- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.681
Tamam Canım, sağolasınBen günde bı sefer yapiordum kafa karışıklığı olmasın diye şu an gözüken çatlamış gibi ama yarın yine koyu olanı yaptığın saatte testi kurallara uygun yenilemeni öneririm kesinlikle pik yapmış rasgelsin insAllah ☺
Anladım Canım, teşekkür ederim hem sana hem ablanaMmerVveeEee sordum ablama cnm ayni hamilelik testi gbi dedi 2 cizgide yumurtlama zamani oluyormus. 2 cizgi az belirginse yumurtlama az oluyormus tam belirginse ilki gbi cok dedi. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah canim
Amin Canımcok güzel canım
hiç bi bilgim yok benim canım
allah hayırlısıyla doğru zamanda nasip etsin inşallah canım
oh keyif sende abla salıya kadar
Hangi türleri canım
Değer mi acabaEvlilik bir bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer.
Oscar wilde
Gecmis olsun. Çabuk iyileşir inşallahGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
Cok geçmiş olsun canımGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
trbrikler kizlarrrrADIM VE ATLAMA YARIŞMASI
Adım Yarışması
1.Elif yildizz 120.560 Adım
2. @zumazuma 41.994 Adım
3.Dream00 30.750 Adım
4.Jasminium84 13.830 Adım
kızlar ayaklarınıza sağlık, tebrik ediyorum hepinizişahanesiniz bu gidişle istediğiniz kilolara çoooookkkkkk çabuk ulaşacaksınız
Gecmis olsun canimGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
taze sütü ne kadar çok sevdiğine bağlıDeğer mi acaba
ben olsam tontişi seçerdimyemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
akşama benim sıpa yemeğe yok olsa da onun yemeği var mantı, kocaya ne pişirsem bilmiyorum ben de süt yada yoğurda birşeyler katıp yiyeyim diyorum sabitten eksiye geçeyim garii :)
sizin planlar ne kızlar
rica ederim kuzumtrbrikler kizlarrrr
Eline saglik canim benim
Gecmis olsun canim
krepler beyaz undandi sanirim. Ama genel olarak guzel menu29 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM
06.30: 1 krep
3 yk domates biber sarımsak kavurması
2 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
15.00: 1 krep
1 porsiyon İzmir köfte
1 çay bardağı kinioa dan kısır ( 1 kase arttı)
Acı biber
19.20: 1 yk keçiboynuzu özü
5 fındık
1 sade maden suyu
2 lt su
guzel olmus bence29 haziran pazartesi
Kahvaltı 9.30
2 dilim tb ekmeğinden yagsiz tost
2 kk peynir
5 zeytin
Domates biber
Ara 14.00
Türk kahvesi ve 1 ince dilim kavun
Ara 15.00
Yarim dilim ekmekle musakka icin hazirladigim kiymali harctan yedim 1 kaşık
Aksam 18.00
2 kaşık yoğurt
Yağsız fırınlanmış bir kabak
6 kaşık musakka (kizartilmadan yapildi 2 kasik yag kullandim sadece)
sahane menu29 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Domates, yeşillik
17:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yogurt
Yeşil salata
2,5 lt su
tahili gevregi sporla yakmissindir canim. Menun guzel gorunuyorPazartesi menüm
10:20
Bi haslanmis yumurta peynir 5zeytin bi domates salatalık 1dilim tb ekmeği yeşil çay
16:00
Bi büyük fincan şekersiz türk kahvesi
Nestle nesfit tam tahilli gevrek (94kalori)
19:00 Bi tabak taze fasulye bol salata bir bardak ayran
21:30 sade soda
Spor 30dk yürüyüş
50 mekik
50 kalca hareketi
50 sırt hareketi
20sn plank
Su 2.5lt
kiraz fazla olmus bence. Son ogunun saati gec olmus bencepzt menüm
kahvaltı 9.00 peynir 3 zeytin.1 dilim ekmek.domates .1 tatlı ks bal
ara 2 erik
öğle.14.00 1 kepçe domates çorbası
1 dilim ekmek
3 ksk patlıcan yemeği.
