- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.441
Çok iyisin canım, diyete başlamadan bile eksilmeye başlamışsınGecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptımcuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
mr a buhun gittim cnmCanom bende sana yazacaktim bebegimin uykusu gelince yazamadim. Iyiyim evdeyim. 10 temmuzda finallerim başlıyor girip annemlere gececegim. Orda ne kadar kalacağım belli degil ama bayrama kadar olduğu kesin, sonrasi belirsiz. Sen nasilsin randevun ne zaman. Iyice zorlaniyordur dizin yaa biraz bitkisel şeyler mi denesen. Bamya tohumu, çınar ağacı yaprağı ne bileyim vardir illaki bir şeyler
sizin cocuklar görür belki o zamanlariEv temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
kv cocukla ilgilenmiyormu cnmGünaydın kızlar bu ara gene bi kosturmali geciyor hic birseye yetisemiyorum hic istedigim gibi degil
bahce ekerken ne gubresi kullaniyorsunuz cnmBahce candir guzel oluyor acik hava
yeterli, duzenli kilo verdigin zamanyaaaa ben ne zaman listeye dahil olcam
utancak bisey yok tatlicimVallamı utandım ya[IMG alt="Elif yildizz"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/994/994584.jpg?1590348099[/IMG] Elif yildizz canım umarım yanlış anlaşılma olmamıştır, ben onu öyle biliyormuşum yanlışmış
yine nazli sokaktan iceri girmiyorSabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
sen kurbanmi oldunbugunde bi akrabamizin dugunu var ama biz gitmiyoruz kardeslerim gidiyo.cocuklari bana birakicaklar.allahtan hepside buyukler:)
basiniz sagolsun cnmAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
offf cok gecmis olsun cnm yaaaKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli benceU UcanSupurge
canım annem "vileda ile ev mi silinir havlu ile silecen ki temiz olsun" diye öğretti, mükemmelliyetçi olduk.
Şimdi kendi de vileya geçti artık bana da "kendini yıpratma vileda ile sil" diyor ama alışkanlık olarak kaldı bende maalesef.
Sanırım diz ağrım da etkisi büyük
Ekim yazmamis daha
Hoş geldin canımHayırlı pazarlar hanımlarnihayet gelebildim hem buraya hemde ankaraya geldık sukur son on gun cok daha kotu gectı diyebilirim kızlar çok yordu ruhsal olarak kzılaırm ın huyu uyku duzeni yemek duzenı derken herseyı degıstı. İple cektım donmeyi memlekette korona vakaları da artınca gerildim epeyce. Geri donucez dugun ıcın ama son uc gun kala gıdıcem ıkı bebe ile faydadan cok zarar olacak eminim evdekilerin beklentisi de bu yonde benden haberler boyle burayı da cok ozleodm insallah herkes cok ama cok iyidir
Günaydın canımGünaydın 9.Takımın Azimli Kızları
Pazartesi tartıları ısı merakla bekliyorum
Bin kere maşallahGeçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
İyi en azından MR işi hallolmuş abla sonuçlarında da inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz galiba ben de çok zorlanacağım işe dönüşte Allah kolaylık versinGunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
Listeye girersen, düğüne gidince sorun olurmu cnmGecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptımcuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
Sagolasin tatlimAblacım gunaydın cok gecmıs olsjn ya Bacaklarında kı agrı ıcın mi emr a girdin
sağol kuzum ama pek tadım yok ne yazık ki
ahhhh be canımm benimmm çok geçmiş olsun çok çok üzüldümKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
Senin aslinda fazla kilonda kalmadi cnmGünaydın canım
Bende bu ara tekrar ortapediye gideceğim
Keşke sende bu dizlerle işi de çok zorlamasan.
Günaydın canım iyi misin neden modun düştü ?günaydın kızlar, huzurlu bi hafta dilerim hepimize
Diyet modundaydım aslında canjmÇok iyisin canım, diyete başlamadan bile eksilmeye başlamışsın
ben şahsen evde kalamam diyenlerden degilimen azından MR işi hallolmuş abla sonuçlarında da inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz galiba ben de çok zorlanacağım işe dönüşte Allah kolaylık versin
Yasim kuzum bi gayret et bu hafta mezun ol kurtulgünaydın kızlar, huzurlu bi hafta dilerim hepimize
Abla yok sorun olmayacak dusundum hepsini bu sekılde bı yol alamiyorum liste sorumlulugu olması lazım bosa kurek cekıyorum sanki yaz ortasındayım hala kilom sıkıntı benım ıcın. Dun bı posta agladım rahatladımListeye girersen, düğüne gidince sorun olurmu cnm
hosgeldin canim evine. Coxuklarla bizim ise yardim olayi yalan canim anca zararimiz var. Cocuklarda evlerini ozlemistir.Hayırlı pazarlar hanımlarnihayet gelebildim hem buraya hemde ankaraya geldık sukur son on gun cok daha kotu gectı diyebilirim kızlar çok yordu ruhsal olarak kzılaırm ın huyu uyku duzeni yemek duzenı derken herseyı degıstı. İple cektım donmeyi memlekette korona vakaları da artınca gerildim epeyce. Geri donucez dugun ıcın ama son uc gun kala gıdıcem ıkı bebe ile faydadan cok zarar olacak eminim evdekilerin beklentisi de bu yonde benden haberler boyle burayı da cok ozleodm insallah herkes cok ama cok iyidir
gunaydin canim.Günaydın 9.Takımın Azimli Kızları
Pazartesi tartıları ısı merakla bekliyorum
tebrijler canimGeçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
gunaydin abla.Gunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
Eksiyle tatilden gelmen super canimGecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
babamla tartıştık kuzum hiç beklemediğim birşeyle beni suçlar gibi davrandı, zaten bu konu kafamı kurcalıyordu acaba mı diye gerçekleşmesi çok düşürdü beniGünaydın canım iyi misin neden modun düştü ?
ablacım senin için yaparım biliyorsun ama başarbileceğime inancım yok çünkü kendimi zor tutuyorum yemeğe saldırmamak için sırf takımı da düşürmemek adına ama bu beni daha da çok geriyorben şahsen evde kalamam diyenlerden degilimevde olmayi seviyorum, cnm da sikilmiyor :))
Neyse sizin daha 2 ayiniz var
Yasim kuzum bi gayret et bu hafta mezun ol kurtul
Allah sifa versin ablacım benımde yollar once menıskus de sorun vardı ama iyiyim sukurSagolasin tatlim
3 haftadir dizimde eksrta bi agri var, sismisti onun icin cnm
Kuzum sikma canini.babamla tartıştık kuzum hiç beklemediğim birşeyle beni suçlar gibi davrandı, zaten bu konu kafamı kurcalıyordu acaba mı diye gerçekleşmesi çok düşürdü beni
ablacım senin için yaparım biliyorsun ama başarbileceğime inancım yok çünkü kendimi zor tutuyorum yemeğe saldırmamak için sırf takımı da düşürmemek adına ama bu beni daha da çok geriyor
Benim icin degil, kendin için kuzumbabamla tartıştık kuzum hiç beklemediğim birşeyle beni suçlar gibi davrandı, zaten bu konu kafamı kurcalıyordu acaba mı diye gerçekleşmesi çok düşürdü beni
ablacım senin için yaparım biliyorsun ama başarbileceğime inancım yok çünkü kendimi zor tutuyorum yemeğe saldırmamak için sırf takımı da düşürmemek adına ama bu beni daha da çok geriyor
Sagol cnm bakalim benim ne cikacak :))Allah sifa versin ablacım benımde yollar once menıskus de sorun vardı ama iyiyim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?