- 8 Mart 2020
- 5.939
- 28.589
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.661
Ben bunu kullanmıştımEki Görüntüle 2656182
Handandandan niran ben bundan ismarlicam cnm
Dr bunu vermis
Bi benzeri daha var, o daha ucuz
teşekkür ederim. bu daha basit görünüyoradaçayı içip maydonozu daha fazla yiyince de iş görüyor gülüm haberin olsun
o ekim ben oluyorum
emeğine sağlıkADIM VE ATLAMA YARIŞMASI
Adım Yarışması
1. @Elif yildizz 120.560 Adım
2.zumazuma 41.994 Adım
3. @Dream00 30.750 Adım
4.Jasminium84 13.830 Adım
kızlar ayaklarınıza sağlık, tebrik ediyorum hepinizişahanesiniz bu gidişle istediğiniz kilolara çoooookkkkkk çabuk ulaşacaksınız
normalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm1 hafta yani . abla sen maaslami calisiyon yoksa gittigin gunlerin parasinimi aliyorsun.
Eger belli bir maassa cok iyi dinlenirsin 1 hafta
bende sevindim cnmne guzel abla en cok da ayagn icin iyi olur sevindm biraz dinlenirsn insallah
3 gün zor olmazmi tatlimben cumaya kadar kabak detoksu yapacağım kalan 1 kilomu da böyle vereyim dedim
bakalım inşallah sonunu getirebilirim
hee ne demezsinoh keyif sende abla salıya kadar
sagolasin cnm :)Ooo abla ne güzel dinlenirsin inş sonuclarinda güzel çıkar ❤
Gecmis olsun tatlim insallah ilerlemeden cabuk atlatirGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
rica ederim canımemeğine sağlık
bilmiyorum ki ablacım gözüme zor görünmüyor sabah yumurta falan var yanormalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm
Ama simdi kısa calismadayiz nasil olacak bilmiyorum
bende sevindim cnmaama dinlemek biraz hayal :))
3 gün zor olmazmi tatlim
çok rahatladım vallahaMuzik gercekten iyi geldi ablam.
Ohh oyle kopurup kirler gittikce rahatlamissindir ins sende.
aslın da onlara oyun gibi bile gelebilir , hayatta işe yarayacak şeyleri erkenden öğretilmesi çok iyi bana kalsa bazı dersleri ilk okulda basitleştirip onun yerine yüzme öğretirdim lise de mesela basit yemek yapmaktan basit dikişe hatta araba kullanmaya kadar günlük hayatta gerekli kız erkek ayrımı olmadan tüm öğrencilere öğretirdim :)Teşekkür ederim abla İnan çocuklar bizden daha çok öğrenmeye açıklar yaşlarına ve gelişim düzeylerine göre içerik hazırlandığı için inşallah çabuk adapte olacaklar ben lisede bilgisayar bölümü okudum ortaokulda bilgisayar dersimiz vardı ama İngilizce öğretmenimiz girerdi senede birkaç kere bilgisayar açtığımızı hatırlıyorum lisede ise müfredata göre ders işliyordu öğretmen biz daha doğru düzgün bilgisayar kullanmayı bilmezken programlama dersleri öğretirdi tabi o zamanlar evlerde de bilgisayar nadir bulunurdu çok geç kalmış hissederdim kendimi şimdiki nesil çok şanslı
hayırdım ponim neye bu kadar kafanı taktın da sabahın 5 in de hava karanlıkken yürüdün kuzum , yürürken tüm sıkıntıyı derdi de yola atıp dönmüşsündür inşallahGünaydın kızlarrr 3te uykum kaçtı 5te yürüyüşe çıktım. Kafama taktığım alnımda sivilce çıkartan bi meselem vardı yol tenhaydı içimdekileri konuşa konuşa birazda saydıra saydıra yürüdümyürüyüş çok iyi geldi. Bugün başladım gene diyete gazamız mübarek oldun
üzeri file gibi makinede tek pabuç yamulursa ya diye elde yıkadım gülüm:)Makinaya neden atmıyorsun canım, elde daha mı iyi oluyor
harikaaa haber 1 hafta evdesin oh ohhhhGunaydinnnnnn
Daha ne yatiyonuz, kalkin dicektimki... Millet sporunu bile yapmis
Bende işe gittim geldimbu hafta iş yokmus, saliya kadar evdeyim
ertesi sabaha geçti gitti şükür şimdi turp gibiyimmmmgecmis olsun tatlim, üstünüzden buyuk bi yük kalkti
Insallah gönlüne göre bi yer olur
benimki normal elde sikmali cnm
Belki digerleri daha pratiktir
yok kuzum arsmadim daha, bugun ararim
senin adina sevindim cnm, gözün aydin
orda sonuc soylemiyolar cnm ortepediye gitmem lazim
Vakti saati gelince Allah nasip edecektir cnm
Bizim takimda ugurludurbaya bi bebegimiz oldu burda :)))
senin yazdığını okuyunca dank etti ben de günaydın demedim hoop daldım heheheheGunaydin bu arada kizlar oyle daldim birden
hepsini birden kırmıyoruz zaten biz toksitleniyormuş o yüzden biraz biraz kırıyoruz o bitince tekrar , gülüm ceviz kırmak erkek işi aslın da onlar kırsın biz ayıklarız değil mi ama :) genel de eşim kırar birazda ayıklamaya yardım eder de kaç gündür 2-3 tane kırıp yiyip kalkıyordu gözüme battı tezgah üzerin de koca kase de kabuklu ceviz ortadan kalksın diye kırdım ben ,sen eşine kırdır güçlü kolların ellerinle şunları bir hakla diyiver gülümBenimde var canım kırılması lazım balkonda bugün kirsammi diye düşünüyorum çok sıkıcı geliyor 3-4 kilo var
Yaa aslında kaptanim 82kiloyla diyetisyene gitmiştim virüs çıkmadan önce diyetisyenle konuştuktan sonra bi gün meyve bi gün bitter çikolata yazıyorum ara öğünlerine dedi
O yüzden tatlı krizim olmuyor bitter yiyince tabiki belki 2.kontrole gittigimde yazmayacaktı ara öğüne daha dikkatli olcam
Eşim 19:00_20 :00 arasinda geliyo 19 da evde olursa beraber yiyoruz çok şükür oda dün diyete başladı
Ooo abla ne güzel dinlenirsin inş sonuclarinda güzel çıkar ❤
gece uyumadınız yaniGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?