- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.501
Listeden çıkarsan azim mazim kalmaz tabigunaydin canim.
O azimli ven degilim
Canım gece yersen savah yorgun kalkarsınBilmiyorum abla iki gecedir gece yemesini durduramiyorum
Ve cok yorgun hissediyorum kendimi.
Evet abla sporu bi haftadır arttırdım 20dk bazen 30dk yapıyordum şimdi bi saat tempolu yürüyüş ekstra bölgesel hareket yapıyorumKas hemen olmaz cnmonun icin baya bi spor yapmak lazim :))
Yeni basladiysan ilk zamanlar kaslarda sislik olabilir
Menunde kacamak yoksa, sislik yapicak bisey yediysen ondanda olur
Gidip bi bakayım, yine ne dönüyorHandandandan tatlim paylasimda oylama var :))
Bide okudunmu bilmiyorum, bildirimlerin dogru yapilmamasiyla ilgili yeni bi yaptirim gelmisti gecen hafta
Tmm canımGünaydin herkese
Bugun Benim icin yeni bir baslangic
Ins sporada devam
Handandandan canim 2 hafta boyunca tartilmayi düsünmüyorum, kilo kronolojisinden beni cikartabilirmisin haksizlik olmasin kimseye
Pazartesi artı olunca Cuma kolay kolay eksi gelmiyor, gelse de mutlu eden bir eksi olmuyor canım.Günaydın kızlar Kahvaltımi yeni yaptım
Tartıda 400gr artı çıktımçok mu spor yapıyorum kas mi oldu acaba diyorum
Ara öğünlere yoğurt ekliycem bide böyle deniyim
Cuma 85
Pazartesi 85.4
canım çok geçmiş olsun belli ki oğlanın sınavını stres yaptın kendinegünaydınnnn 9. takım güzelleri
hepinize çooook teşekkürler oğlanın sınavı için başarşükür sınav bitti şimdi 1 ay sonrası sonuçları bekliycez , oğlanın sınavı ilk gün iyi dedi 2. gün neredeyse 1.5 saat sınavdan erken çıktı yapabildiğim kadarını yaptım gerisine ellemedim dedi
dün beynim patlayacak gibiydi ağrıdan şükür bu gün sağlam sağlıklı uyandım
mezuniyet için hedefim 57 idi bilmyorum ki şu andaki kilomla olabilir miyimHedef kilona bu kadar yakınken izin mantıklı olmaz canım.
Helede bu psikolojide verdiğin kiloları da alıp dönersin.
Mezuniyet için şartların uyuyorsa mezun edebiliriz ama
canım o zaman çok dikkat edinSağol canım benim
Kurşun döktürmeye inanmam ama gözlerden uzak olmamız lazım, ailecek çok çabuk nazara geliyoruz maalesef
Yapması gerekir yapmıştır canım, soru sayısından daha fazlaydı süre, birde fen yapmayacağı için süre artmıştır haliyle.günaydınnnn 9. takım güzelleri
hepinize çooook teşekkürler oğlanın sınavı için başarşükür sınav bitti şimdi 1 ay sonrası sonuçları bekliycez , oğlanın sınavı ilk gün iyi dedi 2. gün neredeyse 1.5 saat sınavdan erken çıktı yapabildiğim kadarını yaptım gerisine ellemedim dedi
Hayirlisi olsun abla, insallah güzel bir yeri kazanirgünaydınnnn 9. takım güzelleri
Peynir kilo yapar canım, illa peynir yiyeceksen ceviz ile birlikte yemelisin.Evet abla sporu bi haftadır arttırdım 20dk bazen 30dk yapıyordum şimdi bi saat tempolu yürüyüş ekstra bölgesel hareket yapıyorum
Şişlikte peyniri çok yiyorum ondan olmuş olabilir sütle yogurt fazla sevmem tam bir peynir canavarıyim
Yarindan itibaren azaltayim
57.9 ile mezun olabiliyorsun canımmezuniyet için hedefim 57 idi bilmyorum ki şu andaki kilomla olabilir
Sosyal medya zaten yok canım, watsapa durum yapsam başım dertten kurtulmuyorcanım o zaman çok dikkat edin
olabildiğince foto falan paylaşmayın sosyal medyada falan bi de hayatında iyi olan şeyleri bile kötü gibi anlat bazı kişilere
bizde ailecek çok nazar alırız o yüzden iyi olan şeyleri anlatmamaya başladım hele sosyal medya asla kullanmıyorum foto falan
tamam kuzum sağol, bu hafta biraz daha sıkmaya çalışayım kendimi de o zaman en azından mezun olup ayrılayım57.9 ile mezun olabiliyorsun canım
kacamagin sinirini ayarlamak lazim evet.Listeden çıkarsan azim mazim kalmaz tabi
Artı olmadan sabit kalmaya çalış canım listeye girene kadar.
Günlük olarak yada birkaç günde bir ufak kaçamaklar yap ama artı gelme tabi
Canım gece yersen savah yorgun kalkarsın
Ayrıca gece yersen eninde sonunda safra keseni aldırmak zorunda kalırsın.
Bir an evvel vazgeç bundan
Eksitle baslamak iyidir canimgeçen cuma: 64
bugün: 63.9
fark: -100
57.9 dediysek bu kadar yeter diye düşünme canım.tamam kuzum sağol, bu hafta biraz daha sıkmaya çalışayım kendimi de o zaman en azından mezun olup ayrılayım
Cuma eksi garantisi Pazartesi den gelir.geçen cuma: 64
bugün: 63.9
fark: -100
bu hafta da kasacağım kendimi kuzum yüzünü kara çıkarmam güven bana57.9 dediysek bu kadar yeter diye düşünme canım.
Bize iyi bir yüzde bırakarak mezun oldu
hangisine geçmiş olsun desem şaşırdım kızının ardı ardına yaralanması elinin yanması allah korusun az kalsın şarjın patlayıp yangına sebep olacakmış , gülüm bir sürü badire atlatmışsınız suya fatiha ihlas felak nas ayetel kürsi oku hepiniz için rabbim bela musibetten uzak tutsunKızlar dün benim için çok kötü birgündü, öyle ki gece rüyalarımda kabus gördüm durdum.
Büyük kızım aşağıda top oynarken düşmüş, kalçası ağrımış.
Eve geldi koridorda yürürken aniden düştü kafasını çarptı alnı morardı.
Yarım saat sonra mutfakta elinden bardağı düşürdü ve ayağı kesildi.
....
En kötüsü de ev yanıyordu az kalsın, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık.
Eve internet ile birlikte telefon bağlatmıştık ama telefonu takmamıştık.
Eşimin bekarlıktan kalma telsiz telefonu vardı, onu deneyeyim dedim
Taktım prize, 15 dk sonra şalter attı
Şalteri kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı bir türlü
Aklıma telefon geldi, ondan olmuş olabilir diye düşündüm ve fişini çekeyim dedim.
Elimi fişe attım, ısınmayı bırakın yanmış resmen, hemen çıkardım, elim yandı tabi, bi baktım yanık yanık kokuyor, birde batarya şişmiş.
Eşim eve gelince bataryayı açtı ne olmuş diye, meğer içten yanmaya başlamış
Prizde bataryanın patlaması ve yangın çıkması an meselesiymiş, Rabbim korumuş yani
zaten 1-2 saati geçmez değil mi online seminer o da seni çok oyalamaz erken kalkıp günü zayi etmiyorsun (benim gibi öğleye doğru ayaklanıp günün yarısını zayi edenler de var ) toparlanmak için tam zamanı yani:)Semineri online yapıyoruz canım, tatil başladı artık bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?