Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem alintiladim ama yapamamisim.
Abla gubre olarak inek gubresi kullaniyoruz. Heralde adi odur
Azcik da kus gubresi aticaz bu sene heralde cok yakarmis cunku.
Hayvan gubrelerini bi süre kapali ortamda bekletmek gerekiyormus, buna yakma islemi denirmis :))) direk kullaninca yakarmış

Kuzum sikma canini.
Halledersiniz sorununuzi ins
Yemeklerin care olmadigini ogrenmemiz lazim artik bizim .
Sen yinede gel buraya dertleselim acil canim
kuzum bdv'ye çeviriyorum her seferinde burayı
siz daraltmak istemiyorum
benim problemlerim belli ki insanlar iyi niyetli olmadıkça çözülmeyecek

Benim icin degil, kendin için kuzum

Sorun halangillemi ilgili
dolaylı yoldan evet abla
belli ki babamın beynini doldurmuşlar benimle ilgili, zamanında annem için yaptıkları gibi
babam benim kıymetlim biliyorsun o yüzden ondan hiç beklemediğim bi tavır gördüm ve belli ki görmeye de devam edeceğim

Hayvan gubrelerini bi süre kapali ortamda bekletmek gerekiyormus, buna yakma islemi denirmis :))) direk kullaninca yakarmış
Evet abla ama kus gubresi diger hayvanlarinkinden daha yakiciymis daha az atmak gerekiyormus.

Ablacim arkadasa destek olmak , onu rahatlamasini yardimci olmak yani konusmak kolay kismindayim ben

Ogrenmek icin daha cooooooook zamanim var sanirim
Niye kizz
tekrar başami dönmek istiyosun bak ne guzel verdin, sakın geri alayim deme

Yasim her seferinde yorma bizi kuzum hep diyoruz tabiki yazacaksin, hepimiz yazicaz
Nedenini uzun uzun anlatmama gerek yok bidaha söyletme ayni seyleri :))

Sen iyi niyetlisin, baban üzülmesin diye bicok seyi ona soylemiyosun ama onlar dolduruyolar
Yari gelince sende icindikeri dök ki, baban senin ne hissetigini bilsin
Yoksa o gerçekleri bilmicek, sende boş yere kirilip uzuleceksin

Aynen Jasminium84 zuhal ablaya katiliyorum.onlardan once hatta cogu seyu sen anlatmalisin. Yada babani doldurduklari konuyu acik acik konusmaliain babanla yoksa baban hep tek tarafli bakar olaya.

Babannemde babami isten gelince yanlarina ceker anlatirda anlatirmis. Sonra annem akillandim der onlardan once annem ne var ne yok anlatirmis babam da egriyi dogruyy gormus zamanla.

O yuzden icine atma babanla acik acik konus canim

sağol ablacım biliyorum ama işte sizi darlıyormuş hissinden kurtulamıyorum

annem akillandim der onlardan once annem ne var ne yok anlatirmis babam da egriyi dogruyy gormus zamanla.

O yuzden icine atma babanla acik acik konus canim

babam üzülmesin diye anlatmadım çünkü oğlunu kaybetti bi de benimle uğraşmasın dedim ama günahlarını almayayım ama dediği laflar babama ait olamaz muhtemelen girmişler aklına babamın yazıklar olsun bu durumda hala bizimle uğraşıyorlar
tartışırken dilimden geldiğinde söyledim zaten onlardan gördüğüm tavrı abimi kaybettikten sonra ama onu ble yanlış anladı tamam o zaman görüşme sen de onlarla dedi dedi ama ona bile alındı sanki

Zor durum canim anlayabiliyorum seni.
İns baban anlar canim.
Canini olabildigince az sikmaya calis canim benim

Bilmiyorum abla iki gecedir gece yemesini durduramiyorum
Ve cok yorgun hissediyorum kendimi.
Aman sakın kuzum aliskanlik yapma, cok beter bisey o

Insan sagliksiz, vakitsiz yiyince hem yorgun hemde mutsuz oluyor

Bitanem sen icindekileri soylediysen için rahat olsun
Baban seni onemsemeyip, tek tarafli bakiyorsa kendi bilecegi bisey
Deseydin, babacim sen benim icin cok degerlisin baskalari icin harcama bizi, aramiza girmelerine izin verme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…