- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.601
hahaha bunu öğrendiğim iyi olduBurda 1 abla var o da benimistersen ekimede diyebilin :)))
Bugun diledigim gibi yiyip yarindan itibaren sıkı yönetime giriyorumgazam mübarek olsun
mr a buhun gittim cnm
Bakalim ne varmis, ortepediden randevu almam lazim tekrardan
Aslinda eklemleri guclendiren takviyelerden alsam iyi olur
Sinavinada bisey kalmamis, Allah kolaylik versin insallah
Kararli olursan annenin yaninda da verebilirsin
sizin cocuklar görür belki o zamanlari
kv cocukla ilgilenmiyormu cnm
Sende hergun bi isini hallet
bahce ekerken ne gubresi kullaniyorsunuz cnm
yeterli, duzenli kilo verdigin zaman
utancak bisey yok tatlicimzaman zaman hepimiz yanlış yaziyoruz
yine nazli sokaktan iceri girmiyorbu kadar nereye gidiyon kizzz :)))
sen kurbanmi oldun
basiniz sagolsun cnm
İnşallah digerleri atlatir
offf cok gecmis olsun cnm yaaa
Gercekten Allah korumus
Sende hazır evdeyken bu gunlerin kiymetini bil, depresyonla vakit harcama
tatlim bu zamanda diz ustunde yer silmekmi olur :)) vileda dediginiz seyi bende sevmiyorum, mop daha kullanisli bence
Ekim yazmamis daha
Bende fena degilim cnm :) bugun insallah saglikli beslenmeye basladim
kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok severBen yine sarma ici hazirladim sarip dipfirize aticam ins.
Yemek yiyip mutfagi toparlarsam 9 gibi sarmaya baslarsam 2 ya da 3 saatimi sarma basinda harcayagim. Kizlar cok sevmese hic ugrasmiycamda kendimde seviyorum
Bu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
Ve ilkokul 4lerde de artık bilişim dersi olacak ve ortaokuldaki ders sayısı da artıyor inşallah çok mutluyum artık ders sayım az olduğu için norm fazlası olmayacağım sürekli okul değiştirmek zorunda kalmayacağım inşallah
Eki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
ben hic kullanmadim canim.Eki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok sever
kesinlikle kafam ruhum arınıyor resmen akşamın 6 buçuğun da yemek yiyecekken oturdum , oğlanın beyaz spor ayakkabılarını bile köpürte köpürte yıkadım bana bir rahatlama geldi :))kolay gelsin abla sende iyi bak.
İs yapmak insana farkli bir enerji veriyor bos durmak anca kafa yorgunlugu.
Kalktim 2 cam sildim bide muzik actim kendime geldim azicik
gel daha sik gel buraya canim. Ben bile cumadan beri saldim hemen kendimi. İpin ucunu hemen yakala canim
İzne gidipte eksi olarak gelen duyamayacagiz sanirimama ben senden baya umutluydum gerci hala istesen sen eksi eksi gelirsin listeye.
Karar verdinmi listeye girecekmisin
Saat geç oldu şimdi ama yarın sorma fırsatın olursa sevinirim CanımHadi bakalm insallah ama sen hep yiyorsn arti gelmiyorsun fazla
Ne dedi dr abla sonuclar ciktimi
Benim kesmiyor gunde 2 fincan iciyorm ama 1i genelde kafeinsiz oluyor cocuktan dolayı. Ama bu ay benmkide 10gune yakin geciktiseyahat stress vs etkiledi ama
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok sever
Kiyamam yavrum ya insallah iyi olur gecer canim. Dişler bazen mahvediyor kehribar kolye alsana bize sanki az da olsa iyi geldi ozellikle salyamiz azaldi. Bide diş jeli kullaniyorm ben oda iyi geliyor bu sabah aglayarak uyandi m3me istemiyor gozler kapali ama nask bagrip agluyor cani yaniyor direk dis jeli surdm bi 2-3 dkya sakinledi
Cok sevindm cnm hayirlisi olsun hakkinda
Ablam kullaniyordu cnm ama hic detayli sormadim bence 2 cizgi varsa tamamdir istersen sorabillrm
adaçayı içip maydonozu daha fazla yiyince de iş görüyor gülüm haberin olsunevde civan perçemi vardı. onunda yeşil çayı karıştırdım. bir kaç gün içeceğim bakalım adet sökülecek mi.
birazdan eşimle pazara alışverişe çıkacağız :)
hem ateş hem kusma hem ishal ayy çok geçmiş olsun gülüm kuzum perişan olmuş içebilirse bol bol limonata yap içir gülüm hem su kaybını dengeler hem de ateşten hararetini alır ,inşallah bu geceniz daha rahat geçer ateşi çıkmaz kuzumunBu saatte ancaaa yemek yiyebildim. Bebeğimin düşmeyen bir ateş-i var dün akşamdan beri. Hastaneye götürdük serum takacaklardi damar yolu bulamadilar. Zorla biraz kan alabildiler. Fitil yapildi yine düşmedi, ağrı kesici verildi sonra düştü biraz. Kanlar temiz çıktı. Üst dişleri geliyor galiba. Aslinda Diş olduğunu düşünüyordum ama hem kusma hem ishal olunca korktum. 3 gecedir aşıri uykusuzum ve yorgunum.
yok gülüm onun öyle etkisi yok sen yine de kararın da kullan zayıflamaya protein ve faydalı yağ bakımından zengin olduğu için faydası varChia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
helal sana harikasın kızbana diyetisyen yogurt ile vermişti. Hemen yersen, jelleşmeden yeniliyor. Yoksa bende yiyemezdim
Ekmek yemeyeli 3 ay oldu galiba. Ekmeksiz de yaşanıyormuş. Beyinde bitirmek lazım
senin için çok güzel gülüm hadi gözün aydınVe ilkokul 4lerde de artık bilişim dersi olacak ve ortaokuldaki ders sayısı da artıyor inşallah çok mutluyum artık ders sayım az olduğu için norm fazlası olmayacağım sürekli okul değiştirmek zorunda kalmayacağım inşallah
bu ne ola ki aceppp, gebelik testi gibi dedim ,netten baktım öğrendim hiç böyle testler olduğunu bile bilmiyordum sayende öğrendimEki Görüntüle 2656062
Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canımbu ne ola ki aceppp, gebelik testi gibi dedim ,netten baktım öğrendim hiç böyle testler olduğunu bile bilmiyordum sayende öğrendim
amin gülüm isteyen kimseyi muhtaç etmesin , hayırlısıyla sana da zamanı gelince nasip eder rabbim inşallah , herkesi farklı sınıyor hala şükredip şükretmediğimize , yaradan kendine tam teslimiyetle güvenip güvenmediğimizi sınıyorRabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
Rabbim hayirlisindan nasip etsin ins canim.Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
Kabuklu ceviz iyi oluyor da cok sicriyir gercektenn afiyetle yiyin ins abla.son 1.5 saattir ceviz kırıp ayıkladım epi topu 2.5 çorba kasesi kadar içi çıktı olsun el kaslarım çalıştı, maksat ortalıktan bir şeyler daha kalksın azalsın ,kabuklu ceviz bile gözüme batıyormutfağın her yanına uçtu kabuklar yarın güzelce temizlerim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?