Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah umduğundan iyi olur sonuç yarı burslu üniversite bile olsa babası razı :)

Yapması gerekir yapmıştır canım, soru sayısından daha fazlaydı süre, birde fen yapmayacağı için süre artmıştır haliyle.
İnşaallah istediği bölüm gelir de bu yıl gider
amin inşallah gitsin gitsin daaa
dün 15 matematik 30 Türkçe işaretlemiş çıkmış süre tabi artar

Bayadir egzersiz yapmiyordum canim cikti
15 dk egzersiz
Ve squatgirl diye biri var YouTube da 33 dk lik videoyu 16 dk dayanabildim basta yipratmim kendimi

bugunlük 31 dk lik yapabildim egzersiz ins devami gelir
uvv totoşu dikleştireceksin deseneee

bende peynir hastasıyımdır. Zararlı bana, o yüzden haftada bir yada iki kez keçi peyniri yiyorum. Sağlığımdan daha önemli değil ya, ne yapalim

Bayadir egzersiz yapmiyordum canim cikti
15 dk egzersiz
Ve squatgirl diye biri var YouTube da 33 dk lik videoyu 16 dk dayanabildim basta yipratmim kendimi

bugunlük 31 dk lik yapabildim egzersiz ins devami gelir
Yineeeeee miii tam kırbaca alıştım derken buda nerden çıktı hemen bi bakayim bende

Haber et bize inşallah çok ciddi bir şey çıkmaz.

Aynen az kaldı sınavim hayirlisi olsun iyi geçer inşallah...
Evet galiba karar verdim

Selamm kızlar ben 80 olmuşum gene diyet moduna giremiyorum bi türlü
Gerçekten burdan ayrı kalmamak gerek. Ben izinliyken baya veririm diye düşünüyordum ama henüz artiyimmm

Veee karar verdim burdan ayrı olmuyor veremiyorum. Listede ekstra dikkat ediyordum. Ölçü yazacağım için kaşık hesabi yapiyordum. Ben cuma ya kadar şu aldığım 1 kilo yu verip listeye girmeye karar verdim. Annemler de dikkat edeceğim. Ocak ayında 57 kiloyu görmeyi hedeflediysem dikkat etmeliyim başka yolu yok. Handandandan listeye sabit girmeye çalışacağım. Yaşadım gördüm 9. Takim olmadan kilo verilmiyor öyle burda boş laflarla olmuyormus yok zayifliycam yok takima eksi girrecemmm pehhh

3 gündür eve doğru düzgün bakmadım kalkıp temizliğe girişeyim kızlar kendinize iyi bakın
kolay gelsin abla sende iyi bak.
İs yapmak insana farkli bir enerji veriyor bos durmak anca kafa yorgunlugu.
Kalktim 2 cam sildim bide muzik actim kendime geldim azicik
Selamm kızlar ben 80 olmuşum gene diyet moduna giremiyorum bi türlü
gel daha sik gel buraya canim. Ben bile cumadan beri saldim hemen kendimi. İpin ucunu hemen yakala canim
Gerçekten burdan ayrı kalmamak gerek. Ben izinliyken baya veririm diye düşünüyordum ama henüz artiyimmm
İzne gidipte eksi olarak gelen duyamayacagiz sanirim ama ben senden baya umutluydum gerci hala istesen sen eksi eksi gelirsin listeye.

Karar verdinmi listeye girecekmisin

Bende tam ne karar verdin diye sormustum.
Ama yinede sabit gelmen arti gelmenden cok cokkkk iyu masallah sana sen yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…