ara 3 ksk yoğurt 12 kiraz tarcın.2 ceviz
şeyyy 1 çay bardağı çekirdek
aksm ..20.00 . 3 ksk yulaf ezmesi
4 ksk yoğurt 1 ceviz 12 kiraz tarcın karışımı
su 2.5 lt
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş×3=180 puan
U UcanSupurge
guzel menu canim29.06.2020 Pazartesi
11:00 limonlu sirkeli su
14:00 iki yumurta ile melemen, 5 adet zeytin, 2 adet ceviz
19:40 dört yk tavuk yemeği, 2 yk yoğurt, salata ve bir kase çilek
gün boyu su
spor yok
bazlama olmamis ama azmista bilemedim. Aksamda hem patates var hem bezelye12:30
fıt bazlama 3 mınık parca (160kkcal faln )
filtre kahve
16:00
filtre kahve
19:30
3 kofte
1 halka fırında patates bıber domates
4 kasık bezelye
yogurlu patlıcan salatası
soda
su:2lt
Spor bugun yok
guzel olmus canim afiyet olsun29 haziran pazartesi
10.00 bır bardak yogurt kuru
10.45 uc kucuk anne koftesi
Bes siyah zeytin
Bol yeşillik
Salatalık cerı
Bir haslanmıs yumurta
13.00 ıkı yesıl erik 3 dal kiraz
15.00 seker siz turk kahvesi
İkı hurma 2 ceviz
17.45 fırında tavuk 150 g
Bir kepce yayla çorbası
Salata
Su 3 litre spor 3 mil leslıe 135 puan U UcanSupurge
aradaki farka bak birimiz eve gidip spor yapayım diyor diğeri yani ben yatsam mı diyorumben olsam tontişi seçerdim
ben de işyerindeyim aklımda eve gidip ergin kırbaç yapmak var instada takip ediyorum da süper sonuç alıyor kadınlar
yemek olarak semizotum ve bulgur pilavım var kızlara ve eşime
ben de kabak yiyeceğim :)
evet bi farkı da ben söyleyeyim sen perde yıkamaktan bahsediyorsun ben sohbet muhabbet peşindeyimaradaki farka bak birimiz eve gidip spor yapayım diyor diğeri yani ben yatsam mı diyorumşu engin kırbaca bir de ben bakıverem ..
çay koyup arayayım tontişimimutfağın yerini temizledim bulaşık yalaşıkda makinaya atıldı yıkanıyor odaları da bir yüz toparladım engel yok yani :)))))
ben mısır koydum haşlanıyor acıkırsam mısır yiycem başkasına kilo yapıyorsa bile beni hem doyuruyor hem bağırsak çalıştırıyor hem de eksiye geçmeye vesile oluyor kocaya da senden kopya çekerekten semiz otlu bol salata makarna yaparım olur biter , yemeğin yanına dünde semiz otu ve salatalıkla cacık yaptım yemekten çok onu yedi ,pek seviyor semizotunu :)
Bence spor yap ablayemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
akşama benim sıpa yemeğe yok olsa da onun yemeği var mantı, kocaya ne pişirsem bilmiyorum ben de süt yada yoğurda birşeyler katıp yiyeyim diyorum sabitten eksiye geçeyim garii :)
sizin planlar ne kızlar
Şu engin kırbaca bide ben bakayimben olsam tontişi seçerdim
ben de işyerindeyim aklımda eve gidip ergin kırbaç yapmak var instada takip ediyorum da süper sonuç alıyor kadınlar
yemek olarak semizotum ve bulgur pilavım var kızlara ve eşime
ben de kabak yiyeceğim :)
normalde iş olmadigi günler izinimizden kesiyolar cnm
Ama simdi kısa calismadayiz nasil olacak bilmiyorum
bende sevindim cnmaama dinlemek biraz hayal :))
3 gün zor olmazmi tatlim
Evlilik bir bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer.
Oscar wilde
Rica ederm cnm yardimci olabildiysem ne mutluAnladım Canım, teşekkür ederim hem sana hem ablana
Bende haftaya chıa olayına mi girsem acaba bu hafta yogurt kuru olayına gırdımKarşı komşum chia ile zayıfladı, nereye giderse gitsin yanında götürdü, "çok değil 1 yk chiayı 2 yk yoğurt ile karıştırıp anında yiyorum, midede şişiyor, yemek yiyemiyordum" diyordu, bende aldım ama hiç denemedim
canjm ınstagram da takip ettıgım hocalar var onlarla yag yakıcı harektelt yapıyorum en az 40dakıka ve bir gun arayla leslıe + yuruyuscok güzel canım
hiç bi bilgim yok benim canım
allah hayırlısıyla doğru zamanda nasip etsin inşallah canım
oh keyif sende abla salıya kadar
Hangi türleri canım
abla yaEvlilik bir bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer.
Oscar wilde
Ohh abla ıs cok ben de senin seceneklerden coktu ama ben kızlarla uyumayı sectımyemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
sizin planlar ne kızlar
İnşallah olur canım Allahtan Ümit kesilmez takımda nazlı var denk geldiniz mi o da süpriz bi şekilde hamile kaldı benim yeğenim de 5 yıldan sonra tüp bebek tedavisi ile dünyaya Hiç karamsar olmaRabbim bu tür şeylere muhtaç etmesin o zaman Canım7 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla yaşayınca insan her türlü sebebe başvuruyor ,öğreniyor
Erzurum’da 3 yılım doldu il içi yapabilirim o da olmaZsa eş durumu yaparım oturduğum semte gelebilmek için nasip hayırlısı olur hakkımızda inşallahÇok iyi olur senin için canım, hatta bütün okullarda ilk etapta açık olacağı için istediğin okulu tercih eder, rahat edersin İnşallah
Ben de daha önce zayıflafığımda ara öğün yapıyordum chia ve yoğurtla kesinlikle dediği gibiKarşı komşum chia ile zayıfladı, nereye giderse gitsin yanında götürdü, "çok değil 1 yk chiayı 2 yk yoğurt ile karıştırıp anında yiyorum, midede şişiyor, yemek yiyemiyordum" diyordu, bende aldım ama hiç denemedim
Benim misafirim vardı karnıyarık var abla akşama onu yerim yanına da cacıkyemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
sizin planlar ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?