- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.641
1 hafta yani . abla sen maaslami calisiyon yoksa gittigin gunlerin parasinimi aliyorsun.Gunaydinnnnnn
Daha ne yatiyonuz, kalkin dicektimki... Millet sporunu bile yapmis
Bende işe gittim geldimbu hafta iş yokmus, saliya kadar evdeyim
Hosbuldum canım. İlk kez anne evinde bu kadar rahatsızdım bebeler buyuyunr kadar yatılı uzun sureli gezme yok bize bundan eminım.Hoş geldin canım
Dönmekle çok iyi etmişsin geçen memlekete gittik çok kalmadık gece uyumadı zombi oldu bizimki sana çok hak verdim
Günaydın canımözlemişim enerjini kaç gündür giriyorum takıma sen yoksun gözüm seni aradı durdu
Bin kere maşallah
İyi en azından MR işi hallolmuş abla sonuçlarında da inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz galiba ben de çok zorlanacağım işe dönüşte Allah kolaylık versin
Hosbuldum canım aynen oyle vallahi ben hem yardım edemiyorum hemde sinir hastası kıvamına geliyorum bırde babam biraz hassas o kırılacak bu dökülecek modunda en iyisi dedim kendi evimizde kırılsın dokulsunhosgeldin canim evine. Coxuklarla bizim ise yardim olayi yalan canim anca zararimiz var. Cocuklarda evlerini ozlemistir.
Bende iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyoruz iste
gunaydin canim.
O azimli ven degilim
tebrijler canim
gunaydin abla.
Mr cekilimis en azindan ins sonuclar guzel cikacak.
Kolay gelsinn
Eksiyle tatilden gelmen super canim
oh ıyı olmus ablacım hemde dınlenırsjnKizlarrrrr
Hic cnm istemiyordu, telefon edip bugün icin izin aldim
vayy nazlıcım spora başlıyorsun demek hayırlı olsun bende daha seri olarak spora basladım nasipseGünaydin herkese
Bugun Benim icin yeni bir baslangic
Ins sporada devam
Handandandan canim 2 hafta boyunca tartilmayi düsünmüyorum, kilo kronolojisinden beni cikartabilirmisin haksizlik olmasin kimseye
sende bendensin canım anne evinde ıkı cocukla idare edemeyenGünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrevime kavuştum şükür iki çocukla annenin evi bile olsa zor oluyor en güzeli kendi evim
tesekkürler canımmasallah canim
burdada hava yagmurlu ama bunaltici, fazlada yagmiyor zaten
ins Cok Video bisey cikmaz abla
gayet iyi canim, yeni baslangicin bol eksi getirsin sana ins
aslinda gezmiyorum ablaanneme gidiyorum cocugunlukla, Yada alisverise falan. Birde yürüyüs iste. Aylar Sonra bi ablama gittim cumartesi iyi geldi
senden degerli kimse yok canim, Eger babanda onlara Hala inaniyor Yada doldurusuna geliyorsa artik kendi problemi, anliyorum baban senin icin Cok degerli Ama böyle nereye kadar, unutmaki sende evlatlarin icin Cok degerlisin seni nereye kadar böyle üzgün görsünler, deger degeri verene verilir kendini yipratma artik, ve bu hafta kendine iyilik yap mezun ol
aman uzak Dur canim en berbat sey o
Oh Hadi gözün aydin
tesekkürler canımYağmur azalınca ciktik yürüyüşe. Aşırı yağmazsa problem etmiyorum. Şemsiye ile yürüdük.
Maasallah, süper gitmiş. Tebrik ederim
Bende de aynı durum var maalesef özellikle kızlar en ufak seyden etkileniyorSağol canım benim
Kurşun döktürmeye inanmam ama gözlerden uzak olmamız lazım, ailecek çok çabuk nazara geliyoruz maalesef
aynı durumu bende yasadım bilirim nasıl bı sıkıntı Dr bana yıllarca dizlerinin uzerınde yer mi sildin demıstıTakıma girerken estetik açıdan 60 kiloyu yeterli görüp öyle belirlemiştim hedefi,
Artık dizlerimden sonra 60 ’ın benim için yeterli olmadığını düşünüyorum.
23-24 yaşında menisküs zedelenmesi yaşadığımda da 62-65 kilo aralığındaydım.
