- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.521
inşallah umduğundan iyi olur sonuç yarı burslu üniversite bile olsa babası razı :)canım çok geçmiş olsun belli ki oğlanın sınavını stres yaptın kendine
hayırlısı olsun oğlunun hakkında canımm belki umduğundan iyi bi sonuç alır
mezuniyet için hedefim 57 idi bilmyorum ki şu andaki kilomla olabilir miyim
canım o zaman çok dikkat edin
olabildiğince foto falan paylaşmayın sosyal medyada falan bi de hayatında iyi olan şeyleri bile kötü gibi anlat bazı kişilere
bizde ailecek çok nazar alırız o yüzden iyi olan şeyleri anlatmamaya başladım hele sosyal medya asla kullanmıyorum foto falan
amin inşallah gitsin gitsin daaaYapması gerekir yapmıştır canım, soru sayısından daha fazlaydı süre, birde fen yapmayacağı için süre artmıştır haliyle.
İnşaallah istediği bölüm gelir de bu yıl gider
uvv totoşu dikleştireceksin deseneeeBayadir egzersiz yapmiyordum canim cikti
15 dk egzersiz
Ve squatgirl diye biri var YouTube da 33 dk lik videoyu 16 dk dayanabildimbasta yipratmim kendimi
bugunlük 31 dk lik yapabildim egzersiz ins devami gelir
inşallah gülüm inşallahhhHayirlisi olsun abla, insallah güzel bir yeri kazanir
bende peynir hastasıyımdır.Evet abla sporu bi haftadır arttırdım 20dk bazen 30dk yapıyordum şimdi bi saat tempolu yürüyüş ekstra bölgesel hareket yapıyorum
Şişlikte peyniri çok yiyorum ondan olmuş olabilir sütle yogurt fazla sevmem tam bir peynir canavarıyim
Yarindan itibaren azaltayim
inşallah canımm, Allahım o güzel gönlüne göre versininşallah umduğundan iyi olur sonuç yarı burslu üniversite bile olsa babası razı :)
Yineeeeee miii tam kırbaca alıştım derken buda nerden çıktıBayadir egzersiz yapmiyordum canim cikti
15 dk egzersiz
Ve squatgirl diye biri var YouTube da 33 dk lik videoyu 16 dk dayanabildimbasta yipratmim kendimi
bugunlük 31 dk lik yapabildim egzersiz ins devami gelir
Haber et bize inşallah çok ciddi bir şey çıkmaz.mr a buhun gittim cnm
Bakalim ne varmis, ortepediden randevu almam lazim tekrardan
Aslinda eklemleri guclendiren takviyelerden alsam iyi olur
Sinavinada bisey kalmamis, Allah kolaylik versin insallah
Kararli olursan annenin yaninda da verebilirsin
sizin cocuklar görür belki o zamanlari
kv cocukla ilgilenmiyormu cnm
Sende hergun bi isini hallet
bahce ekerken ne gubresi kullaniyorsunuz cnm
yeterli, duzenli kilo verdigin zaman
utancak bisey yok tatlicimzaman zaman hepimiz yanlış yaziyoruz
yine nazli sokaktan iceri girmiyorbu kadar nereye gidiyon kizzz :)))
sen kurbanmi oldun
basiniz sagolsun cnm
İnşallah digerleri atlatir
offf cok gecmis olsun cnm yaaa
Gercekten Allah korumus
Sende hazır evdeyken bu gunlerin kiymetini bil, depresyonla vakit harcama
tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli bence
Ekim yazmamis daha
Bende fena degilim cnm :) bugun insallah saglikli beslenmeye basladim
Gerçekten burdan ayrı kalmamak gerek. Ben izinliyken baya veririm diye düşünüyordum ama henüz artiyimmmSelamm kızlar ben 80 olmuşum gene diyet moduna giremiyorum bi türlü
kolay gelsin abla sende iyi bak.3 gündür eve doğru düzgün bakmadım kalkıp temizliğe girişeyim kızlar kendinize iyi bakın
gel daha sik gel buraya canim. Ben bile cumadan beri saldim hemen kendimi. İpin ucunu hemen yakala canimSelamm kızlar ben 80 olmuşum gene diyet moduna giremiyorum bi türlü
İzne gidipte eksi olarak gelen duyamayacagiz sanirimGerçekten burdan ayrı kalmamak gerek. Ben izinliyken baya veririm diye düşünüyordum ama henüz artiyimmm
Bende tam ne karar verdin diye sormustum.Veee karar verdim burdan ayrı olmuyor veremiyorum. Listede ekstra dikkat ediyordum. Ölçü yazacağım için kaşık hesabi yapiyordum. Ben cuma ya kadar şu aldığım 1 kilo yu verip listeye girmeye karar verdim. Annemler de dikkat edeceğim. Ocak ayında 57 kiloyu görmeyi hedeflediysem dikkat etmeliyim başka yolu yok.Handandandan listeye sabit girmeye çalışacağım. Yaşadım gördüm 9. Takim olmadan kilo verilmiyor öyle burda boş laflarla olmuyormus yok zayifliycam yok takima eksi girrecemmm pehhh
Aynen ya büyük oğlum odasına koşup seni nekadar özledim biliyormusun dediHadi hosgeldin evineev gibisi kendi düzenin gibisi yok gercekten
tebrikler canimKilo Bildirimi
Geçen cuma: 80,1
Bugün: 79,7
Fark: 0, 4
kuzum kiyamam ev gibisi yok gercekten.Aynen ya büyük oğlum odasına koşup seni nekadar özledim biliyormusun dedi
Artin cok degil canim cumaya eksin guzel olacak bencrcuma 76.4
bugun 76.5
inşallah güzel bir eksilme olur :)Cuma eksi garantisi Pazartesi den gelir.
Muhteşemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?