- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.581
aktarın yakınlarından geçtiğimde hayıt otu ve biberiye alayım. biberiye hiç içmemiştim.biberiye de etkili idi galiba
Aslinda 94kaloriymis bugün bide artı çıktımayy sen onu yedin ya aklıma "eti gönlübol" geldi. efsane bişiofff.. şuan kendimi yerken hayal ettim....
tamam düşünmüyorum düşünmemeliyim
Dimi amaKiz kendine niye iskence ettin oyle
Cumaya guzel eksiyle gelirsen kucuk bir parca yersin belki o gunu dusun dahada hirslan
Bizde cok seviyoruz kızım ekmeksiz yerBen yine sarma ici hazirladim sarip dipfirize aticam ins.
Yemek yiyip mutfagi toparlarsam 9 gibi sarmaya baslarsam 2 ya da 3 saatimi sarma basinda harcayagim. Kizlar cok sevmese hic ugrasmiycamda kendimde seviyorum
Haklısın kaptanim ❤Bugün artı olduğun için daha da dikkatli olman lazım canım.
Bitter de en fazla 2 kare olur, o da hergün olmaz, Cuma eksi gelirsen Cuma kaçamağı olur
Onuda denerim bugün aslında wc çıkamadım +o yüzden olabilirArkadaşlar ben kinioayı beslenme hayatıma yeni soktum. Ve nasıl güzel bir besinmis ben niye daha önce denemedim dedim. Ayıptır söylemesi haftasonu kabızlık sorunum vardı. Kinioa yi yedikten sonra daha tabağını bitirmeden tüm içim boşaldıBağırsakları çok iyi calistiriyormus zaten kinioa . Denemedi iseniz siz de deneyin
Geçmiş olsun canım diştir büyük ihtimalle korkma dr ne diyor telefon açıp sorma imkanın varmi?Bu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
Chia ben kullandım bi ara tokluk hissi veriyorChia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
Bugün kısır yaptım. Pilav yada salata üzerinde de tüketilebilir. İnternette çok tarif varKinoayı nasıl tüketiyorsun kuzum
Chiayi merak ediyorum aslında ama jelimsi yapısıyla bana hitap etmiyor gibiBene de chia var ama unutuyorum kullanmayi.
menulerin gittikçe güzelleşiyor canım29 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM
06.30: 1 krep
3 yk domates biber sarımsak kavurması
2 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
15.00: 1 krep
1 porsiyon İzmir köfte
1 çay bardağı kinioa dan kısır ( 1 kase arttı)
Acı biber
19.20: 1 yk keçiboynuzu özü
5 fındık
1 sade maden suyu
2 lt su
her zamanki gibi tam irade29 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, yeşillik
17:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yogurt
Yeşil salata
2,5 lt su
29 haziran pazartesi
Kahvaltı 9.30
2 dilim tb ekmeğinden yagsiz tost
2 kk peynir
5 zeytin
Domates biber
Ara 14.00
Türk kahvesi ve 1 ince dilim kavun
Ara 15.00
Yarim dilim ekmekle musakka icin hazirladigim kiymali harctan yedim 1 kaşık
Aksam 18.00
2 kaşık yoğurt
Yağsız fırınlanmış bir kabak
6 kaşık musakka (kizartilmadan yapildi 2 kasik yag kullandim sadece) musakka kizartılıyomu ki
Her zaman ki gibi29 Haziran Pazartesi
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, yeşillik
3 yk yogurt
Yeşil salata
2,5 lt su
Ayy gerçekten mimenulerin gittikçe güzelleşiyor canım
her zamanki gibi tam irade
Canım krepler beyaz undanmi?yoksa tam tahilli un veya yulaf kepeğindenmi?29 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM
06.30: 1 krep
3 yk domates biber sarımsak kavurması
2 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
15.00: 1 krep
1 porsiyon İzmir köfte
1 çay bardağı kinioa dan kısır ( 1 kase arttı)
Acı biber
19.20: 1 yk keçiboynuzu özü
5 fındık
1 sade maden suyu
2 lt su
Afiyet olsun canım29 haziran pazartesi
Kahvaltı 9.30
2 dilim tb ekmeğinden yagsiz tost
2 kk peynir
5 zeytin
Domates biber
Ara 14.00
Türk kahvesi ve 1 ince dilim kavun
Ara 15.00
Yarim dilim ekmekle musakka icin hazirladigim kiymali harctan yedim 1 kaşık
Aksam 18.00
2 kaşık yoğurt
Yağsız fırınlanmış bir kabak
6 kaşık musakka (kizartilmadan yapildi 2 kasik yag kullandim sadece)
Iradeye gel29 Haziran Pazartesi
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, yeşillik
3 yk yogurt
Yeşil salata
2,5 lt su
gecmis olsun canim kuzuna.Bu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
hep o agzimizin ayarsizligindan buralardayiz isteyok ben yine de yemiyeyim. ağzımın ayarı yok
sagolasin canimBizde cok seviyoruz kızım ekmeksiz yer
Bulgur pirinç karışık yapıyorum içini
Kışlık 5kilo aldım yetermi diye düşünüyorum
Şimdiden kolay gelsin
Posetle hiç sardinmi nette gördüm çabuk sarılıyor ben denemedim
Gayet güzel afiyet olsunPazartesi menüm
10:20
Bi haslanmis yumurta peynir 5zeytin bi domates salatalık 1dilim tb ekmeği yeşil çay
16:00
Bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi
Nestle nesfit tam tahilli gevrek (94kalori)
19:00 Bi tabak taze fasulye bol salata bir bardak ayran
21:30 sade soda
Spor 30dk yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sırt hareketi
20sn plank
Su 2.5lt
artik ne olursa bakalimuvv totoşu dikleştireceksin deseneee
Yineeeeee miii tam kırbaca alıştım derken buda nerden çıktıhemen bi bakayim bende
oy yavrumAynen ya büyük oğlum odasına koşup seni nekadar özledim biliyormusun dedi
gecmis olsun canimBu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
Sana Zaten masallahDream00 tatlım dedigin videoyu izledim engin kirbaca cok benziyor onu yaptiktan sonra bana artık hepsi kilay geliyor
bana diyetisyen yogurt ile vermişti. Hemen yersen, jelleşmeden yeniliyor. Yoksa bende yiyemezdimChiayi merak ediyorum aslında ama jelimsi yapısıyla bana hitap etmiyor gibi
Ekmek yemeyeli 3 ay oldu galiba. Ekmeksiz de yaşanıyormuş. Beyinde bitirmek lazımCanım krepler beyaz undanmi?yoksa tam tahilli un veya yulaf kepeğindenmi?
