Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 hafta yani . abla sen maaslami calisiyon yoksa gittigin gunlerin parasinimi aliyorsun.
Eger belli bir maassa cok iyi dinlenirsin 1 hafta
normalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm
Ama simdi kısa calismadayiz nasil olacak bilmiyorum
ne guzel abla en cok da ayagn icin iyi olur sevindm biraz dinlenirsn insallah
bende sevindim cnm aama dinlemek biraz hayal :))
ben cumaya kadar kabak detoksu yapacağım kalan 1 kilomu da böyle vereyim dedim
bakalım inşallah sonunu getirebilirim
3 gün zor olmazmi tatlim

oh keyif sende abla salıya kadar
hee ne demezsin
Ooo abla ne güzel dinlenirsin inş sonuclarinda güzel çıkar ❤
sagolasin cnm :)
Gece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu

burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
Gecmis olsun tatlim insallah ilerlemeden cabuk atlatir

emeğine sağlık
rica ederim canım

normalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm
Ama simdi kısa calismadayiz nasil olacak bilmiyorum
bende sevindim cnm aama dinlemek biraz hayal :))

3 gün zor olmazmi tatlim
bilmiyorum ki ablacım gözüme zor görünmüyor sabah yumurta falan var ya
yumurta beni çok tok tutar
bakalım bugün zorlanırsam yarın normal yemeğimi yer perşembe kabak yaparım yine

aslın da onlara oyun gibi bile gelebilir , hayatta işe yarayacak şeyleri erkenden öğretilmesi çok iyi bana kalsa bazı dersleri ilk okulda basitleştirip onun yerine yüzme öğretirdim lise de mesela basit yemek yapmaktan basit dikişe hatta araba kullanmaya kadar günlük hayatta gerekli kız erkek ayrımı olmadan tüm öğrencilere öğretirdim :)

hayırdım ponim neye bu kadar kafanı taktın da sabahın 5 in de hava karanlıkken yürüdün kuzum , yürürken tüm sıkıntıyı derdi de yola atıp dönmüşsündür inşallah
bu arada oğlanın telefon bozuldu benim telefonu ona verdim ben eski Nokia tuşlu telefona kaldım yani watsabım yok haberin olsun gülüm yazarsan ablam beni görmüyor cevap vermiyor diye düşünme

ertesi sabaha geçti gitti şükür şimdi turp gibiyimmmminşallah oğlanın da istediği yer olur allah razı olsun bacıımm
bu gün randevunu al unutma canoom ,nasıl olsa bu hafta evdesin rahat gidersin doktora

hepsini birden kırmıyoruz zaten biz toksitleniyormuş o yüzden biraz biraz kırıyoruz o bitince tekrar , gülüm ceviz kırmak erkek işi aslın da onlar kırsın biz ayıklarız değil mi ama :) genel de eşim kırar birazda ayıklamaya yardım eder de kaç gündür 2-3 tane kırıp yiyip kalkıyordu gözüme battı tezgah üzerin de koca kase de kabuklu ceviz ortadan kalksın diye kırdım ben ,sen eşine kırdır güçlü kolların ellerinle şunları bir hakla diyiver gülüm

Gece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu

burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
gece uyumadınız yani geçmiş olsun inşallah grip değildir basit soğuk algınlığıdır o da hemen geçsin gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…