- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.481
masallah canimGeçen cuma: 67.5
Bugün: 67.1
Fark: -400
burdada hava yagmurlu ama bunaltici, fazlada yagmiyor zatenBurada acayip yağmur var. İnşaallah durur da, yürüyüşe çıkabilirim
ins Cok Video bisey cikmaz ablaGunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
gayet iyi canim, yeni baslangicin bol eksi getirsin sana insGecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptımcuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
aslinda gezmiyorum ablayine nazli sokaktan iceri girmiyorbu kadar nereye gidiyon kizzz :)))
senden degerli kimse yok canim, Eger babanda onlara Hala inaniyor Yada doldurusuna geliyorsa artik kendi problemi, anliyorum baban senin icin Cok degerli Ama böyle nereye kadar, unutmaki sende evlatlarin icin Cok degerlisin seni nereye kadar böyle üzgün görsünler, deger degeri verene verilir kendini yipratma artik, ve bu hafta kendine iyilik yap mezun oldolaylı yoldan evet abla
belli ki babamın beynini doldurmuşlar benimle ilgili, zamanında annem için yaptıkları gibi
babam benim kıymetlim biliyorsun o yüzden ondan hiç beklemediğim bi tavır gördüm ve belli ki görmeye de devam edeceğim
aman uzak Dur canim en berbat sey oBilmiyorum abla iki gecedir gece yemesini durduramiyorum
Ve cok yorgun hissediyorum kendimi.
Oh Hadi gözün aydinKizlarrrrr
Hic cnm istemiyordu, telefon edip bugün icin izin aldim
Hadi hosgeldin evineGünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrevime kavuştum şükür iki çocukla annenin evi bile olsa zor oluyor en güzeli kendi evim
Yağmur azalınca ciktik yürüyüşe. Aşırı yağmazsa problem etmiyorum. Şemsiye ile yürüdük.Masallah elifcim süper gidiyosun
Bizim burasida yagmurlu
Maasallah, süper gitmiş. Tebrik ederimGecen cuma tahmini 68.3
Bugun 67.5
Fark - 800 cuma gunum daha da artıydı bence hafta sonu acayip dikkat ettim sporumu da en ust seviyede yaptımcuma ya da buyuk bı eksıyle listeye gırcem ınsallah
Kas hemen olmaz cnmGünaydın kızlar Kahvaltımi yeni yaptım
Tartıda 400gr artı çıktımçok mu spor yapıyorum kas mi oldu acaba diyorum
Ara öğünlere yoğurt ekliycem bide böyle deniyim
Cuma 85
Pazartesi 85.4
inşallah anlar kuzum ve bana inanırZor durum canim anlayabiliyorum seni.
İns baban anlar canim.
Canini olabildigince az sikmaya calis canim benim
dedim ablacım benim için senden ve annemden başka kimse önemli değil dedim benim için ne halam ne amcam ne dayılarım önemli sadece arada siz olduğunuz için aradığım insanlar sadece dedim ama işte dayılarım kısmını duymazdan gelip amcan ve halan madem sana yararı yok benim için arama sakın dedi ama kızarakBitanem sen icindekileri soylediysen için rahat olsun
Baban seni onemsemeyip, tek tarafli bakiyorsa kendi bilecegi bisey
Deseydin, babacim sen benim icin cok degerlisin baskalari icin harcama bizi, aramiza girmelerine izin verme diye
abime babama ve anneme karşı pişmanlıklarım çok fazla kuzum o yüzden onlardan gelen ters bi tepki aslında hakkettiğini yaşıyorsun düşüncesine sokuyor beni ve onları kaybetmekten korkuyorummasallah canim
burdada hava yagmurlu ama bunaltici, fazlada yagmiyor zaten
ins Cok Video bisey cikmaz abla
gayet iyi canim, yeni baslangicin bol eksi getirsin sana ins
aslinda gezmiyorum ablaanneme gidiyorum cocugunlukla, Yada alisverise falan. Birde yürüyüs iste. Aylar Sonra bi ablama gittim cumartesi iyi geldi
senden degerli kimse yok canim, Eger babanda onlara Hala inaniyor Yada doldurusuna geliyorsa artik kendi problemi, anliyorum baban senin icin Cok degerli Ama böyle nereye kadar, unutmaki sende evlatlarin icin Cok degerlisin seni nereye kadar böyle üzgün görsünler, deger degeri verene verilir kendini yipratma artik, ve bu hafta kendine iyilik yap mezun ol
aman uzak Dur canim en berbat sey o
Oh Hadi gözün aydin
evet abla bu kisir donguden cikmam laxim hemenAman sakın kuzum aliskanlik yapma, cok beter bisey o
Insan sagliksiz, vakitsiz yiyince hem yorgun hemde mutsuz oluyor
iyi olmus abla dinlen bi guzelKizlarrrrr
Hic cnm istemiyordu, telefon edip bugün icin izin aldim
