Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Muzik gercekten iyi geldi ablam.

Ohh oyle kopurup kirler gittikce rahatlamissindir ins sende.

Eki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
Ben günde bı sefer yapiordum kafa karışıklığı olmasın diye şu an gözüken çatlamış gibi ama yarın yine koyu olanı yaptığın saatte testi kurallara uygun yenilemeni öneririm kesinlikle pik yapmış rasgelsin insAllah

senin için çok güzel gülüm hadi gözün aydın
çocuklara bu kadar çok şeyi aynı anda vermeye çalışmak doğru mu ben o kısmın da biraz düşünenlerdenim sanırım
Teşekkür ederim abla İnan çocuklar bizden daha çok öğrenmeye açıklar yaşlarına ve gelişim düzeylerine göre içerik hazırlandığı için inşallah çabuk adapte olacaklar ben lisede bilgisayar bölümü okudum ortaokulda bilgisayar dersimiz vardı ama İngilizce öğretmenimiz girerdi senede birkaç kere bilgisayar açtığımızı hatırlıyorum lisede ise müfredata göre ders işliyordu öğretmen biz daha doğru düzgün bilgisayar kullanmayı bilmezken programlama dersleri öğretirdi tabi o zamanlar evlerde de bilgisayar nadir bulunurdu çok geç kalmış hissederdim kendimi şimdiki nesil çok şanslı

Çok iyi olur senin için canım, hatta bütün okullarda ilk etapta açık olacağı için istediğin okulu tercih eder, rahat edersin İnşallah

Günaydın . Yürüyüş gibisi yok gerçekten

Hepimiz geldiğimizde yabancıydık konuşulanlara, bir bir yerinden sohbete, yabancılık hissetme
Menülere yorum yapmak mecburi zaten canım, menüleri inceleye inceleye kendindeki hataları görüp daha doğru beslenmeye başlayacaksın, bu nedenle menü yorumlamadan başlayabilirsin.

Yavaş yavaş adapte olursunuz canım.
İstediğin herkese abla diyebilirsin candan ve kardeş gibi üyelerimiz var, kimse bana neden anla dedin demez inan

Çok önceden almıştım tadını hep merak ettim
Gene yanlış yaptım söz kaptanim bi daha olmaz sayende öğreniyorum
Evde %85 bitter çikolata vardı hâlbuki
Hımmm
Senin ev bayağı kaçamak besinlerle dolu demekki
Eve bunları almamak diyetin önemli bir adımı canım

Aksam yemegimi yiyeceğim birazdan
Eşimde 1saate gelir onunda yemegini verip mutfağı toplayip gelirim
Eşinle ayrı ayrı mı yiyorsunuz
Eger öyleyse daha erken bir saatte yersen kilo verimine katkısı olur canım.
En geç 17-18 arası gibi mesela

Kıyamam sana ben ya, istemez miyiz seni...
Mevlana misali "gel ne olursan ol gel"
Artı da olsan kabulümüzsün
Nazlayan kocalar bize denk gelmedi galiba, çok güçlü gözüken kadınları kim nazlar ki

Chia da da ayni etki olur mu acaba bi deneyeyim bakalim.
Karşı komşum chia ile zayıfladı, nereye giderse gitsin yanında götürdü, "çok değil 1 yk chiayı 2 yk yoğurt ile karıştırıp anında yiyorum, midede şişiyor, yemek yiyemiyordum" diyordu, bende aldım ama hiç denemedim

Oh icindekileri atmissin yuruyuste yapmissin daha ne olsunn.

gecmis olsun tatlim, üstünüzden buyuk bi yük kalkti
Insallah gönlüne göre bi yer olur
Dediğiniz mopları araştıracağım canım, inşallah kullanabilirim.
benimki normal elde sikmali cnm
Belki digerleri daha pratiktir
ortapediye de hemen randevu aldın mı mefkuşum , bu gün başka bölüm de iş az olurda çok yorulmazsın inşallah
yok kuzum arsmadim daha, bugun ararim
senin adina sevindim cnm, gözün aydin
Ne dedi dr abla sonuclar ciktimi
orda sonuc soylemiyolar cnm ortepediye gitmem lazim
Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım 7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
Vakti saati gelince Allah nasip edecektir cnm
Bizim takimda ugurludur baya bi bebegimiz oldu burda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…