- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.621
Muzik gercekten iyi geldi ablam.kesinlikle kafam ruhum arınıyor resmen akşamın 6 buçuğun da yemek yiyecekken oturdum , oğlanın beyaz spor ayakkabılarını bile köpürte köpürte yıkadım bana bir rahatlama geldi :))
sen daha iyisini yapmışsın müzikle beraber iş yapmak her zaman daha çok enerji veriyor
Ben günde bı sefer yapiordum kafa karışıklığı olmasın diye şu an gözüken çatlamış gibi ama yarın yine koyu olanı yaptığın saatte testi kurallara uygun yenilemeni öneririm kesinlikle pik yapmış rasgelsin insAllahEki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
Teşekkür ederim abla İnan çocuklar bizden daha çok öğrenmeye açıklar yaşlarına ve gelişim düzeylerine göre içerik hazırlandığı için inşallah çabuk adapte olacaklar ben lisede bilgisayar bölümü okudum ortaokulda bilgisayar dersimiz vardı ama İngilizce öğretmenimiz girerdi senede birkaç kere bilgisayar açtığımızı hatırlıyorum lisede ise müfredata göre ders işliyordu öğretmen biz daha doğru düzgün bilgisayar kullanmayı bilmezken programlama dersleri öğretirdi tabi o zamanlar evlerde de bilgisayar nadir bulunurdu çok geç kalmış hissederdim kendimi şimdiki nesil çok şanslısenin için çok güzel gülüm hadi gözün aydın
çocuklara bu kadar çok şeyi aynı anda vermeye çalışmak doğru mu ben o kısmın da biraz düşünenlerdenim sanırım
Makinaya neden atmıyorsun canım, elde daha mı iyi oluyoroğlanın beyaz spor ayakkabılarını bile köpürte köpürte yıkadım bana bir rahatlama geldi :))
Çok iyi olur senin için canım, hatta bütün okullarda ilk etapta açık olacağı için istediğin okulu tercih eder, rahat edersin İnşallahVe ilkokul 4lerde de artık bilişim dersi olacak ve ortaokuldaki ders sayısı da artıyor inşallah çok mutluyum artık ders sayım az olduğu için norm fazlası olmayacağım sürekli okul değiştirmek zorunda kalmayacağım inşallah
Günaydın . Yürüyüş gibisi yok gerçektenGünaydın kızlarrr 3te uykum kaçtı 5te yürüyüşe çıktım. Kafama taktığım alnımda sivilce çıkartan bi meselem vardı yol tenhaydı içimdekileri konuşa konuşa birazda saydıra saydıra yürüdümyürüyüş çok iyi geldi. Bugün başladım gene diyete gazamız mübarek oldun
Hepimiz geldiğimizde yabancıydık konuşulanlara, bir bir yerinden sohbete, yabancılık hissetmeAslında gün içerisinde ara ara yazilanlari okuyorum ama konulara biraz yabancı kalıyorum. Bide menülerde de çok fazla alıntı yapamıyorum çünkü herkes benden çok daha iyi menulerle geliyor. Kendimi bu kadar istikrarlı kişilere karşı fikir verme vasfında göremedimkelin ilacı olsa kendi başına sürer misali Tüm arkadaşlarımızın maşallahı var, çok tecrübeli ve beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorlar Ben daha çömezim
Yavaş yavaş adapte olursunuz canım.kız bende konulara yabancı kalıyorum. takip etmekte zorlanıyorum. bende senin gibi yeniyim. bazen kimle ne konuştuğumu unutuyorum. kim kaç yaşındaydı, abla mı demem lazım felanyavaş yavaş adapte oluruz. menülere fikir verme olayında bende çok tecrübeli değilim ama insanları yüreklendirmeye çalışıyorum. bilmesem de katılmaya çalışıyorum. günlük hayattan konuşuyorum felan filan :)
HımmmÇok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptımsöz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki
Eşinle ayrı ayrı mı yiyorsunuzAksam yemegimi yiyeceğim birazdan
Eşimde 1saate gelir onunda yemegini verip mutfağı toplayip gelirim
Günaydın canımGünaydın . Yürüyüş gibisi yok gerçekten
Kıyamam sana ben ya, istemez miyiz seni...Beni istemiyorsunuz yani diye duygu sömürüsü yapayim diycemde aklıma eşim geldi. Hiç naz çekemez yaa azıcık burda eş rolü yapsak biraz bir birimize nazlamsakhalbu ki ne çok severim naz yapmayi ahhhh ahhhh eminim eşi benzeri yok
Karşı komşum chia ile zayıfladı, nereye giderse gitsin yanında götürdü, "çok değil 1 yk chiayı 2 yk yoğurt ile karıştırıp anında yiyorum, midede şişiyor, yemek yiyemiyordum" diyordu, bende aldım ama hiç denemedimChia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
Evet canım ben kullandim boyke ikisi de kirmizi çift çizgi olacakEki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
Yok. Çocuklar okula 8 de gittiği için, onları yollayıp öyle cikiyoruz yürüyüşe. Ama vücut alışmış erken kalkmaya.Günaydın canım
Muhteşemsin, başladın mı yürüyüşe
Oh icindekileri atmissin yuruyuste yapmissin daha ne olsunn.Günaydın kızlarrr 3te uykum kaçtı 5te yürüyüşe çıktım. Kafama taktığım alnımda sivilce çıkartan bi meselem vardı yol tenhaydı içimdekileri konuşa konuşa birazda saydıra saydıra yürüdümyürüyüş çok iyi geldi. Bugün başladım gene diyete gazamız mübarek oldun
gecmis olsun tatlim, üstünüzden buyuk bi yük kalktigünaydınnnn 9. takım güzelleri
hepinize çooook teşekkürler oğlanın sınavı için başarşükür sınav bitti şimdi 1 ay sonrası sonuçları bekliycez , oğlanın sınavı ilk gün iyi dedi 2. gün neredeyse 1.5 saat sınavdan erken çıktı yapabildiğim kadarını yaptım gerisine ellemedim dedi
dün beynim patlayacak gibiydi ağrıdan şükür bu gün sağlam sağlıklı uyandım
benimki normal elde sikmali cnmDediğiniz mopları araştıracağım canım, inşallah kullanabilirim.
yok kuzum arsmadim daha, bugun ararimortapediye de hemen randevu aldın mı mefkuşum , bu gün başka bölüm de iş az olurda çok yorulmazsın inşallah
senin adina sevindim cnm, gözün aydinVe ilkokul 4lerde de artık bilişim dersi olacak ve ortaokuldaki ders sayısı da artıyor inşallah çok mutluyum artık ders sayım az olduğu için norm fazlası olmayacağım sürekli okul değiştirmek zorunda kalmayacağım inşallah
orda sonuc soylemiyolar cnm ortepediye gitmem lazimNe dedi dr abla sonuclar ciktimi
Vakti saati gelince Allah nasip edecektir cnmRabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?