- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.701
Geçmiş olsun Canım, iyi olur inşallahGece kızımla beraber uyuduk dün akşam cok hapsurup burnu akmaya başlayinca gece aglar nefes alamadikca dedim dedigim gibide oldu
burnu aktı nefes alamadikca burnundan ağladı
çok mızmız yaz günüde grip oldu
Van da oturuyorum CanimAman bosver ev isini dinlen biraz abla
sütu severim deger bence
Rica ederm cnm yardimci olabildiysem ne mutlunerde yasiyordun
Yeni ovu yaptin mi cnm dünü değerlendrseydiniz pil gördügun de arka arkaya değerlendirmek şansı artırıyor diyolrGeçmiş olsun Canım, iyi olur inşallah
Ablacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesef
Canım ne durumdasın seni merak ettim, var mı bebişte bir hareketlilik?Yeni ovu yaptin mi cnm dünü değerlendrseydiniz pil gördügun de arka arkaya değerlendirmek şansı artırıyor diyolr
Maşallah kuzumm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
bende tembelim tontişime gittim çay kahve içtim geldim :))evet bi farkı da ben söyleyeyim sen perde yıkamaktan bahsediyorsun ben sohbet muhabbet peşindeyimo kadar ki tembelim
ayy ben de severim semizotunu yanına da sarımsaklı yoğurt
bu hafta boş yokmus cnm haftaya sali ogleden sonraya aldimgün randevunu al unutma canoom ,nasıl olsa bu hafta evdesin rahat gidersin doktora
ben biraz alışveriş yaptim geldimyemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
akşama benim sıpa yemeğe yok olsa da onun yemeği var mantı, kocaya ne pişirsem bilmiyorum ben de süt yada yoğurda birşeyler katıp yiyeyim diyorum sabitten eksiye geçeyim garii :)
sizin planlar ne kızlar
Neyseki hersey yolundaymis cnmAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
Hayirli evlat olur inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
ben spor yapmayı pek sevmiyorum arada 3-5 dk direk kas çalıştıran hareket yaparsam o kadarcık :))Bence spor yap abla
Bende aksama yeşil mercimek yemeği salata yapacağım kizimada kıymalı patetes yemeği
Sevdiremedim yeşil mercimeği
Şu engin kırbaca bide ben bakayim
hahahaha sen çok yaşa süt bilemm sevmiyoonBende haftaya chıa olayına mi girsem acaba bu hafta yogurt kuru olayına gırdım
canjm ınstagram da takip ettıgım hocalar var onlarla yag yakıcı harektelt yapıyorum en az 40dakıka ve bir gun arayla leslıe + yuruyus
abla yabuna cok guldum ben taze sut de hıc ama hıc sevmem bırsey besleyesım vardı demekki
Ohh abla ıs cok ben de senin seceneklerden coktu ama ben kızlarla uyumayı sectımhıc halim yoktu kızlar eve donduk bu kez de eve alısamadı gece ayaktayız genel anlamda
ohh senin yemeğin belli hazırmış mis gibi bol cacıklada iyi olur valla afiyet şifa olsun gülümİnşallah olur canım Allahtan Ümit kesilmez takımda nazlı var denk geldiniz mi o da süpriz bi şekilde hamile kaldı benim yeğenim de 5 yıldan sonra tüp bebek tedavisi ile dünyaya Hiç karamsar olma
Erzurum’da 3 yılım doldu il içi yapabilirim o da olmaZsa eş durumu yaparım oturduğum semte gelebilmek için nasip hayırlısı olur hakkımızda inşallah
Ben de daha önce zayıflafığımda ara öğün yapıyordum chia ve yoğurtla kesinlikle dediği gibi
Benim misafirim vardı karnıyarık var abla akşama onu yerim yanına da cacık
çok şükür sorun yokmuş ilk okurken ödüm koptu kızzzzz, eee paşanız tam paşa gibi geliyor keretaaaaaaAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
çok gece randevu veriyorlarmış yaa neyse tarihi belli olsun nasıl olsa salı da izinlisin sonuç için de tekrar randevu alman gerekmiyorsa bir gün de biter inşallah işinbu hafta boş yokmus cnm haftaya sali ogleden sonraya aldim
ben biraz alışveriş yaptim geldim
Tavalarimi kıza verdim, ben yenisini aldim :)
Yemek olarak tüm tavuk sürdüm firina daha kabakta var
Neyseki hersey yolundaymis cnm
Dikkat et, cok yorma kendini
Paşada hosgelsin insallahisim düşündünüz mü
hayırlısıyla gelsin paşaAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
Sağlıcakla bebeginizi kucağınıza almayi nasip etsin rabbimAblacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
Aynen sorma abla 3kasik yine yedirdim alışsın diye yeter dedi vitaminini aldım ben onun dediben spor yapmayı pek sevmiyorum arada 3-5 dk direk kas çalıştıran hareket yaparsam o kadarcık :))
sen de benim gibi ayrı ayrı yemekle uğraşıyorsun şu veletler yemek seçmese hayat daha kolay olacak değil mi gülüm ,
yeşil mercimeğe semizotu da koyup pişiriyorum ben de (sadece kendime benimkiler yemiyor) biraz ekşi istersen kesme hamur ya da arpa şehriye de ekleyebilirsin
afiyet şifa olsun bol bol kas olsun gülüüüm
Aynı cnm beklediğim ufak tefek ağrılarım oluyor ama devamlı değil hareket etmeye çalışıyorum bol bol ufaklık içerde çok hareketli zaten senin de oğlun olacakmış sağlıkla gelsin insAllah herşeyin yolunda olmasına sevindim canımCanım ne durumdasın seni merak ettim, var mı bebişte bir hareketlilik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?