- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.421
Saymasam daha iyi canımneler yedin soyle aramizda
Canım hıc musait degıldım tartılamamıstım da ama dondum ve bugun diyetime gercek anlamda basladım listeye de girmek isterim daha kontrollu olurum eminim
biraz mıı baya var ıs yerı ne zamana 20 dk mola verıyorsa ozaman yıyeebılıyorum yemegımı bazen yemek hazır olmuyor ben oncekı gunden kalan yemekle doymaya calısıyorumEvet cok az yiyorsun belki de ondandir. Birazda düzensiz beslenme var bence
Bugün tartılırsan Cuma listeye girebiliyorsun canım, yada varsa dünkü veya Cumartesi tartısı da olurCanım hıc musait degıldım tartılamamıstım da ama dondum ve bugun diyetime gercek anlamda basladım listeye de girmek isterim daha kontrollu olurum eminim
Gunaydın canım haftaya cok guzel eksıyle baslamıs sın tebrik ederımGeçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
Canım tartım var dune ait bugunde tartılcam. Dun u soyleyım miBugün tartılırsan Cuma listeye girebiliyorsun canım, yada varsa dünkü veya Cumartesi tartısı da olur
Teşekkür ederim canımGunaydın canım haftaya cok guzel eksıyle baslamıs sın tebrik ederım
Masallah elifcim süper gidiyosunGeçen cuma: 67.5
Ablacım gunaydın cok gecmıs olsjn ya Bacaklarında kı agrı ıcın mi emr a girdinGunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
Dünü paylaşabilirsin canımCanım tartım var dune ait bugunde tartılcam. Dun u soyleyım mi
Her zamanki gibi yine muhteşemsin canımGeçen cuma: 67.5
Günaydın canımGunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?