beklentisi de bu yonde benden haberler boyle burayı da cok ozleodm insallah herkes cok ama cok iyidir

Evet cok az yiyorsun belki de ondandir. Birazda düzensiz beslenme var bence
biraz mıı baya var ıs yerı ne zamana 20 dk mola verıyorsa ozaman yıyeebılıyorum yemegımı bazen yemek hazır olmuyor ben oncekı gunden kalan yemekle doymaya calısıyorum

Canım hıc musait degıldım tartılamamıstım da ama dondum ve bugun diyetime gercek anlamda basladım listeye de girmek isterim daha kontrollu olurum eminim
Bugün tartılırsan Cuma listeye girebiliyorsun canım, yada varsa dünkü veya Cumartesi tartısı da olur

Gunaydin millet

Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim

Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorum cok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem

Ablacım gunaydın cok gecmıs olsjn ya Bacaklarında kı agrı ıcın mi emr a girdin

Günaydın canım
Bende bu ara tekrar ortapediye gideceğim
Keşke sende bu dizlerle işi de çok zorlamasan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…