Onlar hariç güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Iradeye gelsıfır ekmek
Afiyet olsun canım ❤
mr a buhun gittim cnm
Bakalim ne varmis, ortepediden randevu almam lazim tekrardan
Aslinda eklemleri guclendiren takviyelerden alsam iyi olur
Sinavinada bisey kalmamis, Allah kolaylik versin insallah
Kararli olursan annenin yaninda da verebilirsin
sizin cocuklar görür belki o zamanlari
kv cocukla ilgilenmiyormu cnm
Sende hergun bi isini hallet
bahce ekerken ne gubresi kullaniyorsunuz cnm
yeterli, duzenli kilo verdigin zaman
utancak bisey yok tatlicimzaman zaman hepimiz yanlış yaziyoruz
yine nazli sokaktan iceri girmiyorbu kadar nereye gidiyon kizzz :)))
sen kurbanmi oldun
basiniz sagolsun cnm
İnşallah digerleri atlatir
offf cok gecmis olsun cnm yaaa
Gercekten Allah korumus
Sende hazır evdeyken bu gunlerin kiymetini bil, depresyonla vakit harcama
tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli bence
Ekim yazmamis daha
Bende fena degilim cnm :) bugun insallah saglikli beslenmeye basladim
Beyaz undan yapmıştım, ama tam buğday unundan yapacağım bundan sonra. Dün hiç aklıma diğer undan yapmak gelmedibana diyetisyen yogurt ile vermişti. Hemen yersen, jelleşmeden yeniliyor. Yoksa bende yiyemezdim
Ekmek yemeyeli 3 ay oldu galiba. Ekmeksiz de yaşanıyormuş. Beyinde bitirmek lazım
Pazartesi menüm
10:20
Bi haslanmis yumurta peynir 5zeytin bi domates salatalık 1dilim tb ekmeği yeşil çay
16:00
Bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi
Nestle nesfit tam tahilli gevrek (94kalori)
19:00 Bi tabak taze fasulye bol salata bir bardak ayran
21:30 sade soda
Spor 30dk yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sırt hareketi
20sn plank
Su 2.5lt
Çok güzel bir menüyü spor ile taclandirmissin Canım
Spor çekirdeği affettirir bencepzt menüm
kahvaltı 9.00 peynir 3 zeytin.1 dilim ekmek.domates .1 tatlı ks bal
ara 2 erik
öğle.14.00 1 kepçe domates çorbası
1 dilim ekmek
3 ksk patlıcan yemeği.
ara 3 ksk yoğurt 12 kiraz tarcın.2 ceviz
şeyyy 1 çay bardağı çekirdek
aksm ..20.00 . 3 ksk yulaf ezmesi
4 ksk yoğurt 1 ceviz 12 kiraz tarcın karışımı
su 2.5 lt
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş×3=180 puan
U UcanSupurge
Burda 1 abla var o da benimkız bende konulara yabancı kalıyorum. takip etmekte zorlanıyorum. bende senin gibi yeniyim. bazen kimle ne konuştuğumu unutuyorum. kim kaç yaşındaydı, abla mı demem lazım felanyavaş yavaş adapte oluruz. menülere fikir verme olayında bende çok tecrübeli değilim ama insanları yüreklendirmeye çalışıyorum. bilmesem de katılmaya çalışıyorum. günlük hayattan konuşuyorum felan filan :)
Bitterde hergün yenmezÇok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptımsöz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki
İnşallah düzelir hallolur canım üzme kendinibabamla tartıştık kuzum hiç beklemediğim birşeyle beni suçlar gibi davrandı, zaten bu konu kafamı kurcalıyordu acaba mı diye gerçekleşmesi çok düşürdü beni
İnşallah güzel olur ablam Hayırlısı olsungünaydınnnn 9. takım güzelleri
hepinize çooook teşekkürler oğlanın sınavı için başarşükür sınav bitti şimdi 1 ay sonrası sonuçları bekliycez , oğlanın sınavı ilk gün iyi dedi 2. gün neredeyse 1.5 saat sınavdan erken çıktı yapabildiğim kadarını yaptım gerisine ellemedim dedi
dün beynim patlayacak gibiydi ağrıdan şükür bu gün sağlam sağlıklı uyandım
Çok sevindim canımCanımsın
Enerjim yoktu gerçekten, gerçi hala yok ama "artık bı yerden toplamam lazım kendimi" dedim
Uyma sen onaYineeeeee miii tam kırbaca alıştım derken buda nerden çıktıhemen bi bakayim bende
Niran da böyle bir şeyden bahsetmişti diyecektim kendi yazmış zatenkızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Kıyamam canım daha toparlanamadı mıBu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
Uymuş bileDream00 tatlım dedigin videoyu izledim engin kirbaca cok benziyor onu yaptiktan sonra bana artık hepsi kilay geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?