Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Bilmiyorum ki canim bende icerim turk kahvesi hergun oyle bir etkisi olmadi bende

kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Yok canim kesmez oyle olsaydı ben her gun içiyorum bazen 2 tane içiyorum keserdi

Bende kesiyor canım, adet olmaya 3-5 gün kala bırakıyorum, adet dönemi boyunca da içmiyorum.
Geçen ay unuttum, adetim 1 gün sürdü maalesef.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canim bende icerim turk kahvesi hergun oyle bir etkisi olmadi bende
belki nescafe yüzünden oluyor bende

Yok canim kesmez oyle olsaydı ben her gun içiyorum bazen 2 tane içiyorum keserdi
sanırım benim bünyede kesiliyor. kansızlığın da etkisi olabilir

Bende kesiyor canım, adet olmaya 3-5 gün kala bırakıyorum, adet dönemi boyunca da içmiyorum.
Geçen ay unuttum, adetim 1 gün sürdü maalesef.
önümüzdeki ay bende öyle deneyeyim. bugün iki kere nokta kadar geldi sadece.

Beni etkilemiyor ama her bünye bir degil.
sanırım öyle. benim dikkat etmem gerek demek.

Artı olursan alamayız, peşinen söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…