Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptım cuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
Çok iyisin canım, diyete başlamadan bile eksilmeye başlamışsın

mr a buhun gittim cnm
Bakalim ne varmis, ortepediden randevu almam lazim tekrardan
Aslinda eklemleri guclendiren takviyelerden alsam iyi olur

Sinavinada bisey kalmamis, Allah kolaylik versin insallah

Kararli olursan annenin yaninda da verebilirsin
Ev temizliği bnmde yapmam lazım bugün şu robotlar ne zaman icat edilecek yaa
sizin cocuklar görür belki o zamanlari
Günaydın kızlar bu ara gene bi kosturmali geciyor hic birseye yetisemiyorum hic istedigim gibi degil
kv cocukla ilgilenmiyormu cnm
Sende hergun bi isini hallet
Bahce candir guzel oluyor acik hava
bahce ekerken ne gubresi kullaniyorsunuz cnm
yaaaa ben ne zaman listeye dahil olcam
yeterli, duzenli kilo verdigin zaman
utancak bisey yok tatlicim zaman zaman hepimiz yanlış yaziyoruz
Sabahtan işlerimi hallettim, eve geldim evi hallettim.. birazdanda cıkıcam dışarı artık eve akşama gelirim
yine nazli sokaktan iceri girmiyor bu kadar nereye gidiyon kizzz :)))
bugunde bi akrabamizin dugunu var ama biz gitmiyoruz kardeslerim gidiyo.cocuklari bana birakicaklar.allahtan hepside buyukler:)
sen kurbanmi oldun
basiniz sagolsun cnm
İnşallah digerleri atlatir
offf cok gecmis olsun cnm yaaa
Gercekten Allah korumus

Sende hazır evdeyken bu gunlerin kiymetini bil, depresyonla vakit harcama
tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli bence
@ekim2009 ekim abla yazdı da ben mi görmedim. Ses yok. Mefkurem nasilsin sende yoğunsun bu aralar. Listeden ayrilmana da çok üzüldüm.
Ekim yazmamis daha

Bende fena degilim cnm :) bugun insallah saglikli beslenmeye basladim

Hoş geldin canım
Dönmekle çok iyi etmişsin geçen memlekete gittik çok kalmadık gece uyumadı zombi oldu bizimki sana çok hak verdim
Günaydın 9.Takımın Azimli Kızları
Pazartesi tartıları ısı merakla bekliyorum
Günaydın canım özlemişim enerjini kaç gündür giriyorum takıma sen yoksun gözüm seni aradı durdu
Geçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
Bin kere maşallah
İyi en azından MR işi hallolmuş abla sonuçlarında da inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz galiba ben de çok zorlanacağım işe dönüşte Allah kolaylık versin

Gecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptım cuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
Listeye girersen, düğüne gidince sorun olurmu cnm

Jasminium84
Nasılsın canım, iyi misin
İyice el etek çektin buralardan
sağol kuzum ama pek tadım yok ne yazık ki
diyet motivasyonum zaten azalmıştı iyice kaybettim son bikaç gündür
izin almak istiyorum biliyorum hedefime azıcık bişe kaldı ama bu diyet yapmak ciddi anlamda beni zorlamaya başladı kafam rahat olmadığı için

ahhhh be canımm benimmm çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm
Rabbim korusun sizi, nazarlardan kazalardan korusun
hay Allahım senin üzerinde bu ara nazar var balım, kurşun mu döktürsen var mı tanıdığın kurşun dökebilecek birileri
kızına da oku bol bol yavrumun başına gelmeyen kalmamış, nasıl şimdi var mı bişeyi

Günaydın canım
Bende bu ara tekrar ortapediye gideceğim
Keşke sende bu dizlerle işi de çok zorlamasan.
Senin aslinda fazla kilonda kalmadi cnm
Benim onu halletmem lazim

Bide dr benim kiza ameliyattan sonra bi tablet vermisti, eklemler icin
Oyle bi takviye alsak iyi olur

en azından MR işi hallolmuş abla sonuçlarında da inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz galiba ben de çok zorlanacağım işe dönüşte Allah kolaylık versin
ben şahsen evde kalamam diyenlerden degilim evde olmayi seviyorum, cnm da sikilmiyor :))
Neyse sizin daha 2 ayiniz var
günaydın kızlar, huzurlu bi hafta dilerim hepimize
Yasim kuzum bi gayret et bu hafta mezun ol kurtul

Listeye girersen, düğüne gidince sorun olurmu cnm
Abla yok sorun olmayacak dusundum hepsini bu sekılde bı yol alamiyorum liste sorumlulugu olması lazım bosa kurek cekıyorum sanki yaz ortasındayım hala kilom sıkıntı benım ıcın. Dun bı posta agladım rahatladım memlekete erken gitmeyecem gidince de kendime uygun olan ne varsa onu yıyevem bizde genelde ev sahibi pek yemez genelde ac gezer sadece malatyada ki dugunde kardesımın dugun yenegınden yerim o kadar

hosgeldin canim evine. Coxuklarla bizim ise yardim olayi yalan canim anca zararimiz var. Cocuklarda evlerini ozlemistir.

Bende iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyoruz iste
Günaydın 9.Takımın Azimli Kızları
Pazartesi tartıları ısı merakla bekliyorum
gunaydin canim.
O azimli ven degilim
Geçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
tebrijler canim
gunaydin abla.
Mr cekilimis en azindan ins sonuclar guzel cikacak.
Kolay gelsinn
Gecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Eksiyle tatilden gelmen super canim

Günaydın canım iyi misin neden modun düştü ?
babamla tartıştık kuzum hiç beklemediğim birşeyle beni suçlar gibi davrandı, zaten bu konu kafamı kurcalıyordu acaba mı diye gerçekleşmesi çok düşürdü beni

ben şahsen evde kalamam diyenlerden degilim evde olmayi seviyorum, cnm da sikilmiyor :))
Neyse sizin daha 2 ayiniz var

Yasim kuzum bi gayret et bu hafta mezun ol kurtul
ablacım senin için yaparım biliyorsun ama başarbileceğime inancım yok çünkü kendimi zor tutuyorum yemeğe saldırmamak için sırf takımı da düşürmemek adına ama bu beni daha da çok geriyor

Kuzum sikma canini.
Halledersiniz sorununuzi ins
Yemeklerin care olmadigini ogrenmemiz lazim artik bizim .
Sen yinede gel buraya dertleselim acil canim

Benim icin degil, kendin için kuzum

Sorun halangillemi ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…