Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu

burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
Geçmiş olsun Canım, iyi olur inşallah

GastrikAsit nazli cuma görünmedin nerelerdesin guzellik
Ablacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesef dün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum

Yeni ovu yaptin mi cnm dünü değerlendrseydiniz pil gördügun de arka arkaya değerlendirmek şansı artırıyor diyolr
Canım ne durumdasın seni merak ettim, var mı bebişte bir hareketlilik?

Maşallah kuzumm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet bi farkı da ben söyleyeyim sen perde yıkamaktan bahsediyorsun ben sohbet muhabbet peşindeyim o kadar ki tembelim
ayy ben de severim semizotunu yanına da sarımsaklı yoğurt
bende tembelim tontişime gittim çay kahve içtim geldim :))

gün randevunu al unutma canoom ,nasıl olsa bu hafta evdesin rahat gidersin doktora
bu hafta boş yokmus cnm haftaya sali ogleden sonraya aldim
ben biraz alışveriş yaptim geldim
Tavalarimi kıza verdim, ben yenisini aldim :)
Yemek olarak tüm tavuk sürdüm firina daha kabakta var
Neyseki hersey yolundaymis cnm
Dikkat et, cok yorma kendini
Paşada hosgelsin insallah isim düşündünüz mü

Hayirli evlat olur inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bence spor yap abla
Bende aksama yeşil mercimek yemeği salata yapacağım kizimada kıymalı patetes yemeği
Sevdiremedim yeşil mercimeği

Şu engin kırbaca bide ben bakayim
ben spor yapmayı pek sevmiyorum arada 3-5 dk direk kas çalıştıran hareket yaparsam o kadarcık :))
sen de benim gibi ayrı ayrı yemekle uğraşıyorsun şu veletler yemek seçmese hayat daha kolay olacak değil mi gülüm ,
yeşil mercimeğe semizotu da koyup pişiriyorum ben de (sadece kendime benimkiler yemiyor) biraz ekşi istersen kesme hamur ya da arpa şehriye de ekleyebilirsin
afiyet şifa olsun bol bol kas olsun gülüüüm

hahahaha sen çok yaşa süt bilemm sevmiyoon
vallaha en iyisini yapmışsın zaten gece uyumamışsınız fırsatı buldun mu sen de uyu dinlen gülüm iş güç bir yere kaçmıyor her aman bol miktarda var nasıl olsa:)

ohh senin yemeğin belli hazırmış mis gibi bol cacıklada iyi olur valla afiyet şifa olsun gülüm

çok şükür sorun yokmuş ilk okurken ödüm koptu kızzzzz, eee paşanız tam paşa gibi geliyor keretaaaaaa

çok gece randevu veriyorlarmış yaa neyse tarihi belli olsun nasıl olsa salı da izinlisin sonuç için de tekrar randevu alman gerekmiyorsa bir gün de biter inşallah işin
tavalarını güle güle sağlıkla kullan mefkuşummm vok tava da aldın mı :)
kabak zeytin yağlıysa o kalsa da olur tavuk ye bence önce, doymazsan kabağı yersin , afiyet şifa olsun cancağızımm
ben de biraz kira yedim bir tane de haşlama mısır şimdilik yeter acıkırsam yoğurt yerim öğle melemenle ekmek yedim de:)

hayırlısıyla gelsin paşa daha bilmeden demiştim paşa diyesim geliyor diye

Sağlıcakla bebeginizi kucağınıza almayi nasip etsin rabbim
Aynen sorma abla 3kasik yine yedirdim alışsın diye yeter dedi vitaminini aldım ben onun dedi
Eşimde kesme makarna at içine dedi attım kendime koyarken sectim makarna girmesin gerci az koymuştum 2tane kaçmış
Sağol abla

Canım ne durumdasın seni merak ettim, var mı bebişte bir hareketlilik?
Aynı cnm beklediğim ufak tefek ağrılarım oluyor ama devamlı değil hareket etmeye çalışıyorum bol bol ufaklık içerde çok hareketli zaten senin de oğlun olacakmış sağlıkla gelsin insAllah herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

Yeni ovu yaptin mi cnm dünü değerlendrseydiniz pil gördügun de arka arkaya değerlendirmek şansı artırıyor diyolr
Evet Canım bugün kü daha silik duruyo. Benim sasirdigim yumurtlamadan 4 saat sonra çatlamaya başlaması oldu , ondan bı terddutte kaldım dün ama yine de dünü değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…