Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam Canım, sağolasın

MmerVveeEee sordum ablama cnm ayni hamilelik testi gbi dedi 2 cizgide yumurtlama zamani oluyormus. 2 cizgi az belirginse yumurtlama az oluyormus tam belirginse ilki gbi cok dedi. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah canim
Anladım Canım, teşekkür ederim hem sana hem ablana

Gece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu

burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
Gecmis olsun. Çabuk iyileşir inşallah

Gece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu

Cok geçmiş olsun canım

trbrikler kizlarrrr
Eline saglik canim benim

Gecmis olsun canim

yemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
akşama benim sıpa yemeğe yok olsa da onun yemeği var mantı, kocaya ne pişirsem bilmiyorum ben de süt yada yoğurda birşeyler katıp yiyeyim diyorum sabitten eksiye geçeyim garii :)
sizin planlar ne kızlar

ben olsam tontişi seçerdim
ben de işyerindeyim aklımda eve gidip ergin kırbaç yapmak var instada takip ediyorum da süper sonuç alıyor kadınlar
yemek olarak semizotum ve bulgur pilavım var kızlara ve eşime
ben de kabak yiyeceğim :)

Menu yorumlarina biyerden basliyim bende

krepler beyaz undandi sanirim. Ama genel olarak guzel menu
guzel olmus bence
29 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, yeşillik
17:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yogurt
Yeşil salata

2,5 lt su
sahane menu
tahili gevregi sporla yakmissindir canim. Menun guzel gorunuyor
kiraz fazla olmus bence. Son ogunun saati gec olmus bence
29.06.2020 Pazartesi

11:00 limonlu sirkeli su
14:00 iki yumurta ile melemen, 5 adet zeytin, 2 adet ceviz
19:40 dört yk tavuk yemeği, 2 yk yoğurt, salata ve bir kase çilek

gün boyu su
spor yok
guzel menu canim
12:30
fıt bazlama 3 mınık parca (160kkcal faln )
filtre kahve

16:00
filtre kahve

19:30
3 kofte
1 halka fırında patates bıber domates
4 kasık bezelye
yogurlu patlıcan salatası
soda

su:2lt
Spor bugun yok
bazlama olmamis ama azmista bilemedim. Aksamda hem patates var hem bezelye
guzel olmus canim afiyet olsun

aradaki farka bak birimiz eve gidip spor yapayım diyor diğeri yani ben yatsam mı diyorum şu engin kırbaca bir de ben bakıverem ..
çay koyup arayayım tontişimi mutfağın yerini temizledim bulaşık yalaşıkda makinaya atıldı yıkanıyor odaları da bir yüz toparladım engel yok yani :)))))
ben mısır koydum haşlanıyor acıkırsam mısır yiycem başkasına kilo yapıyorsa bile beni hem doyuruyor hem bağırsak çalıştırıyor hem de eksiye geçmeye vesile oluyor kocaya da senden kopya çekerekten semiz otlu bol salata makarna yaparım olur biter , yemeğin yanına dünde semiz otu ve salatalıkla cacık yaptım yemekten çok onu yedi ,pek seviyor semizotunu :)

evet bi farkı da ben söyleyeyim sen perde yıkamaktan bahsediyorsun ben sohbet muhabbet peşindeyim o kadar ki tembelim
ayy ben de severim semizotunu yanına da sarımsaklı yoğurt

Bence spor yap abla
Bende aksama yeşil mercimek yemeği salata yapacağım kizimada kıymalı patetes yemeği
Sevdiremedim yeşil mercimeği

Şu engin kırbaca bide ben bakayim

normalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm
Ama simdi kısa calismadayiz nasil olacak bilmiyorum
bende sevindim cnm aama dinlemek biraz hayal :))

3 gün zor olmazmi tatlim

Aman bosver ev isini dinlen biraz abla

Evlilik bir bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer.
Oscar wilde

sütu severim deger bence
Anladım Canım, teşekkür ederim hem sana hem ablana
Rica ederm cnm yardimci olabildiysem ne mutlu nerde yasiyordun

Bende haftaya chıa olayına mi girsem acaba bu hafta yogurt kuru olayına gırdım
cok güzel canım
hiç bi bilgim yok benim canım
allah hayırlısıyla doğru zamanda nasip etsin inşallah canım
oh keyif sende abla salıya kadar

Hangi türleri canım
canjm ınstagram da takip ettıgım hocalar var onlarla yag yakıcı harektelt yapıyorum en az 40dakıka ve bir gun arayla leslıe + yuruyus
Evlilik bir bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer.
Oscar wilde
abla ya buna cok guldum ben taze sut de hıc ama hıc sevmem bırsey besleyesım vardı demekki
Ohh abla ıs cok ben de senin seceneklerden coktu ama ben kızlarla uyumayı sectım hıc halim yoktu kızlar eve donduk bu kez de eve alısamadı gece ayaktayız genel anlamda

Rabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım 7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
İnşallah olur canım Allahtan Ümit kesilmez takımda nazlı var denk geldiniz mi o da süpriz bi şekilde hamile kaldı benim yeğenim de 5 yıldan sonra tüp bebek tedavisi ile dünyaya Hiç karamsar olma
Çok iyi olur senin için canım, hatta bütün okullarda ilk etapta açık olacağı için istediğin okulu tercih eder, rahat edersin İnşallah
Erzurum’da 3 yılım doldu il içi yapabilirim o da olmaZsa eş durumu yaparım oturduğum semte gelebilmek için nasip hayırlısı olur hakkımızda inşallah
Ben de daha önce zayıflafığımda ara öğün yapıyordum chia ve yoğurtla kesinlikle dediği gibi
Benim misafirim vardı karnıyarık var abla akşama onu yerim yanına da cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…