Ben o zamanlar Glikozamin Kondroitin Sülfat kullanmıştım takviye olarak, ağrılarım geçmişti, belki yeniden başlarım.
benımde 67 68 dırenc kilom ama ben bu olayı bu hafta halletcem 6 nın yanında 6 olacakBenim direnç noktam da 67-69 aralığı, bir türlü kıramıyorum direnci
masallah canjm. Başlangıc ıcın pılatesler var onlarla baslasaydın canjm vucut da alısırdıBayadir egzersiz yapmiyordum canim cikti
15 dk egzersiz
Ve squatgirl diye biri var YouTube da 33 dk lik videoyu 16 dk dayanabildimbasta yipratmim kendimi
bugunlük 31 dk lik yapabildim egzersiz ins devami gelir
Poniııı nerelerdesin canjmSelamm kızlar ben 80 olmuşum gene diyet moduna giremiyorum bi türlü
cok guzel bı pazartesi baslangicı olmjs canımKilo Bildirimi
Geçen cuma: 80,1
Bugün: 79,7
Fark: 0, 4
ben hic kullanmadim canim.
@bi prenses annesi kullaniyordu bi ara belki o bilgi verir
Benim de esim cok aramaz . etliyi azda olsa yer ama yalanciyi olsa hos olmaaa hos hesabi.ama lahana sarmasina bayilir oda. Herkes farkli iste.
Buzluk kurtarici oluyor yemek yokken cikart pisir hazir . lahana dolma hepsi konuyor
Saat geç oldu şimdi ama yarın sorma fırsatın olursa sevinirim Canım
Gunaydinnnnnn
inşallah canımmİnşallah düzelir hallolur canım üzme kendini
İnşallah güzel olur ablam Hayırlısı olsun
Çok sevindim canım
Uyma sen ona
Niran da böyle bir şeyden bahsetmişti diyecektim kendi yazmış zaten
Kıyamam canım daha toparlanamadı mı
Uymuş bile
cok güzel canımVe ilkokul 4lerde de artık bilişim dersi olacak ve ortaokuldaki ders sayısı da artıyor inşallah çok mutluyum artık ders sayım az olduğu için norm fazlası olmayacağım sürekli okul değiştirmek zorunda kalmayacağım inşallah
hiç bi bilgim yok benim canımEki Görüntüle 2656062
Kizlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? İlkini bugün 5 te yaptım diğerini az önce yaptım. Çatlamış mıdır
allah hayırlısıyla doğru zamanda nasip etsin inşallah canımRabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
oh keyif sende abla salıya kadarGunaydinnnnnn
Hangi türleri canımvayy nazlıcım spora başlıyorsun demek hayırlı olsun bende daha seri olarak spora basladım nasipse
Emeğine sağlık canımADIM VE ATLAMA YARIŞMASI
Adım Yarışması
1.Elif yildizz 120.560 Adım
2.zumazuma 41.994 Adım
3.Dream00 30.750 Adım
4.Jasminium84 13.830 Adım
kızlar ayaklarınıza sağlık, tebrik ediyorum hepinizişahanesiniz bu gidişle istediğiniz kilolara çoooookkkkkk çabuk ulaşacaksınız
ne demek kuzum rica ederimEmeğine sağlık canım
Emeğine sağlık canim. InsallahADIM VE ATLAMA YARIŞMASI
Adım Yarışması
1.Elif yildizz 120.560 Adım
2.zumazuma 41.994 Adım
3.Dream00 30.750 Adım
4.Jasminium84 13.830 Adım
kızlar ayaklarınıza sağlık, tebrik ediyorum hepinizişahanesiniz bu gidişle istediğiniz kilolara çoooookkkkkk çabuk ulaşacaksınız
rica ederim canımEmeğine sağlık canim. Insallah
Benimde var canım kırılması lazım balkonda bugün kirsammi diye düşünüyorum çok sıkıcı geliyor 3-4 kilo varson 1.5 saattir ceviz kırıp ayıkladım epi topu 2.5 çorba kasesi kadar içi çıktı olsun el kaslarım çalıştı, maksat ortalıktan bir şeyler daha kalksın azalsın ,kabuklu ceviz bile gözüme batıyormutfağın her yanına uçtu kabuklar yarın güzelce temizlerim artık :)
Yaa aslında kaptanim 82kiloyla diyetisyene gitmiştim virüs çıkmadan önce diyetisyenle konuştuktan sonra bi gün meyve bi gün bitter çikolata yazıyorum ara öğünlerine dediHımmm
Senin ev bayağı kaçamak besinlerle dolu demekki
Eve bunları almamak diyetin önemli bir adımı canım
Eşim 19:00_20 :00 arasinda geliyo 19 da evde olursa beraber yiyoruz çok şükür oda dün diyete başladıEşinle ayrı ayrı mı yiyorsunuz
Eger öyleyse daha erken bir saatte yersen kilo verimine katkısı olur canım.
En geç 17-18 arası gibi mesela
Ooo abla ne güzel dinlenirsin inş sonuclarinda güzel çıkar ❤Gunaydinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?