evet bugun erken yatmaya calisacagimki yemiyim biseylermasallah canim
burdada hava yagmurlu ama bunaltici, fazlada yagmiyor zaten
ins Cok Video bisey cikmaz abla
gayet iyi canim, yeni baslangicin bol eksi getirsin sana ins
aslinda gezmiyorum ablaanneme gidiyorum cocugunlukla, Yada alisverise falan. Birde yürüyüs iste. Aylar Sonra bi ablama gittim cumartesi iyi geldi
senden degerli kimse yok canim, Eger babanda onlara Hala inaniyor Yada doldurusuna geliyorsa artik kendi problemi, anliyorum baban senin icin Cok degerli Ama böyle nereye kadar, unutmaki sende evlatlarin icin Cok degerlisin seni nereye kadar böyle üzgün görsünler, deger degeri verene verilir kendini yipratma artik, ve bu hafta kendine iyilik yap mezun ol
aman uzak Dur canim en berbat sey o
Oh Hadi gözün aydin
Cumaya eksiye gecersin canim.Günaydın kızlar Kahvaltımi yeni yaptım
Tartıda 400gr artı çıktımçok mu spor yapıyorum kas mi oldu acaba diyorum
Ara öğünlere yoğurt ekliycem bide böyle deniyim
Cuma 85
Pazartesi 85.4
Sağol canım, gerçekten Allah korudu.offf cok gecmis olsun cnm yaaa
Gercekten Allah korumus
Sende hazır evdeyken bu gunlerin kiymetini bil, depresyonla vakit harcama
Dediğiniz mopları araştıracağım canım, inşallah kullanabilirim.tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli bence
Gunaydin ablamgünaydınnnn 9. takım güzelleri
hepinize çooook teşekkürler oğlanın sınavı için başarşükür sınav bitti şimdi 1 ay sonrası sonuçları bekliycez , oğlanın sınavı ilk gün iyi dedi 2. gün neredeyse 1.5 saat sınavdan erken çıktı yapabildiğim kadarını yaptım gerisine ellemedim dedi
dün beynim patlayacak gibiydi ağrıdan şükür bu gün sağlam sağlıklı uyandım
allah razı olsun gülümGunaydin ablam
İns guzel sonuclar gelir abla ogluna.
Sende stres mi yaptin oglanin sinavina gecmis olsun
CanımsınGünaydın canımözlemişim enerjini kaç gündür giriyorum takıma sen yoksun gözüm seni aradı durdu
Hedef kilona bu kadar yakınken izin mantıklı olmaz canım.sağol kuzum ama pek tadım yok ne yazık ki
diyet motivasyonum zaten azalmıştı iyice kaybettim son bikaç gündür
izin almak istiyorum biliyorum hedefime azıcık bişe kaldı ama bu diyet yapmak ciddi anlamda beni zorlamaya başladı kafam rahat olmadığı için
ortapediye de hemen randevu aldın mı mefkuşum , bu gün başka bölüm de iş az olurda çok yorulmazsın inşallahGunaydin millet
Sabahin köründe emara gittim
Sonuc icin tekrar ortepediye gitmem lazim
Geri eve geldim, kahvemi icip işe gidecem
Tekrar basladijtan sonra işe zorla gidiyorumcok sogumuşum
Bu hafta bizim bölümde sayim oldugu icin baska bölüme gidecem
Sağol canım benimahhhh be canımm benimmm çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm
Rabbim korusun sizi, nazarlardan kazalardan korusun
hay Allahım senin üzerinde bu ara nazar var balım, kurşun mu döktürsen var mı tanıdığın kurşun dökebilecek birileri
kızına da oku bol bol yavrumun başına gelmeyen kalmamış, nasıl şimdi var mı bişeyi
topla , toplayalım canoom senin dersler bitti bizim sınav artık toparlanalım da sizin 2 hafta online seminer olacak değil miCanımsın
Enerjim yoktu gerçekten, gerçi hala yok ama "artık bı yerden toplamam lazım kendimi" dedim
Takıma girerken estetik açıdan 60 kiloyu yeterli görüp öyle belirlemiştim hedefi,Senin aslinda fazla kilonda kalmadi cnm
Benim onu halletmem lazim
Bide dr benim kiza ameliyattan sonra bi tablet vermisti, eklemler icin
Oyle bi takviye alsak iyi olur
Semineri online yapıyoruz canım, tatil başladı artık bizetopla , toplayalım canoom senin dersler bitti bizim sınav artık toparlanalım da sizin 2 hafta online seminer olacak değil mi
Benim direnç noktam da 67-69 aralığı, bir türlü kıramıyorum direnciDiyet modundaydım aslında canjm67 benim ıcın buyuk sorun son bir aydır gıt gel git gel sıkıldım bu rakamdan bu hafta hedefim buyuk ınsallah bu arada dun 67.9 dum tartıda
Bende ev kuşuymuşum meğerben şahsen evde kalamam diyenlerden degilimevde olmayi seviyorum, cnm da sikilmiyor :))
Neyse sizin daha 2 ayiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?