Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*** 9. Takım 259. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (98/96,7/ 1,3/%1,33)
Hoppidicik (84,1) İzinli
Mursh: (83,7/83,7/0,0/%0,00)
Nagieymen (66,1/66,1/0,0/%0,00)
Doksanaltmısdoksan(68/65,9 /2,1/%1,54)
graphicdesigner (61,5/63 /-1,5/%-2,44)
Nora (69,7/69,3/0,4/%0,57)
Yirmi (86,4/85,7/0,7/%0,81) yeni üye hedefi 65

9.Takım Toplam % 0,23

Son düzenleme:

oleyyyyyyyyyyy 1. olmuşum

fadime02'yi de tebrik ediyorum ve yirmiyi :)

Son düzenleme:

doksanaltmışdoksan tebrik ediyorum.bu hafta da birinci oldun. fadime seni de tebrik ederim. diyetisyenin faydasını görmeye başlamışsın .

Öğle yemeğim

16:00

beyaz peynirli salata

Eki Görüntüle 434651

allah beeee..ne hoş bir salata böyle. doksanaltmışdoksan'cım bu gün tartılma günüdiye ben salıverdim.korneti mideye indirdim bile.ama sen bu gün dahi devam ediyosun diyete

valla o kdr uğraşa kıyamam tatlı yemek için tşrürker

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 10 kiraz + 2 yeşil erik

ARA: 1 tabak beyaz peynirli salata

AKŞAM: 1 tabak domatesli biberli tavuk (göğüs eti) + 2 kuru hurma

günlük 1.5 litre su

SPOR: 10 DAKİKA

Kızlar günaydın

Herkese mutlu bır haft sonu dılıyorum

Dün lıstelerı hazırlayamamıstım birazdan yayınlıycam.906090 cnm tebrık edıyorum senı belkı genel bıreyselde bıle dereceye gırmıs olabılırsın super gıdıyor kılolar maşallah

Allahım ya bugun bıtsın artık bende rahat rahat uyuyayım dınleneyım kendımı acayıp yorgun hıssedıyorum kendımı . Dun ferıhayı ızledım aksam ızlerken uyuya kalmısım sonunu hayal meyl hatırlıyorum işlerimi bitireyım onun sonuna bakıcam sımdı...

***9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler ***

1 Doksanaltmısdoksan 1,54
2 Fadime02: 1,33
3 Yirmi 0,81
4 Nora 0,57
5 Hoppidicik 0,00
6 Mursh: 0,00
7 Nagieymen 0,00
8 graphicdesigner -2,44

Cuma zayıflama yarısmasında 7. olmuşuz kızlar Bireyselde bızım takımdan gıren olmamıs malesef bılgınızeee !

Haftanın En Çalışkan Üyesi : doksan altmış doksan
Haftanın En Sporcu Üyesi : fadime
Haftanın En Tembel Üyesi : Grafikerrr

Haftanın En Çalışkan Üyesi : doksan altmış doksan
Haftanın En Sporcu Üyesi : fadime
Haftanın En Tembel Üyesi : Grafikerrr

fadime ve doksanltmışdoksan tebrik ediyorum sizi. graphic, canım canım sen de üzülme.bu senin için motivasyon olsun.sık sık buraya uğrayıp birbirimizi şevklendirrmemiz gerek

günaydınlar hekese, ben sabah yürüyüşümü yaptım geldim. 50 dk yürüyüş 15 dkspor aletlerinde çalışma.
sabah sporunun kilo vermeye faydası olmuyor diyorllar.sizin bilginiz var mı arkadaşlar? ben genelde sabahları çıkabiliyorum yürüyüşe. eşim ve oğlum uyurken rahat rahat yürüyebiliyorum.

Sabah 65.9 kg çıktım. Herhangi bir iniş yok, yarın 100-200 gram iniş bekliyorum inşallah :)

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 orta boy yağsız sütlü cappucino

AKŞAM (18:00 gibi) : keçi peynirli salata (marul, roka, kurutulmuş domates, keçi peyniri) dışarıda yedim sanırım peynir bayağı yağlıydı ama napalım artık, zaten tüm gün birşey yemedim

2 Saat sonra 5 erik + 4 kiraz

Toplam 2 litre sıvı aldım

SPOR: 40 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…