- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.561
Aslında gün içerisinde ara ara yazilanlari okuyorum ama konulara biraz yabancı kalıyorum. Bide menülerde de çok fazla alıntı yapamıyorum çünkü herkes benden çok daha iyi menulerle geliyor. Kendimi bu kadar istikrarlı kişilere karşı fikir verme vasfında göremedimDaha fazla gelerek, takım ile kaynaşarak
kız bende konulara yabancı kalıyorum. takip etmekte zorlanıyorum. bende senin gibi yeniyim. bazen kimle ne konuştuğumu unutuyorum. kim kaç yaşındaydı, abla mı demem lazım felanAslında gün içerisinde ara ara yazilanlari okuyorum ama konulara biraz yabancı kalıyorum. Bide menülerde de çok fazla alıntı yapamıyorum çünkü herkes benden çok daha iyi menulerle geliyor. Kendimi bu kadar istikrarlı kişilere karşı fikir verme vasfında göremedimkelin ilacı olsa kendi başına sürer misali Tüm arkadaşlarımızın maşallahı var, çok tecrübeli ve beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorlar Ben daha çömezim
Çok önceden almıştım tadını hep merak ettimAfiyet olsun canım
Kahveyi yanında başka bişey olmadan tüketsen kilo verimini hızlandırır.
Sen bi de paketli besin ile içiyorsun, %80 bitter olsaydı daha iyi olurdu
ayy sen onu yedin ya aklıma "eti gönlübol" geldi. efsane bişiÇok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptımsöz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki
Kiz kendine niye iskence ettin oyleayy sen onu yedin ya aklıma "eti gönlübol" geldi. efsane bişiofff.. şuan kendimi yerken hayal ettim....
tamam düşünmüyorum düşünmemeliyim
Canim menulerde hepimizin eksigi var.Aslında gün içerisinde ara ara yazilanlari okuyorum ama konulara biraz yabancı kalıyorum. Bide menülerde de çok fazla alıntı yapamıyorum çünkü herkes benden çok daha iyi menulerle geliyor. Kendimi bu kadar istikrarlı kişilere karşı fikir verme vasfında göremedimkelin ilacı olsa kendi başına sürer misali Tüm arkadaşlarımızın maşallahı var, çok tecrübeli ve beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorlar Ben daha çömezim
Tamam Canlar, katılacağım elimden geldiğince. Fikir veremesemde desteklerim sizinleCanim menulerde hepimizin eksigi var.
Ozellikle ben su anda kacamak yaparken kimsenin menusunu yorumlayasim gelmiyor.
Ama yapmalisin oyle oyle kaynasirsin takimla
Bugün artı olduğun için daha da dikkatli olman lazım canım.Çok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptımsöz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki
Kinoayı nasıl tüketiyorsun kuzumArkadaşlar ben kinioayı beslenme hayatıma yeni soktum. Ve nasıl güzel bir besinmis ben niye daha önce denemedim dedim. Ayıptır söylemesi haftasonu kabızlık sorunum vardı. Kinioa yi yedikten sonra daha tabağını bitirmeden tüm içim boşaldıBağırsakları çok iyi calistiriyormus zaten kinioa . Denemedi iseniz siz de deneyin
Beni istemiyorsunuz yani diye duygu sömürüsü yapayim diycemde aklıma eşim geldi. Hiç naz çekemez yaa azıcık burda eş rolü yapsak biraz bir birimize nazlamsakArtı olursan alamayız, peşinen söyleyeyim
Bene de chia var ama unutuyorum kullanmayi.Arkadaşlar ben kinioayı beslenme hayatıma yeni soktum. Ve nasıl güzel bir besinmis ben niye daha önce denemedim dedim. Ayıptır söylemesi haftasonu kabızlık sorunum vardı. Kinioa yi yedikten sonra daha tabağını bitirmeden tüm içim boşaldıBağırsakları çok iyi calistiriyormus zaten kinioa . Denemedi iseniz siz de deneyin
Chia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.Arkadaşlar ben kinioayı beslenme hayatıma yeni soktum. Ve nasıl güzel bir besinmis ben niye daha önce denemedim dedim. Ayıptır söylemesi haftasonu kabızlık sorunum vardı. Kinioa yi yedikten sonra daha tabağını bitirmeden tüm içim boşaldıBağırsakları çok iyi calistiriyormus zaten kinioa . Denemedi iseniz siz de deneyin
biberiye de etkili idi galibaevde civan perçemi vardı. onunda yeşil çayı karıştırdım. bir kaç gün içeceğim bakalım adet sökülecek mi.
birazdan eşimle pazara alışverişe çıkacağız :)
benim büyük oğlum da çok sever sarmayı.Ben yine sarma ici hazirladim sarip dipfirize aticam ins.
Yemek yiyip mutfagi toparlarsam 9 gibi sarmaya baslarsam 2 ya da 3 saatimi sarma basinda harcayagim. Kizlar cok sevmese hic ugrasmiycamda kendimde seviyorum
gecmis olsun canımBu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
Chia tok tutuyor benim bildiğimChia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
yok ben yine de yemiyeyim. ağzımın ayarı yokKiz kendine niye iskence ettin oyle
Cumaya guzel eksiyle gelirsen kucuk bir parca yersin belki o gunu dusun dahada hirslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?