Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha fazla gelerek, takım ile kaynaşarak
Aslında gün içerisinde ara ara yazilanlari okuyorum ama konulara biraz yabancı kalıyorum. Bide menülerde de çok fazla alıntı yapamıyorum çünkü herkes benden çok daha iyi menulerle geliyor. Kendimi bu kadar istikrarlı kişilere karşı fikir verme vasfında göremedim kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali Tüm arkadaşlarımızın maşallahı var, çok tecrübeli ve beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorlar Ben daha çömezim

kız bende konulara yabancı kalıyorum. takip etmekte zorlanıyorum. bende senin gibi yeniyim. bazen kimle ne konuştuğumu unutuyorum. kim kaç yaşındaydı, abla mı demem lazım felan yavaş yavaş adapte oluruz. menülere fikir verme olayında bende çok tecrübeli değilim ama insanları yüreklendirmeye çalışıyorum. bilmesem de katılmaya çalışıyorum. günlük hayattan konuşuyorum felan filan :)

Afiyet olsun canım
Kahveyi yanında başka bişey olmadan tüketsen kilo verimini hızlandırır.
Sen bi de paketli besin ile içiyorsun, %80 bitter olsaydı daha iyi olurdu
Çok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptım söz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki

ayy sen onu yedin ya aklıma "eti gönlübol" geldi. efsane bişi offf.. şuan kendimi yerken hayal ettim....
tamam düşünmüyorum düşünmemeliyim

ayy sen onu yedin ya aklıma "eti gönlübol" geldi. efsane bişi offf.. şuan kendimi yerken hayal ettim....
tamam düşünmüyorum düşünmemeliyim
Kiz kendine niye iskence ettin oyle

Cumaya guzel eksiyle gelirsen kucuk bir parca yersin belki o gunu dusun dahada hirslan

Canim menulerde hepimizin eksigi var.
Ozellikle ben su anda kacamak yaparken kimsenin menusunu yorumlayasim gelmiyor.
Ama yapmalisin oyle oyle kaynasirsin takimla

Canim menulerde hepimizin eksigi var.
Ozellikle ben su anda kacamak yaparken kimsenin menusunu yorumlayasim gelmiyor.
Ama yapmalisin oyle oyle kaynasirsin takimla
Tamam Canlar, katılacağım elimden geldiğince. Fikir veremesemde desteklerim sizinle

Bugün artı olduğun için daha da dikkatli olman lazım canım.
Bitter de en fazla 2 kare olur, o da hergün olmaz, Cuma eksi gelirsen Cuma kaçamağı olur

Arkadaşlar ben kinioayı beslenme hayatıma yeni soktum. Ve nasıl güzel bir besinmis ben niye daha önce denemedim dedim. Ayıptır söylemesi haftasonu kabızlık sorunum vardı. Kinioa yi yedikten sonra daha tabağını bitirmeden tüm içim boşaldı Bağırsakları çok iyi calistiriyormus zaten kinioa . Denemedi iseniz siz de deneyin

Kinoayı nasıl tüketiyorsun kuzum

Artı olursan alamayız, peşinen söyleyeyim
Beni istemiyorsunuz yani diye duygu sömürüsü yapayim diycemde aklıma eşim geldi. Hiç naz çekemez yaa azıcık burda eş rolü yapsak biraz bir birimize nazlamsak halbu ki ne çok severim naz yapmayi ahhhh ahhhh eminim eşi benzeri yok

Bene de chia var ama unutuyorum kullanmayi.

Bu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.

Chia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.

evde civan perçemi vardı. onunda yeşil çayı karıştırdım. bir kaç gün içeceğim bakalım adet sökülecek mi.
birazdan eşimle pazara alışverişe çıkacağız :)
biberiye de etkili idi galiba
Ben yine sarma ici hazirladim sarip dipfirize aticam ins.
Yemek yiyip mutfagi toparlarsam 9 gibi sarmaya baslarsam 2 ya da 3 saatimi sarma basinda harcayagim. Kizlar cok sevmese hic ugrasmiycamda kendimde seviyorum
benim büyük oğlum da çok sever sarmayı.
gecmis olsun canım
Chia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
Chia tok tutuyor benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…