Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun diledigim gibi yiyip yarindan itibaren sıkı yönetime giriyorum gazam mübarek olsun

Hadi bakalm insallah ama sen hep yiyorsn arti gelmiyorsun fazla

Ne dedi dr abla sonuclar ciktimi

kızlar bir şey soracağım. kahve Regl i kesiyor mu acaba. 9 hazirandan beri her gün bir kupa içiyorum. ve reglim bir hafta gecikti. test yaptım hamilelikte yok. normalde bende kansızlıkta var.

Benim kesmiyor gunde 2 fincan iciyorm ama 1i genelde kafeinsiz oluyor cocuktan dolayı. Ama bu ay benmkide 10gune yakin gecikti seyahat stress vs etkiledi ama

Ben yine sarma ici hazirladim sarip dipfirize aticam ins.
Yemek yiyip mutfagi toparlarsam 9 gibi sarmaya baslarsam 2 ya da 3 saatimi sarma basinda harcayagim. Kizlar cok sevmese hic ugrasmiycamda kendimde seviyorum
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok sever

Kiyamam yavrum ya insallah iyi olur gecer canim. Dişler bazen mahvediyor kehribar kolye alsana bize sanki az da olsa iyi geldi ozellikle salyamiz azaldi. Bide diş jeli kullaniyorm ben oda iyi geliyor bu sabah aglayarak uyandi m3me istemiyor gozler kapali ama nask bagrip agluyor cani yaniyor direk dis jeli surdm bi 2-3 dkya sakinledi

Cok sevindm cnm hayirlisi olsun hakkinda

Eki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır

Ablam kullaniyordu cnm ama hic detayli sormadim bence 2 cizgi varsa tamamdir istersen sorabillrm

Eki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
ben hic kullanmadim canim.
Fit mutlu anne kullaniyordu bi ara belki o bilgi verir
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok sever

Benim de esim cok aramaz . etliyi azda olsa yer ama yalanciyi olsa hos olmaaa hos hesabi.ama lahana sarmasina bayilir oda. Herkes farkli iste.
Buzluk kurtarici oluyor yemek yokken cikart pisir hazir . lahana dolma hepsi konuyor

kesinlikle kafam ruhum arınıyor resmen akşamın 6 buçuğun da yemek yiyecekken oturdum , oğlanın beyaz spor ayakkabılarını bile köpürte köpürte yıkadım bana bir rahatlama geldi :))
sen daha iyisini yapmışsın müzikle beraber iş yapmak her zaman daha çok enerji veriyor

Saat geç oldu şimdi ama yarın sorma fırsatın olursa sevinirim Canım

evde civan perçemi vardı. onunda yeşil çayı karıştırdım. bir kaç gün içeceğim bakalım adet sökülecek mi.
birazdan eşimle pazara alışverişe çıkacağız :)
adaçayı içip maydonozu daha fazla yiyince de iş görüyor gülüm haberin olsun

hem ateş hem kusma hem ishal ayy çok geçmiş olsun gülüm kuzum perişan olmuş içebilirse bol bol limonata yap içir gülüm hem su kaybını dengeler hem de ateşten hararetini alır ,inşallah bu geceniz daha rahat geçer ateşi çıkmaz kuzumun

senin için çok güzel gülüm hadi gözün aydın
çocuklara bu kadar çok şeyi aynı anda vermeye çalışmak doğru mu ben o kısmın da biraz düşünenlerdenim sanırım

bu ne ola ki aceppp, gebelik testi gibi dedim ,netten baktım öğrendim hiç böyle testler olduğunu bile bilmiyordum sayende öğrendim
Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım 7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor

son 1.5 saattir ceviz kırıp ayıkladım epi topu 2.5 çorba kasesi kadar içi çıktı olsun el kaslarım çalıştı, maksat ortalıktan bir şeyler daha kalksın azalsın ,kabuklu ceviz bile gözüme batıyor mutfağın her yanına uçtu kabuklar yarın güzelce temizlerim artık :)

Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım 7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
amin gülüm isteyen kimseyi muhtaç etmesin , hayırlısıyla sana da zamanı gelince nasip eder rabbim inşallah , herkesi farklı sınıyor hala şükredip şükretmediğimize , yaradan kendine tam teslimiyetle güvenip güvenmediğimizi sınıyor

Rabbim hayirlisindan nasip etsin ins canim.
Mutlaka vakti vardir inss bu test yymurtlama oldugunun gostergesidir ve bebis haberiniz aliriz

Kabuklu ceviz iyi oluyor da cok sicriyir gercektenn afiyetle yiyin ins abla.
Yarin icin kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…