- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.541
Bilmiyorum ki canim bende icerim turk kahvesi hergun oyle bir etkisi olmadi bendekızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Söylediğin iyi oldu kaptanim cevizle yerimPeynir kilo yapar canım, illa peynir yiyeceksen ceviz ile birlikte yemelisin.
Yok canim kesmez oyle olsaydı ben her gun içiyorum bazen 2 tane içiyorum keserdikızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Bende kahvaltı ile duruyorum, limonlu suyumu içiyorum şimdiSabah yedigimle duruyorum biraz sonra sade kahvemi içerim sizler neler yapıyorsunuz
Bende kesiyor canım, adet olmaya 3-5 gün kala bırakıyorum, adet dönemi boyunca da içmiyorum.kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Beni etkilemiyor ama her bünye bir degil.kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Afiyet ilsun canim
belki nescafe yüzünden oluyor bendeBilmiyorum ki canim bende icerim turk kahvesi hergun oyle bir etkisi olmadi bende
sanırım benim bünyede kesiliyor. kansızlığın da etkisi olabilirYok canim kesmez oyle olsaydı ben her gun içiyorum bazen 2 tane içiyorum keserdi
önümüzdeki ay bende öyle deneyeyim. bugün iki kere nokta kadar geldi sadece.Bende kesiyor canım, adet olmaya 3-5 gün kala bırakıyorum, adet dönemi boyunca da içmiyorum.
Geçen ay unuttum, adetim 1 gün sürdü maalesef.
sanırım öyle. benim dikkat etmem gerek demek.Beni etkilemiyor ama her bünye bir degil.
Yarın tartıl o zaman canımBen bu sabah tartilmayi unuttum sabah 6da kalktım tartilmak için hicbir sey atmamıştım agzima sonra çok acikinca unutmusum sallatalik yedim ve su içtim tartilmak yiyince aklima geldi
Yetiyordur muhtemelen yaptığıamin inşallah gitsin gitsin daaa
dün 15 matematik 30 Türkçe işaretlemiş çıkmış süre tabi artar
Artı olursan alamayız, peşinen söyleyeyimVeee karar verdim burdan ayrı olmuyor veremiyorum. Listede ekstra dikkat ediyordum. Ölçü yazacağım için kaşık hesabi yapiyordum. Ben cuma ya kadar şu aldığım 1 kilo yu verip listeye girmeye karar verdim. Annemler de dikkat edeceğim. Ocak ayında 57 kiloyu görmeyi hedeflediysem dikkat etmeliyim başka yolu yok.Handandandan listeye sabit girmeye çalışacağım. Yaşadım gördüm 9. Takim olmadan kilo verilmiyor öyle burda boş laflarla olmuyormus yok zayifliycam yok takima eksi girrecemmm pehhh
Pazartesi için gayet güzel.Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 80,1
Bugün: 79,7
Fark: 0, 4
Evet isterimPazartesi için gayet güzel.
Listeye girmek istiyorsan daha fazla katılım sağlamalısın canım
Daha fazla gelerek, takım ile kaynaşarakEvet isterimNasıl katılım saglamaliyim peki
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?